«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Νίκη ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα μικρο απόσπασμα  από ένα δομημένο άρθρο με πατριωτική σκέψη!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Αυτή η νίκη άνοιξε γι’ αυτούς μια “χαραμάδα”, για να δουν το δικό τους μέλλον. Όταν στο μέλλον ο ελληνικός λαός δεν θα έχει άλλη διέξοδο κι αυτοί δεν θα έχουν άλλους πρόθυμους δωσίλογους να τους εξυπηρετήσουν, τότε θα βρεθούν πραγματικά απέναντι στον ελληνικό λαό και στο δίκιο του. Αυτό φοβούνται και αυτήν τη “γεύση” πήραν λίγες ημέρες πριν. Με 4000 αυτοκτονίες από την έναρξη της κρίσης στην Ελλάδα μιλάμε για πραγματικά εγκλήματα, τα οποία οφείλονται σ’ αυτούς. Είναι πραγματικοί εγκληματίες και έχουν λόγο να φοβούνται τις εξελίξεις στην Ελλάδα, γιατί είναι αυτοί που με τις παρανομίες τους τής έκαναν τη ζημιά που οδήγησε σε μια πραγματική εκατόμβη θυμάτων.

 

 

Έχουν λόγο λοιπόν να φοβούνται από την αλλαγή στην ηγεσία ενός κυρίαρχου ευρωπαϊκού κράτους. Έχουν λόγο να γνωρίζουν όσο το δυνατόν νωρίτερα τις προθέσεις τής ηγεσίας αυτού του κράτους, γιατί μια απρόβλεπτη ηγεσία μπορεί να τους “κάψει”. Θέλουν πάντα να γνωρίζουν αν η κάθε νέα ελληνική κυβέρνηση είναι όμοια με τις προηγούμενες και άρα μια κυβέρνηση προδοτών, που εύκολα συνεργάζονται με τους βιαστές τής ελληνικής κοινωνίας. Θέλουν να γνωρίζουν πάντα αν η κάθε νέα κυβέρνηση θα συνεχίσει την παλιά πολιτική τού ενδοτισμού ή είναι αποφασισμένη να βγάλει την Ελλάδα από την “παγίδα” τους …Μια “παγίδα” ανθρωποκτόνα και η οποία, αν αποκαλυφθεί δικαστικά, θα οδηγήσει πολλούς απ’ αυτούς στο “σκαμνί” όπου κάθισε παλαιότερα ο Μιλόσεβιτς και σήμερα ο Κάρατζιτς.

Αν κάποια ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τους φέρει ενώπιον των ευθυνών τους, πολλοί απ’ αυτούς τους εγκληματίες θα καταλήξουν στη φυλακή …Σίγουρη φυλακή, γιατί σε διαφορετική περίπτωση τίθεται υπό αμφισβήτηση η ίδια η ύπαρξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό ας μην φαίνεται παράξενο στον αναγνώστη. Αν αποδειχθεί, με στοιχεία, ότι υπήρξε οργανωμένη προσπάθεια υπονόμευσης και οικονομικής καταστροφής μιας κυρίαρχης χώρας από μια άλλη κυρίαρχη χώρα, η οποία μπόρεσε και συνωμότησε με τα θεσμικά όργανα της Ευρώπης, τότε μιλάμε για καταστροφή τής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν είναι δυνατόν να αποδειχθεί ότι συγκεκριμένοι θεσμικοί παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε συνεργασία με Αμερικανούς τοκογλύφους και Γερμανούς Σταλινοναζί, συνωμότησαν εις βάρος ενός κράτους και ενός λαού και να συνεχίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των μελών της. Δεν είναι δυνατόν να αποκαλυφθούν οι λίστες Χριστοφοράκου —σε συνδυασμό με τα κέρδη των γερμανικών εταιρειών, εξαιτίας της διαφθοράς— και η Ευρώπη να παραμείνει απαθής. Θέμα χρόνου είναι να αρχίσουν οι πάντες να αναζητούν ομοιότητες στις περιπτώσεις τους, γιατί κανένας δεν έχει ξεφύγει από τη γερμανική λαίλαπα.

Ένας και μόνον ευρωπαϊκός λαός να αποδειχθεί ότι “μαχαιρώθηκε” από τη γνωστή “ηθική” συμμορία, είναι βέβαιο ότι όλοι θα “ψάχνονται” για τις δικές τους “πληγές”. Είναι απολύτως βέβαιο ότι οι Γερμανοί και οι συνένοχοί τους έκαναν τα ίδια και στις άλλες χώρες, τις οποίες είχαν εξ’ αρχής στοχοποιήσει …Χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία ή η Πορτογαλία. Παντού ακολουθήθηκε η ίδια τακτική, που τους απέδιδε τα ίδια κέρδη. Αν αυτό αποδειχθεί με στοιχεία έστω και για μία περίπτωση, τότε πολλοί θα κινδυνεύσουν. Σε μια τέτοια περίπτωση πηγαίνουν στη φυλακή όσοι εμπλέκονται —όσο “ψηλά” κι αν βρίσκονται— γιατί ελεύθεροι αποτελούν “βόμβες” στα θεμέλια μιας έτσι κι αλλιώς ετοιμόρροπης Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτή η συμμορία των εγκληματιών, η οποία δήθεν “οραματίστηκε” την Ευρωπαϊκή Ένωση της ειρήνης και της ευημερίας και στο τέλος δημιούργησε ένα “Νταχάου” λαών και κρατών, σήμερα φοβάται …Φοβάται τα θύματά της …Φοβάται αυτούς, τους οποίους λεηλάτησε …Φοβάται αυτούς, τους οποίους κατέστρεψε …Φοβάται αυτούς τους οποίους κακολόγησε, προκειμένου να δικαιολογήσει τη δική της στάση και συμπεριφορά …Φοβάται το μεγαλύτερο θύμα της, που είναι η Ελλάδα. Οι εκλογές στην Ελλάδα πάντα θα την πανικοβάλλουν, γιατί δεν γνωρίζουν αν η αποικία τους θα εξακολουθήσει να βρίσκεται υπό τον έλεγχο των χαφιέδων τους και άρα αν εξακολουθήσουν και οι ίδιοι να είναι ασφαλείς.

Η συνέχεια στον σύνδεσμο http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/

Dimitrios Adamopoulos

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>