«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γενικοί Γραμματείς και Φαρισαίοι!

Ο Μητσάρας, ο Κουτσούμπας, γυρνάει δεξιά κι αριστερά και λέει τα δικά του. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά σε χθεσινή συνέντευξή του: «Άκουσα κορυφαίο στέλεχος του Συ.Ριζ.Α. να λέει ότι το ΚΚΕ ίσως δώσει ανοχή σε μια κυβέρνηση Συ.Ριζ.Α. Φαίνεται ότι μάλλον βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου. Παραμονές Πρωτοχρονιάς έχουμε και όχι Πρωταπριλιάς».
Ο Μητσάρας ο Κουτσούμπας, γυρνάει δεξιά κι αριστερά και λέει τα δικά του, λοιπόν, αλλά δεν φαίνεται να πείθει ιδιαιτέρως. Αν έπειθε, τότε, τον Μάιο του 2012, θα είχε πάρει το δικό του κόμμα το χρίσμα να αντιπαλέψει τους ολετήρες που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν. Το χρίσμα όμως, το πήρε ο Συ.Ριζ.Α. Καλώς ή κακώς ο Συ.Ριζ.Α. επέτυχε αυτό που σε συνθήκες κεκαλυμμένης φρίκης, δεν μπόρεσε να κάνει το ΚΚΕ: να πείσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ψηφοφόρους. Έτσι έγινε και το βλέπει κανείς συνεχώς μπροστά του ότι δεν δέχονται να ακολουθούν οι κοινωνίες τις θεωρίες. Αντίθετα, οι θεωρίες, για να επιβιώνουν, οφείλουν να ακολουθούν τις κοινωνίες∙ όλα τα υπόλοιπα αφορούν στους ιστορικούς του μέλλοντος.
Παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει, ο Μητσάρας, ο Κουτσούμπας,  ποιος είναι ο εχθρός, τώρα, που τα κατασχετήρια των σπιτιών μας βγαίνουν σιγά-σιγά από τα κιτάπια των ταϊσμένων μέχρι σκασμού από τους φόρους μας, αλλά παρόλα αυτά χρεωκοπημένων τραπεζών, για να τυλιχθούν σε περίτεχνα κι απατηλά περιτυλίγματα: χρηματοοικονομικά εργαλεία, τα λένε.
Παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει, ο Μητσάρας, ο Κουτσούμπας, ποιος είναι ο εχθρός, τώρα, που κλείνουν σχολεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία, προνοιακές δομές, για να εξυπηρετηθεί ένα χρέος ύποπτο γιατί δεν έχει ελεγχθεί κι ειδεχθές γιατί δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί.
Παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει, ο Μητσάρας, ο Κουτσούμπας, ότι έχομε πόλεμο κι αρνείται να μιμηθεί άλλους, εντιμότερους και αξιότερους που, πριν απ’ αυτόν, έπραξαν τα δέοντα: o Νίκος Ζαχαριάδης, τρεις μόλις μέρες μετά από την κήρυξη του πολέμου από την φασιστική Ιταλία του Μουσολίνι, στις 31 Οκτωβρίου του 1940, μέσα από τη φυλακή που τον είχε ρίξει το καθεστώς, έστειλε εκείνη την περιβόητη επιστολή του, με την οποία καλούσε τους Έλληνες κομμουνιστές να συνταχθούν με τους υπόλοιπους Έλληνες για τη λευτεριά, την τιμή και την εθνική ανεξαρτησία, όπως σημείωνε χαρακτηριστικά. Τρεις μέρες του είχαν χρειαστεί εκείνου, για να σταματήσει να παριστάνει ότι δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε, εκείνην την εποχή.
Αλλά ετούτος ο λεγάμενος, ο Μητσάρας, ο Κουτσούμπας, κατώτερος των περιστάσεων θεματοφύλακας του κόμματός του και της ιστορίας αυτού του κόμματος, καθόλου και τίποτα δεν δείχνει να έχει διδαχθεί. Το μόνο που φαίνεται να τον ενδιαφέρει, είναι η περιχαράκωση του ίδιου και της παρέας του, πίσω από τα ίδια, τα γνωστά, τα απαράλλαχτα και τα βαρετά αναμασήματα άλλων εποχών, που κάτω από διαφορετικές συνθήκες, μπορούσαμε με την άνεσή μας να τα κουβεντιάζουμε, μεταξύ τύρου και αχλαδίου, στα σαλόνια μας. 
Μόνο που όλα αυτά τα στομφώδη περί ιδεολογικής καθαρότητας, τ’ ακούνε σήμερα βερεσέ οι πένητες συνταξιούχοι, οι επισφαλώς εργαζόμενοι κι οι εκατοντάδες χιλιάδες των ανέργων. 
Δεν τα ακούνε, καν, οι χιλιάδες αυτόχειρες της κρίσης! 
Διότι η «πάλη των γραμμών» για τον ιδεολογικό-πολιτικό προσανατολισμό μιας –της όποιας- πολιτικής δύναμης, έχει ενδιαφέρον σε εποχές ειρήνης. Όμως, εδώ και τώρα, έχομε πόλεμο. Έναν ακήρυχτο συμμοριτοπόλεμο από μια υπερεθνική κάστα και τους  ντόπιους συνεργάτες της, κατά της ελληνικής -κι όχι μόνον της ελληνικής, κοινωνίας.
Δεν τα καταλαβαίνει, τάχα, όλα ετούτα ο Μητσάρας, ο Κουτσούμπας? Μια χαρά τα καταλαβαίνει, κι ας μην κοροϊδευόμαστε! Μόνο βλάκας δεν είναι. Ασφαλώς, για να έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει, ο άνθρωπος, μπορεί να έχει πολλά άλλα κουσούρια, αλλά βλάκας, σίγουρα δεν μπορεί να είναι!
Εφόσον λοιπόν ο Μητσάρας, ο Κουτσούμπας, παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει τα προφανή, τότε κι εμείς δικαιούμαστε να πιστεύουμε ότι πρωταρχικός του σκοπός είναι να στήσει αναχώματα ανυπόστατων ιδεολογημάτων που δεν έχουν κανένα πρακτικό αντίκρισμα, αλλά μοναδικό μέλημα να συγκρατήσουν  την συρρικνούμενη εκλογική  πελατεία του κόμματος, εντός των τειχών του Περισσού.
Όμως, ας έχει το νου του ο Μητσάρας, ο Κουτσούμπας, γιατί φαίνεται ότι δεν έχει πάρει ούτε αυτός ούτε οι υπόλοιποι της νομενκλατούρας, χαμπάρι για την οδύνη που περνάνε οι σύντροφοί τους και μαζί μ’ αυτούς κι όλοι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες!
Ας έχουν όλοι τους, εκεί στον Περισσό, το νου τους, γιατί αυτή η ιδιοτελής χρησιμοθηρία τους, αργά ή γρήγορα θα κριθεί… Πάντως εμείς ελπίζουμε να κριθεί γρηγορότερα, παρά αργότερα –και τους την κάναμε την σχετική «αίτηση», με προηγούμενη αφορμή. 
Η σύνθεση είναι από την ΟΚΤΑΝΑ 

Posted Yesterday by

Μοιραστείτε το!

2 comments to Γενικοί Γραμματείς και Φαρισαίοι!

 • ΠΡΩΤΕΑΣ

  ΚΚΕ=διεθνηστες χρηματοδοτουμενοι(το υπόλοιπο μισό του φασισμού)ή αλλιώς κόκκινος φασισμός, στην θεωρία και πράξη του διαιρει και βασίλευε,εγκέφαλος ιδρυτής και διευθύνων από μαρξ μέχρι και το σημερινό ξεπεσμο του οι περιουσία ραατσαα????του χα σεμ.
  1)γαλλική κομουνα, γαλλική επανάσταση, φεμινιστικό κίνημα, απ τα πρώτα σύγχρονα εργα που έπαιζε τότε το θέατρο των περιουσιων στην Ευρώπη όλοι( 1823 Ελλάς δάνεια αγγλιας)κλπ κλπ κλπ.
  2)αμερικανική επανάσταση , εμφύλιος έπαιζε το θέατρο απ την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
  3)Ρωσο Ιαπωνίκος πόλεμος(δύο παρακαλώ γιατί και ο τσάρος δεν ήθελε κεντρική τράπεζα)καλά ή Ρωσία και ή Κίνα την πλήρωσαν και την πληρώνουν ακόμα άσχημα όπως και εμείς οι κοιμισμένοι.
  4)ιδρυτές του ΚΚΕ εσεδ πέντε εβραιοπουλα λεβέντες. Και στην Ελλάδα ο ιδρυτής του ΚΚΕ είχε όνομα αβρααμ μπεναρογια (βρείτε την καταγωγή του)χα χα χα κορόιδα.Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος πόσο κακό έχουν κάνει στην Ελλάδα.

  • Πάντα πίστευα στην διαφορετικότητα, ότι πρέπει να υπάρχει και αντίλογος, εδώ δυστυχώς δεν πρόκειται για αντίλογο παραγωγικό, διεκδίκηση με όλα τα ειρηνικά μέσα, αλλά για μια διαχρονική φασιστική προδοσία κατά της Ελλάδος αφού δεν δηλώνουν Έλληνες αλλά διεθνιστές. Αυτοί φάγανε τα καλύτερα δημοκρατικά στελέχη τους που τους είχαν πάρει χαμπάρι τι φασίστες προδοτες είναι.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>