«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ . . .

  Όλοι γνωρίζουν την κόπρο των στάβλων  Αυγεία , τον άθλο του Ηρακλή  που με την ένωση δυο πόταμων ( Πηνειού και Αλφειού) κατάφερε να καθαρίσει την κοπριά των στάβλων μέσα σε μια ημέρα. Ο άθλος αυτός δεν είναι ένας απλός μύθος , καθώς τίποτα από ότι αναφέρεται στα λεγόμενα ‘’μυθολογικά’’ κείμενα δεν είναι μύθος  , είναι ένας αλληγορικό κείμενο  εξαιρετικά επίκαιρο  στις μέρες μας. 

 

Η κόπρος είναι  η σημερινή  κοινωνία , μια κοινωνία που μέρα με την μέρα σαπίζει κάτω από την μπότα ενός τυρρηνικού καθεστώτος που μαστίζει την χώρα μεταπολεμικά. Είναι μια μακρά περίοδος κοινωνικής και εθνικής υποτίμησης  , ενός σκότους πνευματικού και ηθικού που έχει ισοπεδώσει  κάθε αξία. Η τυραννίδα αυτή σε πλήρη συνεργασία με τους παγκόσμιους τοκογλύφους  και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης  έχουν καταφέρει να μετατρέψουν τους  Έλληνες σε μια απαθή μάζα που αποχαυνωμένη και σε πολλές φορές τρομαγμένη υπομένει  τα πάντα ανήμπορη να αντιδράσει.

Κάθε εθνικό ζήτημα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα η εθνική κυριαρχία μπαίνει σε πωλητήριο που οι εχθροί της πατρίδος μας εκμεταλλεύονται  προς όφελος τους . Οι ένοπλες δυνάμεις οδηγούνται αργά και σταθερά στην πλήρη απαξίωση , γίνονται ανίκανες να υπερασπιστούν τα εθνικά μας συμφέροντα και  μοιραία θα οδηγηθούμε σε ‘’άσχημες’’ καταστάσεις τύπου ‘’Αττίλα’’  χωρίς καμία αντίδραση. 

 

  Από την άλλη η κυβέρνηση  , που διοικείται μέσω  email και υπό την επίβλεψη των τοκογλύφων της λυκοσυμμαχίας του ευρώ , έχει αποσαθρώσει πλήρως τον κοινωνικό ιστό. Η αθρόα εισβολή ισλαμιστών ‘’παράτυπων ‘’ ‘’οικονομικών’’ μεταναστών  σε συνδυασμό με τα μέτρα που καταπατούν όλα τα εργασιακά και κοινωνικά  δικαιώματα των Ελλήνων ,  που έχουν κερδηθεί με ιδρώτα και αίμα ,  τους οδηγούν σε ένα μεσαίωνα  όπου οι ίδιοι θα είναι απλά σκλάβοι. Σκλάβοι που η κυβέρνηση θα φροντίζει να του κρατά οριακά στην ζωή ώστε να πλουτίζει ακόμα πιο πολύ η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα και να φουσκώνει κι άλλο ο τραπεζικός τους λογαριασμός.

 

  Ο Πηνειός και ο Αλφειός τα δυο ποτάμια που χρησιμοποίησε ο Ηρακλής  συμβολίζουν τους δυο πυλώνες που το κίνημα μας καλείται να ενώσει συντρίβοντας την νεοταξική  αριστερά και την πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά .  Οι πυλώνες αυτοί είναι η εθνική κυριαρχία και  η επαναφορά των κοινωνικών  και εργατικών  αξιώσεων  του λαού  μας. Τα δυο ποτάμια αυτά που ενώνονται υπό την σκέπη του κινήματος μας   καλούνται να καθαρίσουν  τον κυβερνητικό κόπρο  , να τιμωρήσουν παραδειγματικά αυτούς που έφεραν αυτά τα δεινά και να οδηγήσουν την Ελλάδα έξω από την φασιστική Ευρωπαϊκή Ένωση. Μόνο έτσι ο λαός μας θα είναι πραγματικά ανεξάρτητος και έτοιμος  να εργαστεί για την ευημερία του , έτσι μόνο η εθνική κυβέρνηση που θα τα κάνει αυτά θα μπορέσει να υπερασπιστεί τα νόμιμα δικαιώματα μας . Από μονός του ο εθνικισμός είναι στείρος σωβινισμός αν δεν έχει κοινοτισμό μέσα του , από μονός του ο κοινοτισμός  είναι στυγνός υλισμός αν δεν έχει μέσα του εθνικισμό.

 

  Κλείνω παραθέτοντας ένα απόσπασμα  του φωτεινού φάρου του εθνικισμού Ίωνος Δραγούμη που είναι επίκαιρο όσο ποτέ  σήμερα παρότι  γράφτηκε το 1919: «Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός σοσιαλιστής. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός πατριώτης. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να νοιώσω τον εαυτό μου άτομο. Από άνθρωπος μιας τάξης με ορισμένα συμφέροντα τάξης, γίνομαι σοσιαλιστής με την πλατιά έννοια, και θέλω μια καινούρια οικονομία της κοινωνίας μου και των άλλων κοινωνιών. Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος.»

Ημερολόγιο Ίωνος Δραγούμη 18-3-1919

 

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ

 

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

http://antiratsistiko.blogspot.gr/2014/12/blog-post_238.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>