«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ 2015. ΤΑ Τ’ ΕΟΝΤΑ ΤΑ Τ’ ΕΣΣΟΜΕΝΑ ΠΡΟ Τ’ ΕΟΝΤΑ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 D-40885 RatingenTel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

13.12,2014

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η προσπαθεια προβλεψης, για το τι μπορει να συμβει το 2015 στην Ελλαδα, δεν πηγαζει απο την επιφοιτηση του «Αγιου Πνευματος» των Χριστιανων αλλα προκυπτει ως αποτελεσμα απο την αναλυση των περασμενων και παροντων γεγονοτων που εξελιχθηκαν και εξελισσονται στην πατριδα των Ελληνων.

Η αδυναμια της εβρα’ι’κης αιρεσης στο παρελθον να εξαγη τις σωστες προβλεψεις με τον «αρχαιοελληνικο λογο», αναγκασε αυτην να επινοηση και να αντικαταστηση την προβλεψη με την προφητεια ‘η την «αποκαλυψη» του «φιλευσπλαχνου θεου» στους «επι γης εκπροσωπους του».

 Εις τον Ηροδοτο (Ευτερπη 52) διαβαζουμεν: «Θεους δε προσωνομασαν σφεας απο του τοιουτου, οτι κοσμω θεντες τα παντα πραγματα και πασας νομας ειχον = Θεους ωνομασαν αυτους που εθεσαν ταξη στο συμπαν και αυτοι ειχαν και την νομη των παντων».

Αυτη η καταληψη, σε μεγαλη εκταση, των περισσοτερων ιερων χωρων μετα την μεγαλη καταστροφη απο τον κατακλυσμο του Δευκαλιωνος, απο κλασματικους ηγετες που αναδειχθηκαν απο λεηλασιες, ειχε σαν αποτελεσμα την υποταγη των περισσοτερων λαων στον «νεον λογον», ο οποιος παρερμηνευε την εννοια «θεος» και διεστρεφε την φυσικην οντοτητα των παλαιων Ελληνων. Αυτον το «νεο λογο», «τον απο βαρβαρων ηκουντα», τον δεχθηκαν εν πολλοις και οι ανθρωποι της «νεας γενεσεως» στον ελληνικον χωρο.

Εις τον Ηροδοτο (Ευτερπη 52) διαβαζουμε: «Απο μεν δη τουτου του χρονου εθυον τοισι ουνομασι των θεων χρεωμενοι = Απο εκεινον τον καιρο εθυσιαζαν, χρησιμοποιουντες τα ονοματα των θεων».

Η εκτροπη ομως των «ενναλαξ νεων βασιλεων» και του «εξ αποκαλυψεως λογου» εμποδιζεται σημερα απο τον αφυπνιζομενον ολιγον κατ’ ολιγον «αρχαιοελληνικον λογον».

Την αφυπνιση αυτη επιδιωκουν μεχρι σημερα να εμποδισουν με ολα τα δυνατα μεσα οι ελεγχοντες σε ολα τα επιπεδα τα υπουργεια πολιτισμου και εθνικης παιδειας της χωρας μας, διοτι η «αρχαιοελληνικη γλωσσα» ειναι το μονο μνημειο του Μεγαλου Ελληνικου Πολιτισμου, που διασωθηκε ακεραιο.

 

 

Πολλοι συγγραφεις της Εσπεριας θεωρουν το συμβαν αυτο σαν «θαυμα».

Αναιτιωδη «θαυματα» υπαρχουν μονο στην εξουσιαστικη σκεψη.

Ας τα αναζητησουν οι βαρβαροι αυτοι στην ομιχλωδη πατριδα τους ‘η στις αλλουβες στεππες της γης.

Εδω, στον φωτεινο ουρανο του Ολυμπου, το μονο αξιο θαυμασμου ηταν και ειναι ο «αρχαιοελληνικος λογος» και αυτος στο τελος θα επιβληθει με την δυναμη του.

Στον Ομηρο (Ιλ. Α 69-73) ο μαντις Καλχας, ο γιος του Θεστορα, απο τους οιωνοσκοπους αριστος «ος ηδει τα τ’εοντα, τα τ’ εσσομενα προ τ’ εοντα» και τα εγνωριζε με την βοηθεια της «μαντοσυνης, την οι πορε Φοιβος Απολλων», ελαβε τον λογο και «ευφρονεων αγορησατο». Στην Οδυσσεια (Κ 492) για τον Θηβαιο Τειρεσια, ο οποιος τοτε δεν ζουσε (εν ζωη υπηρξε τυφλος), τονιζει ο Ομηρος, οτι «του τε φρενες ενπεδοι εισιν = του οποιου τα αισθηματα και ο νους στηριζονται γερα επι του εδαφους», δηλαδη επι της λογικης των πραγματων. Στην «Θεογονια» του Ησιοδου τονιζεται για πρωτη φορα οτι οι εννεα Μουσες που δημιουργηθηκαν απο τον Δια και την Μνημοσυνη θα ομιλησουν περι των παρελθοντων, παροντων και μελλοντων εκ των γραπτων κειμενων («φωνη ομηρευσαι»). Τα περι δηθεν εκστατικων και μαινομενων Μουσων ειναι παραμυθια της Γιαγιας! Το αιτιο και της εκτροπης αυτης υπηρξε προφανως η επελθουσα επι Δευκαλιωνος καταστροφη.

Η μετα την καταστροφη αυτη υποχωρηση του «αρχαιοελληνικου ορθου λογου» ειναι η κυρια αιτια για την γεννηση εκτρωματικων μορφων σε ολα τα στοιχεια του πολιτισμου και σε αυτον του ελληνικου πολιτισμου  που ανασυρθηκε απο τις λασπες του κατακλυσμου του Δευκαλιωνος.

Αυτη ειναι η αιτια δια της οποιας οι κυκλωπες «εχουν μονο εναν οφθαλμο», οι κενταυροι «ειναι διφυεις ανθρωποι και ιπποι», οι εκατοχειρες «εχουν πενηντα κεφαλια» και οι τραγωδοι δεν ιστορουν αλλα φανταζονται σεναρια. Με αυτα και πολλα αλλα φθασαμε στην εξουσια των πραγματων με τις γνωστες συνεπειες, που τα αποτελεσματα τους διαπιστωνουμε σημερα σ’ ολους τους λαους.

Οι Ρωμαιοι που διοχευτεσαν στους λαους το εξουσιαστικο πνευμα και εχουν και την ευθυνη για την καταπολεμιση της αρχαιοελληνικης γλωσσας, εφθασαν στο σημειο, στα ετσι ονομασθεντα Βυζαντινα χρονια, να απαγορευσουν την αρχαιοελληνικη γλωσσα και να επιδιωξουν την εξαφανιση το ονοματος «Ελλην» απο τον χαρτη των λαων. Αυτος ειναι ο κυριος λογος που χρησιμοποιησαν το ονομα «Grajus», δηλαδη «Γραικος» που ειναι συνωνυμο του «Ομβριος». Οι διασωθεντες απο τον κατακλυσμο του Δευκαλιωνος «Ουμβροι» μετωνομασθηκαν πρωτα σε «Τυρρηνους» και μετα σε «Ετρουσκους ‘η Τουσκους» και σημερα σε κατοικους της «Τοσκανας». Το ονομα συνεπως «Γραικος» στην πραγματικοτητα ηταν ονομα της καταστασης στην οποια περιηλθαν οι ανθρωποι του Θεσσαλικου χωρου μετα τον κατακλυσμο του Δευκαλιωνος και δεν εχει καμμια σχεση με το «Ελλην».

Προκειται για «Υβριν» που οι Ρωμαιοι ηθελημενως εξεστομισαν.

Συνεπως τα ονοματα «Γραικος» και «Ρωμηος» ειναι απαραδεκτα ονοματα για Ελληνες. Αποτελε «Υβριν» να συνεχιζουν με ανοχη των Ρωμηων να συνεχιζουν και σημερα οι λαοι του πλανητη μας να μας αποκαλουν Greeks ‘η Greci ‘η Griechen κ.α, δηλαδη με ανοχη των ασκουντων στην χωρα μας εξουσια.

Αυτο και μονο αποδεικνυει οτι οι ασκουντες στην χωρα μας εξουσια, οι καπηλευοντες παν ιερον, ειναι επιγονοι Τουρκοκοτσαμπασηδων Κεχαγιαδων, Τσορμπασηδων, Ντονμεδων, Καλλικαντζαρων, Καψιμαλληδων, Γερμανοτσολιαδων  κ.α Τουρκογυφτων.                                                    

Προς τα που οδηγουν τα ως ανω καθαρματα την πατριδα μας το 2015; Υπαρχει καποιο σχεδιο, καποια εκδικητικη μανια για την εξαφανιση της Ελληνικοτητας, του  Ελληνισμου και της Ελληνικης Γλωσσας;

Η Ελληνικοτητα ειναι μια ιδιαζουσα αντιληψη για την ζωη και τον κοσμο.

Αυτη γεννηθηκε και διαμορφωθηκε στον ελληνικο χωρο και συνοψιζεται στην ελευθερη, χωρις περιορισμους και σκοποθεσια, θεωρηση της φυσικης πραγματικοτητας κατα μη στατικο τροπο, δηλαδη με μια μεθοδο εναρμοσμενη προς τους νομους της αεναης ροης του συμπαντος.

Ο Ελληνισμος ειναι ενα ιστορικο φαινομενο, που εμφανιζεται στον ελληνικο χωρο με τις γνωστες εκφρασεις του, δηλαδη με Κρατος (εαν υπαρχει και οσο υπαρχει), με Εθνος και Λαο. Οι Ελληνες π.χ. επι Τουρκοκρατιας, σαν Εθνος απλως και χωρις δικο τους Κρατος, κυριαρχουσαν τοσο οικονομικα και πολιτιστικα οσο και εν μερει πολιτικα σ’ ολο τον χωρο του σημερινου Κρατιδιου της Ρωμηοσυνης και επι πλεον στην Βορειο Ηπειρο, στην περιοχη Μοναστηριου, στην Ανατολικη Ρωμυλια, στην Μολδοβλαχια, στην Νοτια Ρωσια, στην Ανατολικη Θρακη, στην Κωνσταντινουπολη, στην Σμυρνη και την λοιπη Ιωνια, στον Ποντο, στην Καππαδοκια, στην Κυπρο και στην Αιγυπτο. Σημερα, επι των ημερων του Κρατιδιου της Ρωμηοσυνης, σε ολες τις ως ανω περιοχες ο Ελληνισμος εχει εξαφανισθει για παντα ‘η το πολυ, συρρικνωθει, εκμηδενισθει και κινδυνευει αμεσα να χαθη, ενω μεσα στο Κρατιδιο της Ρωμηοσυνης με την Ορθοδοξια, με την Λαθρομεταναστευση, με τα Μνημονια της Τρο’ι’κα και τους προδοτες που ασκουν εξουσια, διατηρειται σε κατασταση πολιτισμικης αποσυνθεσης και οικονομικοπολιτικης εξαρτησης απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο.

Αναρωτιεται στο σημειο ο γραφων, μηπως ο μεγαλυτερος εχθρος του Ελληνισμου δεν ηταν οι Ρωμαιοι, οι Σλαβοι, οι Τουρκοι των 58 εθνοτητων και οι λοιποι αλλοεθνεις κατακτητες, αφου δεν απειλησαν καθολου την ιστορικη υπαρξη του Ελληνισμου, αλλα ειναι το ιδιο το Κρατιδιο της Ρωμηοσυνης μαζι με την θρησκευτικη ιουδα’ι’κη αιρεση της Ορθοδοξιας.

Η Ορθοδοξια ειναι βαρια ενοχος εναντι του Ελληνικου Πολιτισμου.

Τον κατεστρεψε με αγρια βια και τον εξαφανισε με ασιατικη βαρβαροτητα απο προσωπου γης.

Ακομη και σημερα ο τροπος αντιληψης της Ιστοριας απο την Ορθοδοξια ειναι τελειως παρανο’ι’κος.

Αυτο φαινεται ξεκαθαρα στο επισημο κειμενο (§§ 28-36, 16.02.2008) του Επιβατηριου Λογου του Αρχιεπισκοπου Αθηνων και Πασης Ελλαδος κ. Ιερωνυμου.

Ο Αββας αυτος του Μωσα’ι’κου Ιερατειου δεν ανεφερε ουτε μια λεξη για τους Ελληνες αληθινους γεννητορες του Πολιτισμου, της Επιστημης και για την μεγαλη Κλασικη Ελληνικη Τεχνη.

Γι’ αυτον η Ορθοδοξια γεννησε τον πολιτισμο που οι Ελληνες κληρονομησαν.

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!

Ο χωρος του Συμβολου του Παγκοσμιου Πολιτισμου.

Tης Ακροπολης των Αθηνων, κατακτημενος, κατασκαμμενος και λεηλατημενος απο τον Εβραιοχριστιανισμο, ειναι ακομη ωριοθετημενος απο δυο μονιμα συμβολικα κιγκλιδωματα περιφραξης, των οδων Αποστολου Παυλου ‘η Γκαμα’ι’ηλ Σαουλ και Διονυσιου Αεροπαγιτου. Ουδεις μπορει ν’ ανεβη στον Πολιτισμο, εαν δεν περασει πρωτα απο τα δυο εβρα’ι’κα φυλακια των κατακτητων!

Η Ελληνικη Γλωσσα ειναι στοιχειο της Ελληνικοτητας ανεξαρτητα αν συνυπαρχει με το ιστορικο φαινομενο του Ελληνισμου. Στα Μεταφυσικα του Αριστοτελη (Α9) διαβαζουμε: «Ων ε’ι’ τις χωρισας αυτο λαβοι μονον το πρωτον, οτι θεους ωοντο τας πρωτας ουσιας ειναι, θειως αν ειρησθαι νομισειεν, και κατα το εικος πολλακις ευρημενης εις το δυνατον εκαστης και τεχνης και φιλοσοφιας και παλιν φθειρομενων και ταυτας τας δοξας εκεινων οιον λειψανα περισεσωσθαι μεχρι του νυν = Εξ αυτων εαν καποιος ξεχωρισει και παρει μονο την αρχη, οτι δηλαδη ενομιζαν ρησεων και οτι εν μεσω των εναλλαγων εκαστης εποχης οι τεχνες και οι φιλοσοφικες επιστημες κατ’ επαναληψη κατα πασαν πιθανοτητα ανεκαλυφθησαν και εχαθησαν, και οι δοξασιες αυτες των προγονων μας διετηρηθησαν μεχρι των ημερων μας ως λειψανα».

Η Ελληνικη Γλωσσα ειναι γεννημα και αναθρεμα του ελληνικου χωρου ο οποιος εχει μια μοναδικοτητα, η οποια τον διακρινει απ’ ολες τις αλλες περιοχες της γης, ειναι η ιδια η Ελληνικοτητα Οι σχεσεις συνεπως φυση-ανθρωπος και ανθρωπος-ανθρωπος ειναι καθοριστικες για την αρχη του ελληνος λογου.

Η Ελληνικη Γλωσσα ειναι ισως η μονη που δεχθηκε μια εντεχνη ενισχυση απο τα «Μουσεια Λογων» του Ελικωνος στον χωρο των Πιεριων της οροσειρας του Ολυμπου.

Ο Ελληνισμος δυστυχως υπο την επιδραση των Ρωμαιων και της Χριστιανοσυνης (εβρα’ι’κη αιρεσις) εχει αποκοψει εδω και 2000 χρονια τον ομφαλιο λωρο του με την Ελληνικοτητα, δηλαδη με την Ελληνικη Γλωσσα.

Η Γλωσσα που ομιλει σημερα ειναι μια παραφθορα της Ελληνικης και εγινε ενα συμβατικο μεσο επικοινωνιας οπως καθε αλλη γλωσσα. Δεν ειναι εκεινη η Ελληνικη Γλωσσα και Γραφη που μεσα στις εννοιες-λεξεις της αποδιδεται πιστα και με ακριβεια ο Λογος, δηλαδη η φυσικη και ιστορικη πραγματικοτητα.

Εαν ο Ελληνισμος της σημερον θελει να επιζηση και να παιξη πρωτευοντα ρολο στον «Ελληνικο Κοσμο του Αυριον και χωρις Ελληνες» που ειναι καθ’ οδον, οφειλει το γρηγορωτερο να επανασυνδεθει με την Ελληνικοτητα, να στειλη στον διαβολο χωρις επιστροφη στην πρωτη φαση καθε εβρα’ι’κης προελευσης στοιχειο απο τα υπουργεια Πολιτισμου και Παιδειας και να κατανοηση εκ νεου την ακατανοητη γι’ αυτον σημερα Ελληνικη Γλωσσα που διατηρησε τον Ελληνισμο δια μεσου των χιλιετιων!

Δεν χρειαζεται να υπογραφη κανενα διαζυγιο μεταξυ της Ελληνικοτητας και της Ορθοδοξιας διοτι ποτε δεν εγινε γαμος.. Μπορει να υπηρξαν ο ιερεας και ο γαμπρος παροντες κοντα στον αμβωνα, η νυφη ομως (η Ελληνικοτητα) ηταν παντα φευγατη.

Απο τις πλαγιες του Ελικωνα θα καταιβει συντομα η νυφη, μαζι με τον δαιμονικο χορο των Μαιναδων και συνοδευομενη απο τις Μουσες, που γεννησε η Μνημοσυνη με τον Δια, για να πανδρευθη τον κισσοστεφανωμενο νυμφιο (Διονυσο!).

Ορατοι ειναι οι κυνδινοι για την Ελλαδα της σημερον στους υποπτους καιρους που ερχονται, στο υποπτο 2015, απο κομματικους προβοκατορες και βλακες των κομματων εξουσιας και της αξιωματικης αντιπολιτευσης, που δεν καταλαβαν, οτι αυτο που φοβουνται με τις επερχομενες βουλευτικες εκλογες το 2015 οι τοκογλυφοι του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και οι Γερμανοι παρατρεχαμενοι τους, ειναι να μαθουν οι λαοι της Ε.Ε. το πραγματικο παιχνιδι που παιχθηκε σε βαρος τους, χρησιμοποιωντας την Ελλαδα!

Οσο για τους Ρωμηους που κατοικουν στον ευρυτερο Ελληνικο χωρο αλλα και τον χωρο του σημερινου Κρατιδιου της Ρωμηοσυνης αυτοι εχουν αποβαλλει προ πολλου την Ελληνικοτητα και καθε τι το Ελληνικο.

Το φαινομενο αυτο ξεκινα απο μικρα, εκ πρωτης οψεως, θεματα ως π.χ. απο την απαγορευση χρησεως στις πινακιδες των αυτοκινητων Ελληνικων γραμματων, που δεν υπαρχουν στο λατινικο αλφαβητο και φθανει σε μεγαλα εθνικα θεματα με παραιτιση απο καθε εθνικη διεκδικηση.

Ποιος ειναι αυτος που εδωσε στους ασκουντες στην Ελλαδα εξουσια, δηλαδη στους  επιγονους των Τουρκοκοτσαμπασηδων, Κεχαγιαδων, Τσορμπασηδων, Μακρυμαληδων, Ταγματασφαλιστων, Γερμανοτσολιαδων και αλλων Τουρκογυφτων, το δικαιωμα να μιλουν για λογαριασμο της Ελλαδος και εν ονοματι της να παραιτουνται απο τα απαραγραπτα ιστορικα δικαιωματα της;

Γιατι αραγε ο περιφημος γερμανος Γκαουλειτερ των Αθηνων (του Κολεγιου!) κ. Ρα’ι’χενμπαχ και η περιφημη Τρο’ι’κα, αποφευγουν εναν λογιστικο ελεγχο του δημοσιου χρεους της Ελλαδος οπως ο διαβολος το λιβανι; Μηπως γιατι ειναι οργανα των τοκογλυφων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου;

Να αποκαλυφθει επιτελους ο ρολος του κ. Ρα’ι’χενμπαχ και κατ’ επεκταση και των κυβερνησεων της κυριας Μερκελ στην σημερινη καταστροφη της Ελλαδος αλλα και στην λεηλασια των λαων της Ευρωπης απο την σιωνογερμανικην απατην!

Ως συνεταιροι των τοκογλυφων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου απεσπασαν και αυτοι απο ολους τους λαους της Ευρωπης πολλα τρισεκατομμυρια ευρω. 

Τα τρεχοντα προβληματα της χωρας μας για το 2015 ειναι σε απλη απάρριθμηση, ο λογιστικος ελεγχος του δημοσιου χρεους απο την εποχη της κυβερνησης Μητσοτακη και μετα και η προβολη παγκοσμια των εγκληματων των τοκογλυφων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου μεσω της διεφθαρμενης γερμανικης βιομηχανιας (χρεωναν διπλα και τριπλα τα αχρηστα προ’ι’οντα τους σε βαρος της χωρας μας!), το Δημογραφικο, η Λαθρομεταναστευση, το Ελληνικο φρονημα, η Απωλεια της εθνικης ταυτοτητας, η Εθνικη αμυνα και το αχρηστο πολιτικο συστημα διακυβερνησης.

Τα ως ανω προβληματα πληττουν θανασημα τον Ελληνισμο.

Οσοι κατανοουν προς τα που οδηγουν πρεπει να αντισταθουν δυναμικα.

Πρεπει ολα τα βοδια του Κρατιδιου της Ρωμηοσυνης, εξουσιαστες και εξουσιαζομενοι, να καταλαβουν, οτι ο Ελληνικος Λαος βρισκεται μερικα βηματα προ της  επερχομενης συμφορας που προγραμματισε ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος με τους παρατρεχαμενος του εντος και εκτος της επικρατειας μας.

Μια πολυτισμικη και πολυθρησκευτικη Ελλαδα με πολιτες Ελληνες το γενος ειναι προτιμοτερη απο μια διχοτομημενη πολυτισμικη και πολυθρησκευτικη Ελλαδα και με πολιτες μη Ελληνες το γενος, που θελει να μας επιβαλη ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος με τα ελληνιζοντα ορθοδοξα φερεφωνα της, που ασκουν σημερα στην πατριδα μας εξουσια.

Ο διαμελισμος του Κρατιδιου της Ρωμηοσυνης ειναι ο απωτερος σκοπος αυτων που εξουσιαζουν και στις ΗΠΑ. Με το προσχημα την ειρηνη στα Βαλκανια και στην ευρυτερη περιοχη της Μεσογειου θαλασσης αλλα και με την αναγκη αποζημειωσης της Τουρκιας για το «Κουρδισταν» που δημιουργειται, θα συρρικνωθουν τα συνορα της πατριδας μας.

Αυτοι που εξουσιαζουν και στις ΗΠΑ και ελεγχουν παγκοσμια τα ηλεκτρονικα ΜΜΕ ειναι καταπατητες και πλιατσικολογοι και μισουν ηδη απο την εποχη του Αντιοχου Δ’ του Επιφανη τον Ελληνικο Πολιτισμο. Απο την πρωτη στιγμη της ελληνικης οικονομικης κρισης εμφανιζουν την πατριδα μας σαν τεμπελικη, σπαταλη, αναξιοπιστη και παρασιτικη που θελει να επωφεληθει σε βαρος των αλλων λαων της Ε.Ε.

Απο την αλλη πλευρα οι εγχωριοι προδοτες του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας που ασκουν καθ’ ολη την Μεταπολιτευση εξουσια στην Ελλαδα, ειναι οι δουλικοι και στενοι συνεργατες τους.

Τα εγχωρια αυτα βρωμοσκυλα, τα περισσοτερα γονοι παλαιων δωσιλογων της γερμανικης Κατοχης, ελεγχομενα κατ’ευθειας απο την Goldman Sachs διεβαλαν παγκοσμια μετα το 2008 την χωρα που τους γεννησε, διακηρυτοντας οτι αυτη ειναι διεφθαρμενη για να την ριξουν στο χαος.

Στοχος και των τριων πλευρων ηταν να βαλουν την Ελλαδα με συνοπτικες διαδικασιες στα δανεια, που καθε αλλο παρα δανεια ηταν και την πανικοβαλαν για να τα πληρωνη χωρις να κανη καν εναν λογιστικο ελεγχο δημιουργιας αυτων.

Αυτοι που λειτουργησαν υπερ της γερμανικης βιομηχανιας και των τοκογλυφων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου ειναι οι διαφθορεις της μεγαλυτερης πορνης της Ιστοριας, της Γερμανιας.

Επιβαλλεται συνεπως εκ των πραγματων να δημοσιοποιηθουν ολες οι μεγαλες αγορες των ελληνικων κυβερνησεων, οι οποιες εγιναν απο γερμανικες επιχειρησεις και τα ομολογα τα οποια εκδοθηκαν για να πραγματικοποιηθουν οι αγορες αυτες.

Τα γερμανικα καθαρματα, οπως φαινεται για παραδειγμα μονο απο την αγορα των υποβρυχιων απο την γερμανικη εταιρεια STN Atlas Elektronik, με την υπερτιμηση των σχεδον αχρηστων προ’ι’οντων τους, χρησιμοποιησαν για δωροδοκια των βουλευτων της ελληνικης Βουλης ανω των 40 εκατομμυριων ευρω.

Οι τοκογλυφοι του διεθνους πολιτικου σιωνισμου εξ’ αρχης επιδιωκαν να κανουν το ελληνικο χρεος, που καθε αλλο παρα χρεος ηταν, μη βιωσιμο, μονο και μονο για να πιουν το αιμα των πλουσιων ευρωπαιων εγγυητων.

Με ανοχη των πιστων εγχωριων δουλων τους, που ασκουσαν και ασκουν στην Ελλαδα εξουσια, φορτωναν την Ελλαδα με χρεη, που καθε αλλο παρα χρεη ηταν, με β βαση τις δυνατοτητες των εγγυητων της Ελλαδος, Κυριος στοχος συνεπως των τοκογλυφων δεν ειναι η Ελλας αλλα οι δυνατοτητες των εγγυητων της.

Γι’ αυτο αυξανεται συνεχως, παρ’ ολα τα δηθεν προγραμματα διασωσης της Τρο’ι’κα, το εγγυημενο δημοσιο χρεος.

Αυτο που τρεμουν κυριολεκτικα τα καθαρματα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και της Γερμανιας, που ασκουν σημερα εξουσια, δεν ειναι τοσο η πιθανη αλλαγη του πολιτικου σκηνικου στην Ελλαδα, οσο ο λογιστικος ελεγχος του χρεους της, που θα παρωτρηνε να κανουν και οι αλλοι λαοι της Ευρωπης.

Τρεμουν δηλαδη απο την τυχων αφυπνιση των αντιγερμανικων και αντισιωνιστικων μνημων στην Ευρωπη…..και απο την απαιτηση επιστροφης με τοκους των κλεμενων τεραστιων ποσων και οχι μονο αυτων, αλλα και των πολεμικων επανορθωσεων και κατοχικων δανειων.

Τρεμουν απο την πληροφοριση για την πραγματικη απατη λεηλασιας των λαων της Ευρωπης και απο την ενωση αυτων με τον λαο της Ελλαδος.

Γι’αυτο απειλουν την Ελλαδα με «Grexit»……και μετα με τον διαμελισμο της.

Τρεμουν τις ελληνικες βουλευτικες εκλογες του 2015 και απο μια πιθανη ελληνικη Κυβερνηση που δεν γνωριζουν απο ποιους θα προκυψει και πως θα αντιμετωπισει αυτη το ελληνικο προβλημα!

Δεν τους τρομαζει ο καθε Τσιπρας ‘η ο καθε Σταθακης.

Αυτοι μονο φαρφαριζουν για κουρεματα…. και ειναι ακινδυνα παιδακια τους….. Τρεμουν απο μια γνησια πολιτικη αλλαγη που θα μπορουσε να επιτευχθη και κοσμογονικα….Γνωριζουν οτι η Μεταπολιτευση, που μας οδηγησε συνεργαζομενη μαζι τους, παιζει το 2015 τα τελευταια της «χαρτια», εαν τολμησει μαζι με τους τοκογλυφους να θεση σε κινδυνο την ασφαλεια του Ελληνικου Λαου. Ο Ελληνικος Λαος μπενει συνεπως στο 2015, στο ετος των μεγαλων αποφασεων και εξελιξεων.

Οι σημερινοι τοποτηρητες των ρυπαντων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου εντος των τειχων μαν μας προσπαθουν να διασωθουν διασωζοντας τα αθλια συστηματα που τους γεννησαν.

Εαν οι Ενοπλες Δυναμεις της χωρας δεν συμπραξουν με τον Ελληνικο Λαο, ειναι αναξιες να ονομαζονται «Ελληνικες».

Υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις οτι Στρατηγοι, Ναυαρχοι και Πτεραρχοι των Ελληνικων(;) Ενοπλων Δυναμεων ειναι μελη των Συνασπισμων των Βλακων (Τριμερη Επιτροπη, CFR, Bilderberg, Mασονικες στοες, Rotary-Κλουπς κ.α,) και οτι θα παραμεινων απραγοι σε καθε ενοπλη επιθετικη ενεργεια των γειτονων μας, το ιδιο με τις Ενοπλες Δυναμεις ισχυει και για την ηγεσια της τυφλης θεας και για τους βουλευτες του Ελληνικου Κοινοβολιου (με εξαιρεση τα αβουλα υποχειρια της προδοτικης συμμοριας του Κολεγιου Αθηνων).

Στην περιπτωση αυτη ανοιγει ο δρομος της αμεσης ενοπλης επαναστασης του ελληνικου λαου και των ελληνικων επαναστατικων Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας με δικαιωμα ενοπλης επαναστατικης αυτοδικιας λογω αυταποδεικτης κατηγοριας ενοχης των υπευθυνων για «δολια συνεργεια» στην τελεση κακουργηματων της «εσχατης προδοσιας» για την χωραν μας..

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>