«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πόσοι ακόμη είναι σαν κι αυτόν;

Δυστυχώς υπάρχουνε δεκάδες εκατοντάδες και ποιο χειρότεροι, φρίκη, ξέρουν τι σκοτώνουν σιγά σιγά και αθόρυβα, κακή παιδεία είναι ο σίγουρος θάνατος (ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ) ενός λαού.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μια συζήτηση με αφορμή την εκπομπή του SKAI “MILLIONAIRE HOT SEAT” E22 (27/11/2014)

Αχιλλέας και Πάτροκλος
Express.de

Αριστοτέλης Κακογεωργίου

aristotelianmarathon@live.com

05.12.2014 20:42

Αγαπητέ Στέφανε,
Γιατί τρόμαξες με την στάση τόσο της κυρίας Ρεπούση όσο και με την στάση της άλλης “μεγάλης” κυρίας Θάλειας Δραγώνας; Αμφότερες είναι τηλεκατευθυνόμενα πιόνια των “μεγάλων” απεσταλμένων  της κρυφής δράκας που  τοποθετεί  τους πληρωμένους προδότες της πολιτικής μας φατρίας.

Τι περίμενες να τοποθετήσει ο εβραϊκής καταγωγής και ξενόφερτης συνείδησης  Γιωργάκης στη θέση της Θάλειας κανένα Έλληνα με εθνική και ελληνική συνείδηση;

Το όνομα “Έλλην” καταδιώκεται εδώ και χιλιάδες χρόνια και μάλιστα κάποτε με θανατική ποινή.

Όμως αυτοί που  απαγόρευσαν το όνομα “Ελλην” με θανατική ποινή, εδώ και χιλιάδες χρόνια τιμούνται και λατρεύονται από τον σημερινό Ελληνικό λαό ως “άγιοι” και “μεγάλοι”.

Ξέρεις ποιοί είναι αυτοί οι αλήτες και οι δολοφόνοι που επέφεραν στον ελληνισμό όχι μόνο τον πνευματικό αλλά και τον φυσικό θάνατο.

Ο “μέγας” και “αγιος” Κωνσταντίνος, Ιουστινιανός και Θεοδόσιος και ακολούθησαν οι “πάνσοφοι” προδότες Χρυσόστομος, Βασίλειος και Γρηγόριος που δυστυχώς σήμερα τους τιμάμε ως προστάτες της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Αυτοί οι δολοπλόκοι και τσανάκια των ισχυρών “Ρωμαίων” και του εβραϊκού Σιωνισμού είχαν την αναίδεια να παραμερίσουν τους Έλληνες  επιστήμονες και σοφούς που έθεσαν τις βάσεις όλων των επιστημών.

Αυτούς που με την τότε Παιδεία έβγαλαν τους μεγάλους ήρωες, τον Ηρακλή, τον Ιάσων, τον Θησέα, τον Οδυσσέα, τον Αχιλλέα, τον Μιλτιάδη, τον Λεωνίδα, τον Θεμιστοκλή, τον Αλέξανδρο και τόσους άλλους, οι οποίοι ήρωες με τον ψυχικό τους κόσμο ταρακούνησαν και ταρακουνούν μέχρι σήμερα την Οικουμένη.
Γιατί εμείς ο λαός δεν αγκαλιάσαμε τους δικούς μας προγόνους που έγιναν θεοί με τις πράξεις τους και αγκαλιάσαμε ξενόφερτα οικτρά και ανθελληνικά κατασκευάσματα θεών που από την γέννησή τους έβαλαν πλώρη να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό;
Κάνω μνεία στο κεφάλαιο 9 εδάφιο 16-18 του Ζαχαρία και στο κεφάλαιο 25 εδάφιο 16-18 του Ιεζεκιήλ. Κάνω επίσης μνεία στο τροπάριο της εκκλησίας “των ενδόξων προπατόρων ημών Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ”. Έχει δίκαιο λοιπόν η κοπελιά, το τσανάκι του Γιωργάκη ότι δεν πρέπει να λέμε ότι είμαστε Έλληνες. Γιατί δεν φωνάξαμε καμιά φορά στους παπάδες που τους πληρώνουμε  για αυτό το οικτρό μήνυμα που θέλουν να περάσουν στους Έλληνες; ποιος τους παραχώρησε το δικαίωμα να μας επιβάλουν με δόλο να υμνούμε και να δοξολογούμε τους προπάτορες των Εβραίων ως δικούς μας προπάτορες; Τι γίνεται με τους προπάτορες του Ελληνισμού; Και γιατί η Εκκλησία και η Πολιτεία βιάζουν τα νήπια με την περιβόητη νηπιοβάφτιση; Το κεφάλαιο 3 εδάφιο 27 κατά Γαλλάτες επιστολή λέει ο”σοφός” και διδάσκαλος των “εθνών” Παύλος ή Σαούλ: Εάν βαφτισθείς είσαι τέκνο Χριστού και αφού… τότε είσαι σπέρμα Αβραάμ…”
Για όλα αγαπητέ φίλε Στέφανε φταίμε εμείς. Ούτε οι Τούρκοι, ούτε οι Σκοπιανοί, ούτε οι Σιωνιστές. Εμείς δεχόμαστε όλα αυτά τα παρέκτροπα. Εμείς σκύβουμε κάτω από το πετραχύλη των Ιερέων οι οποίοι ουδέποτε ύμνησαν κάποιον πρόγονο του Ελληνισμού. Και αυτές οι “κούκλες που αναφέρεις” την βγάζουν πολύ ωραία κάτω από τα πετραχύλια.
Μήπως πρέπει επί τέλους να πετάξουμε αυτά τα δεσμά και να κάνουμε ότι έκανε ο μεγάλος “θεός” και πρόγονός μας Προμηθέας; Όταν ο Ερμής του ζήτησε να δώσει στον Δία αυτά που κρατούσε για να τον ελευθερώσουν φώναξε:
           “Κάλιο εδώ δεμένος παρά δούλος και θεληματάρης σαν εσένα
           υπηρέτη στο θεό πατέρα Δία”

Η πολύ ενδιαφέρον συνέχεια στον σύνδεσμο.

http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[backPid]=78&tx_ttnews[tt_news]=4389&cHash=83ed5545e7d0941b331b6c9271e0fbbe

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>