«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο γύρος στον κύκλο του θανάτου.

Όλοι ξέρετε τον κύκλο του θανάτου; Στην περίπτωση της Ελλάδος είναι χωρίς πάτο.

Ο Σαμαράς  παίζει και εκβιάζει τους νταβατζήδες του μέχρι σήμερα, οι οποίοι τον έχουν πλέον καμένο χαρτί.

 Είτε βγει ο Πρόεδρος Δημοκρατίας τώρα,  είτε πάμε στις εκλογές ο Σαμαράς και η κατοχική και προδοτική βουλή απαλλάσσετε από τις ευθύνες της πολιτικά, όχι ηθικά απέναντι στον λαό, αν βγει θα την κάνει με εκλογές, αν όχι θα πει εγώ έκανα το καθήκον μου αλλά η βουλή δεν συμφωνεί πάλι εκλογές.

Αν αυτή η βουλή βγάλει πρόεδρο θα αναγκαστεί να υπογράψει μέτρα  καταδικαστικά για τον λαό , να το εκφράσω ποιο κατανοητά  (θανατηφόρα εκτελεστικό απόσπασμα για τον Ελληνικό λαό)

Ένα κάλπικο νόμισμα με το ίδιο πρόσωπο και από τις δυο πλευρές!!!

Ο Ελληνικός λαός θα φάει το χαρτί Σύριζα αμάσητο, οι νταβατζήδες έχουν κάνει την δουλειά τους και δεν ανησυχούν όποια  κυβέρνηση και να προκύψει από αυτήν την προδοτική βουλή.

Δεν είναι τυχαίο  η ενεργοποιήσει του συμβουλίου συνεργασίας Τουρκίας Ελλάδας αυτήν την στιγμή για να συναντηθεί με τον Τσίπρα??????? Δεν είναι τυχαίο που ο Σόϊμπλε λέει ότι είναι καλή επιλογή η επίσπευση για την εκλογή προέδρου, (Μοσκοβισί για Σαμαρά: «Ξέρει που πηγαίνει?) δεν είναι τυχαίο που  ενώ ξέρει ότι δεν θα ψηφιστεί ο πρόεδρος  και ότι πάμε  εδώ και τώρα σε εκλογές, γιατί εκεί πάμε μέσα από ένα πλατύ και γελοίο θεατρινισμό και κιτρινισμό της σημερινής βουλής.

Είναι μεθοδευμένα από τα βρόμικα και ανθελληνικά κέντρα εξουσίας μέσα και έξω από την χώρα.

Ο Σύριζα είναι το νέο δόλωμα για τον λαό και ίσως το ποιο επικίνδυνο μέχρι σήμερα, διότι σημαίνει τον διαμελισμό της Ελλάδος, αφού στα εθνικά θέματα το κάνει γαργάρα ο Σύριζα.

Τα Διεθνή ΜΜΕ «Ο Σαμαράς τα παίζει όλα για όλα και επισπεύδει την προεδρική εκλογή»

Δίνουν στο λαό δήθεν την επιλογή να διαλέξει???? Μέσα από σκατά από ένα βόθρο τι να διαλέξεις;;;

Όσοι από τους σημερινούς πουλημένους  προδοτες βουλευτές δεν τα έχουν πάρει χοντρά, θα γίνουν υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς και φαρισαίοι, και άλλους κρατικούς οργανισμούς της μάσας στην κυβέρνηση  Σύριζα!!!

Οι εκβιαστές δανειστές μας τοκογλύφοι ξένοι κει ντόπιοι με το δόλωμα Σύριζα θα δώσουν το χαπάκι της μαλάκυνσης στο λαό και ένα επικίνδυνο παιχνίδι διχασμού να παίζει και αυτοί θα κάνουν ήσυχα την θεάρεστη δουλειά τους που ισοδυναμεί με τον διαμελισμό της Ελλάδος, Όπως έχει προαναγγείλει η προδότρια Μπενάκη, τώρα είναι η ώρα της εφαρμογής σε αυτά που έλεγε και δεν την κάλεσε ο εισαγγελέας να της ζητήσει τα στοιχεία και ο σημερινός αλλά και ο προηγούμενος πρόεδρος  της δημοκρατίας δεν την έστειλαν στον εισαγγελέα όπως όφειλαν,  αλλά  κάνουν και έκαναν προδοτικά τον Πόντιο Πιλάτο.

Βλέπεις Ελληνικέ λαέ αν δεν σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελέτα. Και τα αυγά για να τα σπάσεις σημαίνει λαϊκή επανάσταση.

Χριζόμαστε  εδώ και τώρα έναν πατριώτη να πεθάνει να θυσιαστή, να γίνει μπροστάρης και να καλέσει τον λαό σε λαϊκή επανάσταση…  χα χα τι λέω… που να βρεθεί τέτοιο φρούτο, ηγέτης πατριώτης για ένα λαό διχασμένο, ναρκωμένο, παραπλανημένο, τρομοκρατημένο, συκοφαντημένο, εκβιασμένο;;;

Μακάρι ο τίτλος να είναι από υπερβολική φαντασία του γράφοντος, αλλά επιμένω στον τίτλο, ο  γύρος στον κύκλο του θανάτου σε βαρέλι χωρίς πάτο είναι το μέλλον της Ελλάδος, διότι επιτρέψαμε να έχουν όλα τα χαρτιά με το μέρος τους οι προδότες και ανθέλληνες νταβατζήδες, πολύ εύκολα πλέον αλλοιώνετε η   κρίση του ελληνικού λαού όπως θα είδατε με έναν Ρωμανό και με μερικούς  κρατικούς τρομοκράτες μισθοφόρους και με εκατομμύρια λαθρομετανάστες.

Το βραχιολάκι που λένε να φορέσουν στον Κατασκευασμένο Ρωμανό, καλύτερα  να το φορέσει όλος ο ελληνικός λαός για να μπορούν αύριο οι ιστορικοί να μας εντοπίσουν στα πέρατα της γης που θα μας ξαποστείλουν.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>