«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σε «Κόκκινο συναγερμό» οι ρωσικές μονάδες στην βόρεια Κριμαία, μετακινούνται στα σύνορα με την Ουκρανία

Posted: Δεκεμβρίου 6, 2014 at 11:29 μμ

russia

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ο πρόεδρος της Ρωσίας έδωσε εντολή για την μεταστάθμευση μιας μηχανοκίνητης μεραρχίας πεζικού, με περίπου 4.000 στρατιώτες, τον εξοπλισμό και τα πυρομαχικά της στη βόρεια Κριμαία, στα σύνορα με την Ουκρανία, αναφέρει το πρακτορείο IANS .

ykraine 1

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες , όλες οι στρατιωτικές μονάδες της Ρωσικής Ομοσπονδίας που σταθμεύουν στο βόρειο τμήμα της Κριμαίας προωθήθηκαν στα σύνορα με την Ουκρανία», ανέφερε και το ιρανικό πρακτορείο Press TV, σήμερα το Σάββατο επικαλούμενο τον εκπρόσωπο Εθνικής Ασφάλειας της Ουκρανίας , Αντρέι Lysenko.
Η κίνηση αυτή, έρχεται από τον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, λόγω της κατάστασης ασφαλείας στη Ουκρανία. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται πιθανή επιθετική πρωτοβουλία του ουκρανικού στρατού , ο οποίος μόλις σήμερα παρέλαβε επισήμως 100 άρματα μάχης Τ-64 Bulat,, και ΤΟΜΑ BTR-4., αυτοκινούμενα πυροβόλα 2S1ι.

 

 

Όλα τα στρατιωτικά οχήματα θα πρέπει θα παραδοθούν στις μονάδες του ουκρανικού στρατού και της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας. Η παραλαβή της νέας τεχνολογίας θα βελτιώσει σημαντικά τις δυνατότητες του ουκρανικού στρατού στην « επικίνδυνη ζώνη» της ανατολικής Ουκρανίας .

ykraine 2

Σύμφωνα και με παλαιότερα άρθρα μας στο Pentapostagma.gr, αναμένονται εξελίξεις, λόγω της συγκέντρωσης ουκρανικών στρατιωτικών δυνάμεων, που αναμένεται να αναλάβουν επιθετικές πρωτοβουλίες , πολύ σύντομα.
Προφανώς η Μόσχα αναμένει εξελίξεις στην περιοχή και με την κίνηση αυτή, προειδοποιεί για τις επερχόμενες εξελίξεις στην περιοχή. όπως και να έχει θα παρακολουθούμε το θέμα στενά.
Υπενθυμίζουμε ότι όλο αυτό το διάστημα ο ουκρανικός στρατός εξοπλίζεται , εκπαιδεύεται από αμερικανούς συμβούλους, για να μπορέσει να δημιουργήσει τετελεσμένα στην ανατολική Ουκρανία . Πάντως οι εξελίξεις από το σημείο αυτό και μετά θα είναι ραγδαίες.
Η Κριμαία που βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Μαύρης Θάλασσας, και έχει μεγάλη στρατηγική αξία. Διαθέτει επίσης σημαντικό οικονομικά οφέλη, και είναι η πατρίδα πολλών κοιτασμάτων φυσικού αερίου, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το σύστημα αγωγών της Ουκρανίας.

pentapostagma.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>