«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Με αφορμή την επιστολή των Ελλήνων Αρχαιολόγων, προς το υπουργείο πολιτισμού (ΥΠ.ΠΟ.) με θέμα,

«Ευτελίσατε το μνημείο της Αμφίπολης».

Με λίγα και σταράτα λόγια, θα προσπαθήσω να ενημερώσω το αναγνωστικό κοινό λέγοντας τα εξής.

Το τόπο αυτό δεν τον κυβερνούν πια Έλληνες, αλλά ξένοι πράκτορες γραικύλοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!

Μας έκαναν ραγιάδες της Σιωνιστικής Τρόϊκα, αποδεχόμενοι όλες τις απαιτήσεις τους, ενώ με προπαγάνδα έσκιζαν τα μνημόνια!!!

Οι κυβερνώντες έστειλαν στο Παρίσι όλους τους γιοκαρίνους συμβούλους να διαπραγματευτούν με τα τσακάλια της Σιωνιστικής Τρόϊκας, και να αλυσοδέσουν τον Ελληνικό Λαό με νέα μνημόνια.

Ο Σαμαράς ακόμη να οριοθετήσει την Ελληνική Α.Ο.Ζ. για να καρπωθούν τα ενεργειακά αποθέματα οι Βόρειοι της Ε.Ε.!!!

Με αυτή τη κατάσταση των πολιτικών, η Αμφίπολη δεν σώζεται!!

Ο Ερντογάν στη Τουρκία, κατόρθωσε να ξεφύγει, και ασκεί εθνική Γεωπολιτική προς όφελος των συμφερόντων της γείτονος χώρας.

Ο Ερντογάν θα μας πάρει το μισό Αιγαίο με τα νησιά και τη Θράκη, και οι δοσίλογοι πολιτικοί μας, δεν θα έχουν πάρει χαμπάρι!!!! Ψάχνουν για αποστάτες βουλευτές, για να παρατείνουν την εξουσία τους!!! Αυτή είναι η ασχολία τους!!!

Εδώ ο κόσμος καίγεται, και οι πολιτικοί μας χτενίζονται……………

 

 

Όλοι οι Βουλευτές-σχολιαστές σήμερα στα κανάλια ομιλούν για αποστασίες και χρηματισμό βουλευτών. Η πολιτική είναι σε σήψη!

Τώρα ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ –πρόεδρος της Ν.Τ.Π.- έβγαλε στο πολιτικό προσκήνιο Ελιές, Ποτάμια, Ρίζες, κ.λ.π. φαιδρά, για να κάνει την Ελλάδα φέουδό του!!! Με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, να είσθε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρει………………

Ούτως εχόντων των πραγμάτων ο τύμβος της Αμφίπολης θα τους συγκινήσει;;;; Τέτοιοι που είμαστε, το «ποτάμι» μας αξίζει!!!!!!!!!!

Γιαυτό η Τουρκία κατέστη στις ημέρες μας μεγάλη δύναμη, διότι κατάφεραν οι πολιτικοί της να αποτινάξουν το ζυγό της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!

Ο Νταβούτογλου έρχεται στην Αθήνα με όλο το Τούρκικο στόλο στο Αιγαίο, να διαπραγματευτεί δικά μας κυριαρχικά δικαιώματα.

Έχει ξεσπάσει ενεργειακός πόλεμος στη γειτονιά μας, και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι «πέρα βρέχει». Εξαντλούνται με αποστασίες…

Οι πολιτικοί μας παραμένουν ακόμη υποτελείς και γιοκαρίνοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!

Οι «εθελοντές» που έχουν προσλάβει στο λόφο Κάστα, ή Καστά, στο μνημείο-τύμβο της Αμφίπολης, είναι ξένοι πράκτορες, εχθρικών προς τον Ελληνισμό δυνάμεων.

Τα υπουργεία Παιδείας και Πολιτισμού, έχουν επιτελείς Σιωνιστές, καλυπτόμενοι κάτω από Ελληνικά ονόματα.

Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, δεν επιτρέπει να φανεί η ιστορική αλήθεια στο τύμβο Κάστα ή Καστά.

Όταν κάποτε η αρχαιολόγος κυρία Σουβαλτζή προσπάθησε να ανακαλύψει τον Μέγα Αλέξανδρο, στην όαση Σίβα, οι εδώ Σιωνιστές κυβερνώντες την σταμάτησαν, διότι έτσι διετάχθησαν από τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία!

Έχουν σχέδια να πάρουν την Ελληνική Μακεδονία για πατρίδα τους, και βρίσκουν εδώ συνεργάτες δοσίλογους πολιτικούς, οι οποίοι προωθούν τα σχέδιά τους, ή τα αποδέχονται σιωπηρώς.

Έχουμε πολιτικούς λίαν επιεικώς, υποτελείς, υπηρέτες, αφελείς, επιπόλαιους, φαιδρούς, γραφικούς, χαζοχαρούμενους, και απληροφόρητους σε θέματα Γεωπολιτικής!!!

Αποδέχθηκαν όνομα σύνθετο για τη Βαρντάσκα, που περιέχει τη λέξη «Μακεδονία». Αυτό είναι, Εθνική Προδοσία!

Ζούν στην εποχή του Όθωνα, και των Τρικούπη & Δεληγιάννη!!

Όλη αυτή η ιστορία με τη Βαρντάσκα-Σκόπια, σε αυτά τα σχέδια κατατείνει. Ο τύμβος της Αμφίπολης πάει χαμένος με αυτούς!!!

Οι Σιωνιστές παγκοσμιοποιητές της Νέας Εποχής, (Ν.Τ.Π.), εκμεταλλεύονται το μνημείο της Αμφίπολης για δικό τους όφελος.

Εχτές μια επιπόλαιη και ανιστόρητη Εβραιο-Αμερικανίδα δημοσιογράφος του CNN, δήλωσε στο παγκόσμιο ακροατήριο ότι η Αμφίπολη «είναι κοντά στα Σκόπια», αντί να δηλώσει ότι είναι μέσα στην Ελληνική Μακεδονία, μέσα στην Ελλάδα.

Οι «Έλληνες» πολιτικοί στις προκλήσεις των εχθρικών γειτόνων, τηρούν σιγήν ιχθύος, φοβούμενοι μη θίξουν τα μεγάλα Σιωνιστικά αφεντικά τους. Τρώνε σφαλιάρες από παντού, κατά το κοινώς λεγόμενο. Ο Πατριωτισμός εξέλιπεν!!! Ζήτω ο διεθνής Σιωνισμός.

Εν όψει αυτής της καταστάσεως οι «Έλληνες» γιοκαρίνοι πολιτικοί, και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥΠ.ΠΟ. συνεργάτες του εχθρού, αμίλητοι «θεώνται τα γενόμενα», στο τύμβο της Αμφίπολης, και γενικά στα εθνικά μας θέματα!!!.

Μια ευκαιρία δόθηκε σε μας με το τύμβο της Αμφίπολης, και τη χάσαμε…………..

Οι κυβερνητικοί υπηρεσιακοί παράγοντες έχουν διαταγή από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες και Παντοκράτορες, να δηλώσουν ότι δεν βρήκαν τίποτα στο τύμβο της Αμφίπολης, ήτοι να «θάψουν» το όλον θέμα, για να προχωρήσει η υπόθεση της Βαρντάσκα-Σκόπια, υπό το όνομα «Μακεδονία», ώστε να καρπωθούν την Ελληνική επικράτεια οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχοι, και να την κάνουν πατρίδα τους, μέσω των Σλάβων!

Μετά το όνομα θα ακολουθήσουν εδαφικές διεκδικήσεις!!!

Ήδη ο Νταβούτογλου ζητά να συνεδριάσει στην Ελληνική Θράκη με όλο το Τούρκικο υπουργικό συμβούλιο………..

Αυτό το σκοπό έχει η παρουσία εκατομμυρίων Ισλαμιστών λαθρομεταναστών εδώ στην Ελλάδα. Θέλουν την Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες, τους οποίους εξανδραποδίζουν με Μνημόνια, και τους αναγκάζουν να καταφύγουν στην αλλοδαπή προς επιβίωσην!!!

Το περίεργον είναι ότι η Ορθοδοξία-εκκλησία κοιμάται, η πνευματική ηγεσία του τόπου κοιμάται, και οι ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδος έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για την ασφάλεια της Πατρίδος, στο Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ!!!!!!!!!!!!

Εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε πολιτικούς ηγέτες, αλλά πολιτικούς υπαλληλίσκους ραγιάδες των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.

Εμείς οι Έλληνες έχουμε πέσει σε πολιτικό λήθαργο!!!

Το νοσηρό κλίμα των ημερών αυτών, για εξαγορά συνειδήσεων βουλευτών, βεβαιεί του λόγου το ασφαλές, για να κρατηθούν οι δοσίλογοι γιοκαρίνοι πολιτικοί στην εξουσία, και έτσι να διαιωνίζεται η υπνώδης πολιτική κατάσταση, και να ευνοηθούν τα Γεωπολιτικά σχέδια των Σιωνιστών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, την οποίαν οι καλοθελητές σήμερον αποκαλούν Νέα Εποχή!!!

Στις ημέρες μας η εξαγορά της ψήφου των βουλευτών με τεράστια ποσά, έγινε πολιτική πράξη προς μίμηση των επιγενομένων, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, και η δικαιοσύνη άνοιξε σχετικό φάκελο…….Οι αποστασίες βουλευτών από τα μικρά κόμματα «δίνουν και παίρνουν», για όφελος του προέδρου της Ν.Τ.Π.

Τους ψηφίζουμε για να μας πουλήσουνε, τόσο φιλότιμο έχουν!!!

Η πολιτική στις ημέρες μας, κατάντησε τυχοδιωκτισμός!!!

Οι Σαμαρο-Βενιζέλοι με λύσσα κρατάνε την εξουσία, ενώ γύρω τους όλα καταρρέουν. Ο Σαμαράς κρατιέται στην εξουσία λέγοντας ψέματα στο Λαό για ανάκαμψη, ενώ η Τρόϊκα ζητά νέα μείωση μισθών και συντάξεων, νέα φτωχοποίηση του Λαού!!!.

Μόνο κυβέρνηση Εθνικής Ενότητος μας σώζει, η οποία θα εφαρμόσει ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ έναντι των Σιωνιστών δανειστών, και άλλα οικονομικά μέτρα εκτάκτου ανάγκης έναντι των αρπακτικών, γυπών, και κορακιών, οι οποίοι έχουν επιπέσει επάνω στα πτώματα των Ελλήνων και τα κατασπαράζουν.

Η Ιστορία και ο Πολιτισμός στέκεται εμπόδιο στα κατακτητικά Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά σχέδια των Επικυρίαρχων.

Υπενθυμίζω ότι ο σύμβουλος των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων Ερρίκος Κίσσινγκερ, δήλωσε, «Χτυπάτε τους Έλληνες στην Ιστορία, στη γλώσσα, στη Θρησκεία, και στο Πολιτισμό τους».

Επαναλαμβάνω, Έλλην είναι αυτός που έχει το όμαιμον, το ομόγλωσσον, το ομόθρησκον, το ομότροπον, με τους προγόνους μας. Αυτό προσπαθούν να καταστρέψουν οι Σιωνιστές της Νέας Εποχής, ή Νέας Τάξης Πραγμάτων, με τους εδώ πολιτικούς πρακτορίσκους, και με τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες!!!

Αυτό υλοποιείται σήμερον. Μας χτυπούν στο λόφο Καστά.!!!

Μας χτυπούν στην Ιστορία, Πολιτισμό, Θρησκεία, Γλώσσα, και στο αίμα-DNA με τους λαθρομετανάστες.

Τους έχει πιάσει λύσσα με τον τύμβο της Αμφίπολης!!

Οι ηγέτες του Χριστιανισμού Πάπας & Πατριάρχης, εν αφροσύνη τελούντες αυτές τις ημέρες, έθεσαν το Χριστιανισμό στην υπηρεσία της Σατανικής Σιωνιστικής Πανθρησκείας του Σολομώντος!!! Δυστυχώς ο Πατριάρχης της Ορθοδοξίας έγινε όργανο των Σιωνιστών Παντοκρατόρων!!!

Και οι Πατέρες του Αγίου Όρους τσιμουδιά……………….

Καλά για την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος δεν μιλάμε, αυτοί έχουν παραδωθεί στο Σιωνισμό προ πολλού χρόνου, όπως οι πολιτικοί εφιάλτες!!!

Είμαστε υπέρ της ενώσεως των Χριστιανών, ώστε να αποτελέσουμε μια παγκόσμια δύναμη, αλλά όχι να γίνουμε κύμβαλα αλαλάζοντα της Πανθρησκείας των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.

Κατάστρεψαν οικονομικώς την Ελλάδα, για να μπορέσουν να την κατακτήσουν, και να την διαμελίσουν!!!

Οι Σαμαρο-Βενιζέλοι έδωσαν δώρο τα πετρέλαια και το φυσικό Αέριο της Ελλάδος στους Σιωνιστές Ευρωπαίους, ενώ αυτοί σαν «εταίροι» μας πνίγουν στα μνημόνια, αλλά και στους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, για να πλήξουν τις εξαγωγές της Ρωσίας, και να καταστήσουν της Ευρωπαϊκή Ένωση ενεργειακά αυτάρκη. Όλα αυτά εις βάρος της Ελλάδος.!!!

Και αντί να διαγράψουν το χρέος, μας πνίγουν με νέα Μνημόνια!!

Έχει ξεσπάσει ενεργειακός πόλεμος, και εμείς χρηματισμό, αποστασία βουλευτών, και ίδρυση νέων κομμάτων υπηρετών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!!

Αυτά τα αναφέρουμε προς απόδειξην του αφελληνισμού της Ελλάδος, ενώ οι δοσίλογοι πολιτικοί ασχολούνται με αερολογίες, μαζί με τους σχολιαστές των μεγάλων καναλιών της T.V.

Δύο πράγματα είναι άπειρα, το Σύμπαν, και η ανθρώπινη βλακεία!

Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν…………..

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος

E-mail: ant.grypaios@gmail.com

 Και το φινάλε έρχεται…

Για να απομακρυνθεί ο κίνδυνος θερμών επεισοδίων, να αναπτύξουμε τις οικονομικές μας σχέσεις και να αξιοποιήσουμε από κοινού τον ενεργειακό πλούτο της Κύπρου, είπε ο Νταβούτογλου, από το βήμα του ελληνοτουρκικού επιχειρηματικού φόρουμ στην Αθήνα! Οι δικοί μας προδοτες όλα τα δίνουν και οι Τούρκοι όλα τα παίρνουν σιγά σιγά!

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

 • ΠΡΩΤΕΑΣ

  Κ.Γρυπαιο έχετε κάνει κάτι λάθος. Οι πολιτικοί που αναφέρεις δεν είναι
  δοσιλογοι ούτε προδότες δι ότι δεν είναι Έλληνες. Όταν λένε στις ομιλίες τους οτι κάνουν το σωστό για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ και την πατρίδα
  δεν διευκρινιζουν για ποια πατρίδα πρατουν το σωστό.
  Σαν τοις πορνες πουλιούνται πότε εδώ και πότε εκεί, από που θα παρουν
  τα περισσότερα. Αυτό όμως που με εκνευρίζει αφάνταστα είναι ο ηλιθιος
  λαός(λαγός στιφάδο),και φυσικα όλο το ασκερη των διανοούμενων ,
  των θολοκουλτουριαριδων , και του παπαδαριου που με ζήλο φροντίζουν
  την ολοκλήρωση της τύφλωσης και αποβλακοσης ενός είδη φοβισμένου
  ΛΑΓΟΥ.(ΛΑΟΥ).
  ΥΣ , Ξέχασα να αναφέρω τους ξεσκισμενους, τριξεφτιλους ,ελεεινους ,
  ρουφιανους, καθίκια, κλπ, κλπ, δημοσιογραφους.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>