«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι εντιμότατοι φίλοι μας!

«Ξέρετε», αναφέρει στο πολύκροτο βιβλίο του, ο Timothy Geithner, «οι Ευρωπαίοι ήταν άτεγκτοι: “Θα δώσουμε στους Έλληνες ένα μάθημα. Είναι πραγματικά φριχτοί. Μας είπαν ψέματα. Είναι απαίσιοι και άσωτοι και εκμεταλλεύθηκαν βασικά τα πάντα και θα τους συντρίψουμε”. Αυτή ήταν η στάση όλων.»

 

Αυτό πάντως που μου έκανε εμένα την μεγαλύτερη εντύπωση, και που στάθηκε αφορμή γι’ αυτό το σημείωμα, είναι ότι ο κ. Geithner,  παρόλο που ομολογεί την φρίκη του για την προτεσταντική μανία με την οποία οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ήθελαν εκείνη την εποχή –κι ακόμα θέλουν δηλαδή- να πέσει η φωτιά του Θεού να μας κάψει όλους εμάς τους αχαΐρευτους Έλληνες, μηδενός εξαιρουμένου, ταυτόχρονα  πλέκει και το εγκώμιο του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Wolfgang Schäuble, ο οποίος, ως γνωστόν, ανέκραξε πρώτος απ’ όλους εκείνην την πρώτη επίκληση προς τον εκδικητικό του Θεό, κατά των Ελλήνων.

 

Ασφαλώς είναι αντιφατικά αυτά τα πράγματα, ίσως όχι τόσο αντιφατικά  όσο οι αποκαλύψεις για τον βίο και την πολιτεία του κ.  Jean-Claude Juncker, όπως ξεδιπλώνεται η ιστορία του, μέσα από τις διαρροές των Luxleaks, αλλά πάντως, αρκούντως αντιφατικά!

 

Διότι,  φαντάζεται ευλόγως κανείς, ότι ο κ. Schäuble θα έχει προ πολλού ζητήσει από τις, κατά γενική ομολογία ικανότατες, μυστικές  υπηρεσίες της χώρας του, μια εμπεριστατωμένη μελέτη για τη δράση των διαφόρων γερμανικών εταιρειών στην Ελλάδα, όπου ανέκαθεν κάνουν «δουλειές με φούντες» με τα παράσιτα του ελληνικού εσμού. Όλα αυτά τα παράσιτα που έπιναν –κι εξακολουθούν να πίνουν- το αίμα της Ελλάδας και που τώρα πια ψυχορραγεί εξαιτίας αυτής της καταχρηστικής αιμοδοσίας. 

 

Πολλές και διάφορες οι γερμανικές (και αμερικανικές και γαλλικές και άλλες, βεβαίως) εταιρείες, αλλά που να τις πιάνουμε τώρα όλες, ας επικεντρωθούμε στη διασημότερη. 

 

Ο λόγος, φυσικά, για την γνωστή γερμανική εταιρία που φιγουράρει σε περίοπτη θέση, ανάμεσα στους 29 κατασκευαστές πλυντηρίων και που ανέκαθεν, σαν ένα από εκείνα τα εξωγήινα τέρατα των ταινιών επιστημονικής φαντασίας, έχει σφιχταγκαλιασμένη τη δύστυχη την Ελλάδα, με θανατηφόρο πάθος, απομυζώντας ανενόχλητη, ακόμα και σήμερα, τις τελευταίες ρανίδες αίματος που αναλογούν στο μερδικό της! 

 

Ανέκαθεν έτσι έχουν τα πράγματα, κι αξίζει να αναφερθεί ότι η φήμη της καλής ετούτης εταιρείας, για το “θεάρεστό” της έργο, του εκμαυλισμού των πολιτικών μας ταγών, τεκμηριώνεται στα πρακτικά της Ελληνικής Βουλής, ήδη από το 1954, έχοντας, την μακρινή εκείνη εποχή,  σταθεί η αφορμή για τη ρήξη στις σχέσεις του Παπάγου με τον Μαρκεζίνη, όπως μας πληροφορεί δίνοντας όλες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες, ο αείμνηστος Γιάννης Κάτρης, στο μνημειώδες βιβλίο του «Η γέννηση του Νεοφασισμού στην Ελλάδα»

 

Από την άμυνα και τις τηλεπικοινωνίες μέχρι τα νοσοκομεία, παντού θα βρούμε τα ίχνη αυτής της καλής και άξιας εταιρείας. Πολλές οι εταιρίες, δηλαδή, αλλά είπαμε, ας μείνουμε τώρα στην καλή αυτή κατασκευάστρια πλυντηρίων, γιατί  μην τα ξαναλέμε: από που ν’ αρχίσεις και που να τελειώσεις. 

 

Με τα μάτια της φαντασίας μου, βλέπω ένα ολόκληρο κοντέινερ, μπορεί και περισσότερα από ένα, γεμάτο με όλο το αποδεικτικό υλικό, τις καταθέσεις των μαρτύρων και τα έγγραφα τεκμηρίωσης αυτής της συναρπαστικής ιστορίας, που πρόσφατα εμπλουτίστηκε, έτι περαιτέρω. Όλο αυτό το πλούσιο υλικό, ταξινομημένο με την απαράμιλλη γερμανική ακρίβεια.  

 

Ό,τι θέλω, φαντάζομαι, ασφαλώς… Αλλά το ρεζουμέ αυτής της ιστορίας, πάλι φαντάζομαι, θα μπορούσε να χωρέσει σ’ έναν λεπτό, διπλωματικό φάκελο, έτσι δεν είναι? 

 

Σας λέω: ό,τι θέλω φαντάζομαι σήμερα, δικαίωμά μου δεν είναι?

 

Προσφέροντας, ο κ. Schäuble, τον λεπτό αυτό διπλωματικό φάκελο στα χέρια  των ελληνικών αρχών, θα περέδιδε το εργαλείο για να σπάσει ένα από τα αποστήματα, έτσι δεν είναι? Σε μιαν τέτοια περίπτωση, ο κ. Schäuble δεν θα ήταν πλέον «ο σακάτης», όπως συνηθίζω να τον αποκαλώ υποτιμητικά στις διηγήσεις μου. Αντίθετα, θα αναζητούσα στο πλούσιο ελληνικό μας λεξιλόγιο να βρω μια λέξη κοσμιότερη και καταλληλότερη για έναν φιλέλληνα, καταδικασμένο από τη μοίρα του να ζει πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο.  

 

Αλλά ας μην αφήνουμε την φαντασία μας να καλπάζει άσκοπα, θα μου πείτε και δεν θα έχετε καθόλου άδικο…   

 

Υ.Γ. Πάντως, οι «αποκαλύψεις» του κ. Geithner,  είναι σαν το κερασάκι στη δηλητηριασμένη τούρτα που μας ταΐζουν εμάς τους Έλληνες, κουταλιά-κουταλιά, όλοι αυτοί οι αξιότιμοι κύριοι, τα τελευταία 5 χρόνια. Λες και δεν ήταν οι υπηρεσίες του ίδιου του κ. Geithner, που πιάσανε τον καημένο τον Dominique -άλλος εξαιρετικός κύριος αυτός- με κατεβασμένα τα σώβρακα μπροστά στην καμαριέρα του ξενοδοχείου, καταστρέφοντας έτσι το όνειρο της επανόδου του στην Ευρώπη, καβάλα πάνω στο άσπρο του άτι, προκειμένου να σώσει την πτωχή Ελλάδα και την Ευρώπη ολόκληρη, κι ύστερα να στρογγυλοκαθίσει τον τροφαντό του πισινό, δαφνοστεφανωμένος, στον θρόνο της γαλλικής Προεδρίας. Κι έτσι ο καημένος ο Mind-the-GAPapandreou, έμεινε με τον Μουτζούρη στο χέρι. Όπως και να έχει το πράγμα, ζουν όλοι αυτοί καλά κι εμείς… χειρότερα. Όσοι καταφέρουμε να επιβιώσουμε, δηλαδή… 

Alexandros Raskolnick bahdanov@gmail.com

 http://raskolnick.wordpress.com/2014/11/15/%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%82/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>