«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Συμμαχικές μαχαιριές και προδοσίες από τους φίλους μας και συμμάχους μας (Αμερικανούς)!!!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

 Αμερικανοί διπλωμάτες συζητούν με το DEB 08.11.2014 Μισή ενημέρωση αποζητούν οι διπλωμάτες από τη Θράκη Νόμος των 240 ιμάμηδων, εκπαίδευση και ευρωεκλογές στο επίκεντρο της συνάντησης Το DEB, το μειονοτικό κόμμα που ίδρυσε ο Αχμέτ Σαδίκ και έκανε ξανά αίσθηση με τη συμμετοχή στις πρόσφατες ευρωεκλογές λαμβάνοντας τεράστια ποσοστά στους κόλπους της μειονότητας, ήταν διαχρονικά βασικός συνομιλητής με Αμερικανούς διπλωμάτες.

Την πρακτική αυτή επιβεβαίωσε ξανά η αμερικανική διπλωματική, αφού στελέχη της αμερικανικής πρεσβείας των ΗΠΑ βρέθηκαν χθες Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στην Ξάνθη.

 

 

Ειδικότερα σύμβουλος Ραφαέλ Ντίαζ και συνεργάτες, επισκέφτηκαν τα γραφεία του DEB. Την αμερικανική αντιπροσωπεία υποδέχτηκε ο πρόεδρος του κόμματος από την Κομοτηνή Μουσταφά Αλή Τσαβούς και ο υπεύθυνος του κόμματος στην Ξάνθη Οζάν Αχμέτογλου, όπως και υποψήφιοι βουλευτές του DEB στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Μόνο προβλήματα της «τουρκικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη», όπως την αποκάλεσαν βρήκαν να πουν τα στελέχη του DEB στους Αμερικανούς διπλωμάτες. Το θέμα που εθίγη καταρχήν στη συνάντηση αυτή ήταν ο νόμος για τους ιμάμηδες που ψήφισε και εφάρμοσε η ελληνική Πολιτεία.

Τα μέλη του DEB επανέλαβαν την πάγια θέση τους στους διπλωμάτες ότι δεν ελήφθη υπόψη η άποψη και οι θέσεις της μειονότητας και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε ανταπόκριση στις εκκλήσεις αυτής. Όπως είναι γνωστό η εφαρμογή προβλέπει την εκμάθηση του Ιερού Κορανιού και της Ισλαμικής θρησκείας στα δημόσια σχολεία που φοιτούν μουσουλμάνοι μαθητές. Το μειονοτικό κόμμα αντέδρασε εξαρχής στο εν λόγω νόμο και ζήτησε να μην εφαρμοστεί, με όλους τους εκπροσώπους και τα θεσμικά του όργανα. Όπως τόνισαν τα στελέχη του κόμματος στους διπλωμάτες η μειονότητα θέλει να έχει λόγο στο θέμα της θρησκευτικής εκπαίδευσης των παιδιών της. Μάλιστα έκαναν λόγο για χτύπημα στην ελευθερία συνείδησης και θρησκείας της μειονότητας. Είπαν ακόμα ότι η εφαρμογή του «Νόμου των 240 Ιμάμηδων» «η οποία στοχεύει στην αφαίρεση του δικαιώματος της θρησκευτικής ελευθερίας και θρησκευτικής εκπαίδευσης από την μειονότητα, όπως και η αγνόηση των σχετικών εκκλήσεων της μειονότητας για αυτό το θέμα, οδήγησαν ένα βήμα πίσω την δημοκρατία στην Ελλάδα». Περαιτέρω τα μέλη του DEB αναφέρθηκαν σε εκπαιδευτικά ζητήματα της μειονότητας και μίλησαν για αδικία εξαιτίας του γεγονότος ότι ο προφορικός βαθμός (βαθμοί τετραμήνου) της 3ης Λυκείου των μειονοτικών σχολείων δεν λαμβάνεται υπόψη στον υπολογισμό των μορίων για την εισαγωγή των αποφοίτων από τα μειονοτικά λύκεια στα ελληνικά πανεπιστήμια με την ειδική ποσόστωση του 0,5%. Τέλος οι διπλωμάτες από την πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα, έλαβαν πληροφορίες σχετικά με τη συνολική δράση του κόμματος DEB Κόμματος, τα μεγάλα ποσοστά στις τελευταίες ευρωεκλογές και τις σκέψεις για συμμετοχή στο μέλλον στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η ολοκλήρωση της επίσκεψης βρήκε τον πρόεδρο του DEB να προσφέρει δώρα στους επισκέπτες.

Πηγή: http://www.xronos.gr/detail.php?ID=95118

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>