«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η μοίρα, το φλυτζάνι και οι προφήτες …. ( … λεύτερες σκέψεις …)

…. δεν ευρίσκουν εφαρμογή στην πολιτική αλλά μόνο τα προσχεδιασμένα απρόοπτα που συμβαίνουν ως συνήθως την «επαύριο», επειδή ο οχτρός μπόρεσε «χθες» να κάνει σχέδια και ιντρίγγες την ίδια ώρα που ο «αυριανός» χαμένος κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου ….!

Αν στο εγγύς μέλλον δείτε ότι η εξέλιξη ενός θερμού επεισοδίου με την Τουρκία διαδραματίζεται σε κύκλους παράλληλους με αυτά που συνέβησαν το 1995/96 στα Ίμια τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι ο σκηνοθέτης και αυτού του επεισοδίου θα είναι κάτοικος Αμβούργου, ο παραγωγός, Βερολίνου, ο σεναριογράφος, Μίνστερ, ο πρωταγωνιστής Λονδίνου, ο κομπάρσος, Αγκύρας και στο ρόλο του νεκρού, θα είναι κάτοικος Αθηνών.

 

 

Αν στο αμέσως επόμενο επεισόδιο δείτε σε πρώτο πλάνο τους έξη «αρχαγγέλους» να συσκέπτονται στο παλάτι μαζί με την 85χρονη «καρδερίνα» και στο ακριβώς επόμενο τον Αρχιεπίσκοπο πάσης Ελλάδος να ορκίζει ως Πρωθυπουργό την κόρη του Μητσοτάκη, προϊστάμενη μιας κυβέρνησης «εθνικής συμφιλίωσης» με υπουργό των εξωτερικών την Δέσποινα Δούρου, τότε οφείλετε να μάθετε ότι, το πρώτο πρόσωπο αποτελεί επιλογή του ερωτοβαρεμένου Ronald Pofalla και όλα τα ρέστα, του αφέντη μας στην αποικία, Hans-Joachim Fuchtel.

Aν δε στο μεθεπόμενο επεισόδιο Σας επιτρέψουν, μετά την εκλογή της «σουπιάς» στην θέση της «καρδερίνας», να ξεσκονίσετε πάλι το εκλογικό Σας βιβλιάριο, τότε πάρτε το απόφαση ότι όλοι τους ανεξαίρετα, δεξιοί, κομμουνιστές, σοσιαλ(η)στές και εθνικόφρονες, Σας δουλεύουν από κοινού «ψιλό γαζί»!

….. και αναρωτιόμαστε:

Όταν εμείς, μια μικρή πολιτική οργάνωση με πενιχρά μέσα στην διάθεσή της, είμαστε σε θέση να «ψαρεύουμε» και να διασταυρώνουμε πληροφορίες για πρόσωπα και πράγματα που σχετίζονται με το πολιτικό, στρατιωτικό και το οικονομικό «γίγνεσθαι» και με το «τι μέλλει γενέσθαι» στην Ελλάδα, πόσο μάλλον οι αρχές του κράτους, η κυβέρνηση τα κόμματα της Βουλής, οι εκδότες, οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι ιθαγενείς μεγιστάνες του πλούτου…!

Από τις αρχές του 2012 είμαστε γνώστες των άνω αναφερθέντων πλάνων, των τρωκτικών που τα επεξεργάστηκαν και των πιονιών που θα κληθούν σύντομα να τα υλοποιήσουν και το Ελληνικό κράτος κάνει πως δεν τα ξέρει; Γιατί δεν αντιδρούν επιτέλους αυτοί οι περιβόητοι «θεματοφύλακες του συνταγματικού τόξου» ή και οι απέναντί τους, «οι εγγυητές της ελπίδας» αλλά συνεχίζουν με πάθος και επιμονή να αρνούνται να πράξουν τα αυτονόητα;

Χάσαμε μήπως κάποιο επεισόδιο και δεν το γνωρίζουμε; Βοηθήστε μας!

Νέα Φιλική Εταιρεία

www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>