«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ

ΔΗΛΩΣΗ

Ο/Η υπογράφων/ουσα την παρούσα, με απόλυτο σεβασμό προς το Σύνταγμα της Ελλάδος και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό, και λαμβάνοντας υπ’ όψη, ότι:

α) Σύμφωνα με το άρθρο 1 παράγραφο 2: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή  κυριαρχία»

β) Σύμφωνα με το άρθρο 1 παράγραφο 3: «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν
υπέρ αυτού και του Έθνους και  ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».

 

γ) Σύμφωνα με το άρθρο 120 παράγραφο 2: «Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που
συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν
θεμελιώδη
υποχρέωση  όλων των Ελλήνων».

δ) Σύμφωνα με το άρθρο 120 παράγραφο 3: «O σφετερισμός, με oπoιoνδήπoτε τρόπο, της
λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται……»

ε) Σύμφωνα με το άρθρο 120 παράγραφο 4: «H τήρηση τoυ Συντάγματος επαφίεται στον
πατριωτισμό των Ελλήνων, που  δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο
εναντίον oπoιoυδήπoτε επιχειρεί να τo καταλύσει με τη βία».

ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ:

Αναμένοντας την εκδίκαση της ένστασης του πολιτικού φορέα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ», που κατατέθηκε την 27η Ιουνίου 2014 στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο και της οποίας ορίστηκε η συζήτηση διά την Τετάρτη      12η Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στην αίθουσα της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας [Πανεπιστημίου 47Αρσάκειο Μέγαρο] και αφορά την τήρηση του Συντάγματος.

ΣΥΜΦΩΝΩ με το περιεχόμενο της Εξωδίκου Δηλώσεως – Προσκλήσεως του ως άνω φορέα που επιδόθηκε στην ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και στον ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ την 15η Ιουλίου 2014 και

Ως υπογράφων/ουσα ΖΗΤΩ, χωρίς καμία οικονομική μου υποχρέωση, να ΕΓΓΡΑΦΩ στους ειδικούς καταλόγους του πολιτικού φορέα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ», που θα επιδοθούν στα ανωτέρω αρμόδια όργανα του Υπουργείου Οικονομικών ώστε οι άμεσοι φόροι μου για τα οικονομικά Έτη 2010, 2011, 2012, 2013 και 2014 να εκκαθαρισθούν και να υπολογισθούν βάσει του νόμου 2238/1994 όπως αυτός ίσχυε μέχρι και την 13η Αυγούστου 2009 και ΟΧΙ με τους κατοχικούς νόμους.

 

……/…../2014

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:                                                                           ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:                                                                    Τ.Κ:                            ΑΦΜ:

ΤΗΛ:                                Ηλ. Διευθ: (Mail) :                                            ΥΠΟΓΡΑΦΗ:

Η ένσταση και το εξώδικο βρίσκονται εδώ προς μελέτη: http://www.patriotiki-enosi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>