«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;

Να διευκρινίσω ότι απαγορεύεται να δουν τις φωτογραφίες κάτω των 18 ετών με ευθύνη των γονιών.

Ήθελα να γράψω εν άρθρο για το ακραίο Ισλάμ, αλλά δε χρειάστηκε.

 Ο φίλος μου ο Αντώνης μιλά για Ισλάμ, λάθος, το Ισλάμ είναι βιτρίνα διότι έχει να κάνει με λαούς που στην μεγαλύτερη πλειοψηφία τους είναι εντελώς αμόρφωτοι και κυρίως απολίτιστοι, δεν υπάρχει ούτε καπιταλισμός, ούτε φιλελευθερισμός, ούτε κομουνισμός, ούτε μωαμεθανισμός, ούτε ισλαμισμός, ούτε θρησκείες, όλα αυτά είναι καμένα και φτιαγμένα χαρτιά προς πάσα χρίση και υποδούλωση της ψυχής του ανθρώπου.

Αγαπητοί αναγνώστες σήμερα η ανθρωπότητα αυνανίζεται, κρύβονται σαν δειλά ανθρωπάκια πίσω από το δάχτυλό τους, λένε ψέματα στον εαυτό τους!

Είναι δυνατών να πιστεύει αυτή η ανθρωπότητα που λέει ότι έχει τη δυνατότητα να πηγαίνει στο διάστημα,  να επιτρέπει να την πηδάνε μερικές χιλιάδες αμόρφωτοι αλήτες, φυσικά και όχι, τι συμβαίνει;;;

Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Ο αρχηγός αυτών τον αληταράδων, όπως και των Ταλιπαν, όπως και των διαφόρων τρομοκρατών, όπως διαφόρων ιεραποστόλων, όπως διαφόρων ΜΚΟ, όπως όλων των θρησκειών, όπως ΟΑΣΕ, λέσχες, κολέγια,  αντιρατσιστικές οργανώσεις, ΜΜΕ, Ειρηνικές αποστολές για την προστασία δήθεν  της δημοκρατίας, όπως Ιράκ, Λιβύη, Αυχανισταν, Αφρική με εμπολα και χιλιάδες ακόμα τους χρηματοδοτεί το σιωνιστικό τραπεζικό σύστημα της FED!

Μέσο τραπεζών μαϊμούδων ( Offshore )  χρηματοδοτεί όλα τα παραπάνω πρόστυχα και δολοφονικά ιδρύματα!

Ποιος θα πιστέψει ότι Ευρώπη, ΝΑΤΟ, Αμερική, Ρωσία, Κίνα, και άλλοι πολλοί με αυτήν την σύγχρονη πολεμική μηχανή στο σύνολό της ότι δεν μπορεί σε 24 ώρες να αφανίσει από προσώπου γης μερικές χιλιάδες αλήτες;;;;;

Τι θέλει το σιωνιστικό τραπεζικό σύστημα;;;

Θέλει να εκβιάζει και να εξαντλεί κάθε οικονομικό πόρο κάθε κράτους, εδώ υπάρχει και το ΝΑΤΟ Που όσοι συμμετέχουν θέλουν δεν θέλουν,  τα έξοδα για την πολεμική συμμετοχή βαραίνει το κάθε κράτος μπορεί δεν μπορεί!!!

Γιατί να θέλει κάτι τέτοιο το σιωνιστικό εγκληματικό τραπεζικό σύστημα;

Διότι κάνει εμπόριο όπλων, παραγωγή και υποχρεωτική πώληση μέσω εκβιασμών, αφού τους παρακαλάνε κιόλας με τα δικά τους λεφτα, εμπόριο ναρκωτικών , που μέσω αυτών των δυο μπορούν και χρηματοδοτούν όλους τους παραπάνω που ανέφερα, φανερά και κρυφά!

Διότι με τους μηχανισμούς που τους έχει βαφτίσει Παγκοσμιοποίηση, νέα τάξη, παγκόσμια οικονομική ένωση, και το κυριότερο από όλα τα προηγούμενα η προστασία του περιβάλλοντος, εδώ επεμβαίνει στους κυριότερους πόρους, νερό, τρόφιμα, ορυκτά, φάρμακα γεωργική παραγωγή, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

Αυτά τα δίποδα ανθρωπόμορφα  παρακάτω στις φωτογραφίες που είναι εξ ολοκλήρου έργο του τραπεζικού σιωνιστικού συστήματος λεγόμενο FED, Τους έχει να σπέρνουν τον τρόμο, φόβο σε όποιο καθεστώς κάνει το δύσκολο, και αν δεν πιάσει,  τους βομβαρδίζει, όσο για ότι αφορά εμάς τους Έλληνες , δεν επέλεξαν τυχαία να μας διαλύσουν και αφανίσουν οικονομικά αντί να μας ισοπεδώσουν πολεμικά, είναι σχέδιο δεκαετιών, διότι το ποιο επικίνδυνο για την  παγκόσμια επικράτηση τους,  είναι να βγει αυτή η Κουκκίδα στον χάρτη που την λένε Ελλάδα και να μιλά για δημοκρατίες,  ισότητες και πολιτισμό και ο χειρότερος εφιάλτης τους είναι να εξαναγκάσουν τους Έλληνες να βγουν στο βουνό, για αυτό επέλεξαν να τους αφανίσουν με οικονομικό πόλεμο με τους προδοτες ηγέτες του,  γιατί θέλουν και δούλους για να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους,  εξόρυξη ορυκτού πλούτου, γκαρσόνια, εργάτες χωρίς δικαιώματα και ένα ζωντανό παράδειγμα για παραδειγματισμό των υπολοίπων λαών,  πως ένας από τους ποιο περήφανους λαούς, έγινε ο ποιο δουλικός και δειλός!!!

Το κείμενο είναι από τον ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ και οι φωτογραφίες από τον φίλο Antonis Kroustis

Antonis Kroustis akroustis1966@gmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>