«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ…

Είδα οτι λόγω της οικονομικής κρίσης έφυγα απο την Ελλάδα και πήγα στην Γερμανία .

Βρήκα δουλειά σε ένα εργοστασιάκι .

Κάθε μέρα σπίτι – δουλειά , δουλειά- σπίτι .

Μεροδούλι – μεροφάϊ .

Αλλά ήμουν ξένοιαστος .

Κολλούσα και ένσημα .

Το βράδυ έβλεπα τηλεόραση .

Την Κυριακή αγόραζα εφημερίδα .

Στην χώρα μου εγκαταστάθηκαν κάτι μαυροφορεμένα ανθρωπάκια με μπούκλες τις φαβορίτες .

Τους έβλεπα ( στην τηλεόραση ) που πανηγύριζαν .

Νομίζω επειδή πήραν την χώρα απο τους ιδιοκτήτες της χωρίς πόλεμο και χωρίς να κοπιάσουν καθόλου .

Εγώ όμως ήμουν ασφαλής . Είχα μισθό . Είχα ένσημα .

Τα χρόνια πέρασαν και βγήκα στην σύνταξη .

 

Τώρα πήγαινα κάθε μέρα στο καφενείο . Ήσυχη ζωή . Ασφάλεια . Πού και πού θυμόμουνα το ηλιόλουστο χωριό μου στην πατρίδα . Τις ελιές μας και τα αμπέλια . Την μυρωδιά του θυμαριού και της ρίγανης . Τώρα όλα αυτά τα είχαν πάρει τα μαυροφορεμένα ανθρωπάκια . Τα έχασα αυτά αλλά κέρδισα την σύνταξη . Μπορώ και αγοράζω 200 γραμμάρια μοσχαρίσια μπριζολίτσα κάθε Κυριακή . Ασφάλεια .

Τί μπορούσα να κάνω για την χώρα μου ; Αφού δεν είχαν όρεξη να αγωνισθούν οι άλλοι ( οι άλλοι να αγωνισθούν – όχι εγώ ! ) . Καλά να πάθουν που την έχασαν .

Κάποια στιγμή αρρώστησα . Με πήγαν στο νοσοκομείο . Άκουσα τις νοσοκόμες να ψυθιρίζουν οτι δεν αξίζει να ξοδεύεται το γερμανικό κράτος για να περιθάλπει συνταξιούχους μετανάστες . Θα μου κάναν μια ένεση για να με ξαποστείλουν . Την στιγμή που χώθηκε η βελόνα στο μπράτσο μου ξύπνησα απο τον πόνο .

Ήμουν ιδρωμένος .

Απ’ έξω ερχόταν η μυρωδιά της ρίγανης . Άκουγα τα τζιτζίκια . Ήμουν ακόμη στην πατρίδα . Δεν είχα φύγει . Βγήκα έξω και φίλησα το χώμα που σκεπάζει τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη , τον Επίκουρο , τον Σωκράτη , τον Μιλτιάδη , τον Λεωνίδα , τον Φίλιππο . Είναι ακόμη υγρό απο το λάδι και το κρασί απο τις αρχαίες σπονδές .

Σηκώθηκα και φώναξα μέσα στην νύχτα : “ΟΧΙ ΡΕ Π@@@@@ΔΕΣ ! ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΩ . ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΑΜΑΧΗΤΙ . ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ !”

 Pythagoras Pythagoridis pitago99@gmail.com

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ…

  • JIM

    Γειά σας . Είμαι ένας απ αυτούς που έχουν φύγει σε άλλη χώρα. Θα κρίνω το κείμενο που αναρτήθηκε άκρως ρηχό και αξιοληπιτο. Είμαι ένας απ τους πολλούς που πριν την κατάντια τις πατρίδας φωνάζαμε για το τι έρχεται. Φίλη γνωστή συγγενείς! Κοματοσκυλα όλον τον αποχρώσεων και μια νεολαία πνευματικά ανάπηροι μας αποκαλούσαν εθνικησταις, γραφικούς,ρατσιστές,ξεφτίλες πατριώτες κλπ. Δυστυχώς αυτή την υπέροχη χωρα την κατοικούν ανιστόρητοι αποικί Ελληνόφωνη με Ελληνικά ονόματα. Εχουν φροντίσει τα αφεντικά σας και έχουν εκφυλιση το φυτώριο(νέους),και τους ηλιθιους γονείς τους.Τα παρακάλια για ομοψυχία που απευθύνεται τωρα ειναι λιγο αργα.Τωρα τελείωσαν τα λόγια. Τωρα χρειάζεται πράξεις και μάλιστα θαρραλέες. Με τις ευχές μου.

    • Αγαπητέ φίλε καλησπέρα, εσύ και κάποιοι άλλοι φύγατε, είναι η εύκολη λύσει, εμείς κάτσαμε και μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο και μετά τον εμφύλιο και υποστήκαμε τα δεινά βασανιστήρια πείνα και άλλα να κρατήσουμε την πατρίδα μας όρθια. Δεν θέλω να επεκταθώ για αυτούς που έφυγαν και μετά γύρισαν με ξένα νομίσματα και τα εξαργύρωναν με ελληνικά και έκαναν περιουσία σε βάρος αυτών που έμειναν και πάλευαν να κρατήσουν την πατρίδα όρθια, με τα λεφτα που είχαν στην χώρα που ήταν αγόραζαν στραγάλια, δεν έφταναν για τίποτα άλλο, Αμερική, Αυστραλία, Βέλγιο, Γερμανία και αλλού, εδώ ήρθαν και μας εκβίαζαν και μας εξαγόρασαν το αίμα μας. Να μη φεύγατε όπως και εγώ πούλησα κουλούρια και ξυπόλητος για να πάρω ένα βιβλίο, δεν έφυγα,δεν έφυγα να κρίνω εκ του ασφαλούς, ούτε να στραβώνω το στόμα μου να το παίζω γλωσσομαθεις και μπρουκλης, με ένα Γιαααα, Γιαααα λες και είχαν πάθει εγκεφαλικό και ζητούσαν να έχουν και φοροαπαλλαγές σε βάρος μου. Ας αφήσουμε καλύτερα αυτού του είδους την κρητική και ομογένεια για τι θα εκ τραπώ και δεν το θέλω.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>