«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΑΝΑΔΥΕΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ


Θλιβερό κατάντημα οι πρώτες ειδήσεις των εφημερίδων σήμερα. Δήμαρχοι στο κελί, πρώην Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας και Υπουργός Οικονομικών καταδικάζεται για φοροδιαφυγή (και είναι περήφανος που είναι τίμιος) και το χειρότερο, αυτά είναι μόνο όσα βγήκαν στη φόρα.

Η μπόχα της διαπλοκής έχει μεγάλα πλοκάμια σε δημόσια αξιώματα, κόμματα, οργανισμούς, τράπεζες κι επιχειρήσεις… Παρατηρητές της κακοστημένης παράστασης της κυπριακή πραγματικότητας οι πολίτες, που πληρώνουν τη νύφη:

 

 

Με την αδυναμία πληρωμής των δόσεών τους και την απώλεια της ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον. Κι όμως, οι ευθύνες βαρύνουν και τους ίδιους τους πολίτες, γιατί ξεχνάνε γρήγορα και πηγαίνοντας στην κάλπη ψηφίζουν και πάλι εκείνους που κακίζουν για την κατάντια μας… Ξεχνάμε γρήγορα και επιλεκτικά. Δεν απαιτούμε κάθαρση, τιμωρία. Δεν επιμένουμε για απαντήσεις.

Τι έγινε με τη Χρ. Γιωρκάτζη, Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και τη δικηγόρο θυγατέρα της που εκπροσωπεί τον Βγενόπουλο; Τι έγινε με τις λίστες που έβγαλαν λεφτά από την Κύπρο πριν το Γιούρογκρουπ και όσο οι τράπεζες ήταν κλειστές; Με το Μαρί και τον τέως Πρόεδρο; Με τον Τόνυ Αντωνίου, τα τσεκκούθκια της Αλκής στην υπόθεση της Δρομολαξιάς; τα κουτσοδούλια του Μιλτή στο σπίτι του Χριστόφια; Τα λεφτά της Focus του συνεργάτη του Βγενόπουλου που πλήρωσε εκατομμύρια στο Χριστόδουλου και στα κυπριακά κόμματα ; Χρειάζεται να πω κι άλλα; Αν δεν σοβαρευτούμε και αν δεν έχουμε τόλμη και απαιτήσεις, δεν θα έρθουν καλύτερες μέρες.

 

Και ενώ συμβαίνουν τα πιο πάνω έχουμε και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Γενικό Εισαγγελέα να μας δουλεύουν κανονικά ότι το ανακριτικό έργο για την κατάρρευση της οικονομίας προχωρεί κανονικά και ότι θα αποδοθεί σύντομα δικαιοσύνη. Εννοώ πέρα για πέρα ότι μας δουλεύουν και το στηρίζω στα εξής:

 

Πρώτο. Το ανακριτικό έργο το έχουν αναλάβει αστυνομικοί της Γενικής Εισαγγελίας πλείστοι των οποίων δεν έχουν την γνώση να διερευνούν οικονομικά εγκλήματα όπως αυτό που συνέβη στην Κύπρο. Για να μπορούν να διασταυρωθούν αποτελεσματικά τα δεδομένα χρειάζεται ειδικό λογισμικό πρόγραμμα και έμπειρους και αντικειμενικούς εμπειρογνώμονες από το εξωτερικό που θα διεξέλθουν με επιστημονικό τρόπο τα δεδομένα. Δεν νομίζω και δεν έχω πληροφόρηση κατά πόσο τα πιο πάνω έχουν γίνει.

 

Δεύτερο. Ο σημαντικότερος ίσως κρίκος για την κατάρρευση της οικονομίας, πρώην αφεντικό της Λαϊκής Τράπεζας, Ανδρέας Βγενόπουλος λείπει από την εξίσωση, και τούτο γιατί όπως ανακοίνωσε η Κυβέρνηση δεν συναινεί η Ελληνική Πολιτεία της οποίας ο Βγενόπουλος είναι πολίτης να ανακριθεί από τις κυπριακές Αρχές. Άκουσον, άκουσον να επικαλείται η Ελληνική Κυβέρνηση νομικά κωλύματα για την ανάκριση του ολετήρα της Λαϊκής. Και εμείς που τους εκδώσαμε κοτζιά μου Κατσιαρίστρα ( Πρώην υπουργός Ντίνος Μιχαηλίδης ) και το υιό του που τώρα δικάζονται απο την Ελληνική Δικαιοσύνη για τις μίζες του Τζοχανζόπουλου είμαστε κορόιδα; H συμπαιγνία στη υπόθεση αυτή της Ελληνικής και Κυπριακής κυβέρνησης και Δικαιοσύνης για να μην δικαστεί ο Βγενόπουλος είναι προφανής αφού είναι σ’ όλους γνωστό ότι ο Βεγενόπουλος δωροδόκησε μέσω της εταιρείας Focus ελληνικά και κυπριακά κόμματα και πολιτικούς οι οποίοι φοβούνται ότι σε ενδεχόμενη καταδίκη του θα βγάλει τα άπλυτα τους στη φόρα.

 

Τρίτο. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έχει κάνει κατ’ επανάληψη δηλώσεις ότι θα καταδικαστούν οι ένοχοι. Με βάση την εμπειρία του παρελθόντος να μου επιτρέψετε να πιστεύω ακριβώς το αντίθετο από αυτό που δηλώνει ο Πρόεδρος. Δεν είναι δυνατόν να πιστέψω ότι ο Νίκος Αναστασιάδης που στο παρελθόν απετέλεσε ένα από τους σημαντικότερους συντελεστές της διαφθοράς, της διαπλοκής και γενικότερα του βρώμικου κατεστημένου ότι θα επιτρέψει να γίνει σωστή έρευνα και να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη, γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι μια σωστή έρευνα θα καταδείκνυε και την δική του ευθύνη και αυτή των συνεργατών του στα εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε βάρος του τόπου τα τελευταία χρόνια. Σέβουμε τον θεσμό του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και πονώ τον τόπο μου για αυτό άλλωστε και δεν εξαιρώ κανένα από την αυστηρή κριτική μου. Κακά τα ψέματα πρέπει να καταλάβουμε έστω και αργά ότι από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι

 

Ας αντιληφθούν επιτέλους οι πολίτες ότι αυτό τον επίγειο παράδεισο που μας χάρισε ο θεός δεν θα το απολαμβάνουμε για πολύ ακόμα. Ας καταλάβουν επιτέλους ότι είναι τόση η σήψη και η μπόχα που αναδύει το κομματικό κατεστημένο και τα λαμόγια που το συνθέτουν που αν δεν στραφούμε εναντίον τους με κάθε τρόπο σήμερα, αύριο θα είναι πολύ αργά. Η τύχη μας, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει ηγέτης να οδηγήσει αυτό τον λαό στην αλλαγή νοοτροπίας, είναι στα χέρια μας

Όμηρος Αλεξάνδρου

http://omirosalexandrou.blogspot.com.

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>