«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ….

 Στις 14 Ιουλίου, 2014 είχα ανεβάσει το παρακάτω άρθρο, σήμερα μου έστειλε ο αγαπητός φίλος Αντώνης Γρυπαίος  και την αληθινή ταυτότητα πριν την αλλαξη ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Τουρκογλου ή αλλιώς όπως τον ξέρετε ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!! Να τον χαιρόμαστε!!!!

ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ-2

Ρε Ελληναράδες… κότες του φυράματος…Πόσο πατριώτες είμαστε που έχουμε έναν προδότη Τούρκο Υπουργό εξωτερικών και αντιπρόεδρο της κατοχικής κυβέρνησης;;;

ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ μου! Δεν είμαστε μόνο δειλοί, αλλά και ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ και προδότες που ψηφίσαμε αυτήν την βουλή!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εξαιρετικά αφιερωμένο στο ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ – Πάρε να έχεις κύριε Τούρκογλου


Γιατί δεν ξεχνάμε Ευάγγελε Βενιζέλο, αβανταδόρε της Τουρκίας… Η πρεσβεία των ΗΠΑ αποφάσισε: «Ευάγγελος Τούρκογλου»!Μια χρήσιμη επαναδημοσίευση…Τον ξεμπρόστιασαν οι «συνέταιροι» του εθνικού ξεπουλήματος: Οι φίλοι του οι Αμερικανοί. Το θέμα που δεν θέλει να θυμάται σαν τον χειρότερο εφιάλτη του, εξακολουθούν να του το θυμίζουν πυκνά-συχνά, τα «συνεταιράκια» που κατά καιρούς αβαντάρει: Ότι ο Υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος του Ελληνικού προτεκτοράτου λέγεται «Τούρκογλου» και έχει αλλάξει στο παρελθόν το Οθωμανικό του επώνυμο που θα το κουβαλάει σαν αλυσίδα μέχρι να παραδώσει πνεύμα Εις Κύριον.2

Έγγραφη Αναφορά της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, με ημερομηνία 7-10-2009, σχετικά με τα στελέχη της νεοσχηματισθείσας τότε Κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, την οποία αποκάλυψε το Wikileaks, ο Βενιζέλος είχε πατρικό επώνυμο το «Τούρκογλου»! Όπως ακουγόταν από χρόνια και στη Θεσσαλονίκη, αλλά το διέψευδε ο Υπουργός… (Πατήστε την εικόνα δίπλα για μεγέθυνση)
Βέβαια το να αλλάζεις ένα επώνυμο που δεν σου ταιριάζει και δεν σε εκφράζει, είναι θεμιτό. Αλλά το να στρέφεσαι κατά της Κύπρου, αντί κατά της Τουρκίας, αυτό είναι αθέμιτο, απαράδεκτο, προσβλητικό, άνανδρο και εθνικά επιζήμιο και επικίνδυνο! Είναι λόγος αποπομπής!Γιατί όπως θα δούμε παρακάτω, το Τουρκικό Έγγραφο είναι σωστή κόλαση για τις ελληνικές θέσεις και τα εθνικά δίκαια! Αλλά για αυτό δεν βρέθηκε καιρός για Διάβημα… Παρά μονάχα για την Κύπρο και την Ελένη Θεοχάρους που το αποκάλυψε!

 

 

3

Who’s Who In The New Greek Government — Embassy Athens (Greece)
Reference id: 09ATHENS1535
Origin: Embassy Athens
Time: Wed, 7 Oct 2009 15:16 UTCWHO’S WHO IN THE NEW GREEK GOVERNMENT
1. (SBU)…
8. (SBU) Evangelos Venizelos: Leader of a PASOK faction that has traditionally been in opposition to Papandreou. A university professor of constitutional law born in 1957, Mr. Venizelos (nee Turkoglu) collided with Mr. Papandreou over the party leadership in 2007 – and decisively lost.

http://www.hellasforce.com/

ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ-2

ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ-1

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>