«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι λαοί ποτίζονται με όποιο θρησκευτικού παροξυσμού όλων των θρησκειών και δεν βλέπουν τους μεγαλύτερους δολοφόνους ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ που είναι οι ΙΔΙΟΙ, έχουν όνομα και τους ξέρουμε ΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΥΡΩΠΗ, Ρωσία, ΟΗΕ!!!

Πολιορκία Κομπάνι: Οι ΗΠΑ δεν βομβαρδίζουν το Ισλαμικό Κράτος

Πολιορκία Κομπάνι: Οι ΗΠΑ δεν βομβαρδίζουν το Ισλαμικό Κράτος

Αυτό που σας γράφουμε εδώ και ημέρες, ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους υποκρίνονται ότι βομβαρδίζουν το Ισλαμικό Κράτος για τα μάτια του κόσμου, ενώ στην πραγματικότητα δεν του καταφέρουν σημαντικά πλήγματα και ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους δεν βομβαρδίζουν το Ισλαμικό Κράτος που πολιορκεί την κουρδική πόλη Κομπάνι στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας, επιβεβαιώνονται με επώνυμες καταγγελίες.

Από τον λόφο που είναι απέναντι από την πολιορκημένη Κομπάνι, στα σύνορα από την πλευρά της Τουρκίας, μπορεί να δει κανείς ξεκάθαρα τις πολεμικές επιχειρήσεις. Οι Κούρδοι κομμουνιστές αντάρτες που υπερασπίζονται την Κομπάνι δεν έχουν καμιά σημαντική βοήθεια από τις ΗΠΑ και τους Άραβες συμμάχους τους που υποτίθεται πολεμάνε το Ισλαμικό Κράτος.

Οι Κούρδοι με ελαφρά όπλα αντιστέκονται μέσα από σπίτια και μαντρότοιχους από λάσπη και τσιμεντόλιθους γύρω από την Κομπάνι, ενώ το Ισλαμικό Κράτος έχει τανκς και βαρύ πυροβολικό το οποίο έχει αναπτυχθεί στα γύρω χωράφια.

«Κοιτώντας προς τις πεδιάδες ανατολικά της Κομπάνι βλέπεις δεκάδες τανκς να σφυροκοπούν την πόλη», λέει ο Φαϊσάλ Σαριγιλντίζ (Faysal Sariyildiz), ένας φιλοκούρδος νομοθέτης στην τουρκική βουλή, από τη συνοριακή πόλη Σουρούκ όπου βρίσκεται και παρακολουθεί. «Ακόμα και το πιο πρωτόγονο πολεμικό αεροπλάνο θα μπορούσε εύκολα να διαλύσει τους τζιχαντιστές, αλλά απλά δεν το κάνουν. Οι κάτοικοι της Κομπάνι αισθάνονται αφημένοι στη μοίρα τους και είναι οργισμένοι».

Το τουρκικό κοινοβούλιο της Πέμπτη ενέκρινε την εισβολή του τουρκικού στρατού στο Ιράκ και στη Συρία, δήθεν για να πολεμήσει ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος. Ωστόσο, αυτό δεν είναι καλή είδηση για τους υπερασπιστές της Κομπάνι. Οι Κούρδοι που πολεμάνε ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία συνδέονται με το PKK, το κομμουνιστικό κόμμα του Κουρδιστάν, το οποίο αγωνίζεται για απόσχιση του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν και θεωρείται ο υπ αριθμόν ένας κίνδυνος για την Τουρκία.

Αν και ο Ερντογάν λέει ότι θέλει να μπει στον πόλεμο για να πολεμήσει ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, η πρώτη του προτεραιότητα είναι να ανατρέψει τον πρόεδρο Άσαντ της Συρίας. Επίσης, Τούρκοι αξιωματούχοι λένε ότι θέλουν να δημιουργήσουν μια ζώνη ασφαλείας μέσα στο έδαφος της Συρίας, πλάτους 30 χιλιομέτρων, για να διαχειρίζονται τη ροή των προσφύγων. Σαχλαμάρες, ο Ερντογάν θέλει να καταλάβει το συριακό Κουρδιστάν, αυτή είναι η αλήθεια και δεν έχει καμιά διάθεση να χτυπήσει το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο εξοπλίζει, στηρίζει, καλύπτει, νοσηλεύει τους τραυματίες του.

Οι Κούρδοι λένε ότι ο Ερντογάν θέλει να συνθλίψει την αυτόνομη διακυβέρνησή τους στη Συρία, προνόμιο που τους παραχώρησε ο Άσαντ όταν ξέσπασε ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία για να μην τους έχει απέναντί του. Οι Τούρκοι λένε ότι οι Κούρδοι είναι σύμμαχοι του Άσαντ και θα τους επιτεθούν.

Την ίδια ώρα ο Αχμέτ Νταβούτογλου, αυτή η ημίτρελη νυφίτσα, λέει ότι οι διαπραγματεύσεις με τους Κούρδους της Τουρκίας για ειρήνη θα έχουν αίσιο τέλος, την ώρα που οι ηγέτες του PKK προειδοποιούν την Τουρκία ότι εάν η Κομπάνι πέσει στο Ισλαμικό Κράτος τότε το PKK θα ξεκινήσει ανένδοτο και δίχως έλεος πόλεμο στο εσωτερικό της Τουρκίας.

Στη φωτογραφία νεαρά κορίτσια του Κουρδιστάν, από αυτά που υπερασπίζονται την Κομπάνι.

tribune 

 Οι ΗΠΑ κοροϊδεύουν ότι πολεμάνε το Ισλαμικό Κράτος – Διάβασε γιατί!

Οι ΗΠΑ κοροϊδεύουν ότι πολεμάνε το Ισλαμικό Κράτος – Διάβασε γιατί!

Οι ΗΠΑ και οι Άραβες σύμμαχοί τους κοροϊδεύουν κανονικά τη δυτική κοινή γνώμη όταν λένε ότι πολεμάνε το Ισλαμικό Κράτος. Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής μας, εδώ: Πολιορκία Κομπάνι: Οι ΗΠΑ δεν βομβαρδίζουν το Ισλαμικό Κράτος, έρχεται και η επίσημη ανακοίνωση από την Κεντρική Διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, ότι την Παρασκευή οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διεξήγαγαν έξι αεροπορικά πλήγματα στο έδαφος της Συρίας εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

Προσέξτε καλά τι μας λένε. Ενώ το Ισλαμικό Κράτος σφυροκοπάει ανελέητα την κουρδική πόλη Κομπάνι, στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας, τις τελευταίες ώρες κάνει συνεχώς επιθέσεις για να την καταλάβει, οι Κούρδοι αριστεροί αντάρτες αντιστέκονται με νύχια και με δόντια απέναντι στην αριθμητική υπεροχή και υπεροπλία των πολιορκητών τους, οι ΗΠΑ -η υπερδύναμη που «προστατεύει» τον δυτικό κόσμο τάχα από τη βαρβαρότητα- εξαπέλυσε μαζί με τους συμμάχους της, δηλαδή τη Σαουδική Αραβία (τη μήτρα του τζιχαντισμού) και τα ΗΑΕ μόλις έξι αεροπορικά χτυπήματα στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία.

Και μην φανταστείτε ότι αυτά τα ολίγα έστω χτυπήματα είχαν στόχο τους τζιχαντιστές που πολιορκούν την Κομπάνι! Όχι, φυσικά… Ήταν χτυπήματα εδώ και εκεί, σε δουλειά να βρισκόμαστε, να βομβαρδίζουν για να λένε ότι βομβαρδίζουν και να παραμυθιάζουν την κοινή γνώμη της Δύσης ότι δήθεν πολεμάνε το Ισλαμικό Κράτος.
Διαβάστε τι χτύπησαν, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή τους:

Ένα πλήγμα κατέστρεψε φυλάκιο των σουνιτών εξτρεμιστών μαχητών στο νότιο τμήμα της επαρχίας Χασάκα (βορειοανατολικά) κι ένα ακόμη δύο άρματα μάχης νοτιοανατολικά της Ντέιρ αλ Ζορ (ανατολικά).

Δυο πλήγματα βόρεια της Ράκα (βόρεια) έπληξαν δύο διυλιστήρια, που αποτελούν μια σημαντική πηγή χρηματοδότησης για τους τζιχαντιστές, αλλά και ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης του Ισλαμικού Κράτους.

Σε μια επιδρομή βορειοανατολικά του Χαλεπιού επλήγη ένα κτίριο που είχαν καταλάβει οι μαχητές του.

Μια επιδρομή με στόχο ένα πυροβόλο, δυτικά της πόλης Ράκα, δεν είχε επιτυχία (σήκωσαν ολόκληρο αεροπλάνο για να πετύχουν ένα πυροβόλο και αστόχησαν κιόλας!).

Η Πολεμική Αεροπορία της Σαουδικής Αραβίας και των ΗΠΑ «επίσης συμμετείχαν σε πλήγματα στη Συρία», διευκρίνισε η CentCom.

Είδατε εσείς πουθενά να χτύπησαν το Ισλαμικό Κράτος που πολιορκεί την Κομπάνι; Όχι, όπως ούτε και εμείς. Το επίκεντρο του πολέμου στη Συρία είναι στην Κομπάνι και οι Αμερικανοί σφυρίζουν αδιάκοπα. Βομβαρδίζουν… λαγούς στην έρημο, όλος ο πλανήτης έχει αρχίσει και τους παίρνει χαμπάρι…

tribune

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>