«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Να πως κυβερνούν οι μειοψηφίες,οι ακατάλληλοι, οι εχθροί και προδότες εν γνώσει των συνταγματολόγων!!!

Α????? Ξέχασα να πω για τα προτερήματά της, εκτός από το υπέροχο ντεκολτέ  της,  είναι και χριστιανή!!!

Μας κυβερνούν ανδρείκελα!

(Στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ εντάχθηκε η Μαρία Σταυρινούδη Σόδη η οποία παρά το γεγονός ότι στις εκλογές πήρε μόνο 293 ψήφους ανέλαβε από σήμερα βουλευτής καθώς ο Σταμάτης Κάρμαντζης παραιτήθηκε από το βουλευτικό του αξίωμα προκειμένου να αναλάβει αντιπεριφερειάρχης Χίου).

Δεν είδα τους συνταγματολόγους να διαμαρτυρηθούν και να υποβάλουν σαν σύλλογος ή επιτροπή, καταγγελία στην βουλή στον Άρειο Πάγο στον δικηγορικό σύλλογο για την μεγαλύτερη απάτη κατά του ελληνικού λαού.

Γίνονται εκλογές για το θε Αθήναι, για του κώλου τα εννιάμερα, για στάχτη  στα μάτια στον αμόρφωτο  λαό, ή τον ανημέρωτο σκόπιμα λαό!

Ας τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά, αν δεν έβλεπα την γκομενάρα Σοδη από το πουθενά στην βουλή θα κοιμόμουν και εγώ με τα τσαρούχια, όχι ότι δεν κάνουν και άλλες καλπονοθείες, άλλα αυτή είναι η ποιο σοβαρή που φαίνεται 100% νόμιμη και είναι η ποιο επικίνδυνη και η μεγαλύτερη απάτη για την δήθεν ετυμηγορία του λαού.

Ένα βουλευτής που έχει εκλεγεί με μια δύναμη χιλιάδων ψήφων πολιτών, δέχεται κριτική και ανατρέπεται η δική του δύναμη από μια ή έναν βουλευτή με 293 ψήφους‼!

Δεν εχω κανένα πρόβλημα με την ιδιότητα της στην ιδιωτική της ζωή, εχω να εκπροσωπεί των ελληνικό λαό χωρίς να το έχει κερδίσει.

Θα μου πει κάποιος πως γίνεται αυτό;;;

Πολύ απλά και κάλπικα,  έχουμε σε κάθε κόμμα μερικά φιντάνια που έβαλαν για υποψηφιότητα και  τους γνωρίζει μόνο η μάνα τους, ή είναι απατεώνες, ή χίλια άλλα πράγματα ακατάλληλα για να διεκδικήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού. Έρχεται λοιπόν ένα καλπονόμος ο όποιος ψηφίστηκε εν γνώση των συνταγματολόγων, προστατών του συντάγματος και λέει ο επόμενος στην λίστα μπορεί να καλύψει έτσι απλά και αδιακρίτως την θέση βουλευτή που θα μένει κενή.

Ίσως πείτε και τι έγινε, που είναι το κακό;;;

Το πόσο κακό έχει κάνει αυτός ο καλπονόμος δεν μπορεί ούτε να υπολογιστεί, ούτε να περιγραφεί και επειδή υπάρχει περίπτωση να ξανά πάμε σύντομα στις κάλπες ας το έχουμε υπόψη μας τι θα πράξουμε να ανατρέψουμε τέτοιους νόμους και αυτούς που τους εφαρμόζουν ή τους έφτιαξαν.

Λοιπόν ας κάνουμε ανάλυση της βρομιάς του καλπονόμου και πως οι μειοψηφίες κυβερνούν νόμιμα (παράνομα)‼‼

Έχουμε στην εφεδρεία υποψήφιους που δεν θα γίνουν ποτέ βουλευτές και έχουμε και βουλευτές που θέλουν να τιμήσουν την ψήφο που τους έδωσε ο λαός.

Λέμε λοιπόν στους βουλευτές που κάνουν τους υπερήφανους, εσύ πήγαινε διοικητής εκεί σε εκείνον τον οργανισμό, ναι αλλά θα πρέπει να παραιτηθείς από την βουλευτική σου έδρα, τσακ να στην βουλή ο κανένας, ή η κανένας,  θα φέρει αντίρρηση σε ότι του ζητήσουν ή της  ζητήσουν;;;

Ξαφνικά από το πουθενά ένας ανίκανος και άγνωστος και χωρίς την εντολή του λαού παίρνει τι θέση ενός ικανού διαλεγμένου από τον λαό‼!

Να πως κυβερνούν οι μειοψηφίες και γίνονται όλα αυτά τα τρελά που βλέπουμε σήμερα στην ελληνική βουλή σε βάρος του ελληνικού λαού.

Αυτή η πρόστυχη και κάλπικη βουλή έχει γίνει πετραδάκι πετραδάκι,  με χιλιάδες τέτοιους καλπονόμους σε ανυποψίαστο χρόνο, να γιατί δεν έχει ευθύνη ο λαός,  αφού έχουν νοθεύσει στο σύνολο την εντολή του και την δύναμη του, εν γνώση των περιβόητων συνταγματολόγων,  θεματοφυλάκων του συντάγματος , αφού είναι απασχολημένοι να τρώνε τις σάρκες τις Ελλάδος!

Να διαβάσετε και τα σχετικά πόσο μαλάκες είμαστε,  στο παρακάτω άρθρο‼‼‼!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, έχει τις εξής παροχές: Η ακαθάριστη βουλευτική αποζημίωση ανέρχεται στα 5.705, 60 ευρώ. Ως επίδομα οργάνωσης γραφείου, προστίθενται 738,88 ή 935,88 ευρώ, σύμφωνα με την εκλογική περιφέρεια, η ταχυδρομική ατέλεια 909,31 ευρώ και τα έξοδα κίνησης 291 έως 648 ευρώ, πάλι ανάλογα με την περιφέρεια στην οποία ανήκει ο βουλευτής. Επίσης, οι βουλευτές αποζημιώνονται για τη συμμετοχή σε συνεδριάσεις των επιτροπών της Βουλής της οποίας είναι μέλη. Κάθε φορά που παρίστανται, προσθέτουν στο λογαριασμό τους 150 ευρώ. Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω, οι συνολικές αποδοχές του βουλευτή, φτάνουν από 7.644,79 έως 8.198,79 ευρώ, χωρίς να περιλαμβάνονται οι συμμετοχές σε κοινοβουλευτικές επιτροπές. Σε αυτά, ας προσθέσουμε το βουλευτικό αυτοκίνητο, τον οδηγό, τον αστυνομικό φρουρό, τους μετακλητούς υπαλλήλους κ.λπ. Γνωστά πράγματα.

Αναφέρω αυτά, για να υπογραμμίσω ότι αυτές τις παροχές, θα απολαμβάνει πλέον η κυρία Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη, η οποία πήρε, ως επιλαχούσα, τη θέση του παραιτηθέντα βουλευτή της Ν.Δ. (για να αναλάβει αντιπεριφερειάρχης Χίου) Σταμάτη Κάρμαντζη. Φυσικά, δεν έχω κάποιο θέμα με τη συγκριμένη κυρία. Απ’ όσο διαβάζω, μάλιστα, είναι και καλή επιχειρηματίας αλλά και από «τζάκι» -απαραίτητο προσόν στην ελληνική πολιτική- αφού ο πεθερός της υπήρξε βουλευτής της Ν.Δ. και δήμαρχος Χίου. Η κυρία Σόδη, όμως, στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, συγκέντρωσε τον εκπληκτικό αριθμό των μόλις 293 σταυρών! Κρίνοντας από τα νούμερα, μπορεί κανείς να υποθέσει ότι την ψήφισαν μόνο άτομα του συγγενικού της κύκλου. Ή, τέλος πάντων, θα εκπροσωπήσει στη Βουλή ένα τόσο μικρό ανθρώπων με απολύτως αναντίστοιχες μεγαλύτερες παροχές για την ίδια.

Προφανώς, γι’ αυτό δεν φταίει η ίδια. Αν δεν ήταν αυτή, θα ήταν μια άλλη. Δεν είναι, όμως, σχήμα οξύμωρο να τη δούμε αύριο μεθαύριο στις οθόνες -που λόγω τους ευχάριστου παρουσιαστικού της, σίγουρα θα τη δούμε- να κτυπάει το χέρι στο τραπέζι και να θυμίζει ότι «την εξέλεξε ο ελληνικός λαός»; Στην πραγματικότητα, κανένας λαός δεν την εξέλεξε. Τόσους σταυρούς και παραπάνω, έχουν πάρει αμέτρητοι άλλοι υποψήφιοι στις πάσης φύσεως εκλογικές αναμετρήσεις, αλλά δεν είχαν την διαβολική τύχη να βρεθούν με σοφέρ και με ειδικό φρουρό. Θα ΄λεγε κανείς πως αν προσθέσεις στους μισθούς της και τους μισθούς όσων θα την εξυπηρετούν, θα πληρωνόταν ένας υπολογίσιμος αριθμός των ψηφοφόρων της.  Είπαμε, όμως, «την εξέλεξε ο ελληνικός λαός». Και πλέον, με 293 σταυρούς ως «προίκα», θα νομοθετεί μαζί με άλλους για την τύχη περίπου δώδεκα εκατομμυρίων. Και μπορεί με σχετική άνεση, να λέει και το γνωστό «ξέρεις ποια είμαι εγώ, ρε;», που συνηθίζεται στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=36147

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>