«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΥΝΗΘΗ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

1) Συνταξιούχος 75 Μαϊων : Μα παιδί μου , δεν βρίσκεται ΕΝΑΣ να αρχίσει την επανάσταση ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Φίλε μου , είσαι σε μια ηλικία που ό,τι επανάσταση   και να κάνεις δεν πρόκειται να σε συλλάβουν . Απο τα ΔΙΚΑ σου λάθη και παραλείψεις φθάσαμε έως εδώ ( επειδή δεν σκεφτόσουν τί ψήφιζες τόσα χρόνια ) . Και τώρα ζητάς απο ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ να διακινδυνέψουν για την επανάσταση την ώρα που εσύ   (  Ο  ΕΝΟΧΟΣ )   μεριμνείς   για το  ταλαίπωρο   σαρκίον  σου    και  συνωστίζεσαι στις θύρες των τραπεζών για να πάρεις  την   άθλια συνταξούλα σου ;

2) Θα νικήσουμε τους τροϊκανούς όπως νικήσαμε Ρωμαίους , Τούρκους , Γερμανούς . Πάλι με χρόνια με καιρούς …

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Φίλε μου αυτό που ζούμε τώρα ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με προηγούμενη κατοχή . Σήμερα γίνεται , με επιστημονικές μεθόδους , προσπάθεια ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ του εγχώριου πληθυσμού .
Πάρτο χαμπάρι : Είσαι ( είμαστε ) η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ !
Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουμε . Άσε λοιπόν τις δικαιολογίες . Δεν πρόκειται ΑΛΛΟΣ , στο μέλλον να βάλει το φίδι απο την τρύπα . ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ( αν έχεις τα κότσια ) !
3) “Η οικονομική κρίση είναι κάτι κακό” .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Λένε οτι στα κινέζικα η “κρίση” αποδίδεται με την ίδια λέξη που σημαίνει “ευκαιρία” .
Η κρίση είναι κακή για όποιον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ να αρπάξει την ευκαιρία .
Η nea taksi δημιουργεί κάθε μέρα χιλιάδες νέους εχθρούς που την μισούν θανάσιμα . Αυτό είναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ που εμείς δεν είμαστε ( ακόμη ) έτοιμοι να αρπάξουμε !

Εξ ‘ άλλου τώρα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ξεχωρίσουν ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ απο τους ΕΛΛΗΝΕΣ !
Απόγονοι του Αλάριχου , του Μπαρμπαρόσσα (και άλλων τινών ) ασφαλώς θα υπάρχουν εδώ .
Τώρα , στην πυρά , θα ξεχωρίσει ο σίδηρος απο τον μόλυβδο .
Άλλο να ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ τον απόγονο του Λεωνίδα και άλλο να ΕΙΣΑΙ !

Pythagoras Pythagoridis pitago99@gmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>