«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατριώτες να πιέσουμε τους κατοχικούς προδότες της βουλής να μας πουν τι κάνουν για να μας προστατέψουν από την σχεδιαζόμενη γενοκτονία της Αφρικής;;;

Ζητώ συγνώμη αλλά δεν μπορώ οικονομικά να παρέχω καλύτερη μετάφραση.

Στο τέλος εχω τον σύνδεσμο με το πρωτότυπο.

Paul Joseph Watson

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει παραγγείλει 160.000 Έμπολα προστατευτικές στολές και έτσι προκάλεσε φόβους ότι η κυβέρνηση της Ουάσιγκτον να χρησιμοποιηθεί μια ταχεία εξάπλωση των επικίνδυνων ιογενής νόσος των οποίων έχουν ήδη πέσει θύματα χιλιάδες ανθρώπους.

Σε ένα δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα MarketWatch , δόθηκε στη δημοσιότητα, η εταιρεία Lakeland Industries,  είναι ένας κατασκευαστής που κατασκευάζει την προστατευτική ενδυμασία για την πρώτη αντίδραση δήλωσε ότι είχε αποφασίσει «να συμμετάσχει στον αγώνα κατά της εξάπλωσης του ιού Έμπολα” και να παροτρύνει άλλους κατασκευαστές, για να ρυθμίσουν  την υψηλή ζήτηση, η οποία δημιουργήθηκε από την απόφαση του Υπουργείου των Εξωτερικών για 160.000 προστατευτικές στολές.

“Δεδομένου ότι μόνο το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει τοποθετηθεί μια παραγγελία για 160.000 κοστούμια, θα απαιτούν από όλους τους κατασκευαστές προστατευτικό ρουχισμό για να επεκτείνει την παραγωγική της ικανότητα για τον ιό ανθεκτικό προστατευτικό εξοπλισμό με σφραγισμένες ραφές, έτσι ώστε η βιομηχανία μας να κάνουν το καθήκον τους για την αντιμετώπιση αυτής της απειλής για την παγκόσμια υγεία,” αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

Το μέγεθος της τάξης των προστατευτική ενδυμασία έναντι του ιού Έμπολα έχει πυροδοτήσει φόβους ότι η αμερικανική κυβέρνηση υποθέσουμε ότι ο ιός συνεχίζει να εξαπλώνεται στις χώρες της Δυτικής Αφρικής και δυνητικά θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια έξαρση στις ΗΠΑ ακόμα.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντόμως, ότι σχεδιάζει μια αύξηση των βοηθητικό προσωπικό υγείας στη Δυτική Αφρική, αλλά κατέχουν σήμερα στην περιοχή με μόνο περίπου 1.400 άτομα, πράγμα που σημαίνει ότι ο αριθμός των 160.000 προστατευτικές στολές, ακόμα και σε μια  δραματική επέκταση των βοηθητικό προσωπικό υγείας πρέπει να ξεπερνά κατά πολύ.

Σε παρόμοιο πλαίσιο, παρέχουν πηγές από το Υπουργείο Άμυνας, το ερώτημα γιατί η κυβέρνηση Ομπάμα ήταν στη διαδικασία του σχεδιασμού ενός “στρατιωτική αντίδραση” στην επιδημία του ιού Έμπολα και να εφαρμόσει, αν η αμερικανική USAID γραφείο βοήθειας και ο αρμόδιος για τις Μολυσματικές Ασθένειες αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), αλλά είχαν ήδη συμμετάσχει στις προσπάθειες ανακούφισης.

“Εμείς δεν θα πρέπει να αφαιρεί τυχόν εμπειρογνώμονες σχεδιασμού στον τομέα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, αλλά αυτό είναι ό, τι συνέβη σήμερα,” δήλωσε εκπροσώπους του Υπουργείου Άμυνας για το τηλεοπτικό ειδησεογραφικό κανάλι Fox News .

Κατά την τελευταία εβδομάδα προκάλεσε ένας από τους κορυφαίους ιολόγοι Γερμανίας, Jonas Schmidt-Chanasit από το Αμβούργο Bernhard-Nocht-Ινστιτούτο Τροπικής Ιατρικής, σημαντική αβεβαιότητα, όταν δήλωσε ότι η καταπολέμηση της Έμπολα ενδεχομένως χάνονται στη Λιβερία και τη Σιέρα Λεόνε. Πέντε εκατομμύρια άνθρωποι στη συνέχεια απείλησε με θάνατο.

Αποδεικτικά στοιχεία των μεταλλάξεων του ιού είχε προκαλέσει ανησυχίες που ο ιός θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια σε έναν περιορισμένο τρόπο πέρα από τον αέρα. Σε ένα σχόλιο στην εφημερίδα New York Times είχε Michael T. Osterholm, διευθυντής του Κέντρου Λοιμωδών Νόσων Έρευνας και Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, αναφέρθηκε στους τελευταίους τέσσερις μήνες, ο αριθμός των μεταβιβάσεων από άτομο σε άτομο έχουν αυξηθεί τόσο πολύ, ώστε ήταν πιθανώς μεγαλύτερος από τον συνολικό αριθμό των μεταδόσεων τα τελευταία 500-1000 χρόνια τώρα.

Osterholm έγραψε περαιτέρω, ο κίνδυνος εξάπλωσης του ιού Έμπολα μπορεί να μεταλλαχθεί έτσι ώστε να μπορεί να μεταδοθεί μέσω του αέρα, ήταν ένας τρόπος για να “μην συζητήσει τις ιολόγοι κοινό, σε ιδιωτικούς κύκλους, αλλά σίγουρα αρκετά ρεαλιστική αναμονή”.

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/paul-joseph-watson/us-aussenministerium-bestellt-16-ebola-schutzanzuege.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>