«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

TΟ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

PD Dr-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

              12.09.2014

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Κατά τον Θουκιδιδη «οσοι διατηρουν την ελευθερια τους το χρωστουν στην δυναμη τους».

Ποια είναι η πραγματικη δυναμη της ελληνικης και κυπριακης κοινωνιας στην εποχη των σιωνιστικης προελευσης Μνημονιων;

Στην ερωτηση αυτή κρυβεται το δυσβαστακτο διλλημα επιβιωσης των δυο κοινωνιων υπο την επιρροη της από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο δημιουργηθεισης γεωστρατηγικης δινης στην ζωνη που αρχιζει από την Ουκρανια και μεσου Μαυρης Θαλασσης, Καυκασου και Τουρκιας καταληγει στην Εγγυς- και Μεση Ανατολη.

H καταρρευση της Ελλαδος και της Κυπρου εντασσεται συνεπως σε μια τεχνιτη οικονομικη κριση του δυτικου κοσμου και εκδηλωνεται εντος των τειχων των δυο κρατων με την πιο παροξυστικη και ακραια μορφη των εθνοπροδοτων της εθνοκαπηλης και μπασταρδεμενης δεξιας του Σαμαρα (Κεντροδεξια) και της προδοτικης και παγκοσμιοποιημενης και δηθεν προοδευτικης ψευτοδιεθνιστικης αριστερας (Κεντροαριστερα) του Βενιζελου ‘η Τουρκογλου.

Η Ελλας και η Κυπρος καταρρεουν διοτι βιωνουν σημερα μια υπαρξιακη παρακμη των κοινωνικων ταξεων τους.

Γι’ αυτο οι ταξεις αυτές βλεπουν με απαθεια να τις αρπαζουν οι Μεγαλοαπαταιωνες τα  παντα, τηλεπικοινωνιες, ενεργεια, υγεια, τουρισμο, παραλιες, λιμανια, αεροδρομια, δρομους, γεφυρες, στρατοπεδα, βραχονησιδες, μισθους, συνταξεις κ.α. πολλα, χωρις να βγαζουν «αχνα».

Από τι ειδους «αρρωστεια» πασχουν αυτές;

Μηπως η αρρωστεια αυτή που σκοτωσε τις κοινωνικες ταξεις και των δυο κοινωνιων είναι αθεραπευτη;

 Εάν ναι, ποια προελευση εχει η αρρωστεια αυτή και πως στηθηκε και επεκταθηκε με κινδυνο να οδηγηση στον ολικο «θανατο» των κοινωνικων ταξεων και των δυο  κοινωνιων;

 

Κάθε μορφη «αρρωστειας» κανει ως γνωστο ένα  φυσιολογικο κυκλο. Με ένα «Ιο» μολυνεται πρωτα το κοινωνικο σωμα, δηλαδη οι κοινωνικες ταξεις, που στην συνεχεια νοσουν με κινδυνο επιδεινωσης της καταστασης της υγειας τους εως εναν μη αναστρεψιμο βαθμο.

Ποιος ‘η καλλυτερα ποιοι είναι οι φορεις του «Ιου» αυτου που μαστιζουν σημερα την Ελλαδα και την Κυπρου;

Η γενια των Ελληνων και Ελληνοκυπριων που σκοπημα στηθηκε και δοξασθηκε με την πτωση της «Χουντας» στην Ελλαδα από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο, με συνεργεια του γνωστου ορθοδοξου προδοτη Αρχιπαστορα της Κυπρου, κολλησε από τους Εβραιους χαζαρικης εθνοτητας με ελληνοποιημενα ονοματα και μετεφερε τον ιον της εξουσιας, δηλαδη της κοινωνικης αρρωστειας στις κοινωνικες ταξεις.

Στην Ελλαδα οι τρεις Παπανδρεου και οι δυο  Καραμανληδες και στην Κυπρο ο προδοτης Αρχιπαστορας της Ορθοδοξιας, ο Κληριδης, ο Αναστασιαδης  και ο Χριστοφιας, δημιουργησαν, εξεθραψαν και παρεδωσαν τις δυο κοινωνιες τους, βορα στο θηριο της στημενης ψευτοδοξασμενης από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο γενιας.

Ειδικα ο προδοτης Αρχιπαστορας της Ορθοδοξιας της Κυπρου ηταν εκεινος που στην ομιλια του στη Γενικη Συνελευση του ΟΗΕ την παραμονη του «Αττιλα Ι» καλεσε την Τουρκια να επεμβη ως εγγυητρια δυναμη στην Κυπρο, για να αποκρουση την «ελληνικη εισβολη», δηλωνοντας ότι ο κινδυνος εξ Ελλαδος είναι μεγαλυτερος από τον κινδυνο εκ Τουρκιας.

Οι ως ανω αναφερθεντες μαζι με τα καθυκια τους (Ολοι μελη των «Συνασπισμων των Βλακων») μεθοδευσαν την σημερινη αθλιοτητα των Μνημονιων και παρεδωσαν τις χωρες τους στους Εβραιους τοκογλυφους χαζαρικης εθνοτητας. Αυτοι είναι οι υπευθυνοι για την αστικοποιηση της ελληνικης και κυπριακης κοινωνιας σε βαθμο ολικης αναπηριας. Αυτοι είναι οι υπευθυνοι για την παραμορφωση του ρολου του Συνδικαλισμου.

Ο φορεας του συνδικαλιστικου πνευματος εξ ορισμου ειχε αποδεχθη την υλικη εξαρτηση του από τον εργοδοτη του –Κρατος ΄η Ιδιωτη-και δεν αποσκοπουσε την αποκτηση παραγωγικης αυτεξουσιοτητας.  

Ειδικα για την Ελλαδα και την Κυπρο ο Συνδικαλισμος υπηρξε εντελως ξενο φρουτο.

Εσφαλμενα βρισκουν οι συγχρονοι αστοκαπιταλομαρξιστες κοινωνιολογοι και ιστορικοι ομοιοτητες μεταξυ των σημερινων συνδικατων και των αρχαιων «ερανων» και «θιασων» ‘η των νεωτερων «συντεχνιων» και «συναφιων» και αποτολμουν συγκρισεις μεταξυ συνδικαλιστικης «φιλοσοφιας» και ελληνικου συνεταιριστικου πνευματος.

Προκειται για συνειδητες παραχαραξεις της αληθειας και της Ιστοριας.

Οι «ερανοι» αποτελουσαν οικονομικες ενωσεις μη ομοτεχνων ατομων, των οποιων τα μελη χρησιμοποιουσαν κοινο κεφαλαιο για ειδικους σκοπους π.χ. για απελευθερωση αιχμαλωτων.

Οι «θιασοι» στην αρχαια Αθηνα αντιστοιχουσαν προς τα «γενη» και αποτελουσαν θρησκευτικες εταιρειες για την λατρεια διαφορων θεοτητων.

Τα «συναφια» και οι «συντεχνιες» ηταν ενωσεις ελευθερων ομοτεχνων επαγγελματιων επι Τουκοκρατιας, δηλαδη παραγωγικα αυτοδυναμων και όχι εξαρτημενων ατομων και υπηρετουσαν κυριως τον σκοπο της αλληλοβοηθειας μεταξυ των μελων τους και όχι της διεκδικησεως συνδιλικαστικων αιτηματων.

Ο ελληνικος συνεταιρισμος επι Τουρκοκρατιας αποτελουσε ενωση κεφαλαιου και εργασιας και τα μελη του ηταν αυτοδυναμα και όχι παραγωγικα εξαρτημενα.

Η συνδιλαλιστικη θεωρια και πραξη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ αλλα και του ΚΚΕ υπηρξαν και είναι ακομη ιδεολογικοι στυλοβατες της ψευτιας και της αδικιας, της ισοπεδωσης και της μαζοποιησης, της δουλοποιησης και της αντιδραστικοτητας, που χαρακτηριζουν σημερα την αρρωστημενη ελληνικη και κυπριακη εξουσιαστικη κοινωνια.

Οι τρεις  Παπανδρεου, οι δυο Καραμανληδες, ο προδοτης Αρχιπαστορας της Ορθοδοξιας της Κυπρο, ο Κληριδης, ο Χριστοφιας και ο  Αναστασιαδης κ.α.  κατεστρεψαν το ελληνικο και κυπριακο κρατος και την ελληνικη και ελληνοκυπριακη κοινωνια.

Κοινουμενοι μονιμως από ξενα συμφεροντα, καταφεραν στο τελος και παρεδωσαν τις χωρες τους στα ληστρικα σιωνιστικα αφεντικα τους.

Τα ιδια καθαρματα διαστρεβλωσαν και τις αρχαιοελληνικες εννοιες «Υβρις», «Νεμεσις» και «Καθαρσις».

Η διαστρεβλωση οριστικοποιηθηκε από την θεολογια με γνωμονα το γιαχβικο-θεοκρατικο κοσμοειδωλο. Αυτό μετετρεψεν την «Υβριν» σε «Αμαρτια», την «Νεμεσιν» σε «Θεια Δικη» ‘η «Θεια Κριση» και την «Καθαρσιν» σε «Απολυτρωση» και συνακολουθα σε «Σωτηρια».

Εάν πεταξουμε στον βοθρο την διαστρεβλωση αυτήν, την «Καθαρση» ως απολυτη αναγκαιοτητα επιβαλλει η ηθικη ταξη, όταν υπαρχει κινδυνος ανατροπης της.

Στην αρχαια ελληνικη αντιληψη προβαλλεται αντι του «καλου» και «κακου» η διακριση μεταξυ «αληθους» και «ψευδους».

Το «αληθες» ειναι υπαρκτο αντικειμενο, το λογικο,  που  αποδεικνυεται.

Το «ψευδες» είναι το παραλογο, το προ’ι’ον της εβρα’ι’κης αλαζονειας, το απατηλο.

Η «Ατη» ως προσωποποιημενη θεοτητα ηταν το αντιθετο της Αληθειας, που «εμεινε στον πλανητη Γη και εγινε μαστιγκα των ανθρωπων» μετα την εκδιωξη της από τον Δια, οδηγωντας τους Εβραιους και πολλους αλλους στην Απ-ατη και συνακολουθα στην Υβριν.

Από το σημειο αυτό και περα ξεκινα αποδοτικα η διαδικασια της καθαρσης με τα μεσα των εκτελεστικων αποσπασματων και τις αγχονες.

Η ανυπαρκτη απονομη δικαιοσυνης στην Ελλαδα από «την μονοφθαλμη  πορνη που αλληθωριζει» και που μας το παιζει «τυφλη θεα», δεν προερχεται από την ιδια την πραγματικοτητα, αλλα εξω από αυτην και συνεπως δεν τηρει το «μετρο».

Η τιμη του τιμηματος της υβρεως οφειλει σε τετοιες περιπτωσεις να συντελειται αποκλειστικα κοσμογονικα και χωρις ιχνη οικτου..

Τα σιωνιστικα αφεντικα των ημερων μας που διαχρονικα πασχουν από σπογγειομοργη εγκεφαλοπαθεια,  γεννηθηκαν στην τεως Χαζαρια της περιοχης Καυκασου και Ουκρανιας και στην τεως Χανααν (Παλαιστινη).

Στις περιοχες αυτές γεννηθηκε ο χειροτερος εφιαλτης της ιστοριας, η φαινομενικα ανικητη ιδεα της διαχρονικης ευλογικης καταρας και ο ψυχοβορος νεοαφιχθεις θεος Γιαχβε συνοδεια του μωσα’ι’κο  ιερατειου από την ερημο, που ενεπνευσθηκε από τους πασχοντες από σπογγειομορφη εγκεφαλοπαθεια  (προ’ι’ον της αρρωστημενης φαντασιας των πασχοντων εγκεφαλων της ερημου) , για να κατασπαραξη τους αγαθους και ανυποψιαστους λαους της Γης.

Όταν υπονομευεται το μελλον των εθνων από διανοητικα αρρωστους, υπονομευεται και το μελλον της ανθρωποτητας.

Η αρχαιο-μαγικη ιεροτελεστια του προφητη Αβρααμ (διχοτομησε προφητικα τα εθνη-«ζωα» και κατοπιν «συνεκαθησεν» με τους φυσικους διαμελιστες τους, δηλαδη με τα «ορνια») είναι χαρακτηριστικη.

Κατά την Παλαια Διαθηκη (Ο’ Γεν. ΙΕ’ 11) «κατεβησαν δε ορνεα επι τα διχοτομημενα σωματα…και συνεκαθισεν αυτοις Αβρααν».

Τα ορνια αυτά είναι τα μελη των «Συνασπισμων των Βλακων», της Τριμερους επιτροπης, της CFR, της Λεσχης Bilderberg, των μασονικων στοων, των Κλουπς Rotary Lions κ.α.

«διαιρει και βασιλευε» γεννηθηκε πολύ νωριτερα απ’ ότι πιστευαμε. Η εξουσια πανω στα εθνη της Γης ηταν για τα εβρα’ι’κα καθαρματα του μωσα’ι’κου Ιερατειου  από πολύ παλαια το βασικο ζητουμενο.

Ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος συνεπως αποτελλειται από κατ’επαγγελμα δολοφονους και διαμελιστες λαων και πολιτισμων. Η Παλαιστινη ειδικα, η κατά τον Ηροδοτο Συριη, υπηρξε θυγατερα του Ακτεωνος ή Ακταιωνος ‘η Ακταιου, του αρχαιου βασιλια της Αττικης και αδελφη της Αγραυλου, της Ερσης και της Πανδροσου, που εκαλουντο «Αγραιλυδες Παρθενοι».

Στην περιοχη της Παλαιστιμης οι Φιλισταιοι, που ησαν Ελληνες από την Κρητη, εχτισαν την Φιλιστα’ι’κη Πενταπολη, που την απηρτηζαν οι πολεις Γαζα, Ασκαλων, Αζωτος, Γαθ ‘η Γεθ και Ακκαρων.

Οι ελληνικες αυτές πολεις «κεινται σημερα χαμαι, εις εδαφος», αφου ο ζηλοφθονος και εκδικητικος Γιαχβε δεν μπορουσε να ανεχθη την πολιτισμικη υπεροχη τους….Κατα την Παλαια Διαθηκη (Ιησους του Ναυη, ΙΕ’, 15 κα Ζαχαριας Θ’ 4-8) «η Διαβιρ (πολις  Γραμματων) εν πυρι καταναλωθησεται ετσι, ώστε οψεται Ασκαλων και φοβηθησεται, και Γαζα και οδυνηθησεται σφοδρα και Ακκαρων …διοτι εξαρει Κυριος το αιμα αυτων εκ του στοματος αυτων και βδελυγματα αυτων εκ μεσου οδοντων αυτων».

 

Από τα πολλα ανθελληνικα χωρια της Παλαιας Διαθηκης δειδονται  εδώ ορισμενα «ενδεικτικα αποσπασματα»:

  1. 1.      «Και εξεγερω τα τεκνα σου Σιων, επι τα τεκνα των Ελληνων και    ψηλαφγσω σε ως ρομφαια μαχητου και Κυριος επ’ αυτουσ

εξελευσεται ως αστραπης βολης…» (Ζαχαριας, Θ’ – 13).

  1. «Και εξολοθρευσω Κρητας και απολω τους καταλοιπους τους κατοικουντας την παραλια και ποιησω εν αυτοις εκδικησεις μεγαλας, και επιγνωσονται, διοτι εγω Κυριος εν τω δουναι την εκδικησιν μου επ’ αυτους» (Ιεζεκιηλ, ΚΕ’ – 16).

  1. «Ουαι οι κατοικουντες το σχοινισμα; Της θαλασσης, παροικοι Κρητων…Και εσται Κρητη νομη ποιμνιων και μανδρα προβατων» (Σοφονιας Β’ – 56).

Σχετικα με τον υποκριτικο αντιρατσιστικο νομο που εξαναγκαζονται από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο οι ηλιθιοι του ελληνικου (;) Κοινοβουλιου να ψηφισουν, πρεπει να γνωριζουν, ότι η Παλαια Διαθηκη είναι γεματη

από ρατσιστικα και φασιστικα κειμενα που δεινουν και «μαθηματα γενοκτονιας». Εδώ δειδονται μερικα από την πληθωρα σχετικων αποσπασματων:

  1. 1.     «Και λεγει Κυριος προς τον Ιησου του Ναυη: Πας ανθρωπος, οστις εναντιωθη εις τας προσταγας σου και δεν υπακουση εις τους λογους σου κατά παντα οσα προσταξης αυτόν, ας θανατωνηται» (Ιησους του Ναυη, α’ 18).

  1. 2.     «Και ειπεν ο Ιησους του Ναυη. Εκ τουτου θελετε γνωρισει ότι ο Θεος ο ζων είναι εν τω μεσω υμων και ότι κατά κρατος θελει εξολοθρευσει απ’ εμπροσθεν σας τους Χαναναιους και τους Χετταιους και τους Ευαιους και τους Φερεζαιους και τους Γεργεσαιους και τους Αμορραιους και τους Ιεβουσαιους  (Ιησους του Ναυη, δ’ 1-2).

  1. «Και εξωλοθρευσαν εν στοματι μαχαιρας παντας τους εν τη πολη ανδρας και γυναικας, νεους και γεροντας και βοας και προβατα και ονους…Και κατεκαυσαν την πολιν εν πυρι και παντα τα εν αυτης (Ιησους του Ναυη, στ’ 21-24).

Το ετος 169 π.Χ. ο Σελευκιδης επιγονος του Μεγαλου Αλεξανδρου και βασιλευς της εξελληνισμενης πολιτιστικα Συριας, Αντιοχος ο Δ’ ο Επιφανης, μετα την κατακτηση της Αιγυπτου των Πτολεμαιων, εισβαλει με τα στρατευματα του στην Ιερουσαλημ, νικωντας τους υπερασπιστες της Ισραηλιτες.

Στοχος του Αντιοχου Δ’ του Επιφανη ηταν η προσαρτηση του ηδη διαμελισμενου κρατιδιου των Εβραιων στην αυτοκρατορια του και ο πολιτιστικος εξελληνισμος των Εβραιων.

Ηδη από την εποχη της εισβολης στο Ισραηλ του Αντιοχου Δ’ του Επιφανη ειχαν αναπτυχθει τα εβρα’ι’κα επαναστατικα κινηματα των Εσσαιων και Ζηλωτων.

Το επαναστατικο κινημα των Εσσαιων δημιουργηθηκε από την διασπαση των Σαδδουκαιων και των Φαρισσαιων-Μωσα’ι’στων.

Στοχος του κινηματος αυτου ηταν η καταλυση του μωσα’ι’κου κρατους της αδικιας και της εκμεταλλευσης του φτωχου και κατατρεγμενου λαου των Εβραιων.

Αν και ειχαν οικειοποιηθη πολλα στοιχεια του ελληνικου φιλοσοφικου τροπου ζωης (Επικουρισμοσ-Πυθαγορισμος), περιμεναν την αφιξη του Μεσσια, για να τους σωση από το μωσα’ι’κο ιερατειο.

Μεσα από την λα’ι’κη απαιτηση του φτωχου εβρα’ι’κου λαου για ελευθερια και δικαιοσυνη ξεπηδησε και το κινημα των Ζηλωτων, που εξελιχθηκε γρηγορα σε πολιτικοθρησκευτικη κινηση.

Οι Ζηλωτες, αν και υποταγμενοι ιδεολογικα στον Γιαχβε και στο μωσα’ι’κο ιερατειο, συνεπραξαν με τους Εσσαιους αφομοιωνοντας την ιδεολογια τους.

Ο Αντιοχος Δ’ ο Επιφανης με την βοηθεια των Εσσαιων και Ζηλωτων προχωρησε στον προγραμματισμενο εξελληνισμο των Εβραιων.

Όμως η ιερατικη μωσα’ι’κη οικογενεια των Μακκαβαιων με αρχηγο τους τον ιερεα του Γιαχβε Ματταθια προβαλε σθεναρη αντισταση και θανατωσε στην Ιερουσαλη μια ελληνικη φρουρα με αρχηγο της τον αξιωματικο Νικαναρο.

Από τοτε γιορταζουν την 13η Μαρτιου οι Εβραιου ολου του Κοσμου την ημερα του θανατου του «Νικαναρος» γεγονος που δειχνει τον διαχρονικο Μισοελληνισμο τους.

 Ελληνιδες και Ελληνες!!!   Περιμενεται μηπως να σας σωσουν από την σημερινη οικονομικη και κοινωνικοι κριση που σας μαστιζει οι με ελληνοποιημενα ονοματα Εβραιοι πολιτικοι σας;

Περιμενεται να σας σωση και η εβρα’ι’κης προελευσης Ορθοδοξια;

Σιγουρα θα περιμενεται αιωνια…..Αποτελει συνεπως μια αστηρευτη ηλιθιοτητα η υπαρξη των αρθρων 3 και 13 στο Συνταγμα των Ελληνων: Επικρατουσα θρησκεια στην Ελλαδα είναι η Θρησκεια της Ανατολικης Ορθοδοξης Εκκησιας του Χριστου….και η ελευθερια της θρησκευτικης συνειδησης είναι απαραβιαστη… Ο Ιησους των Εσσαιων δεν είναι ο Χριστος της Χριστιανοσυνης του Γκαμαλιηλ Σαουλ και ετσι ονομασθεντος Αποστολου των Εθνικων Παυλου.

Η ελληνικη συνειδηση παρουσιαζει δυο διαφορετικες και αντιρροπες οψεις που συντομα θα συγκρουσθουν.

  1.  Η οψη που συνιστα την παγκοσμια Ελλαδα, δηλαδη τις αξιες, τα προτυπα και τα ιδανικα που γεννησε η πνευματικη μεγαλουργια των αρχαιων προγονων μας και αποτελουν σημερα την ενεργοποιο δυναμη, τη φαια ουσια του Παγκοσμιου Πολιτισμου.

  1. Και η οψη  που συνιστα η επισημη εβρα’ι’κη ιδεολογια του νεοελληνικου κρατους, που στηριζεται στην βυζαντινη ορθοδοξη παραδοση και σε έναν εκκεντρικο κρατισμο, γνωστον ως Ρωμιοσυνη.

  2. Οι ιδεολογικες καταβολες της δευτερης οψης πηγαζουν από το εβρα’ι’κο προτυπο του «δουλου του Θεου» του μωσα’ι’κου ιερατειου, του υποταγμενου στον Γιαχβε και στους επιγειους εκπροσωπους του, την πολιτικη και θρησκευτικη εξουσια.

  3.  Την εξουσια αυτή στην Ελλαδα εξασκουν μεχρι τις ημερες μας Εβραιοι χαζαρικης εθνοτητας με ελληνοποιημενα ονοματα. Στην εξουσια αυτή οφειλεται σημερα ο οικονομικος, κοινωνικος και πνρυματικος μαρασμος της Ελλαδος και της Κυπρου.

Η ελληνικη και κυπριακη κοινωνια για να γεννησουν κατι νέο οφειλουν να βαλουν τις βασεις για απομακρυνση ‘η καλλυτερα για τελικη εξοντωση του οικονομικου, πνευματικου και πολιτισμικου εβρα’ι’κου παρασητισμου της εθνοκαπηλης και μπασταρδεμενης καπιταλιστικης δεξιας και της προδοτικης και παγκοσμιοποιημενης και δηθεν προοδευτικης ψευτοδιεθνιστικης αριστερας μαζι με τους Μαρξιστες της συμφορας.

Η μαχη μεταξυ της γνησιας Ελλαδος και του εξουσιασμου θα δοθη πολύ γρηγορα.

Από αυτην την μαχη δεν θα απουσιαζουν οι φυσικοι απογονοι των γεννητορων του παγκοσμιου Πολιτισμου.

Είναι οντως θλιβερο και εγκληματικο την στιγμη αυτή της ιστορικης καμπης να ξεπηδουν από την μπασταρδεμενη δεξια της Ν.Δ. και δηθεν προοδευτικη αριστερα του ΠΑΣΟΚ ως μεσαιωνικα μορμολυκεια αξεστοι και ελλειματικοι εβρα’ι’κης προελευσης  ανθρωποι της πολιτικης, οικονομικης, θρησκευτικης, στρατιωτικης και δικαστικης εξουσιας, που δημαγωγωντας κρατουν σταθερα το αβουλο πληθος της χωρας μας στον ταφο της Ρωμιοσυνης, μεσα στον οποιο είναι ακομη θαμμενο εδώ και 1700 χρονια το μεγαλειο της Ελλαδος.

Την ποιοτητα των σιωνιστικων αφεντικων μπορει να διαπιστωσεται Ελληνιδες και Ελληνες από μερικες αντιπροσωπευτικες δηλωσεις ραββινων και δασκαλων του Ταλμουδ του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

  1. Ραββινος  Marcus Eli Ravage (The Century Magazine των ΗΠΑ,

Ιανουαριος, Φεβρουαριος 1928

«…Ειμαστε συγχρονως οι ιδρυτες και ηγετες του καπιταλισμου αλλα και οι κυριοι υποκινητες των επαναστασεων εναντιον του

Καπιταλισμου…Εμεις ειμαστε παρεισακτοι. Εμεις ειμαστε ταραξιες. Εμεις ειμαστε υπονομευτες….Δεν εχετε ακομα ξεκινησει να εκτιματε το πραγματικο βαθος της ενοχης μας…».

  1. Ραββινος Dov Lior, μια θεωρουμενη μεγαλη προσωπικοτητα του Ισραηλ (Δηλωσεις κατά την διαρκεια του τελευταιου βομβαρδισμου της Γαζας δημοσιευθεισες στο Haaretz. Com του Ισραηλ την 14.07.2014).

«…Η εξοντωση του εχθρου ως εκφοβιστικο μετρο επιτρεπεται συμφωνα με τουσ εβρα’ι’κους νομους (Τορα, Παλαια Διαθηκη). Ευκατανοητα ανηκουν στην «Εξοντωση του Εχθρου» επισης και τα παιδια του εχθρου και ακριβως αυτό απαιτειται από τον «Θεο» των Εβραιων. Ο «Θεος» αυτος μας λεγει:

«Πηγαινε εκει και σφαξε τον Amalek ( O Amalek είναι ο Εχθρος των Εβραιων, 1 Σαμουηλ 15:3),…μην αφισεις τιποτε ορθιο, σκοτωσε ολους τους ανδρες, τις γυναικες, τα παιδια και τα μωρα, βοδια και προβατα, καμηλες και γα’ι’δουρια».

  1. Ραββινος και Υφηγητης της σχολης Ταλμουδ του Ισραηλ Ytzhak Shapira (δηλωσεις στην ημερησια εφημεριδα Ma’ariv του Ισραηλ την 09.11.2009).

«Είναι δικαιο να σκοτωνεις μωρα και παιδια, όταν είναι ξεκαθαρο, ότι θα ενηλικιοθουν και θα μας βλαψουν. Στην περιπτωση αυτή επιτρεπεται ξεκαθαρα  η συστηματικη θανατωση αυτων και μαλιστα όχι μονο στον αγωνα κατά των ενηλιοκιμενων».

  1. «Αυριο παραμενει το σχολειο αδειο, διοτι στην Γαζα δεν υπαρχουν πλεον παιδια (RT.com, 24. Ιουλιου 2014)

Αυτο τραγουδουσαν χιλιαδες Ισραηλινοι, πασχοντες από σπογγειομορφη εγκεφαλοπαθεια, στο Ισραηλ κατά την διαρκεια των προσφατων βομβαρδισμων στην Γαζα της Παλαιστινης.

Ολη η ιστορια του εβρα’ι’κου λαου, ο Λογος του θεου Γιαχβε, ο Μωυσης, ο Αβρααμ, η εξοδος από την Αιγυπτο, ο Δαυιδ και ο βασιλιας Σαλομων, ολοκληρο το περιεχομενο της  Παλαιας  Διαθηκης κ.α. πολλα  βασιζονται σε Απατη, σε Ζαβολια, σε παραμυθια, σε ψευδομαρτυριες  και σε παραποιησεις εγγραφων. Η πρωτη και η μεγαλυτερη απατη περιγραφεται στην Παλαια Διαθηκη (Ο’. Γεν. ΙΕ’ 7-20), ως διαθηκη του θεου Γιαχβε προς τον Αβρααμ  λεγων:

«Εις το σπερμα σου εδωσα την γην ταυτην.

Από του ποταμου της Αιγυπτου εως του ποταμου του μεγαλου, του ποταμου Ευφρατου, τους Κεναιους, τους Κενεζαιους, τουσΚεδμωναιους, τους Χαιτταιους, τους Φερεζαιους, τους Ραφα’ι’ν, τους Αμορραιους, τους Χαναναιους, τους Ευαιους, τους Γεργεσεους

 και τους Ιεβουσαιους». Οι εκαστοτε εξουσιαστες από το μωσα’ι’΄κο ιερατειο διατυπωνουν τις φρικιαστικες τους ζαβολιες τους, ως λογια του θεου για να δικαιολογησουν τα εγκληματα τους.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>