«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το ολοκαύτωμα των Παλαιστίνιων δεν το βλέπετε;;;

Έβγαλαν ανακοίνωση οι Εβραίοι Ελλάδος κατά των Παλαιστίνιων! Παραδέχονται ότι το ολοκαύτωμα έγινε για να αποκτήσουν κράτος. kise !!!

Η διεθνής κοινωνία δεν ξέρω τι έχει πάθει;;;

Η Αμερική πάντοτε πιστή στα συμφέροντα των Εβραίων χρηματοδοτεί και συναινένει στα εγκλήματα ενάντια της Ανθρωπότητας)!!!

Βλέπουμε τους διεθνείς δολοφόνους να κάνουν κατακόμβες νεκρών και εμείς κάνουμε τα μπάνια μας, η έχουμε σοβαρές δουλειές, ποδόσφαιρο, και πολλά άλλα ενδιαφέροντα!

Οι Εβραίοι υποτίθεται παθόντες του ολοκαυτώματος, που έπρεπε να είναι οι ποιο ειρηνοποιοί, είναι οι μεγαλύτεροι δολοφόνοι παγκοσμίως!

Το δικό τους ολοκαύτωμα το επιβάλουν σε αναγνώριση με ποινή και διωγμούς, τα άδικα ΔΙΚΑ τους ολοκαυτώματα είναι θέλημα θεού, και οι θρησκείες κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο!

Πατριώτες οι Παλαιστίνιοι είναι Έλληνες στην καταγωγή, αλλά και έτσι να μην είναι έχουμε τα ίδια δεινά  στην ιστορία, το ίδιο ολοκαύτωμα ετοιμάζουν και σε εμάς  Λιβύη, Συρία, Ιράκ και άλλα, δεν το βλέπεται;;;

Η Αμερική η μεγαλύτερη διεθνής δολοφόνος, που προστατεύει και καλύπτει όλους τους επεκτατικούς πολέμους, γενοκτονίες παίζει το θέατρο του παράλογου με  ολοκαύτωμα την Ουκρανία!

Σκίζει τα ιμάτια της και δεν δεν βλέπει τίποτα στην  φρικτή σφαγή ξεκλήρισμα γενοκτονία των Παλαιστίνιων μαζί με τον διεθνή προδοτικό  Δημοσιογραφικό συμφερτώ, την δημοκρατική Ευρώπη, Τον ΟΗΕ της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Κίνα Ρωσία όλοι παρακολουθούν το ολοκαύτωμα των Παλαιστίνιων‼‼‼

Οι Φιλισταίοι/Παλαισταίοι/Παλαιστίνιοι ακόμη αντιστέκονται μπροστά στους επιδρομείς φονιάδες που για δεύτερη φορά στην Ιστορία, αρπάζουν την γη τους.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Sabra, Shatila: 21 χρόνια από το (Παλαιστινιακό) Ολοκαύτωμα.

Ο εμφύλιος πόλεμος μαινόταν στο Λίβανο όταν η δολοφονία του Προέδρου της χώρας, Bachir Gemayel, στις 14 Σεπτεμβρίου του 1982, έδωσε την αφορμή στους Χριστιανούς Φαλαγγίτες να εισβάλουν στα δύο γειτονικά Παλαιστινιακά προσφυγικά στρατόπεδα Σάμπρα και Σατίλα της Δυτικής Βηρυτού. Ο ισραηλινός στρατός που είχε περικυκλώσει τα στρατόπεδα, ένιψε τας χείρας του κι όπου χρειαζόταν διευκόλυνε τους Φαλαγγίτες στο έργο τους (μέχρι και φωτοβολίδες έριχναν για να φωτίσουν τη σφαγή), αποβλέποντας σε ένα καίριο πλήγμα της Παλαιστινιακής Αντίστασης.

Επί τρείς μέρες -απο τις 16 μέχρι τις 18 του Σεπτέμβρη- οι Χριστιανοί σύμμαχοι του Ισραήλ έσφαζαν αμάχους. Καταπατώντας όλες τις γραπτές εγγυήσεις που είχαν δώσει σε αντάλλαγμα για τον αφοπλισμό των Παλαιστινίων μαχητών και την αποχώρηση της PLO από το Λίβανο (μία άλλη Βάρκιζα δηλαδή), οι “δυτικές δυνάμεις” (Αμερική, Ιταλία και Γαλλία) είχαν αποσύρει λίγες μέρες πριν την πολυεθνική στρατιωτική δύναμη που θα προστάτευε τα στρατόπεδα αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στους Ισραηλινούς και τους Φαλαγγίτες.

Στις 16 Δεκεμβρίου της ίδιας εκείνης χρονιάς, ο ΟΗΕ ενέκρινε ψήφισμα που καταδίκαζε μία πράξη καθαρής γενοκτονίας. Στο ίδιο το Ισραήλ, μία επίσημη εξεταστική επιτροπή επιβεβαίωσε το ρόλο των Φαλαγγιτών και καταλόγισε “εμμεση” ευθύνη στον υπουργό Αμύνης Ariel Sharon (τον μετέπειτα Πρωθυπουργό)… Δεν έγινε ποτέ γνωστός ο ακριβής αριθμός των θυμάτων Ο ‘Αγγλος δημοσιογράφος Robert Fisk, που ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στα στρατόπεδα και αντίκρισαν τους σωρούς των πτωμάτων, υπολογίζει τους νεκρούς Παλαιστινίους -κυρίως γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους- γύρω στους 1700, ενώ ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Amnon Kapeliouk ανεβάζει τον αριθμό τους στους 3500. Πηγή: www.lifo.gr

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Το ολοκαύτωμα των Παλαιστίνιων δεν το βλέπετε;;;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>