«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ !!!!!


Ελπίζω οτι πολλοί θα θυμούνται τον Πάγκαλο οταν έριξε την ιδέα οτι ΠΑΣΟΚ και Ν Δ μπορούν να συνεργαστούν και να κυβερνήσουν σαν φιλαράκια. Τότε τον καλό καιρό που Πασόκοι και Νεοδημοκράτες σφαγώντουσαν στο μπουρδέλο ( το μπουρδέλο είναι δικός σας ορος και οχι δικός μου ) οπως σφαγώντουσαν τα παλληκάρια στης Μαρίας την ποδιά . Και τα αποτελέσματα . Ολα είναι μιά χαρά .

Γι’ αυτό δεν πρέπει να εκπλαγή κανένας με τον Δημήτρη τον Αβραμόπουλο και τις ιδέες του για συνεργασία Ν Δ και ΣΥΡΙΖΑ . Κάτι ξέρει ο Δημήτρης. Και γιατί οχι Ν Δ και ΣΥΡΙΖΑ ? Βλέπει κάποιος κάποια διαφορά μεταξύ τους ? Εγώ πάντως δεν βλέπω.

 

ΠΑΣΟΚ και Ν Δ έφεραν την καταστροφή. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παραμείνουν στην διοίκηση και να παραγραφούν οσα αδικήματα εχουν γίνει. Το ΣΥΡΙΖΑ απο οτι εγώ βλέπω θέλει να συνεχίση την ίδια τακτική. Ακούσατε ποτέ επίσημα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να ζητάη ξεκάθαρες εξηγήσεις απο τους κυβερνούντες για το πως φτάσαμε ως εδώ ?

Τις μόνες αρλούμπες που τσαμπουνάη ο Αλέξης είνα οτι θα κάνη στάση πληρωμών. ( Ιδέες που απεκόμησε απο το ταξιδάκη του στην Αργεντινή ) Και θα αλλάξει την Ευρώπη. Πρώτον…….. Δεν νομίζεις λεβέντη οτι πρώτα θα πρέπει να τους ρωτήσης αν θέλουν αλλαγές ? Και δεύτερον. Με ποιούς θα αλλάξης την Ευρώπη ? Με τους γύφτους που ήταν υποψήφιοι στις ευρωεκλογές με το κόμμα σου, η με τους άπλυτους άκουρους χωρίς γραβάτα που πήγαν στην ευρωβουλή ? Τι νομίζεις οτι η ευρωβουλή είναι ΖΩΟΠΑΝΗΓΥΡΟ ?

Τους μόνους που φοβερίζει είναι ή κυρία Μέρκελ και ο κύριος Σοϊμπλερ. Λες και αυτοί τα έκλεψαν και τα εχουν βάλη σε off – shore εταιρίες. Να γίνω του Διαβόλου ο συνήγορος . Πες οτι φταίει η κυρία Μέρκελ και ο κύριος Σοϊμπλερ . Πώς θα τους δικάσης ? Και που θα τους δικάσης ?

Αλλά ο Αλέξης για τους πραγματικούς ένοχους τσιμουδιά . Ουτε κουβέντα . Κορόϊδο είναι ? Αφού στο μέλλον θα γίνουν συνεταιράκια. Δεν περνάει ημέρα που να μην ακούσω ή διαβάσω οτι έπιασαν κάποιον ιδιώτη η δημόσιο υπάλληλο που έκλεψε. Ακούσατε τον Αλέξη να πη οτι θα βάλη τέλος σε αυτή την ασυδοσία ? Πάντως εγώ δεν τον άκουσα . Το μόνο που ακούω είναι οτι θα διπλασιάση τους μισθούς.

Και μην ξεχνάμε το Ποτάμι του αριστερούλη Σταύρου Θεωδοράκη. Δεν ξέρω αν προσέξατε τις δηλώσεις που έκανε στις ευρωεκλογές. Στα τηλεπαράθυρα οπου βρισκόταν δήλωνε οτι το Ποτάμι πρέπει να βγή τρίτο κόμμα για να συνεργαστή ή με Νεα Δημοκρατία ή με το ΣΥΡΙΖΑ για να σχηματιστή κυβέρνηση. Να συνεργαστή ή με τον εναν ή με τον άλλον για να συνεχιστή το ίδιο σύστημα.

Για τα προβλήματα και αυτό το χάλι τίποτα.

Στην ουσία οι Ευρωπαίοι τα έφαγαν . Εαν θυμάστε εναν μεγαλοδημοδιογράφο που ακούει στο ονομα Ευαγγελάτος οταν άρχισε η κρίση δημοσίευε με ντοκουμέντα ( έδειχνε πλάνα ) πως οι Ελληνες κυκλοφορούν οδηγώντας τα καλήτερα αυτοκίνητα στην Ευρώπη. Και οχι μόνο . Τρώτε ντομάτες απο την Πολωνία , πίνετε γάλα από την Ολλανδία , σιτάρι για τα κόλλυβα απο την Ουκρανία , κλπ.

Γι’ αυτό Γεράσιμε αν θέλεις φτηνό λάδι θα πρέπει να μαζέψης ελιές. Αν θέλεις φτηνό γάλα θα πρέπει να μάθης να αρμέγης οπως οι Ολλανδοί. Αν θέλεις φτηνά κόλλυβα θα πρέπει να σπέρνης σιτάρι οπως οι Ουκρανοί.

Peter Triantaffyllos Toronto

Οσο για τους Χρυσαυγήτες το μόνο που εχω να πώ είναι οτι αυτοί οι άνθρωποι είναι παλαβοί !!!!!!

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>