«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

Η ΔΟΥΛΑ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ!!!!!!!

Τα αποτελέσματα των εκλογών, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, τα αποφασίζει η υπέρτατη εξουσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. (Ν.Τ.Π.)

Τούτου δοθέντος, τα εκλογικά αποτελέσματα που θα ανακοινωθούν τη Κυριακή το βράδυ, ή αυτά που ανακοινώθηκαν τη περασμένη Κυριακή στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι αποφάσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Απόδειξη γιαυτό είναι η εκλογή των κ.κ. Καμίνη, & Μπουτάρη της Ν.Τ.Π. στη πρώτη θέση.

Μνημονιακών ηγετών της τοπικής αυτοδιοίκησης, και οργάνων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Γιαυτό έφεραν τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες εδώ, σε μια ιστορική Χριστιανική χώρα, για να ψηφίζουν τα Μνημονιακά κόμματα, οι οποίοι τελούν υπό τη προστασία των κ.κ. Καμίνη, Μπουτάρη, και λοιπών οργάνων της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Δεν είναι ποτέ δυνατόν, μετά από όσα έγιναν, να ψηφίζει ο Έλληνας Καμίνη & Μπουτάρη.

Σήμερα μπουλούκια Τούρκων γκρίζων λύκων εισβάλλουν στην Ελλάδα από τον Έβρο, για να ψηφίσουν στη Θράκη, το νέο Τουρκικό κόμμα.

 

Δεν είναι ποτέ δυνατόν η Ν.Δ. του Σαμαρά, και το ΠΑΣΟΚ-Ελιές & Ποτάμια του Βενιζέλου, να συγκεντρώνουν το 40% του εκλογικού σώματος, μετά όλον αυτόν ορυμαγδό και οικονομικό αρμαγεδδώνα που συνέβη στη πατρίδα μας, άρα κάτι το ύποπτο συμβαίνει……………….

Όλα γίνονται στα παρασκήνια. Η Ελλάς κυβερνάται από τα παρασκήνια της Ν.Τ.Π. Σκοπός να διατηρηθεί η Ελλάδα, και κρατηθεί, μέσα στη σφαίρα επιρροής της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.)

Γιαυτό το σκοπό εγγύηση για τη Ν.Τ.Π. είναι οι Σαμαρο-Βενιζέλοι!!

Ο Σαμαράς εξαγγέλει τη «Νέα Ελλάδα».

Η Νέα Ελλάδα του Σαμαρά είναι η Νέο-Ταξική Ελλάδα.

Εντολή της Ν.Τ.Π. είναι να παραμείνουν τα Μνημονιακά Νέο-Ταξικά κόμματα στην εξουσία, ως εκ τούτου, θα ανακοινωθούν αποτελέσματα τέτοια που να στηρίζουν τα Μνημονιακά κόμματα της Ν.Τ.Π.

Αυτά τα Μνημονιακά πολιτικά κόμματα, που εφαρμόζουν τις πολιτικές της Ν.Τ.Π. είναι τα πιόνια & μαριονέτες Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ- Ελιές & Ποτάμια.

Ο Σαμαράς τη δεξιά παράταξη τη κατέτμησε σε πολλά κομμάτια. Η Ν.Δ. του Σαμαρά παραμένει υπό τας πτέρυγας, και υπό τη προστασία της Ν.Τ.Π., τα άλλα μικρά κόμματα της δεξιάς, ξέφυγαν, τάχθηκαν με την Ελλάδα, είναι εθνικά και αντιμνημονιακά πατριωτικά κόμματα.

Δεν σας κάνει εντύπωση, ότι όλες οι δημοσκοπικές εταιρείες επιμένουν να διατηρούν τα ποσοστά αυτών των Μνημονιακών κομμάτων σε υψηλά επίπεδα;;;

Το κάνουν σαν πρόδρομοι των αποτελεσμάτων που θα ανακοινωθούν στις 25 Μαϊου το βράδυ.

Προετοιμάζουν το έδαφος, ώστε ο Λαός να μη πέσει από τα σύννεφα!!

Προετοιμάζουν το έδαφος ώστε, ο Λαός να θεωρήσει τα αποτελέσματα αυτά σαν φυσιολογικά.

Άλλα ψηφίζει ο Λαός, και άλλα αποτελέσματα βγαίνουν από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Νοθεία;; ποίος ξέρει!!!

Όλα γίνονται στα παρασκήνια της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων

Παλιά τα εκλογικά αποτελέσματα έβγαζε το ΥΠ.ΕΣ. όμως η Ν.Τ.Π. άρπαξε και αυτή την εξουσία, την οποία παρεχώρησαν υποτελείς, πιόνια και μαριονέτες πολιτικοί, ορντινάντσες των ηγετών της Ν.Τ.Π.!!!

Τώρα τα αποτελέσματα βγάζει μια ιδιωτική εταιρεία υπολογιστών.

Σας φαίνεται νόμιμο και συνταγματικό αυτό;;;;

Εμπιστευτήκαμε ιδιώτες να διαχειρίζονται το πλέον δημοκρατικό και συνταγματικό δικαίωμα των Ελλήνων!!! Είναι τρελό αυτό που γίνεται!!

Το βράδυ των εκλογών, όπως λένε τα ΜΜΕ, γίνεται «μαγείρεμα» των εκλογικών αποτελεσμάτων, ώστε τα νούμερα που θα ανακοινωθούν, να είναι σε αρμονία με τα νούμερα που έδωσαν οι ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Φήμες και ψίθυροι κυκλοφορούν στο Λαό, ότι γίνεται «μαγείρεμα» των εκλογικών αποτελεσμάτων, το βράδυ των εκλογών.

Το «μαγείρεμα» αυτό των αποτελεσμάτων, κατήγγειλαν πολλοί Αρχηγοί των πατριωτικών κομμάτων. Κουμάντο στη χώρα μας δεν κάνουμε πια εμείς οι Έλληνες, αλλά η Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία παραβιάζει το Σύνταγμα, και κατέλυσε την Εθνική Κυριαρχία διά της προμελετημένης χρεοκοπίας και των Μνημονίων.

Αυτός άλλωστε ήταν ο σκοπός της μεθοδευμένης Χρεοκοπίας.

Δεν πρόκειται να αφήσουν τη πατρίδα μας χωρίς τους αρχομανείς

πολιτικούς Αρχηγούς της Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ- Ελιές & Ποτάμια!

Γιαυτό άλλωστε ίδρυσαν εσχάτως τις Ελιές και τα Ποτάμια!! Είναι οι μόνοι που τους εξυπηρετούν, για να επιτύχουν το ποθούμενο!!

Να δείτε που θα δώσουν αποτελέσματα, για την Ελιά 7%, και για το άγνωστο ποτάμι 8%, μετά από τόσο οικονομικό όλεθρο.

Σύνολο 15% για το συγκυβερνήτη Βενιζέλο, μετά από αρμαγεδδώνα!!!

Είναι ποτέ δυνατόν;;;;

Το ποθούμενο είναι να διατηρήσουν την εξουσία άνθρωποι δικοί τους!!

Το ποθούμενο είναι η Ελλάς να συνεχίσει να είναι φέουδο της Ν.Τ.Π.

Ακούσατε ποτέ τα Μνημονιακά κόμματα, στους προεκλογικούς λόγους να ομιλούν για τα Εθνικά μας θέματα;;; Ποτέ!!! Ασχολούνται με αερολογίες και κομματικά φληναφήματα. Οι Σιωνιστές ηγέτες της Ν.Τ.Π. θέλουν αυτά τα Μνημονιακά κόμματα στην εξουσία για,

1.- Να εξασφαλίσουν ότι όλα τα δάνεια θα αποπληρωθούν με τόκους από τον Ελληνικό Λαό, και τα Μνημόνια θα τηρηθούν, με συνέπεια την σκλαβιά της Ελλάδος και τη φτώχεια των Ελλήνων, για πολλά χρόνια. Εγγύηση γιαυτό είναι οι πολιτικοί πιόνια & μαριονέτες.

2.- Δεν θέλουν διαγραφή του χρέους, και εφαρμογή της Σεισάχθεια, όπως έγινε πρόσφατα στην Ισλανδία. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε δούλοι και σκλάβοι των ηγετών της Ν.Τ.Π. και των ντόπιων ολιγαρχών!

3.-Θέλουν την Ελλάδα υπό ΝεοΤαξίτικη κατοχή, για λόγους Γεωενέργειας, Γεωπολιτικής, & Γεωστρατηγικής.

4.- Θέλουν το Φυσικό Αέριο της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. για τη Βόρειο Ευρώπη, ώστε να αποδεσμεύσουν σταδιακά τη Γερμανία, και τις άλλες βόρειες χώρες της Ε.Ε. να εξαρτώνται από τη Ρωσία.

5.-Θέλουν το Ελληνικό Αιγαίο, ώστε το ΝΑΤΟ, μαζί με τους Τούρκους, να κλείσουν τα στενά, και να στραγγαλίσουν τους Ρώσους στο Βορρά.

Γιαυτό κάλεσαν την Ελληνική Αεροπορία σε ασκήσεις στη Βουλγαρία!

Οι προδότες πολιτικοί των Μνημονίων, αντί να ισχυρισθούν «Οικονομική δυσκολία», και έτσι να αποφύγουμε οποιαδήποτε εμπλοκή σε βάρος των συμφερόντων μας, αποδυναμώνουν την Άμυνά μας στο Αιγαίο, για να συμμετάσχουμε σε αεροπορική άσκηση του ΝΑΤΟ στη Βουλγαρία, εναντίον της Χριστιανικής Ορθόδοξης Ρωσίας.

Έτσι γινόμαστε στόχοι πυρηνικών όπλων, και διπλωματικών παρεξηγήσεων. Αλλά είπαμε, πάνω από την Ελλάδα, είναι η Ν.Τ.Π.

6.- Θέλουν να κατατμήσουν τη πατρίδα μας σε πολλά κομμάτια, ώστε να ελέγχουν και αρπάξουν τον ορυκτό μας πλούτο.

Για όλα αυτά εγγύηση είναι τα πιόνια τους οι δεδομένοι πολιτικοί.

Έχουν ήδη τα αποτελέσματα των εκλογών έτοιμα, για να ανακοινωθούν τη Κυριακή το βράδυ!!

άλλωστε έβαλαν 2 Ολιγάρχες – άνθρωπο δικό τους – μεγαλομέτοχο στην εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών, για να ελέγχουν τη κατάσταση!!

Εν όψει διπλωματικών επεισοδίων Δύσης & Ανατολής, λόγω Ουκρανίας, και πιθανών πολεμικών συγκρούσεων ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ, η παρουσία των εφιαλτών υπαλλήλων Σαμαρο-Βενιζέλων στην εξουσία είναι επιβεβλημένη, για τα συμφέροντα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

Τα Δημοκρατικά δικαιώματα των Ελλήνων περισσεύουν για τη Ν.Τ.Π.

Υπενθυμίζω το άρθρο 120 του Συντάγματος των Ελλήνων.

2.-Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό, και η αφοσίωση στη Πατρίδα και τη Δημοκρατία, αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3.-Ο σφετερισμός με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία.

4.-Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Το Σύνταγμα των Ελλήνων, και η λαϊκή και Εθνική Κυριαρχία κατελύθησαν!!!

Είμαστε χώρα υπό κατοχή ξένων δυνάμεων!!!

Έλληνες γρηγορείτε & αγρυπνείτε!!! Η Πατρίς κινδυνεύει!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

 

Διεθνολόγος

 

Ε-mail: ant.grypaios@gma

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>