«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κρεμλίνο: Στην Οδησσό διαπράχθηκαν εγκλήματα. Η χούντα του Κιέβου και όσοι τη νομιμοποίησαν είναι συνένοχοι

Ιδιαίτερα ανήσυχος για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και για τον τρόπο που αυτές ερμηνεύονται από την παγκόσμια κοινότητα είναι ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ. Ο προεδρικός εκπρόσωπος σημείωσε επίσης ότι ο Πούτιν ενημερωνόταν για τα τεκταινόμενα στα νοτιοανατολικά της Ουκρανίας καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου: «Η Υπηρεσία Πληροφοριών και παρόμοιοι φορείς του έδιναν συνεχώς αναφορά»
Ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε τα βαθιά του συλληπητήρια στις οικογένειες των νεκρών της Οδησσού, υπογραμμίζοντας ότι η ευθύνη για το έγκλημα βαραίνει τις Αρχές του Κιέβου, οι οποίες εκ των πραγμάτων είναι συνένοχοι.

Το Κρεμλίνο εκφράζει τη λύπη του για την έγκριση των στρατιωτικών επιχειρήσεων στα νοτιοανατολικά της Ουκρανίας, ενώ θεωρεί ότι οι δηλώσεις της Κάθριν Άστον σχετικά με το μονοπώλιο από πλευράς Κιέβου στη χρήση βίας είναι ακατανόητες για τον ανθρώπινο νου. «Εκείνοι που χαρακτηρίζουν νόμιμη τη χούντα του Κιέβου είναι επίσης συνένοχοι των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν στην Οδησσό», τόνισε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, ενώ πρόσθεσε ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να αναζητά τρόπους για την έναρξη διαλόγου στο θέμα της Ουκρανίας, όμως δεν μπορεί να είναι η μόνη που προσπαθεί.

«Η Ρωσία είναι και θα παραμείνει η χώρα που επιδιώκει τον διάλογο, επιλέγοντας μόνο τον δρόμο των συνομιλιών για την ειρηνική διευθέτηση του ουκρανικού», είπε χαρακτηριστικά ο Πεσκόφ.«Αντιλαμβανόμαστε ότι χωρίς διάλογο με τους Ευρωπαίους εταίρους μας κάτι τέτοιο δεν μπορεί να επιτευχθεί. Δεν μπορούμε να επιδιώκουμε διάλογο μόνοι μας», συμπλήρωσε.

Ο προεδρικός εκπρόσωπος ανέφερε επίσης ότι το Κρεμλίνο έχει χαρακτηρίσει παράλογα τα σχέδια για διεξαγωγή προεδρικών εκλογών στην Ουκρανία εν μέσω αιματοχυσιών. «Είναι προφανές ότι στο πλαίσιο του ισχύοντος Συντάγματος και υπό συνθήκες στρατιωτικών επιχειρήσεων και μαζικών φόνων, είναι τουλάχιστον παράλογο να συζητάμε για εκλογές». Τέλος, ο Πεσκόφ σημείωσε ότι «ο πρόεδρος Πούτιν και η Ρωσία θα συνεχίσουν την πολιτική που στόχο έχει την αποκλιμάκωση της κρίσης. Εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να φτάσουμε σε μια ειρηνική διευθέτηση βήμα με βήμα».

Η Ρωσία Τώρα

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>