«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στο ΣΚΑΙ είχε καλεσμένους τον Κατρούγκαλο και τον δικηγόρο Στεφανάκη.

Οι προδοτες κατάλαβαν ότι ειναστε δουλικά, δηλοί, κότες φυράματος και τις προδοσίες τους τις λένε χωρίς κανένα φόβο!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ!

Ο Στεφανάκης στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο με Δράση” του ΣΚΑΙ ανέφερε ότι η Ελλάς έχει παρατηθεί των αξιώσεων ως αναφορά τις Γερμανικές οφειλές και τόνισε ότι δεν πρέπει να τις διεκδικήσουμε για να μην χαλάσουμε τις σχέσεις μας με την Γερμανία και την Ε.Ε. Στήριξε δε το όλο του επιχείρημα για την μη διεκδίκηση των οφειλών ότι δεν μπορεί να δεχθεί ότι τα τελευταία χρόνια όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις ήταν προδοτικές.

 

Ο τύπος ήταν πάρα πολύ ερειστικός και προκλητικός για αυτό και αποφάσισα να τον ψάξω λίγο. Δεν το περίμενα και εγώ να βρω αυτά που βρήκα. Διαβάστε μόνοι σας για να καταλάβετε τι παίζει σε αυτή την χώρα και με ποιους τα έχουμε βάλει.

Ο Γεώργιος Κ. Στεφανάκης γεννήθηκε το 1945. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε με άριστα το 1968. Δικηγόρος Αθηνών διορίσθηκε το 1971 πρωτεύοντας στις σχετικές εξετάσεις. Δημοσίευσε νομικά μελετήματα σε όλους τους κλάδους του δικαίου. Χειρίσθηκε υποθέσεις ευρύτερου ενδιαφέροντος, υποθέσεις με πολιτικές απηχήσεις, όπως και εφαρμογής Ευρωπαϊκού Δικαίου. Είναι νομικός σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ του οργανισμού που είναι υπεύθυνος για το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας.

Έχει διατελέσει μέλος Δ.Σ. ΔΣΑ 1984 και 1990. Είναι πρόεδρος του Ιδρύματος «Μελέτης Ιστορίας Ελ. Βενιζέλου», διοικητικός σύμβουλος της «Λέσχης Φιλελευθέρων», της «Αθηναϊκής Λέσχης», αντιπρόεδρος της «Εταιρείας Μελέτης Ελληνικής Ιστορίας» (Ε.Μ.Ε.ΙΣ.) και μέλος της «Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων». Το 2000 ίδρυσε τη δικηγορική εταιρεία Γ.Κ. Στεφανάκης και Συνεργάτες. Έχει αρθρογραφήσει επί πολιτικών, ιστορικών, νομικών, φιλοσοφικών και οικονομικών θεμάτων σε Καθημερινή, Βήμα, Ελευθεροτυπία, Επίκεντρα, Οικονομικό Ταχυδρόμο, Βραδυνή, Αδέσμευτο Τύπο, Απογευματινή. Είναι τακτικός αρθρογράφος της Εστίας.

Ο πατέρας του Κωνσταντίνος Στεφανάκης, – ξάδελφος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη- ήταν υπουργός δικαιοσύνης κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Καραμανλή το 1963 οπότε κι αφέθηκε ελεύθερος ο ΜΑΞ ΜΕΡΤΕΝ καταδικασμένος σε εικοσαετή φυλάκιση [γερμανός εγκληματίας πολέμου] που δήλωνε ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο υπουργός του Δημήτριος Μακρής και η γυναίκα του ήταν συνεργάτες του κατά την Κατοχή.

 

Ο Κωνσταντίνος Στεφανάκης ήταν ξανά υπουργός δικαιοσύνης κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Καραμανλή το 1975 οπότε και έδωσε διαταγή να πολτοποιηθούν τα αρχεία για τα εγκλήματα πολέμου. Ούτε τυχαίο ήταν ούτε και ασήμαντο.

Ο άνθρωπος αυτός είναι ύποπτος ότι μαζί με το Κωνσταντίνο Καραμανλή ενέργησαν εναντίον των αποδείξεων για τα εγκλήματα πολέμου.

 

Τα αρχεία δεν είναι δουλειά κανενός υπουργού να καταργούνται αντιθέτως είναι οι αποδείξεις για την ιστορία του τόπου και των προσώπων που διαδραματίζουν ρόλο.

Από το βιογραφικό του Γεωργίου Στεφανάκη δικηγόρου, γιού του τέως υπουργού. Εκ μητρός ο παππούς τουΕυάγγελος Μυτιληναίος υπήρξε εκ των σκαπανέων της ελληνικής βιομηχανίας. Η εκ πατρός προγιαγιά του, Αικατερίνη (Κατίγκω) ήταν αδελφή του Ελ. Βενιζέλου. Εκ των κόλπων της οικογενείας ανεδείχθησαν τρεις Πρωθυπουργοί, όχι – βεβαίως – της αυτής εμβελείας. Πρωθυπουργοί, εν τούτοις. Ήτοι : Ελ. Βενιζέλος, Σ. Βενιζέλος, Κ. Μητσοτάκης.

 

Στη φωτό: Η κ. Ελένη Παπακωνσταντίνου και ο δικηγόρος (δεξιά) της οικογένειας Παπακωνσταντίνου Γιώργος Στεφανάκης στην υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ. Η κ. Ελένη Παπακωνσταντίνου είναι ξάδελφη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

 

Ο κ. Στεφανάκης στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο με Δράση” του ΣΚΑΙ ανέφερε ότι η Ελλάς έχει παρατηθεί των αξιώσεων ως αναφορά τις Γερμανικές αποζημειώσεις επίσης ανέφερε ότι δεν πρέπει να τις διεκδικήσουμε για να μην χαλάσουμε τις σχέσεις μας με την Γερμανία και την Ε.Ε.

   Kostas Syranos k.syranos22@gmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>