«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Αμερικη » Ο Stephen Louis Wozny “καίει” το Σώρρα, τους οπαδούς του και τις ελληνικές αρχές

Ο Stephen Louis Wozny “καίει” το Σώρρα, τους οπαδούς του και τις ελληνικές αρχές

Ο Stephen Louis Wozny “καίει” το Σώρρα, τους οπαδούς του και τις ελληνικές αρχές

Του Ελευθέριου Ρήνου

Ένα τραγικό λάθος των οπαδών του Αρτέμιου Σώρρα, αποκαλύπτει πτυχές της υπόθεσης και φανερώνει ότι τα άχρηστα χρεόγραφα, τα οποία διακινεί ο Πατρινός κατά φαντασία τρισεκατομμυριούχος, προέρχονται από τον εγνωσμένης αξίας διεθνή απατεώνα Stephen Louis Wozny. Ας είναι καλά ο Strovoliotis και το πρόσφατο αφιέρωμα του στο Σώρρα

 

Μία από τις ερωτήσεις την οποία αποφεύγουν μετά μανίας όλα τα “υψηλόβαθμα” στελέχη του απένταρου επενδυτή Αρτέμιου Σώρρα είναι αν τα αμερικάνικα “ομόλογα” με τα οποία θα επιχειρήσουν να μας σώσουν είναι αυτά του Stephen Louis Wozny. Το ερώτημα έχει τεθεί πολλές φορές.

Απάντηση βέβαια στο ερώτημα δεν έχει δοθεί ποτέ. Ούτε από τον ίδιο τον Αρτέμιο Σώρρα, ούτε από τον πρόεδρο του οργανισμού END Εμμανουήλ Λαμπράκη, αλλά ούτε και από την σύμβουλο επενδύσεων ακίνητης περιουσίας κα Βίκυ Χαραλάμπους. Συνήθως είτε ξεχνάνε την ερώτηση, είτε μασάνε τα λόγια τους. Εκεί που δεν μασάνε τα λόγια τους είναι σε αφίσες με τις οποίες υπόσχονται λύσεις στα κόκκινα δάνεια, να σώσουν τη χώρα από το διεθνές χρέος και όλα αυτά τα μαγικά μέσα από τις επενδύσεις ενός ανθρώπου από την Πάτρα που δεν εμφανίζει ποτέ χρήματα.

Δεν έχει κάνει επενδύσεις, δεν παράγει κάτι, δεν έχει εργαζόμενους, δεν έχει ακίνητα, δεν μπορεί να εξηγήσει καν τι δουλειά κάνει. Δίνει όμως άπλετα υποσχέσεις σε ανθρώπους που βασανίζονται από την οικονομική κρίση και έχουν φτάσει στα όρια τους. Με το αντάλλαγμα να τον ακολουθήσουν όμως σε θεωρίες φυλετικής καθαρότητας και χιτλερικής προπαγάνδας, που ντρέπομαι να ακούω το 2014 στην Ελλάδα.

Ο λόγος που η συγκεκριμένη ομάδα, η οποία αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, εκμεταλλευόμενη τη δύσκολη θέση των συνανθρώπων μας, δεν ακουμπάει το θέμα του Stephen Louis Wozny είναι γιατί είναι εύκολο να διαπιστωθεί ότι ο συγκεκριμένος αμερικανός πρώην δικηγόρος είναι απατεώνας. Είναι ένας κομπιναδόρος, που προσπάθησε να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ένας “εξυπνάκιας” που θεώρησε ότι το όνομα του είναι trademark και προσπαθούσε να χρεώσει τη χρήση του ονόματος του μόλις 500.000 δολάρια για κάθε φορά που κάποιος το ανέφερε.

Αυτός ο κομπιναδόρος λοιπόν, διαγράφηκε από το δικηγορικό σύλλογο της Washington και του ζητήθηκε να δει ψυχίατρο. Ολόκληρη η απόφαση διαγραφής του έχει δημοσιευτεί στο περιοδικό του συλλόγου και έχει αναρτηθεί στο επίσημο site του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington εδώ: https://www.mywsba.org/DisciplineNotice/DisciplineDetail.aspx?dID=537

Για αυτές ακριβώς τις δημοσιεύσεις, και επειδή όπως προείπαμε το όνομα του είναι και καλά trademark, ζήτησε με τιμολόγιο από το δικηγορικό σύλλογο της Washington ένα ποσό κοντά στα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια! Και ο δικηγορικός σύλλογος του απάντησε ότι δεν του χρωστάει το παραμικρό και τον παρέπεμψε στο ανώτατο δικαστήριο για διαγραφή. Ο κομπιναδόρος όμως παρά την απόφαση του δικαστηρίου και την ανακοίνωση του δικηγορικού συλλόγου, εξέδωσε μονομερείς διεθνείς συναλλαγματικές σε βάρος του συλλόγου, τις έκοψε σε κομμάτια και άρχισε να τις εμπορεύεται. Άρχισε να διακινεί δηλαδή κουρελόχαρτα, που δεν είχαν την παραμικρή αξία, και εκχωρούσε έναντι αντιτίμου ποσοστό από το δικαίωμα είσπραξης των ανύπαρκτων 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Και όλα αυτά γιατί το όνομα του ήταν trademark… σαν την coca cola…

Κάποια στιγμή όμως το κόλπο πάλιωσε. Η κομπίνα σταμάτησε να δουλεύει. Υπάρχουν πολλοί χαζοί έξω, αλλά ακόμη κι αυτοί μαθαίνουν τι γίνεται στην πιάτσα τελικά. Συν ότι το αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε ανακοίνωση ότι όλες αυτές οι συναλλαγματικές, στις οποίες φέρεται να χρωστάει η Αμερική χρήματα σε τρίτους, από το 2001 και μετά είναι άκυρες και δεν αξίζουν ούτε καν το χαρτί στο οποίο είναι τυπωμένες. Ολόκληρη η ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου οικονομικών βρίσκεται εδώ: http://www.treasury.gov/about/organizational-structure/ig/Pages/Scams/Bogus-Sight-Drafts.aspx

Κατά συνέπεια, οποιαδήποτε συσχέτιση με τον Stephen Louis Wozny, τον πατέρα της απάτης, είναι μια καυτή πατάτα που δεν θέλουν να ακουμπήσουν όσοι γνωρίζουν. Πριν κάποιο καιρό δημοσιεύσαμε όλα τα σχετικά έγγραφα που συνδέουν την εταιρεία του απατεώνα Wozny, την Red Panther Limited με έδρα τις Σεϊχέλες και εκπρόσωπο κάποιον James Salmon, με τον Αρτέμιο Σώρρα. Σύμφωνα με τα έγγραφα ο Σώρρας είναι ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και αποκλειστικός μεσάζοντας για τα κουρελόχαρτα και τις παρανοϊκές ιδέες του Wozny και των συνεργατών του.

Μάλιστα, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία πήγαμε ένα βήμα παραπάνω και δημοσιεύσαμε και τη λίστα των κωδικών όλων αυτών των ακάλυπτων και πλαστών συναλλαγματικών που διακινεί πλέον ο Σώρρας, συνεργαζόμενος με το διεθνές κύκλωμα απατεώνων. Αυτό το έγγραφο λοιπόν, το δημοσιεύουμε και πάλι σήμερα. Πρόκειται για την εξουσιοδότηση (Power of Attorney) της εταιρείας Red Panther Limited προς το Σώρρα και συμπεριλαμβάνει και τους σχετικούς κωδικούς των ακάλυπτων συναλλαγματικών.

POASORRAS3p1-001   POASORRAS3p2-001 POASORRAS3p3-001

Πρόσφατα όμως, ο Strovoliotis απομόνωσε μια εικόνα που μοίραζαν στο Facebook οι οργανωμένοι και φανατικοί οπαδοί της κίνησης Σώρρα για να αποδείξουν ότι τα λεφτά υπάρχουν. Η εικόνα αυτή αποτυπώνει μια Απόδειξη Κατάθεσης (custodial deposit receipt) 500 εκατομμυρίων δολαρίων σε ένα ιδιωτικό καταθετήριο.

CDR-Federal-Transfer

Η ονομασία του καταθετηρίου αυτού είναι γνωστή από το παρελθόν. Πρόκειται για μια ανύπαρκτη εταιρεία – φάντασμα, πίσω από την οποία κρύβει το κύκλωμα τα πλαστά παλιόχαρτα του Wozny, μια και η εμφάνιση τους θα προκαλούσε πανικό και συλλήψεις. Για τους αποδοθεί κάποια αξιοπιστία, αντί να εμφανίσουν τα άχρηστα χρεόγραφα, εμφανίζουν τις αποδείξεις κατάθεσης τους στο ιδιωτικό καταθετήριο, το οποίο προσπαθούν να παρουσιάσουν σαν τράπεζα.

Όποιος ενδιαφερθεί να μάθει αν τα λεφτά υπάρχουν, θα πρέπει να περάσει από τον ελεγχόμενο ενδιάμεσο που φυσικά θα βεβαιώσει ότι τα λεφτά υπάρχουν… Ότι ακριβώς έκανε ο Anthony Diamond, ο καταδικασμένος απατεώνας για οικονομικά εγκλήματα στον Καναδά, που εμφανίστηκε στο δικαστήριο της Αθήνας ως ο πρόεδρος της Montreal Bank και υπεύθυνος της υπηρεσίας ηλεκτρονικού εγκλήματος του Καναδά και βεβαίωσε ενόρκως ότι τα λεφτά υπάρχουν!!! Μόνο που εκτός από καταδικασμένος (http://www.lawtimesnews.com/201210012084/headline-news/court-punishes-man-twice-for-same-contempt-order) τον κυνηγάνε και οι κανονικές τράπεζες να του κάνουν κατασχέσεις στα κλειστά γραφεία των εικονικών εταιρειών του…

Μάλιστα, επειδή το σκηνικό είναι στημένο πρόχειρα, μπορεί να δει κάποιος τη διαφορά ανάμεσα στην ονομασία της εταιρείας στον τίτλο (Federal Transfer & Custody Agents Inc.) και τη σφραγίδα (Federal Stock Transfer & Custody Agent Inc.) Κάποιος ξέχασε τη λέξη “stock” ενώ στη μία πλευρά λέει “Agents” και στην άλλη “Agent”. Μοναδικές μαϊμουδιές…

Το σημείο όμως που είναι πραγματικά αποκαλυπτικό είναι ο αριθμός της Διεθνούς Συναλλαγματικής, πάνω στην οποία στηρίζεται αυτή η απόδειξη κατάθεσης CDR. Σε αυτό το έγγραφο λοιπόν αναφέρεται ξεκάθαρα ότι αυτή η απόδειξη κατάθεσης των 500 εκατομμυρίων αντιστοιχεί στο IBOE με κωδικό αριθμό 2012-0500-SLW-0010-0505.

Τα γράμματα SLW στη μέση του κωδικού αντιστοιχούν στο όνομα του απατεώνα Stephen Louis Wozny, αφού και αυτός όπως άλλοι “καλλιτέχνες” είναι περήφανος για το δημιούργημα του. Όμως ο κωδικός 2012-0500-SLW-0010-0505 δεν είναι τυχαίος. Περιλαμβάνεται στη λίστα την οποία δημοσιεύσαμε παραπάνω και δείχνει τα χρεόγραφα που αναλαμβάνει να διακινήσει ο Αρτέμιος Σώρρας εκ μέρους της εταιρείας Red Panther Limited (είναι το έκτο στη σειρά). Επομένως, το χρεόγραφο πάνω στο οποίο εκδόθηκε η συγκεκριμένη απόδειξη κατάθεσης, ανήκει στη σειρά που δημιούργησε ο Stephen Louis Wozny αναφορικά με το εικονικό και ανείσπρακτο χρέος του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington, υπόθεση που κρίθηκε στα αμερικανικά δικαστήρια ως ξεκάθαρη απάτη.

Πλέον είναι σαφές ότι τα χρεόγραφα με τα οποία κυκλοφορεί ο Αρτέμιος Σώρρας ανήκουν στη διεθνή σπείρα απατεώνων του Stephen Louis Wozny. Αυτό προκύπτει πέραν κάθε αμφιβολίας και όποιος υποστηρίζει τέτοιες απονενοημένες απάτες, απλά παίζει με τον πόνο των συνανθρώπων μας και πουλάει ψεύτικές ελπίδες. Τουλάχιστον το νερό του Γιώργου Καματερού δρόσιζε και λίγο..

Το πραγματικό ερώτημα είναι γιατί οι αρμόδιοι δεν έχουν επικοινωνήσει με την πολιτεία της Washington για να πάρουν και αυτοί επίσημα αντίγραφα των παραπάνω εγγράφων. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι Department of Licensing, τηλέφωνο 001-360-664-1530, email: ucc@dol.wa.gov, ώρες γραφείου Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 πμ – 4:30 μμ, φυσική έδρα: 405 Black Lake Blvd SW, Olympia, WA 98502. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ζητήσουν το φάκελο του Stephen Louis Wozny με τα έγγραφα που αφορούν το Δικηγορικό Σύλλογο της Washington (αριθμός φακέλου 2012-220-4291-9). Μέσα στο φάκελο των σχεδόν 700 σελίδων βρίσκονται και οι εξουσιοδοτήσεις προς το Σώρρα, αλλά και αντίγραφα από τα κακοφτιαγμένα, ακάλυπτα χρεόγραφα του Wozny.

Στη συνέχεια αρκεί ένα απλό τηλεφώνημα στο υπεύθυνο τμήμα του αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών, που ασχολείται με τέτοιες απάτες, για να διαπιστωθεί ότι όλες αυτές οι συναλλαγματικές είναι άχρηστες (το τηλέφωνο είναι 001-304-480-6405). Με αυτή την υπόθεση ασχολούμαι από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης των “ομολόγων”, όπως είχα ασχοληθεί και παλαιότερα με την υπόθεση της Τράπεζας Ανατολής, η οποία είναι εντελώς διαφορετική, ωστόσο έχει κακοποιηθεί από τις θεωρίες συνωμοσίας και τα λάθη της ομάδας Σώρρα.

Έχω κατηγορηθεί με απίστευτους χαρακτηρισμούς από τον άφραγκο επενδυτή και τα “παιδιά” του, τα οποία μου έχει υποσχεθεί ότι θα ασχοληθούν μαζί μου στο προσεχές μέλλον. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν ρίχνω ευθύνες στο Σώρρα και τους παρατρεχάμενους του. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Μαζεύουν οπαδούς, τους οποίους προσπαθούν να φανατίσουν με παραμύθια και φρούδες ελπίδες. Αυτοί που σίγουρα έχουν ευθύνες είναι οι αρχές, που δύο χρόνια τώρα αφήνουν να εξελίσσεται το θέατρο του παραλόγου και επιτρέπουν σε κάποιους να συλλέγουν προσωπικά στοιχεία απλών πολιτών κατά χιλιάδες. Όταν σε μία χώρα δεν υπάρχουν τα βασικά αντανακλαστικά προστασίας από τέτοιες τραγικές καταστάσεις, τότε ας μην αναρωτιόμαστε γιατί έχουμε φτάσει σε αυτά τα κακά χάλια.

Παρόμοιο μερίδιο ευθύνης όμως έχουν και όλοι όσοι άκριτα αποδέχονται τέτοια παραμυθάκια, μετά από όσα έχει τραβήξει αυτός ο έρημος τόπος από “σωτήρες” και “επενδυτές”.  Και από τα “ομόλογα του Wozny”, η ομάδα της END πήγε στο “παγκόσμιο καταπίστευμα” του φαντασμένου Keenan, τον οποίο και αυτόν αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα ο Σώρρας. Όλα τα καλά παιδιά…

Απλοί άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα πηγαίνουν σε δήμους και υποβάλουν αιτήσεις χρηματοδότησης από το “παγκόσμιο καταπίστευμα”, μια ακόμη θεωρία συνωμοσίας και διεθνή απάτη αμερικανικής προέλευσης!  Αν μετά από όλα αυτά, δεν γίνει επίμονα η ερώτηση “Τα 600 δις που θα σώσουν την Ελλάδα είναι του Wozny;” θα σταθώ στο παράθυρο του σπιτιού μου και θα περιμένω να περάσει το Γέτι των Ιμαλαΐων

http://mignatiou.com/

fanoulla@rgyrou.com

……………………………………..

Έχει και συνέχεια Αφού του κάνουμε διαφημίσει και αφού απευθύνετε σε υπανάπτυκτους εγκεφαλικά.  Λένε κάποιοι ότι απευθύνετε σε ανθρώπους που έχουν προβλήματα σοβαρά που από την ανέχεια έχουν χάσει την σοβαρότητα όταν σου λένε από τους απατεώνες και προδότες που μας κυβερνούν καλύτερα ο Σώρρας!!! Δηλαδή από τον πολιτικό βόθρο ας διαλέξουμε τα σκατά!!! Εγώ εχω καρκίνο και δεν εχω να πάρω κάποια φάρμακα, δεν εχω να πληρώσω τις υποχρεώσεις που μου επέβαλαν οι προδότες της κατοχικής κυβέρνησης, προτιμώ να πεθάνω παρά να πέσω τόσο χαμηλά και να γίνω ζώο που το κουβαλούν από την μια στάνη στην άλλη για άρμεγμα ή σφάξιμο.

Αυτό παρακάτω το ανεβάζω όπως το επήρα.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΙΤΛΟΣΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΑ 600 ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥΔΕΝΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΥΠΟΤΙΤΛΟΣΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ τ. ΑΝΤΙΚΕΡ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ, ΚΑΙ ΝΥΝ «ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗ»ΣΕ ΠΛΑΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΙΒΟΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΙΝΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ ΜΑΡΚΟΣ,  ΣΕ Ε-BAY ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!!!

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ!ΜΑΘΗΜΑ 1ο
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ο ΔΡ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ, ΦΥΣΙΚΟΣ, ΚΑΘ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΔΕΝΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΔΩΡΕΑ ΕΙΤΕ ΘΑΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΔΩΡΕΑΣ 13, 572 ΔΙΣ ΕΥΡΩΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝΕΝΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ, Η” ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΚΟΝΤΟΣ ΠΟΤΕΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΔΗΘΕΝ600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η” ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΣΕΝΤ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΘΕΤΕΙ ΟΡΟΥΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΕΝΑΣΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑ 600 ΔΙΣ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 28/6 ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕΟΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΟΛΑΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΑΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΘΕΑΛΛΟ, ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ. Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΟΛΙΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ,  ΣΥΝΕΧΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ,ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣΥΦΑΡΠΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΤΑ ΑΦΜ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΑΣ, ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΝΤΕΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΜ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ?

Η” ΚΑΙ ΟΣΟΙΤΟ ΡΩΤΑΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΤΕΤΕΟ ΘΥΛΗΚΟΣ ΜΠΕΞΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΤΕ, ΕΤΣΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ Η” ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΕΣΣΙΕΣ!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ Η” ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ Η” ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ DATABASE ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΦΜ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΟΜΩΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ «ΛΑΘΟΣ» ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΤΕΙΔΙΟΥΣ?

ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΧΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ κ ΜΠΑΙΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ, ΩΣΤΟΣΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ.

ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΕΚΣΟΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥΔΕΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΑ. ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥΣΤΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ. ΟΜΑΣ ΕΕΕ -=]]]Ι[[[=-http://oikonomia24.blogspot.com/2011/12/670-end.html?spref=fb