«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι όγκοι μας μίκρυναν… σχεδόν εξαφανίστηκαν!

Αγαπητοί φίλοι και εγώ αύριο μπαίνω στο νοσοκομείο να δώσω τον δικό μου αγώνα, ξέρω να δίνω αγώνες και να τους κερδίζω, θα τα πούμε σε μια εβδομάδα, ευχαριστώ για την αγάπη σας! Η ιστοσελίδα θα είναι στάσιμη.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε αυτή την αναφορά παρακατω ίσως βρείτε την γιατρειά σας.

Νιώθω ότι ήρθε η ώρα για να γράψω κι εγώ τη δική μου μαρτυρία. Περίμενα να δω κάποιο αποτέλεσμα και μετά. Με μεγάλη μου χαρά, σας ενημερώνω ότι ήρθε το αποτέλεσμα. Μετά από πολλή πίστη και υπομονή, ήρθε.

Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω το Σπάρτακο και τη Διονυσία για το χρόνο που μου αφιέρωσαν καθώς επίσης και για τις πολύτιμες συμβουλές τους. 10 ολόκληρες μέρες ήταν μαζί μου στην Κύπρο. Τους ξεσήκωσα τους ανθρώπους. Γιατί? Μαράζι και έγνοια μου μεγάλη, ήταν η κόρη μου Ελένη 16 χρονών. Για την Ελένη ήρθαν στην Κύπρο.

Η Ελένη είχε όγκους στην ωοθήκη (δερματοειδής τεράτωμα). Πέρσι η Ελένη διαπιστώθηκε ότι είχε όγκο στη δεξιά ωοθήκη. Κάναμε την πρώτη εγχείρηση. Αφαιρέθηκε ο όγκος μόνο. Τίποτα κακό μας είπε ο γιατρός. Μετά από 4 μήνες, μετά από πόνους και ενοχλήσεις που είχε, ανακαλύψαμε ότι ο όγκος ξαναδημιουργήθηκε και ήταν πολύ μεγαλύτερος από την πρώτη φορά. Ξανά χειρουργείο. Αυτή τη φορά χάσαμε και την ωοθήκη. Μας είχε μείνει μόνο μια. Χρειαστήκαμε 3 κύκλους χημειοθεραπειών. Δεν υπάρχει κάτι δυσκολότερο από τις χημειοθεραπείες. Πιστέψετέ με. Δεν έφευγα ούτε στιγμή από το πλευρό της. Μαζί τα ζήσαμε όλα. Σε αυτό το θάλαμο του παιδογκολογικού που είμασταν, είδαν πολλά τα μάτια μου. Βρέφη από 3 μηνών μέχρι παιδιά 18 ετών. Όλοι επηρεασμένοι από τις παρενέργειες των χημειοθεραπειών. Όλοι δίχως μαλλάκια, έβλεπες ανθρώπους ζωντανούς νεκρούς. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά μπροστά στο θέαμα.

Να μην σας τα πολυλογώ. Τελειώσαμε από της χημειοθεραπείες Φεβρουάριο, 8 μήνες μετά, Οκτώβριος 2013 ανακαλύψαμε 2 όγκους στην άλλη μας ωοθήκη. Πανικοβληθήκαμε. Τί κάνουμε τώρα? Έχουμε μόνο μια ωοθήκη. Θέλουμε να τη σώσουμε. Οι γιατροί γυκαικολόγοι και ογκολόγοι, μας πίεζαν για εγχείρηση. Επέμεναν να γίνει επειγόντος εγχείρηση. Εμείς το καθυστερούσαμε. Προσευχόμουν, έψαχνα όλη μέρα στο ίντερνετ μήπως και βρω κάτι που να βοηθούσε το παιδί μου. Δεν γίνεται κάτι θα υπάρχει, έλεγα. Παρακαλούσα το Θεό να με καθοδηγήσει.
Ο Θεός με καθοδήγησε να βρω το Σπάρτακο. Ούτε κι εγώ δεν κατάλαβα πως τον βρήκα. Μελέτησα τη σελίδα του, διάβασα άλλες μαρτυρίες, με έμπνευσε αυτός ο άνθρωπος. Επικοινώνησα αμέσως μαζί του. Αυτό ήταν. 20 Νοεμβρίου βράδυ ήταν στην Κύπρο. Για 10 ολόκληρες μέρες Σπάρτακος και Διονυσία μαζί μου. Μαζί τρέχαμε στις λαϊκές αγορές και στα βιολογικά, μαζί μαγειρεύαμε. Ακόμη και στο μάθημα ιππασίας της Ελένης ήταν μαζί μας. Ο Σπάρτακος παρακολουθούσε τα πάντα πάνω στο παιδί. Τα πράγματα που έμαθα από αυτούς τους ανθρώπους αυτές τις 10 μέρες, ίσως να μην τα έμαθα ολόκληρη μου τη ζωή. Έφτιαξαν μια διατροφή για την Ελένη, η οποία θα την βοηθούσε για να φύγουν οι όγκοι. Να μην σας τα πολυλογώ, αρχίσαμε την καινούργια μας διατροφή 21/11/13 και 9/1/14 κάναμε ultra sound (1 1/2 μήνα μετά) για να δούμε τί γίνονται οι όγκοι. Ο γιατρός παρατηρούσε την οθόνη του δίχως να μιλάει για κάποια λεπτά. Άργησε λίγο να μας μιλήσει, ίσως γιατί ούτε ο ίδιος πίστευε αυτό που έβλεπε. Οι όγκοι μας μίκρυναν σχεδόν εξαφανίστηκαν. Απίστευτο κι όμως αληθινό? Ναι, έτσι ακριβώς έγινε.
Να φανταστείτε, αυτοί οι γιατροί, λίγες μέρες πριν ήθελαν να βάλουν το παιδί χειρουργείο πάλι. Μα τόσο εύκολο το έχουν? Το παιδί δεν έχει βρει ακόμη τη δύναμή του από τα 2 χειρουργεία και τις χημειοθεραπείες και ήθελαν να αρχίσουμε τα ίδια.
Τι χειρουργεία και χημειοθεραπείες? Αυτοί δεν είναι γιατροί, αυτοί έχουν επιχειρήσεις κερδοφόρες, πολύ κερδοφόρες. Απέτυχαν τα πειράματά τους που έκαναν πάνω στο παιδί.

“Και καταλήγουμε ότι μόνο με υγειινή διατροφή και άσκηση, είναι αρκετό το σώμα μας να θεραπευτεί μόνο του, από οποιαδήποτε ασθένεια”. Κάτι το οποίο έμαθα από τον Σπάρτακο, το πίστεψα και είδα κι εγώ το αποτέλεσμα αυτό πάνω στο παιδί μου.

Ο Σπάρτακος είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει πως λειτουργεί ο ανθρώπινος οργανισμός, γι’ αυτό και μπόρει να τον θεραπεύσει. Γλιτώσαμε χειρουργεία και χημειοθεραπείες, λόγω του Σπάρτακου. Αυτός ο άνθρωπος μπήκε στη ζωή μας τόσο ξαφνικά, αλλά θα μείνει για πάντα. Ότι και να πω για αυτούς τους ανθρώπους είναι λίγο. Σας ευχαριστώ παιδιά.

Όνομα: Μαρία και Ελένη Επάγγελμα: Κύπρος

Πληροφορίες εδώ  http://www.spartacus.gr/testimonials/item/513-oi-ogkoi-mas-mikranan-sxedon-exafanistikan

Kostas Sinioris kwstas1969loki@yahoo.gr

Μοιραστείτε το!

2 comments to Οι όγκοι μας μίκρυναν… σχεδόν εξαφανίστηκαν!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>