«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

Η σύμβαση του ΟΗΕ για την πρόληψη και την καταστολή του εγκλήματος της «Γενοκτονίας» στο άρθρο 2 αναφέρει:

Εις την παρούσαν Σύμβασιν, ως γενοκτονία νοείται οιαδήποτε εκ των κατωτέρων πράξεων, ενεργούμενη με την πρόθεσιν ολικής ή μερικής καταστροφής ομάδος εθνικής, εθνολογικής, φυλετικής, ή θρησκευτικής:

·         Φόνος μελών της ομάδας.

·         Σοβαρή βλάβη της σωματικής ή διανοητικής ακεραιότητας μελών της ομάδας.

·         Εκ προθέσεως υποβολή της ομάδος εις συνθήκας δυναμένας να επιφέρωσιν την πλήρην ή την μερικήν σωματικήν καταστροφήν αυτής.

·         Μέτρα αποβλέποντα εις την παρεμπόδισιν των γεννήσεων εις τους κόλπους ορισμένης ομάδος.

·         Αναγκαστική μεταφορά παίδων εις εταίραν ομάδαν. 

Αςεξετάσουμεεάνυπάρχειαντιστοιχίαμεταξύ των πράξεων πουορίζονταιαπότηνΟΗΕωςγενοκτονία, μεαυτό πουσυμβαίνειστηνχώραμαςτατελευταίαχρόνια.

Να επισημάνουμε ότι, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, ακόμα και ένας από τους παραπάνω λόγους να ισχύει τότε συντελείται γενοκτονία. Στην χώρα μας όπως θα δούμε έχουν εφαρμογή και οι 4 περιπτώσεις:

·         Φόνος μελών της ομάδας.

Εάν αντικαταστήσουμε τη λέξη «ομάδα» με τον «ελληνικό λαό», η πράξη της γενοκτονίας είναι προφανής:

Από το 2010 και μετά έχουμε επίσημα 4.500 αυτοκτονίες, καθώς η εξαθλίωση οδηγεί τους συμπατριώτες μας στην ύστατη λύση. Δεδομένου δε ότι οι συνθήκες επιδεινώνονται συνεχώς, αυτό το νούμερο θα αυξάνεται διαρκώς.

Υπάρχει αύξηση των θανάτων από αρρώστιες και εγκληματικότητα. Η κακή υγειονομική περίθαλψη, η οποία «κόβεται» σε όλο και περισσότερους, δημιουργεί δυσμενείς συνθήκες διαβίωσης του πληθυσμού, κυρίως στις κοινωνικά ασθενέστερες ομάδες. Αν προσθέσουμε σε αυτά και τους θανάτους από εγκληματικότητα, την οποία η αστυνομία δηλώνει ότι δεν μπορεί να ελέγξει (ενώ καταφέρνει μια χαρά να δέρνει τους διαμαρτυρόμενους Έλληνες), τότε έχουμε κυριολεκτικά αφανισμό, χωρίς να πέσει σφαίρα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, το 2011 είχαμε 4.500 θανάτους περισσότερους από γεννήσεις. Το νούμερο αυτό τετραπλασιάστηκε το 2012, φτάνοντας στους 16.500 θανάτους περισσότερους των γεννήσεων. Τα στοιχεία για το 2013 αναμένονται εφιαλτικά.

·         Σοβαρή βλάβη της σωματικής ή διανοητικής ακεραιότητας μελών της ομάδας.

Η καταστροφή του συστήματος της Δημόσιας Υγείας σε συνδυασμό με τα πανάκριβα και κακής ποιότητας φάρμακα (συνταγογράφηση μόνο της δραστικής ουσίας) το κόψιμο των επιδομάτων των ευπαθών ομάδων, το κλείσιμο 17 προνοιακών οργανισμών, το κλείσιμο των ειδικών σχολείων και άλλα πολλά συνιστούν φθορά ή σοβαρή βλάβη της σωματικής ακεραιότητας των μελών του έθνους μας, με αποτέλεσμα την αδυναμία αντίδρασης. Η κατάθλιψη θερίζει και οι πολίτες απομονώνονται και αργοπεθαίνουν.

·         Εκ προθέσεως υποβολή της ομάδος εις συνθήκας δυναμένας να επιφέρωσιν την πλήρην ή την μερικήν σωματικήν καταστροφήν αυτής.

Η ανεργία, η μείωση μισθών και συντάξεων, η φτωχοποίηση και η εξαθλίωση του ελληνικού λαού συνιστούν «δυσμενάς συνθήκας» για την επιβίωσή μας. Μέσα σε συνθήκες ανεργίας 30% φτάσανε να ζητάνε 25€ παράβολο για τα δημόσια νοσοκομεία, σε αυτά που έχουν ακόμα επιβιώσει του λουκέτου.

·         Μέτρα αποβλέποντα εις την παρεμπόδισιν των γεννήσεων εις τους κόλπους ορισμένης ομάδος.

Τα παιδιά αντιμετωπίζονται σαν τεκμήριο: αν έχεις παιδιά, πρέπει να πληρώσεις! Τίποτα πιο οφθαλμοφανές από αυτό για την πρόθεση γενοκτονίας. Επιπλέον, δυσκολεύουν τους γονείς κλείνοντας σχολεία και αναγκάζοντας τα παιδιά, κυρίως της επαρχίας, να ταξιδεύουν χιλιόμετρα για να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις. Κλείνουν τους παιδικούς σταθμούς, ώστε οι εργαζόμενοι γονείς να μετανιώνουν που έχουν παιδιά. Φυσικά, τα μέτρα αυτά αποτρέπουν τους  νέους γονείς από το να τεκνοποιούν.

·         Αναγκαστική μεταφορά παίδων εις εταίραν ομάδαν.

Η μετανάστευση του ελληνικό λαού γνωρίζει μεγάλη «άνθιση», μετά τις οδυνηρές δεκαετίες του ‘50 και του ‘60. Οι ¨Έλληνες προσπαθούν να βρουν τα προς το ζην σε όλες τις γωνιές του κόσμου. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Απασχόληση αναφέρει σtην τριμηνιαία έκθεση της ότι το 4,1% των Ελλήνων (περίπου 400.000 άτομα) σκοπεύει να μεταναστεύσει τους επόμενους μήνες.

Βάσει όλων των παραπάνω, το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) θεωρεί ότι συντελείται ήδη μια γενοκτονία του ελληνικού λαού με οικονομικά όπλα, η οποία μάλιστα είναι άκρως προσοδοφόρα για τους διεθνείς τοκογλύφους- τραπεζίτες και τους ντόπιους εντολοδόχους τους που βρίσκονται μέσα στο κοινοβούλιο, που εποφθαλμιούν το οικόπεδο που λέγεται Ελλάδα. Το θέλουν καθαρό από τα 10 εκατ. παρείσακτους που το κατοικούν, γι’αυτό και θέλουν να απαλλαχθούν από αυτούς.

Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί όλους τους Έλληνες σε έναν υπέρ πάντων αγώνα για την επιβίωσή μας και την απελευθέρωση της χώρας από την ξένη και ντόπια κατοχή.

Ε.ΠΑ.Μ. Καλαμάτας (Τηλ. 6944304650)

Ιστότοπος: http://epamkalamatas.blogspot.com/

Facebook: http://wwwfacebook.com/groups/epamkalamatas/

E-mail: epamkalamatas@gmail.com

Dimitris Katharios kathariosd@gmail.com

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  • Δημήτρης Τεμουρ.

    Αγαπητέ συμπολίτη,

    Ειλικρινά δεν έχω καμία διάθεση να ¨αντιδικήσω¨ μαζί σου για όσα γράφεις σχετικά με την, «σύμβαση του ΟΗΕ για την πρόληψη και την καταστολή του εγκλήματος της «Γενοκτονίας» στο άρθρο 2, και την επιχειρηματολογία που αναπτύσσεις κατόπιν σε κάθε παράγραφο.

    Όλα αυτά βέβαια τα υπογράφεις και ως ΕΠΑΜ Καλαμάτας.(?)
    Επειδή παρακολουθώ –σχετικά στενά- την δημιουργία και εξέλιξη του ΕΠΑΜ, από την Θεσσαλονίκη όπου και κατοικώ, μετά λύπης και ανησυχίας μου θα σου έλεγα ότι η ανάλυσή σου διαπνέεται από έναν ¨υπερπατριωτισμό¨, ο οποίος είναι πολύ κοντά στις απόψεις της ¨άκρας δεξιάς¨!….

    ….Είναι μάλλον σωστή η κριτική που ασκείται και την υποστηρίζω και εγώ, ότι στο ΕΠΑΜ υπάρχουν τέτοιες απόψεις και είναι εν μέρει ¨λογικό¨ και επακόλουθο να οδηγείται κάποιος –όπως εσύ- σε υπερπατριωτικές εξάρσεις, όταν όλη η ¨συλλογιστική¨ που αναπτύσσεις, είναι ξεκομμένη από το κοινωνικό-ταξικό ζήτημα- και σε οδηγεί ως λογικό επακόλουθο, στον προθάλαμο των εθνικιστικών και σοβινιστικών ιδεών, που στην χώρα μας τις εκφράζει η ¨νεοναζιστική Χρυσή Αυγή¨.

    Έτσι φιλικά και συμβουλευτικά,
    Επειδή παρακολουθώ με ενδιαφέρον τον κ. Καζάκη,
    αλλά και άλλους φίλους και ¨παλιούς συνοδοιπόρους μου¨ οι οποίοι συντάσσονται με το ΕΠΑΜ, εδώ στη Σαλονίκη.

    Δημήτρης Τεμουρ.
    Θεσσαλονίκη

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>