«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Ρόδος , το ‘END’ του Σώρρα και ο ευτελισμός της δημοκρατίας.

 Κοιτάζω πίσω στον χρόνο μπας και κατανοήσω τον λόγο αυτού του πνευματικού ξεπεσμού αρκετών Ροδίων συμπολιτών μου στην πλάνη της END.

 Υπάρχει θέμα σίγουρα στην κατανόηση όρων όπως έθνος-κράτος-εθνικισμός λόγω αμάθειας τους , αλλά και οι καλλιεργημένοι του κύκλου σκόπιμα διαστρεβλώνουν αυτές τις έννοιες , γιατί το οφείλουν στα αφεντικά τους .

 Κοινή τους συνιστώσα  το ακροδεξιό πρότυπο , η αρχαιομανία και η εξάρτηση στον κιτρινισμό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης .

 

 Αυτό που δεν μπορούν να χωνέψουν σίγουρα είναι ότι παρόλη την σημερινή μας κατάντια , εξακολουθεί να υπάρχει μια κοινωνική δομή, κάποιοι κανόνες , μια έννοια δικαίου , που έρχεται από παλιά έτσι όπως το εξηγεί ο Α.Μανεσης «την δημοκρατική και εθνική μας αναγέννηση από την οθωμανική τυραννία , ένα αγώνα ούτε θρησκευτικό μα ούτε και φυλετικό, ουσιαστικά ένας αγώνας με σκοπό την δημιουργία μιας κοινωνίας ίσων ευκαιριών και ελευθέρων πολιτών» .

 Στους ροδιακούς πνευματικούς κύκλους του Σώρρα δεν ισχύει ο Μάνεσης , ψαρεύουν θύματα αναθεματίζοντας τα πάντα , όλο και πιο αντιδραστικοί όλο και πιο σκοταδιστικοί .

 Το παιχνίδι τους ξεκίνησε και παίζετε διαρκώς μόνο στα μέσα δικτύωσης  μέσω της καθημερινής παρουσίας των πατριαρχών στο εικονικό πλατό , αφού τα ΜΜΕ τους  έχουν διαγράψει στην κυριολεξία , τέτοιες προσωπικότητες που να γράψουν στο φακό , θαμπώνεται . Η Virtual Picture που πλασάρεται , αργκό μάγκικη , ακομμάτιστοι Έλληνες προς το παρόν γιατί πολιτική κίνηση είναι προ των πυλών ,  ιερές υποχρεώσεις συλλογής υπογραφών …. αλλιώς θα σας ξεραθεί το χέρι κ.α.

  Η END κατασκευάζει εικονικούς υπερήρωες και υπέρ-εθνικιστές που χρειάζεται το κράτος μας για να ξαναβρεί το χαμένο έθνος . Είστε κάτι παραπάνω από απλοί έλληνες , Ελληναράδες , ένα τσούρμο ήρωες για μελλοντικές εθνικές επετείους , έχετε και μερικούς πρόστυχους τύπου Αρτέμη που τα λένε χύμα , έναν guest stat δόκτωρ εξ Αμερικής ολόιδιος Άριος  Άγιος και «καθαρός» Έλληνας σαν αυτούς που συνήθως μας προπαγανδίζουν πια πρέπει να είναι η ηθική μας υπόσταση , η «ελληνορθόδοξη» υπόστασή μας , μην ξεχνούμε τα ελληνορθόδοξα , Πάνας και Χριστούλης  χεράκι  χεράκι , έχει πέραση και στην Ρόδο !  Παλιά ο αρχιεπίσκοπος  έλεγε ότι ο διάβολος πάει αριστερά ,ο νέος δεξιά  , εγώ λέω ότι πάει στου Σώρρα !!!

 Για αυτό και σας διέσπασε σε δύο τρία κομμάτια , μπήκε μέσα σας ο έξω από δω , το έχει το νησί τελικά ο ένας σωτήρας δεν μπορεί να ανεχτεί τον άλλο . Α ρε ψωροκώσταινα είμαστε , όλοι μαζί σας , μια παρέα  μπροστά στον «μέλλοντα κίνδυνο», στο φανταστικό εχθρό μας , την εβραιοχριστιανική συνομωσία , τους αναρχοκομουνιστές , τους Τούρκους και τους Αμερικάνους .  Οφείλω να παραδεχτώ για να είμαι σωστός ότι σε έναν τομέα δράτε χωρίς παρωπίδες και προκαταλήψεις , πάση θυσία στους χαλεπούς αυτούς καιρούς συνδράμετε οικονομικά για να στηρίζεται στην Ελληνική επικράτεια το έργο σας πληρώνοντας τα έξοδα για κάθε εμφάνιση του ντοκτορά φακίρη και του Αρτέμη . Εάν έρθει στην Ρόδο ενημερώστε με να συνδράμω και εγώ  γιατί έχω πολλές απορίες . Και σίγουρα δεν μπορείτε να μου τις λύσετε εσείς .

Υπάρχουν απτές αποδείξεις της αγοροπωλησίας των 4 σελίδων με αρχαιοελληνική αεροδιαστημική τεχνολογία στο Αμερικανικό δημόσιο για 3 τρις ;

Οι Πέρσες ήταν Έλληνες ;

Το DNA των Ελλήνων δεν είναι ανθρώπινο ;

Που είναι τα χειρόγραφα του Χριστού που έχει ο Αρτέμης ;

Είμαστε Ελλάνιοι ;

Πότε έγινε η παρέμβαση του Αρτέμη και γράφτηκε το ευρώ με ελληνικά γράμματα ;

Είναι ο Αρτέμης γιος του Απόλλωνα ;

Γιατί οι μακεδόνες είναι κατά μισό Έλληνες ;

 Η παρακμή στις θεωρίες σας είναι πλέον εμφανής , παγανιστικές μυστηριώδεις ασυναρτησίες , φανταστικές οικονομικές θεωρίες χωρίς καμία επιστημονική προσέγγιση , ανεξιχνίαστες θρησκευτικές δοξασίες . Πρωτοπαλίκαρα του αγώνα προσέξτε γιατί έχετε ξεπεράσει τα όρια της διαστροφής . Τυλίγεται μερικά δις σε λαδόκολλα και τα σερβίρεται σε αφελείς και ηλίθιους με ένα μανιφέστο φασισμού και ελληνοκεντρικού πνεύματος για επιδόρπιο . Γκαιμπελίσκοι της END Ρόδου που συμπεριφέρεστε σαν απόστολοι της αλήθειας , δεν έχετε κληρονομήσει τίποτα από ελληνικό ιδεώδες , κρίνεται και κατακρίνεται ιδεολογίες και πολιτισμούς ως δημιουργοί και λυτρωτές .

Mpampis Economou

http://telxinis.blogspot.gr/

Σχόλιο:

 Αγαπητέ συνάδελφε περνώ μια πολύ δύσκολη κατάσταση με την υγεία μου, σε ένα μήνα θα έχει φανεί ποιος είναι θα είναι νικητής. Επειδή θεωρώ τον εαυτό μου μεγάλο αγωνιστή  και με τον θάνατο και πιστεύω πως θα του την φέρω πάλι , ελπίζω στο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ φως , τότε θα εξηγήσω σε αυτόν τον μαριονέτα απατεώνα Σώρρα και Τα END Κολαούζα του που επήγαν και λερώνουν το αληθινό ΚΟΜΜΑΤΙ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, τους ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ! Όμως θέλω να δηλώσω το εξής είμαι υπερήφανος που ξέφυγα από το ΜΑΝΤΡΙ των πολιτικών θρησκειών και πολιτικών γενικά του σήμερα. Δηλώνω ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣ και δεν εχω φιλοδοξίες καμία ένα θέλω όταν θα πεθάνω να με θάψουν εκεί που θα πεθάνω στο σπίτι μου να προσφέρω βιταμίνες στην γη που αγαπάω σαν ύλη και μετά σαν διαστημική ύλη στο σύμπαν που ανήκουμε όλοι. Κάποιοι καλοθελητές θα πουν πάει ο Κανελλόπουλος τα έπαιξε;;; Όχι φίλοι μου φιλοσοφώ σαν ΕΛΛΗΝΑΣ αληθινός που βλέπω την αλήθεια από  άλλη πλευρά που μου την έκρυβαν επιμελώς, λειπαμε που λίγοι μόνο  είναι αυτοί που περάσαν το θρησκευτικό ναρκοπέδιο που δεν είναι γλοιώδεις δούλοι που ψάχνουν για σωτήρες και αφεντικά σαν τον Σώρρα! Αφεντικό είναι και σωτήρας ο καθένας μας, μόνος του,  αρκεί να δει λίγο καλύτερα και προσεκτικότερα δίπλα του,  στην γειτονία του,  στην δουλειά του.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Η Ρόδος , το ‘END’ του Σώρρα και ο ευτελισμός της δημοκρατίας.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>