«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το θέατρο καλά κρατεί στην κατοχική βουλή των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ρε ΠΡΟΔΟΤΗ Τσίπρα!!!!!!!!!!!!!!

Με τι κριτήρια έκανες την μομφή κατά της κοινοβουλευτικής ΧΟΥΝΤΑΣ των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ;;;;

Αλήθεια Τσίπρα… τώρα θα είσαι εφησυχασμένος με την συνείδησή σου;;;

Αφού ήξερες εκ των προτέρων ότι τα ΚΟΥΚΙΑ δεν βγαίνουν γιατί αυτό το θέατρο;;;

Ρε ΠΡΟΔΟΤΗ Τσίπρα και Καμένε τι επιταγές ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΤΕ;;; Το ρόλο της βαλβίδας εκτόνωσης έχετε εντολές να παίζετε;;;

Μην τυχών και ο λαός σε γράψει στα αρ@@@@α του και ψάχνεις να βρεις τον ψήφο σου!!!

Πατριώτες μια είναι η λύση θα το λέω όχι για να ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕ, ούτε να μιμούμαι άλλους που και αυτοί την ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, αλλά είναι η μοναδική λύση (ΠΟΙΟΤΙΚΗ οργανωμένη πολιτική  ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του προδοτικού καθεστώτος που ενώ  έγινε η  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ το 1821 δεν ελευθερωθήκαμε, καιρός να το ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ είναι οι κατάλληλες συνθήκες και δεν θα ανατρέψουμε μόνο στην ΕΛΛΑΔΑ αλλά αυτήν τη στιγμή αν το πράξουμε θα είναι ΝΤΟΜΙΝΟ για όλη την ΕΥΡΩΠΗ!!!

Ένα αληθινό σύνταγμα  χωρίς τις πουστιές των ξένων ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ μας περιμένει, το χρέος το οποίο δεν είναι αληθινό θα το διαγράψουμε στα διεθνή δικαστήρια γνωρίζουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Άριστοι υπάρχουν ας τους δείξουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι και ενωμένοι εκτός κωμάτων και εκκλησίας και θα εμφανιστούν, εμείς θα τους καλέσουμε με τις ενέργειές μας,  διαφορετικά σε ένα λαό διχασμένο άμα εμφανιστούν θα χαθούν πριν ανοίξουν το στόμα τους.

Η σωτηρία λέγετε Εθνικό νόμισμα!!! Ακόμα τη βρίσκουν την ιερή δραχμή σε ΝΑΥΑΓΙΑ και εμείς την αρνηθήκαμε!!!

Ας βγει ένας, ένας να μου πει ποιοι θα χάσουν από την Δραχμή και ποιοι θα κερδίσουν;;;

Είναι σίγουρο ότι θα χάσουν οι ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, τοκογλύφοι, προδότες και θα κερδίσουν, όλος ο λαός!!! Θα χάσουν το 20% και θα κερδίσει το 80% ας βγει ένας αλήτης να με διαψεύσει.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

3 comments to Το θέατρο καλά κρατεί στην κατοχική βουλή των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>