«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί αναγνώστες εδώ και τώρα πρέπει να αποκαταστήσουμε έναν από τους μεγαλύτερους ηγέτες που πέρασαν μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο,.

Τον Ανδρέα Παπαντρέου‼!

Αυτός που θα προσπαθήσει να το κάνει δεν είναι ένας άσχετος που δεν γνωρίζει τι σημαίνει δεξιά και δεξιό δεκανίκι το ΚΚΕ, αλλά μέλος διαφωτίσεως της Νομαρχιακής Μεσσηνίας.

Δηλαδή εγώ ο γράφων τα παρακάτω, Κωνσταντίνος Δ Κανελλόπουλος.

Τόνοι λάσπη από τους κομουνιστές με εξωφρενικές και παράλογες απόψεις, όπως σε ερώτηση γιατί πολεμάτε κάτι που θέλατε και εσείς, την ευημερία του λαού και την αποκατάσταση της δημοκρατίας, η απάντηση ήταν ψυχρολουσία όταν την πρώτο άκουσα, όσο υπάρχει το Πασοκ εμείς δεν έχουμε λόγο ύπαρξης‼! Να θυμηθούμε έτσι για την ιστορία την ίδια δήλωση διαχρονικά, δήλωση του επίσημου ΚΚΕ έχω και το φύλλο της εφημερίδας που το δήλωσαν αυτό και άλλα προδοτικά όπως για τα Σκόπια, ότι ναι πολεμήσαμε και σαμποτάραμε την εκστρατεία για την απόκτηση των ελληνικών εδαφών της Μικράς Ασίας για τον ίδιο λόγο που ανέφερα και παραπάνω, άμα η Ελλάδα μεγαλώσει δεν θα μπορούμε να την πολεμάμε και δεν θα έχουμε λόγο ύπαρξης‼!

Δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο με αυτό το προδοτικό μόρφωμα που λέγετε ΚΚΕ και με ειρωνικό τρόπο και προδοτικό βλέπει τον φασισμό της χρυσής αυγής και δεν βλέπει τον δικό της πολύ χειρότερο κόκκινο φασισμό! Αλλά είπαμε όταν σκάβεις τον λάκκο του άλλου πέφτεις εσύ μέσα! Λυπάμαι από μέσα από την καρδιά μου τους νέους που πέφτουν στην Παγίδα τους.

Ας έρθουμε πως σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος της δουλείας, προδοσίας και αφανισμού της!

Ο μεγάλος ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου έδωσε στον ελληνικό λαό όχι μόνο την ελπίδα, αλλά και τα εργαλεία να φτιάξει σιγά σιγά την δημοκρατία που του αξίζει!

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι την καταστροφική χρονολογία 1983-84.

Γιατί καταστροφική; Διότι τότε γραμματέας του κινήματος ήταν ο Τζοχατζόμπουλος Σημερινός εγκληματίας και υπόδικος ! Γύρο του είχε μαζέψει με άλλες βλέψεις όλα τα προδοτικά στοιχεία Μαλέσιους, Σημίτηδες, Πάγκαλους, Αυγερινούς, και πολλά άλλα στοιχεία προδοτικά που είχαν λουφάξει και έκαναν υπόγεια τις προδοτικές δουλειές τους εν αγνεία του Αντρέα! Όσα μηνύματα έστελνα στον γεν. γραμματέα του κόμματος και είναι δεκάδες δεν απαντιόνταν!

Στην παραπάνω ημερομηνία εισηγήθηκαν τα προδοτικά ρεμάλια στον Αντρέα ότι καλό είναι να δήξουμε στον λαό ότι είμαστε κίνημα όλου του ελληνικού λαού!!!

Ποιος ο λόγος αφού είχε πάρει την πλειοψηφία του λαού;; Παρακάτω θα δείτε τον λόγο που  εισηγήθηκαν να ανοίξουμε τις τοπικές οργανώσεις να έρθουν όσοι θέλουν να γραφτούν χωρίς Όρους και προϋποθέσεις ή τον καθοριστικό έλεγχο που κάναμε μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Ένα παράδειγμα εγώ προσωπικά για να γράψω ένα μέλος της δεξιάς στην τοπική οργάνωση το πάλευα δυο χρόνια ! Ο Αντρέας παρότι ήταν πολύ έξυπνος στην περίπτωση αυτή δάγκωσε το δόλωμα και επειδή τον χτύπησαν στο ευαίσθητο σημείο ενέδωσε!

Αυτό ήταν η αρχή του τέλους του δημοκρατικού Πασοκ, άνοιξαν οι τοπικές οργανώσεις τις πόρτες και τι να δω όλα τα στελέχη της δεξιάς που καθύβριζαν το Πασοκ ήρθαν πακέτο και του σκοτωμού και γράφτηκαν μέλη του Πασοκ!

Στις επόμενες αρχαιρεσίες των τοπικών οργανώσεων τις τοπικές τις επήραν στα χέρια τους πλήρως οι δεξιοί και τα προδοτικά στοιχεία!

Οι αγωνιστές οι αληθινοί του Πασοκ πήγαν στο σπίτι τους αφού δεν είχαν πλέον λόγο!

Φωνάξαμε, διαμαρτυρηθήκαμε αλλά η καταστροφή είχε συντελεστεί, υπήρχε μια σκέψη να φτιάξουμε οι αγωνιστές άλλες τοπικές οργανώσεις όπως οι πρώτες αλλά σαμποταριστήκαμε, απειληθήκαμε, διωχθήκαμε!

Η δεξιά λοιπόν φόρεσε και επίσημα τον μανδύα του Πασοκ και άρχισε να το εκθέτει με άνομες και συμφεροντολογικές ενέργειες, που άμα τις γράψω θα σηκωθεί η τρίχα σας!

Άρχισε το προδοτικό ροκάνισμα όχι μόνο στις οργανώσεις αλλά και στα στελέχη γύρω από τον Ανδρέα!

Τον πρόδιδαν για ότι είχε σκοπό να πράξει στις ξένες ανθελληνικές δυνάμεις μέσα και έξω από την Ελλάδα! Ακόμα και φήμες και σχεδιασμένα ψέματα έσπερναν!

Είναι χιλιάδες ενέργειες των προδοτών, θα πω χαρακτηριστικά ένα  παράδειγμα, δεν του είχαν πει για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος κουβέντα, σαμποτάρισαν την πρωτοβουλία ειρήνης των έξη, αφού με την εξαγγελία της άρχισαν να σκοτώνονται όλοι όσοι ξένοι ηγέτες συμμετείχαν, Γκάντι, Ουλοφ Πάλμε, Σαντινίστας , και οι άλλοι!

Ο Αντρέας ήταν αυτός που είπε τα αγροτικά προϊόντα δεν θα τα πετάτε στις χωματερές, θα τα αγοράζει το κράτος να βοηθήσει επιπλέον τον αγρότη και θα τα κάνουμε όσα γίνονται κονσέρβες να τα δίνουμε στους ευπαθείς, στον στρατό και στις φτωχές χώρες!

Δεν πρόλαβε να το εξαγγείλει και τα καράβια που ξεκίνησαν φορτωμένα να πάνε διάφορα τρόφιμα και φάρμακα σε φτωχές χώρες τα σταμάτησαν και τα γύρισαν πίσω οι εγκληματικές δυνάμεις που σήμερα σκοτώνουν την Ελλάδα φανερά!

Έφτιαξε το οικογενειακό δίκαιο και οι γυναίκες πληροφορήθηκαν λάθος τι σήμαινε οικογενειακό δίκαιο από την Προδότρια Μαργαρίτα Παπανδρέου! Με αποτέλεσμα να ακούς γριούλες που τους έκαναν πλύση εγκεφάλου να λένε τι λέει ο πρόστυχος που θα γίνουμε πουτάνες ή που θα χαλάσουμε το σπίτι μας!

Βέβαια η δεξιά του κερατά δεν θα τα είχε καταφέρει αν δεν είχε την πλήρη υποστήριξη σε αυτήν την προδοσία την εκκλησίας που φοβόταν ότι θα έχανε τα προνόμια και τις μάσες, όπως έκαναν και επί τουρκοκρατίας, αλλά και από ποιο πριν 1900 χρόνια αφανίζοντας ότι Ελληνικό!

Και εδώ έγινε ένα ιστορικό λάθος πάλι από τον Αντρέα που ήταν και η χαριστική βολή!

Όταν αρχιεπίσκοπος ήταν ο πράγματι πολύ καλός Σεραφείμ αγωνιστής επαναστάτης ας ήταν μαύρη ρόμπα , Ο Αντρέας τον αγαπούσε και τον σεβότανε και οι αλλαγές που ήταν να κάνει στην Εκκλησία, δεν τις έκανε από σεβασμό στον Σεραφείμ τις ανέβαλε!

Ας πάρουμε και μια γεύση αχαριστίας του λαού που τώρα πληρώνει.

Στους σεισμούς της Καλαμάτας ήρθε προσωπικά με τον Σεραφείμ και εξήγγειλε απεριόριστη βοήθεια στους πληγέντες καλαματιανούς!

Και αντί να του έχουν τον Ανδριάντα τον καθύβριζαν αυτοί που ωφελήθηκαν περισσότερο Δεξιοί του κερατά! Έλεγαν η δεξιά μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για να μας αποκομίσουν?????? Πόσο απερίσκεπτη κουβέντα, η δεξιά δεν έχει μπει στο χρονοντούλαπο αλλά στο ίδιο το σπίτι του Πασοκ φιλοξενούμενη‼!

Αν δεν ήταν ο Παπανδρέου σήμερα η Καλαμάτα θα ήταν ένα στοιχισμένο χωριό, ή στην καλύτερη μια ξεχασμένη Πόλη μιας ερημωμένης επαρχίας!

Πόσοι έκλεψαν και έφαγαν δεξιοί και πόσες πουστιές έκαναν παίρνοντας δάνεια να αποκαταστήσουν τις ζημιές που τις πασάλειβαν και είναι σήμερα κρυφές καρμανιόλες αφού φρόντιζαν μετά να τα πουλάνε, οι καινούργιοι ιδιοκτήτες δεν ξέρουν τίποτα από που θα τους βρει το κακό σε περίπτωση ξανά τέτοιου σεισμού, και έφτιαχναν γκαρσονιέρες, αγόραζαν ακίνητα με τα δάνεια αποκατάστασης, όλοι είχαν πέσει στην κραιπάλη της απάτης ανεξάρτητα από κόμματα!

Άλλη περίπτωση δεξιών χουντικών συμπεριφορών!

Έλεγε στους αγρότες εγώ σαν κράτος μέχρι 20 χιλιάδες τόνους πατάτας θα σας την απορροφήσω όλη ότι και να γίνει και οι δεξιοί έβαζαν 80 τόνους και έκλειναν τους δρόμους!

Άλλη περίπτωση επί δημαρχεία Μπένου όταν ανήγγειλε την νέα οδός της Καλαμάτας την λεγόμενη νέα είσοδο, οι αγρότες όλοι βγήκαν με μαύρες σημαίες και τον προπηλάκισαν , όλοι αυτοί από πειναλέοι έγιναν εκατομμυριούχοι και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι!

Και συνέχιζαν να σκάβουν το λάκκο του Αντρέα και του Πασοκ!

Ο Αντρέας είπε στον Τούρκο άμα έχεις αρ@ίδια έλα! Ο Πάγκαλος και Σημίτης είπαν ότι την σημαία την επήρε ο αέρας, έλα μωρέ με ένα πανί θα ασχολούμαστε;

Εδώ σταματώ διότι αν ανοίξω το στόμα μου θα βγάλει καπνούς η Μεσσηνία!

Και λίγα περί λαϊκισμού του Αντρέα και του πασοκ.

Όταν ενέργειες ενός μεγάλου ηγέτη τις λες λαϊκισμό ή άσχετος και προκατειλημμένος είσαι ή προδότης!

Το δημοκρατικό και λαϊκό Πασοκ μέχρι τον προδότη Σημίτη, έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και έξω οι βάσεις, το πίστευε και είχε σκοπό να το πράξει!

Όμως ο Αντρέας δέχθηκε απειλές άμεσα και έμμεσα κατά του ίδιου αλλά κυρίως κατά του λαού, τότε σαν ηγέτης υποχώρησε με ηγετικό τρόπο γιατί είδε ότι το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο θα δημιουργούσε σοβαρό κίνδυνο! Έτσι είπε άσε να εδραιωθεί το Πασοκ και επανερχόμαστε!

Πάμε στο ποιο βρόμικο και πρόστυχο πόλεμο κατά του Αντρέα αλλά και κατά του συνόλου του Πασοκ, μιλάμε για το βρόμικο 89!

Όλη η λάσπη που υπήρχε επάνω στην γη την κουβάλησαν με καράβια, με αεροπλάνα, με τρένα, με φορτηγά και μας την έριξαν επάνω μας, να οι κλέφτες του Πασοκ, να πρασηνορουφιάνοι! Όμως ο μεγάλος ηγέτης στάθηκε αγέρωχος και μαζί του και εμείς που τον αγαπούσαμε, που τον πιστεύαμε!

Κατηγόρησαν Αυτόν τον μεγάλο ηγέτη με τα φορτηγά τα πάμπερς πήγαιναν και ξεφόρτωναν, δεν τα έχουν βρει ακόμα;;;

Αυτός ο μεγάλος ηγέτης εδείχνε την μεγαλοψυχία του στον λαό έμπρακτα, το 92 του λένε πρόεδρε υπάρχουν άνθρωποι άνεργοι, δεν τους άφησε να τελειώσουν και τους λέει με το πασοκ στην εξουσία υπάρχουν άνεργοι;;; Από αύριο κιόλας θα τους προσλάβετε με τον ελάχιστο που είναι το μεροκάματο να πηγαίνουν και αυτοί στο σπίτι τους ένα κομμάτι ψωμί και να αισθάνονται υπεύθυνοι σαν άνθρωποι!

Έγινε πράξη! Όμως η ιστορία άρχισε να γίνετε γελοία από αυτούς που δεν συγχωρούσαν τέτοιες ανθρωπιές!

Το 70% αυτόν  που ήταν άνεργοι και προσλήφθηκαν ήταν δεξιοί και οι ίδιοι έλεγαν  μετά να οι τεμπέληδες του πασοκ που τους έβλεπαν στον δρόμο και αλλού να κάνουν διάφορες δουλειές, αρκεί να πήγαιναν έστω και ένα μικρό μεροκάματο στο σπίτι τους! Αν αυτό δεν είναι βρόμικη αχαριστία τι είναι;;;

Αυτός ο ηγέτης ήταν λαϊκιστής για τους προδότες!  Σήμερα οι άνεργοι αυτοκτονούν!

Σε προσωπικό επίπεδο με ρώτησαν για τέσσερα άτομα στην περιφέρεια μου ποιοι αξίζουν να προσληφθούν, θα έπαιρναν δυο άτομα και εγώ είπα να πάρουν τους δυο δεξιούς γιατί είχαν οικογένεια,  ενώ οι του Πασοκ ήταν ελεύθεροι!

Αυτού του είδους τον λαϊκισμό έκανε ο μεγάλος ηγέτης και το Πατριωτικό πασοκ μέχρι την ανάληψη της εξουσίας από τον προδότη Σημίτη!

Μας κατηγόρησαν ότι διώξαμε τους δεξιούς και βάλαμε πασοκατζήδες και τους προκαλούσα να μου δείξουν έναν ή έναν κομουνιστή που διώξαμε, αλλά έκαναν την πάπια και συνέχιζαν το καταστροφικό τους έργο!

Σήμερα ακούσαμε ότι ο Καραμανλής διόρισε 960 χιλιάδες και άρχισαν να σφάζονται μεταξύ τους όχι ναι, όχι ναι και το θέμα αποσιωπήθηκε!

Ποιος ηγέτης τελικά ήταν ηγέτης και ποιοι λαϊκιστές;;;

Εκεί που τα έδωσαν όλα ήταν με το περίφημο Τσοβόλα δώστα όλα, ναι το είπε και εμείς το δεχτήκαμε διότι παίζαμε το τελευταίο χαρτί μετά από τέτοιο πόλεμο και προδοσίες για να μην ανεβεί η καταραμένη δεξιά στην εξουσία, δεν ήταν λαϊκισμός αλλά κίνηση απελπισίας πριν έρθει αυτό που ζούμε σήμερα!

Θα μπορούσα να σας πω χιλιάδες για αυτόν τον μεγάλο ηγέτη αλλά έχουμε κουφαθεί, μας έχουν ποτίσει όπιο, έχουμε υποστεί μετάλλαξη και θα είναι χαμένος χρόνος.

Εμένα με ενδιαφέρει να αποκατασταθεί ο μεγάλος ηγέτης και τα στελέχη του που ήταν πιστά μέχρι τον θάνατο του ή μάλλον την δολοφονία του????????

Λοιπόν οι πρόγονοι μας  έλεγαν αυτά τα σοφά.

Όταν σκάβεις το λάκκο του αλλού θα πέσεις και εσύ μέσα!

Η αχαριστία πληρώνετε αργά η γρήγορα!

Ένα ένα τα αχάριστα σκυλιά που τους έκανε νοματαίους τον εγκατέλειψαν, άλλοι τον πρόδωσαν με πρωτεργάτη τον γιο του και την πρώην γυναίκα του Μαργαρίτα και όσοι δεν τον πρόδωσαν λιγοψύχησαν και κρύφτηκαν, την κοπάνησαν σαν τα ποντίκια που εγκαταλείπουν πρώτα το πλοίο για την προσωπική τους επιβίωση και θαλπωρή σε βάρος ενός έθνους και του λαού του!

Ακόμα και ο προσωπικώς του φίλος και Γιατρός δεν έπραξε τα δέοντα μετά τον Θάνατο του Αντρέα δεν ενημέρωσε τον λαό ότι αυτός άλλες συμβουλές έδινε στον Αντρέα και άλλες οι γιατροί που είχαν δημιουργηθεί σαν επιτροπή γιατρών του πρωθυπουργού όλοι τους δεξιοί του κερατά!

Γευόμαστε τα προδοτικά έργα μας και τις αχαριστίες μας σαν λαός, τώρα που έχουμε ακόμα χειρότερη χούντα και από την στρατιωτική του Παπαδόπουλου κλαψουρίζουμε, τώρα παρακαλάμε γονατιστή για την δικτατορία του Παπαδόπουλου που ήταν παρανυχίδα μπροστά στην χούντα την σημερινή!

Σήμερα φωνάζουμε γιατί δεν βρίσκεται ένας ηγέτης να μας σώσει;;;

Νομίζετε με τέτοιε αχαριστία ότι θα βρεθεί και άλλος μαλάκας πατριώτης ηγέτης σαν τον Αντρέα;;;

Αν σαν λαός θέλουμε να σωθούμε θα πρέπει να αποκαταστήσουμε τους αληθινούς ηγέτες όπου και αν βρίσκονται είτε ζωντανοί είτε πεθαμένοι, είτε είναι πρωθυπουργοί είτε συνδικαλιστές, είτε απλοί αγωνιστές! Σε διαφορετική περίπτωση έχουμε υπογράψει την θανατική μας καταδίκη!

Εγώ αυτά που λέω παραπάνω τα υπογράφω επώνυμα, όποιος έχει αντίρρηση και στοιχεία όχι πλαστά σαν το κωλόχαρτο που κυκλοφορούσαν ότι ο Ανδρέας τα έκανε μητση κοτσι με τον Ροκφέλερ! Εδώ είμαι και περιμένω επώνυμες απαντήσεις!

Σήμερα έμαθα ότι το μικρό παιδί του Πασοκ ο Κύριος Λαλιώτης έγινε πρόεδρος σε κάποιο ίδρυμα! Μπράβο ρε φίλε είχες χαθεί, υπήρξες γραμματέας του πασοκ, δεν ανέλαβες καμία ευθύνη για την σημερινή κατάντια του εναπομείναντος προδοτικού Πασοκ! Ούτε για την προδοσία σου στον μεγάλο ηγέτη που έδωσε εντολή όταν αρρώστησες να κάνουμε έρανο για να γίνεις καλά! Για το μικρό μας το παιδί έλεγε ο μεγάλος ηγέτης! Εσύ από ότι βλέπω εισπράττεις τα 30 Αργύρια, μπράβο συγχαρητήρια για την νέα σου θέση‼!

Υστερόγραφο:

Σήμερα ψάχνουμε και κακοδαιμονήζουμε την τύχη μας, και φωνάζουμε κανένας ηγέτης καθαρός πατριώτης δεν υπάρχει; Υπάρχουν φίλοι μου αλλά για σκεφτείτε καλύτερα αν ένας από εσάς με οικογένεια, με έναν λαό διχασμένο, παραπληροφορημένο, με εχθρικές δυνάμεις μέσα και έξω από την χώρα θα τολμούσατε αφού θα χανόσαστε πριν το αναχαράξετε;

Για να τολμήσει ο άριστος πατριώτης σήμερα να εκδηλωθεί θα πρέπει να έχει τουλάχιστον το 70% του λαού εκδηλωμένο και χωρίς κομματικές εξαρτίσεις! Για αυτό φωνάζω απεργία διαρκείας μέχρι εσχάτων, τότε θα πιστέψει ο άριστος ή οι άριστοι ότι μπορεί ή μπορούν να εκδηλωθεί ή να εκδηλωθούν, αφού θα έχει πίσω του τον ελληνικό λαό!

Όλα αυτά είναι περιληπτικά, διαφορετικά θα πρέπει να γράψω εγκυκλοπαίδεια!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!

 

Μοιραστείτε το!

8 comments to Αγαπητοί αναγνώστες εδώ και τώρα πρέπει να αποκαταστήσουμε έναν από τους μεγαλύτερους ηγέτες που πέρασαν μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο,.

  • Περαστικος

    Αν ειναι ετσι τα πραγματα, γιατι τοτε αυτος ο ηγετης δεν ανοιξε το στομα του πριν πεθανει, και να τους ξευτιλισει ολους; Εστω και γραπτα…

    • Ναι εχεις δίκιο να απορείς, αλλά από την στιγμή που έπεσε στο κρεβάτι τον ΕΛΕΓΧΑΝ με φάρμακα, παρόλα αυτά είχε φτιάξει ένα φάκελο και τον είχε παραμάσχαλα για να πάει στο συνέδριο και να το τινάξει στον αέρα, για ώρες γλύτωσε ο Σημίτης την διαγραφή και θα τον μαρτυρούσε ως προδότη, αλλά είδη ήταν αργά τον έφαγαν.

  • GERMA

    Απλά διαφωνώ για τις χάρες που τάχα είχε και τί προσέφερε. Τίποτα άλλο.
    Σφίγγα.

    • Χαίρομαι που διαφωνείς γιατί αυτό θέλω,θα σου κάνω μερικές ερωτήσεις για να δεις ότι αυτός ο ηγέτης που τον γνώρισα από κοντά ήταν πατριώτης! βρες πόσοι τον προδώσαν και πόσοι έμειναν πιεστοί; Αυτοί που τον προδώσαν τι έπραξαν μέχρι σήμερα για την πατρίδα τους και γιατί;.Σκέψου έτσι βαθειά πόσο προδομένος έφυγε αφού η προδοσία είχε μέσα και τον ίδιο του τον γιο του που το ομολόγησε αλλά ήταν αργά! Γιατί αν δεν ήταν πατριώτης και εκτιμούσε τον λαό του να είναι όλο το βρόμικο ντο ποιο και ξένο κατεστημένο εναντίον του;;; Σε ποιους έδινε τα λεφτα και με ποιο τρόπο; Να πούμε για τον νόμο 1262 τον νόμο που γέμισε όλη την ΕΛΛΑΔΑ με βιοτεχνίες και ιδιαίτερα το 70% στην βόρεια ΕΛΛΑΔΑ με όλη την παραγωγή σε εξαγωγές!!!! τότε άρχισε το κατεστημένο να το πιάνει τρόμος.

      • Αγαπητέ φίλε καλημέρα, να διευκρινίσω ότι από την κυβέρνηση του προδότη Σημίτη εχω πάψει να ασχολούμαι με κόμματα. Επί το θέματος φίλε μου αναρωτήσου ποιοι ξένοι ηγέτες ήταν φίλοι του και τι έπαθαν και ποιοι εχθροί του; Ποιοι έστισαν την προδοσία και γιατί αφού ήταν ίδιος και δικός τους; Να ξανά ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ πως έβλεπε τον λαό και τι έκανε από αυτά που είχε πει ότι θα κάνει, τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ, δηλαδή οι άνθρωποι με συνείδηση που αντιστεκόταν στο βρόμικο πολιτικό σύστημα είχαν την ονομασία ΜΙΑΣΜΑΤΑ τα οποία τα αποκατέστησε και τους έδωσε το δικαίωμα να είναι ισότιμα μέλη της κοινωνίας! έδιωξε τον χωροφύλακα και τον Παπά μέσα από το σπίτι, το οποίο μπορεί να μην το γνωρίζεις για τι φρίκη προκαλούσαν. Και τελικά τι ζητάμε από έναν ηγέτη, να είναι ο θεός, δεν γίνεται. Για βάλτον δίπλα με τους υπόλοιπους ηγέτες που πέρασαν μετά να δούμε που ήταν λαοπλάνος, τι υποσχέθηκε αυτός και έκανε και τι οι σημερινοί; Έφτιαξε τις σχολές αστυφυλάκων για να είναι μορφωμένη η αστυνομία. Και να ξέρεις φίλε μου όταν δεν δεις τα χειρότερα δεν εκτιμάς τα καλύτερα. Μπορείς να συγκρίνεις τίποτα με τους σημερινούς προδοτες με τον μεγαλο ΗΓΕΤΗ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;;; Δεν θα τον ήθελες πάλι πρωθυπουργό αν γινόταν και γιατί; Και μην μου πεις ότι χρέωσε την ΕΛΛΑΔΑ όταν βοήθησε τον λαό, αν και το οικονομικό όπως θα διαπίστωσες είναι ένα εκβιαστικό τοκογλυφικό παιχνίδι εκβιασμών!

  • Περαστικος

    Με συγχωρειτε κυριοι αλλα αν γινει αυτο:
    https://www.youtube.com/watch?v=UXpmU0oJ6Xo

    Ποιος θα μας σωσει;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>