«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ.

Ο δοκιμαζόμενος από φαινόμενα σήψεως και διαφθοράς Ελληνικός Λαός και οι εξαπατηθείσες Διεθνείς Αγορές απαιτούν την δίκαιη αλλά αυστηρή και ταχεία απονομή της Δικαιοσύνης, αφού η απαξία, η υποβάθμιση και η συντεταγμένη χρεοκοπία των Ελληνικών Τραπεζών, του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών και της Εθνικής μας Οικονομίας, οφείλονται κυρίως και αποκλειστικά εις τα διά των Μηνυτήριων Αναφορών μου κατά των Ελληνικών Τραπεζών καταγγελλόμενα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗΣ ΕΙΣ ΒΑΘΜΟΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ

Απίστευτες καταγγελίες στο φως της δημοσιότητας. Αδιανόητα όσα αποκαλύπτονται. Όλοι –μα όλοι- οι πολιτικοί αρχηγοί: ΝΔ / ΠΑΣΟΚ / ΣΥΡΙΖΑ (ΣΥΝ) / ΚΚΕ / ΚΑΜΜΕΝΟΣ / ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ / ΤΣΙΠΡΑΣ αλλά και οι Joaquín Almunia Κάρολος Παπούλιας γνωρίζουν το τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο!

Το μεγάλο απίστευτο έγκλημα διαρκείας κατά του Ελληνικού Λαού!

Δειτε πως επί 20 χρονια και πλέον σας κλέβουν παρά τις προοιδοποιήσεις της Ε.Ε!

Αποκλειστική συνέντευξη στο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο

ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΡΟΣ Α

Την αποκλειστική συνέντευξη που ακολουθεί δεν θα την δείτε ούτε να σχολιάζετε σε άλλα blog & site ούτε να αναπαράγεται-πλην εξαιρέσεων – ούτε καν να περνά ως είδηση στα «συστημικά» ΜΜΕ στην Ελλάδα. Την περιμένουν όμως στις ΗΠΑ περισσότεροι από 40 εκπρόσωποι μεγάλων και πολύ οικονομικά δραστήριων πανίσχυρων επενδυτικών Funds–για την ακρίβεια pension & insurancefunds- που προ ημερών όπως αποκαλύψαμε με έκτατες αναρτήσεις μας βρέθηκαν στην Ελλάδα(στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου) σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών και συναντήθηκαν με τον άνθρωπο που θα δείτε στις οθόνες των lp/pcκαι μια σειρά νομικούς αλλά και έλληνες βαριά θιγόμενους από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Στις ΗΠΑ και τον Καναδά πολύ γνωστοί επενδυτικοί οίκοι και fundsπου αγόραζαν μετοχές ελληνικών τραπεζών που ήταν εισηγμένες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, έχουν ετοιμαστεί για προσφυγές στα διεθνή δικαστήρια αλλά και στην ελληνική δικαιοσύνη εναντίον του ελληνικού δημοσίου αλλά κυρίως εναντίον συγκεκριμένων ελληνικών τραπεζών που με την πολιτική τους φέρονται να έχουν ζημιώσει 100αδες χιλιάδες επενδυτές που εκπροσωπούν αυτά τα αμερικανικά fundsπου εκείνη την εποχή –την χρυσή 10ετια του περιβόητου αλλά για πολλούς οικονομολόγους ακατανόητου «ελληνικού θαύματος» που όπως εξ των υστέρων με οδυνηρό τρόπο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια μεγάλη φούσκα!

Οι Αμερικανοί νομικοί τραπεζίτες αλλά και 100αδες επενδυτές κεφαλαίων υψηλού χρηματοοικονομικού ρίσκου έχουν ήδη ενημερώσει την Αμερικανική Ομοσπονδιακή τράπεζα (FED) για το άνευ ιστορικού προηγουμένου σκάνδαλο αλλά και την Christine Lagarde. Οι εξελίξεις που τρέξουν θα είναι ραγδαίες και εν πολλοίς θα

καθορίσουν και τις πολιτικές εξελίξεις. Για το συγκεκριμένο θέμα θα έχουμε ειδική και ξεχωριστή ανάλυση και ρεπορτάζ για το τι έκαναν οι Αμερικανοί στην Ελλάδα ποιους είδαν τι σχεδιάζουν και που οδηγούνται σε νομικό επίπεδο αλλά και τι ποσά διεκδικούν ανά τράπεζα και φυσικά από το ελληνικό δημόσιο. Να σημειωθεί ότι τις εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, της εμπλοκής δηλαδή μεγάλων αμερικανικών fundsόπως η GeneralMotors IBMκαι άλλες αντίστοιχου υψηλού οικονομικού ρίσκου fundsπου αγόραζαν επένδυαν δηλαδή σε χρεόγραφα – μετοχές από Ελληνικές τράπεζες την περίοδο 1998-2008. Τα ποσά που διεκδικούνται είναι αστρονομικά. Δυσθεώρητα. Είναι επίσης που θα προστεθούν στο δημόσιο χρέος της χώρας κατ απαίτηση των θιγομένων μεγάλων επενδυτικών οίκων.

 

Μην αμφιβάλετε –όσο και αν θεωρείτε απίθανο ή ένα ακόμα «ακραίο συνωμοσιολογικό» σενάριο αλλά δυστυχώς είναι σκληρή πραγματικότητα – αν όλη αυτή η φρενίτιδα εναντίον της Χρυσής Αυγής και η ώθηση προς εμφυλιακές καταστάσεις, ουσιαστικά στοχευμένα και βάση σχεδίου αποσκοπεί στην μετατόπιση του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης, με στόχο να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια για το έγκλημα που διεπράχθη κατά της Ελλάδος.

Έγκλημα διαρκείας της ιδίας ομάδας συμφερόντων της ολιγαρχίας που συνδιοικεί την Ελλάδα από το 1997 (μετά την πετρελαϊκή κρίση 1973 , 1974 όπου οι 10 μεγάλες γνωστές οικογένειες χώρισαν τη πίτα των συμφερόντων στην Ελλάδα ) μαζί με τους παλαιούς και νέους εκδότες, εργολάβους, καναλάρχες, μεγαλό δημοσιογράφους, συνδικαλιστικά και τα διάφορα κλειστά επαγγελματικά kartel την χώρα.

Ήδη για τις δυσμενείς επερχόμενες εξελίξεις έχει ενημερωθεί ο ίδιος ο κ. Στουρνάρας καθώς και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι οιωνοί δεν είναι ευοίωνοι…

Τα όσα αποκαλύπτονται επώνυμα και ενυπόγραφα-και με προσφυγή στην Ελληνική δικαιοσύνη ήδη από τις 9 Σεπτεμβρίου- δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την κλοπή και τις παρανομίες, σε βαθμό κακουργήματος, του συνόλου σχεδόν του τραπεζικού συστήματος εναντίον 100αδων δανειοληπτών. Έγκλημα και κακουργήματα που έλαβαν χώρα εναντίον ανυποψίαστων πολιτών που έπαιρναν σωρηδόν δάνεια από τις ελληνικές τράπεζες. Ειδικότερα, ο φακός της έρευνας εστιάζει και ρίχνει φως στα όσα διαδραματίστηκαν από το 1998, όταν επισήμως ανακαλύφθηκε η μεγάλη απάτη των τραπεζών ξεκινώντας από την εμπορική τράπεζα, της οποίας πρόεδρος ήταν ο σημερινός υπουργός εθνικής οικονομίας Γιάννης Στουρνάρας, μετέπειτα ανώτερος οικονομικός σύμβουλος του άλλοτε πανίσχυρου «τσάρου» της ελληνικής οικονομίας Γιάννου Παπαντωνίου καθώς και του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και ο καταγγέλλων ήταν ο κ. Στέφανος Τσίπας τότε υψηλό ανώτατο στέλεχος της εν λόγω Τράπεζας. Τα όσα μας αποκαλύπτει στην συνέντευξη του τα τεκμηριώνει με τα ανάλογα ντοκουμέντα όπως θα δείτε. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ως το τέλος

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗΣ ΕΙΣ ΒΑΘΜΟΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ

Συνελληνίδες & Συνέλληνες

Ως Treasurerτης Εμπορικής Τραπέζης της Ελλάδος Α.Ε.,Διαχειριστής Εγχωρίων και Διεθνών Επενδυτικών Κεφαλαίων με πολυετή ευδόκιμο προϋπηρεσία και διακρίσεις σε Διεθνείς Χρηματαγορές, μεταξύ των οποίων επί δεκαετία εις την Χρηματαγορά της Φραγκφούρτης της Γερμανίας, ανακάλυψα και με ενδελεχή – πολυετή έρευνα τεκμηρίωσα, ότι οι Διοικήσεις των Ελληνικών Τραπεζών τουλάχιστον από την 01.01.1990, δολίως και καταστρατηγώντας Κοινοτικές Οδηγίες, Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας δημοσιευμένους σε Φ.Ε.Κ. (Φύλλα Εφημερίδος Κυβερνήσεως) και Αμετάκλητες Δικαστικές Αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ελλάδος (ήτοι του Αρείου Πάγου), οι οποίες λεπτομερώς αναφέρονται και περιλαμβάνονται ως συνημμένα Σχετικά εις τις Μηνυτήριες Αναφορές μου, καταλήστευαν τους Δανειολήπτες Πελάτες τους με μέθοδο υπολογισμού τόκων βασισμένη δολίως σε έτος 360 ημερών και όχι σε έτος 365 ή 366 ημερών, όταν αυτό είναι δίσεκτο. Συνεπώς με μέθοδο απάτης και τοκογλυφίας εις βαθμόν κακουργήματος, με μέλη Διοικητικών Συμβουλίων, που ενεργούσαν κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, ως εγκληματική οργάνωση. Σημειωτέον, ότι διά της παρανόμου αυτής μεθόδου παρουσίαζαν εις Εγχωρίους & Διεθνείς Επενδυτές του Χ.Α.Α. (Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών) εικονικά κερδοφόρα αποτελέσματα χρήσεως, ώστε να τους παρασύρουν δολίως εις αγορές Ελληνικών Τραπεζικών μετοχών.

Συγκεκριμένα:

Οι Διοικήσεις όλων ανεξαιρέτως των Ελληνικών Τραπεζών εις τα κείμενα των πάσης φύσεως Δανειακών τους Συμβάσεων, (Στεγαστικών, Καταναλωτικών, Πιστωτικών Καρτών και Τρεχούμενων Λογαριασμών), παρουσίαζαν εις τους Δανειολήπτες και καλούσαν αυτούς να αποδεχθούν τον όρο, ότι ο τόκος υπολογίζεται με βάση έτος 360 ημερών.

Όπως όμως διεπίστωσα, μετά από ενδελεχή έρευνα σε Διεθνείς Χρηματαγορές της Νέας Υόρκης, των Παρισίων, της Βιέννης, της Φραγκφούρτης αλλά και σε έγγραφα τεκμήρια και Οδηγίες από την Έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης εις τις Βρυξέλλες, τόσο κατά τον χρόνο κατάρτισης των Δανειακών Συμβάσεων των Μηνυτών εις τις υπό κρίσιν Μηνυτήριες Αναφορές, όσο και κατά τον χρόνο των ανανεώσεων, τα Στελέχη των Ελληνικών Τραπεζών, που υπέγραφαν τις Δανειακές Συμβάσεις κατά προτροπή των Μελών του Διοικητικού των Συμβουλίων, αθέμιτα παρασιωπούσαν το αληθές γεγονός, ότι δηλαδή ο τόκος υπολογίζεται, με βάση ημερολογιακό έτος 365 ημερών και 366 ημερών, όταν αυτό είναι δίσεκτο, σύμφωνα με:

Α) ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ: Φ1 – 983 / 07.03.1991 ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ,

Φ.Ε.Κ.: 172 / ΤΕΥΧΟΣ Β΄ / 21.03.1991 / ΣΕΛΙΣ: 1365

Β) ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ: 98 / 7 / ΕΚ / 16.02.1998 / ΣΕΛΙΣ: L101 / 19 ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ

ΟΔΗΓΙΑ – ΤΗΝ KOINH ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: Ζ1 – 178 / 13.02.2001

– Φ.Ε.Κ.: 255 / ΤΕΥΧΟΣ Β΄ / 09.03.2001 / ΣΕΛΙΣ: 4882 ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ

Γ) ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ: 430 / 04.03.2005 / ΣΕΛΙΔΕΣ: 8 & 9, ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ΄ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ

ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.

Εγχειρίζω παράδειγμα ορθού υπολογισμού τόκων και παράδειγμα δολίως & παρανόμως υπολογισμού τόκων εκ μέρους των Μηνυθέντων Μελών του Δ.Σ. και Στελεχών των 4 Συστημικών Τραπεζών, (Εθνικής, AlphaBank, EFGEurobank& Τραπέζης Πειραιώς), που ασφαλώς εγνώριζαν, ότι η χρηστή συναλλακτική συμπεριφορά εις τον υπολογισμό των τόκων έναντι των Δανειοληπτών ήταν να υπολογίζουν τον τόκο με βάση έτος 365 ημερών και 366 ημερών, όταν αυτό είναι δίσεκτο και όχι με βάση έτος 360 ημερών.

Τους Μηνυτές όμως Δανειολήπτες, εις τις υπό κρίσιν Μηνυτήριες Αναφορές αλλά και 8.257 άλλους, οι οποίοι έχουν μέχρι σήμερα προστρέξει εις εμέ για αφιλοκερδή εκ μέρους μου βοήθεια, που από σεβασμό και εκτίμηση προς τον μεγάλο φόρτο εργασίας των Λειτουργών της Ελληνικής Δικαιοσύνης δεν συμπεριέλαβα εις τους 10 πρώτους Μηνυτές, τους παρέπεισαν οι Μηνυθέντες εις το να υπογράψουν τις συμβάσεις δανείων με βάση έτος 360 ημερών αντί του Νομίμου 365 και 366 ημερών και έτσι προέβησαν σε ζημιογόνες πράξεις εις βάρος της περιουσίας των Δανειοληπτών, καταβάλλοντες τόκο πέραν του Νομίμου.

Η συνολική ζημία των 10 πρώτων Μηνυτών, ανά Τράπεζα υπερβαίνει κατά πολύ το όριο των 120.000,- Ευρώ, που διαχωρίζει το πλημμέλημα από το κακούργημα, όπως εν προκειμένω.

Η συμπεριφορά των Μηνυθέντων δρομολογήθηκε βάσει σχεδίου, αφού οι όροι των συμβάσεων δανείου βασίζονται σε εγκρίσεις των Διοικήσεων των Ελληνικών Τραπεζών, συμπεριφορά που παραβιάζει το Άρθρο 386 παράγραφοι 1 & 3 του Ποινικού Κώδικος περί κακουργηματικής απάτης, το Άρθρο 404 παράγραφοι 1, 2, 3 & 4 του Ποινικού Κώδικος περί κακουργηματικής τοκογλυφίας και εν κατακλείδι το Άρθρο: 187 παράγραφος 1 του Ποινικού Κώδικος περί συστάσεως εγκληματικής οργανώσεως.

Η παραβατική αυτή συμπεριφορά των Μηνυθέντων αποδεικνύει, ότι αυτοί ενεργούσαν κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, αφού οι Ελληνικές Τράπεζες είχαν ως Ανώνυμες Εταιρείες πλήρη και οργανωμένη υποδομή πανελλαδικά κατά τον χρόνο κατάρτισης των δανειακών συμβάσεων και κατά τον χρόνο των ανανεώσεων αυτών. Απόδειξη αυτού αποτελεί το γεγονός, ότι εκ των Μηνυτών, ενδεικτικά αναφέρω, η υπ’ αριθμόν 6η στη Μηνυτήρια Αναφορά εξαπατηθείσα Κα Π. Γ. έλαβε το δάνειο από το Κατάστημα της Εθνικής Τραπέζης επί της οδού Ιάσονος του Βόλου, ο 7ος των Μηνυτών κ. Ι. Μ. από το Κατάστημα Πλατείας Παναγοπούλου στο Αγρίνιο, και ο 8ος Μηνυτής κ. Α. Π. από το Κατάστημα της Κηφισιάς του Ν. Αττικής.

Τέλος επισημαίνω, (από κατ’ ιδίαν συνομιλίες που είχα και συνεχίζω να έχω με Εκπροσώπους και Διαχειριστές Διεθνών Επενδυτικών Κεφαλαίων), ότι οι Διεθνείς αγορές, οι Δανειστές μας, οι Αξιολογητές μας και εν πολλοίς Επικριτές μας συμπεριφέρονται σκαιώς προς τον Ελληνικό Λαό επειδή θεωρούν, σε συνέχεια δηλώσεων περί του «όλοι μαζί τα τρώγανε», ότι βάσει οργανωμένου σχεδίου, ατιμώρητου μέχρι σήμερα, ακόμη και η «κορυφαία» Ελληνική Τράπεζα απεκόμιζε ως Νομικό Πρόσωπο παράνομο τόκο, ενεφάνιζε ούτω εικονική και υπερδιογκομένη κερδοφορία, ώστε να προσελκύει «αφελείς επενδυτές» από το εξωτερικό και κυρίως από τις Η.Π.Α. και την Αγγλία.

Οι Μηνυτές, εν πολλοίς βιοπαλαιστές και άνθρωποι του κόπου και μόχθου και αδαείς περί μαφιόζικων Τραπεζικών δραστηριοτήτων, ήδη εκ της παρανόμου αυτής συμπεριφοράς οικονομικά καταστρεμμένοι, ολίγα μπορούν να εξηγήσουν επί της εξειδικευμένης αυτής απάτης και τοκογλυφίας, αφού την Νομική αλλά και Οικονομική τεκμηρίωση την ανέθεσαν εις εμένα υπό την ιδιότητα εκείνου, που έχει Διεθνή Εμπειρία και κυρίως «Τσίπα» επάνω του, δηλαδή Ελληνικό Φιλότιμο και Λεβεντιά.

Ο δοκιμαζόμενος από φαινόμενα σήψεως και διαφθοράς Ελληνικός Λαός και οι εξαπατηθείσες Διεθνείς Αγορές απαιτούν την δίκαιη αλλά αυστηρή και ταχεία απονομή της Δικαιοσύνης, αφού η απαξία, η υποβάθμιση και η συντεταγμένη χρεοκοπία των Ελληνικών Τραπεζών, του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών και της Εθνικής μας Οικονομίας, οφείλονται κυρίως και αποκλειστικά εις τα διά των Μηνυτήριων Αναφορών μου κατά των Ελληνικών Τραπεζών καταγγελλόμενα.

Εις τον αγώνα μου αυτόν εφήρμοσα υπομονετικά, κατ’ επανάληψη και αγογγύστως την Σπαρτιάτικη και Διαχρονική Διδαχή των Γονέων μου:

«ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ»

Στέφανος Τσίπας του Στυλιανού και της Αρετής

Treasurer, Διαχειριστής Εγχωρίων & Διεθνών Επενδυτικών Κεφαλαίων

Αντιπρόεδρος του Πολιτικού Κινήματος «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ»

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΡΘΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ:

Α) ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ: Φ1 – 983 / 07.03.1991 ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ,

Φ.Ε.Κ.: 172 / ΤΕΥΧΟΣ Β΄ / 21.03.1991 / ΣΕΛΙΣ: 1365

Β) ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ: 98 / 7 / ΕΚ / 16.02.1998 / ΣΕΛΙΣ: L101 / 19 ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ

ΟΔΗΓΙΑ – ΤΗΝ KOINH ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: Ζ1 – 178 / 13.02.2001

– Φ.Ε.Κ.: 255 / ΤΕΥΧΟΣ Β΄ / 09.03.2001 / ΣΕΛΙΣ: 4882 ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ

Γ) ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ: 430 / 04.03.2005 / ΣΕΛΙΔΕΣ: 8 & 9, ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ΄ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 1.000.000,- ΕΥΡΩ

ΕΠΙΤΟΚΙΟ : 3, 65 %

ΧΡΟΝΟΣ : 1 ΗΜΕΡΑ

ΤΟΚΟΣ : 100 ΕΥΡΩ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ (επί) ΕΠΙΤΟΚΙΟ (επί) ΧΡΟΝΟΣ

Τ (ΤΟΚΟΣ) = —————————————————————– , ήτοι

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΤΟΥΣ (επί) 100

1.000.000 Χ 3,65 Χ 1 3.650.000

Τ (ΤΟΚΟΣ) = —————————- = ————- = 100 ΕΥΡΩ

365 Χ 100 36.500

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΚΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ:

Α) ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ: Φ1-983 / 07.03.1991 ΚΟΙΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ,

Φ.Ε.Κ.: 172 / ΤΕΥΧΟΣ Β΄ / 21.03.1991 / ΣΕΛΙΣ: 1365

Β) ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ: 98 / 7 / ΕΚ / 16.02.1998 / ΣΕΛΙΣ: L101 / 19 ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ

ΟΔΗΓΙΑΣ – ΤΗΣ KOINHΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: Ζ1 – 178 / 13.02.2001

– ΦΕΚ: 255 / ΤΕΥΧΟΣ Β΄ / 09.03.2001 / ΣΕΛΙΣ: 4882 ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ

Γ) ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ: 430 / 04.03.2005 / ΣΕΛΙΔΕΣ: 8 & 9 ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ΄ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ

ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 1.000.000,- ΕΥΡΩ

ΕΠΙΤΟΚΙΟ : 3, 65 %

ΧΡΟΝΟΣ : 1 ΗΜΕΡΑ

ΤΟΚΟΣ : 101,3889 ΕΥΡΩ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ (επί) ΕΠΙΤΟΚΙΟ (επί) ΧΡΟΝΟΣ

Τ (ΤΟΚΟΣ) = ————————————————————————- , ήτοι

«ΔΗΘΕΝ» ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΤΟΥΣ (επί) 100

1.000.000 Χ 3,65 Χ 1 3.650.000

Τ (ΤΟΚΟΣ) = —————————– = ————- = 101,3889 ΕΥΡΩ

360 Χ 100 36.000

 ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>