«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΑΡΑΠΗΣ ΕΞΕΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ, Ο ΑΡΑΠΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΗ! ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΞΕΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen

Tel.+Fax: 02102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

09.10.2013

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο Αραπης και οι χρησιμοι ηλιθιοι είναι η Χρυση Αυγη με τους Ψευτοναζι της.

Σε αυτους οφειλεται, που σε λιγο θα ψηφισθει από τους αλλους ηλιθιους του «Σταυλου της Ελληνικης Δημοκρατιας», από τους επιγονους των γνησιων Ναζι, ο περιφημος και δηθεν αντιρατσιστικος νομος που στην ουσια είναι αντισημιτικος.

Τι είναι όμως ο Αντισημιτισμος;

Σημιτες δεν είναι μονο οι Ιουδαιοι, Σημιτες είναι και οι Αραβες, οι Ασυριοι, οι Ακκαδες και αλλοι λαοι. Υπαρχει Αντιουδα’ι’σμος, Αντισιωνισμος, Αντιελληνισμος, Αντιγερμανισμος κ.α. όχι όμως Αντισημιτισμος!

Προς τι συνεπως αποσκοπει η ως ανω χωρις περιεχομενο εννοια;

Φαινεται ότι ο Σιωνισμος, ο εφευρετης της εννοιας αυτης, χωρις αυτην δεν μπορει να υπαρξη.

Με τον ετσι ονομασθεντα αντιρατσιστικο νομο δεν προστατευονται οι διαφορες ρατσες που πλημμυρισαν ως οικονομικοι μεταναστες την πατριδα μας, αλλα αποκλειστικα τα χρηματικα προγραμματα της συμμοριας αρπαγης και λεηλασιας της πατριδας μας.

Ποιο χρεος εξεληρωσαν οι χρησιμοι ηλιθιοι της Χρυσης Αυγης;

• Οι υπολοιποι προδοτες του «Σταυλου της Ελληνικης Δημοκρατιας» ως επιγονοι των βενιζελικων δωσιλογων της κατοχης, παρισταναν και παριστανουν τους «ηρωες της δημοκρατιας» και πλασαρουν τα πολιτικα τους «ρεπερτορια».

• Εάν δεν υπηρχαν οι χρησιμοι ηλιθιοι της Χρυσης Αυγης ολοι οι πολιτες της χωρας μας θα συζητουσαν για την προδοσια των επιγονων των βενιζελικων δωσιλογων της γερμανικης κατοχης προς βαρος της πατριδας μας, που στεγαζονται στην Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

• Η Χρυση Αυγη προσφερει ένα προπετασμα καπνου, για να σκεπαζη αυτος ολες τις χθεσινες και σημερινες αθλιοτητες της εγχωριας διαπλοκης που εχει και υπο κατοχη της την μεγαλυτερη εγκληματικη οργανωση εντος των τειχων μας, τα «Μεγκαλα Καναλια», που παραπληροφορουν και αποβλακωνουν με πλυση Εγκεφαλου επι 24ωρου βασεως τον Ελληνικο λαο.

• Πισω από το ως ανω προπετασμα καπνου, κρυβεται η παραδοση σε ξενα ιδιωτικα χερια του ΟΣΕ, του νερου, της ενεργειας, του οδικου δικτυου κ.α., αλλα και ο αντιρατσιστικος νομος που σε λιγο θα ψηφισθει από τους ηλιθιους του «Σταυλου της Ελληνικης Δημοκρατιας».

• Δεν ενδιαφερει το ΚΙΣΕ (Κεντρικο Ισραηλιτικο Συμβουλιο Ελλαδος) ‘η το Παγκοσμιο Εβρα’ι’κο Συμβουλιο, ότι οι γονεις και οι παππουδες αυτων που προετοιμαζουν σημερα τον «αντιρατσιστικο νομο», δηλαδη τον «αντισημιτικο νομο», ηταν οι συνεργατες των Ναζιστων (το κομμα των Φιλελευθερων με τον Λαμπρακη συνεργασθηκε με την Γκεσταμπο).

• Δεν τους ενδιαφεροι, διοτι ετσι είναι εσαει εκβιασιμοι.

• Το παιχιδι επαναλαμβανεται.

• Οι περισοτεροι Ναζι της Γερμανιας επιβιωσαν και διεπρεψαν στην μεταγερμανικη εβραιοκρατουμενη Γερμανια, για να εκβιαζονται.

Ποιοι είναι η επιγονοι των βενιζελικων δωσιλογων των Ναζι σημερα;

• Ο Λατσης ο ευεργετης του Κολεγιου Αθηνων είναι ο υιος ενός

δωσιλογου των Ναζι με τους οποιους συνεργασθηκε και πλουτησε.

• Ο νυν Πρωθυπουργος της Ελλαδος Αντωνης Σαμαρας είναι ο εγγονος του φασιστα βενιζελικου Μπενακη ‘η Μπεναχιμ.

• Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρεα Παπανδρεου, δηλαδη του υιου του βενιζελικου Γεωργιου Παπανδρεου που οδηγησεν την πατριδα μας στον Εμφυλιο Πολεμο, χρηματοδοτηθηκε από τους εκλεκτους του Γιαχβε.

• Το ΠΑΣΟΚ του Εβραιου Σημιτη (Μαρδοχα’ι’ Ααρον Αβουρη) εκανε το Swaps με την Goldman Sachs και οδηγησε την πατριδα μας στην οικονομικη καταστροφη.

• Το ΠΑΣΟΚ του γαμπρου του βενιζελικου εκ Θεσσαλονικης

Μπακατσελου κατεστρεψε τα παντα και εχει το θρασσος

ως επιστατης της εγχωριας διαπλοκης να υποκρινετα ως δημοκρατικο μορφωμα.

• Βενιζελικοι και δωσιλογοι ηταν και ο παππους του κητους της λιμνης της Βουλιαγμενης, στρατηγος Παγκαλος.

• Βενιζελικοι και δωσιλογοι ηταν ο Γονατας που μαζι με τον δωσιλογο Γυπαρη ιδρυσαν τα ναζιστικα ταγματα ασφαλειας.

• Βενιζελικος δωσιλογος ηταν και ο πατερας της σοσιαλιστριας Μελινα Μερκουρη.

• Βενιζελικοι επιγονοι των δωσιλογων είναι οι Βαρδινογιαννηδες, οι Κωστοπολοι, οι Αγγελοπουλοι, οι Μαρινακηδες, οι Χριστοφορακοι, οι Πικραμενοι, οι Παπακωνσταντινου, οι Αλαβανοι, οι Τουρκουτζογλου, οι Παπαδοπουλοι του 1967, οι Μητσοτακηδες συγγενεις του Βενιζελου και πολλοι αλλοι.

Τα παιδια και τα εγγονια των δωσιλογων της γερμανικης κατοχης εκβιαζομενα (οι Φακελοι του δηθεν Εθναρχου Κ. Καραμανλη δεν κατεστραφηκαν και βρισκονται στις πρεσβειες των ΗΠΑ και της Γερμανιας), μας το παιζουν σημερα για το θεαθηναι «δημοκρατες»!

Για πολλους και γεωπολιτικους και γεωστρατηγικους λογους ο Αραπης, η Χρυση Αυγη, που εξεπληρωσε τον σκοπο του, όπως συνεβει και με τον προηγουμενο Αραπη (το ΛΑ.ΟΣ) πρεπει να φυγη.

Το ζητουν επιτακτικα το ΚΙΣΕ και το Παγκοσμιο Εβρα’ι’κο Συμβουλιο.

Το ΚΙΣΕ με ημερομηνια 23.09.2013 ανακοινωσε ότι « την 6η Μα’ι’ου 2012, με την εκλογη των νοσταλγων του Φασισμου και του Ναζισμου, η Ελληνικη Δημοκρατια δεχθηκε ένα ισχυρο πληγμα» και καλεσε τις δημοκρατικες δυναμεις του Ελληνικου Κοινοβουλιου, τα μεσα ενημερωσης, τους ανθρωπους του πνευματος και του πολιτισμου, να συστρατευτουν ώστε να διατηρησουμε την αξιοπτρεπεια μας και να διαφυλαξουμε τις αρχες της ελευθεριας, της δημοκρατιας και του ανθρωπισμου.

Με την ιδια ημερομηνια το ΚΙΣΕ εκανε και την εξης ανακοινωση: «την 17.09.2013 επεσε νεκρος ο Παυλος Φυσσας, ενας αγωνιστης της Δημοκρατιας που δολοφονηθηκε υπουλα από έναν ορκισμενο οπαδο του Ναζισμου.

Παραβιαστηκε η αξιοπρεπεια μας, η ελευθερια μας, η δημοκρατια μας και ο ανθρωπισμος μας…. Δεν αρκει πλεον η παραδειγματικη τιμωρια των ενοχων.

Καλουμε τον Πρωθυπουργο της χωρας……νομοθετωντας έναν ισχυρο και αποτελεσματικο νομο κατα του ρατσισμου, της μισαλλοδοξιας και του αντισημιτισμου και μαζι με ολους τους ηγετες των δημοκρατικων κομματων, να συμπραξουν αμεσα….».

Εδώ πρεπει να υπενθυ-μισουμε και τις επιχειρουμενες στο παρελθον μεθοδευσεις «εξεβρα’ι’σμου» της παρεχομενης από το Ελληνικο κρατος παιδειας. Η ισραηλινη αρχη με την επωνυμια «Yad Vashen», που ιδρυθηκε από το ισραηλινο Κοινοβουλιο το 1953 με σκοπο την επιβολη των εβρα’ι’κων θεσεων για τον 2ον Παγκοσςμιο Πολεμο διεθνως, παρεμβει στα εκπεδευτικα συστηματα των χωρων και επεβαλε το «εβρα’ι’κο Ολοκαυτωμα» με ένα παγκοσμια ενιαιο και τυποποιημενο τροπο, συμφωνα με την επισημη ισραηλινη εκδοχη. Τα

ο 1993 ιδρυθηκε με συνεργασια της αρχης «Yad Va-shen» και το ισραηλινο υπουργειο παιδειας το «International School for Holocaust Studies» για αποστολη Ισραηλινων εκπαιδευτικων εξειδικευμενων στην διδασκαλια του Ολοκαυτωματος στο εξωτερικο, με σκοπο την επιμορφωση εκπαιδευτικων αλλων χωρων στον ορθο τροπο διδασκαλιας του Ολοκαυτωματος.

Σε συνεργασια της αρχης Yad Vashen, του «International School for Holocaust Studies» και των επιγονων των δωσιλογων του Αριστοτελειου Πανεπιστημιου Θεσσαλονικης, οι Ισραηλινοι καθοδηγουν τους ηλιθιους Ελληνας εκπαιδευτικους Α’ βαθμιας εκπαιδευσης μεταξυ αλλων για το «πώς να διδασκεται το Ολοκαυτωμα στο Νηπιαγωγειο και στο Δημοτικο Σχολειο».

Ποιος είναι το ΚΙΣΕ, δηλαδη το Κεντρικο Ισραηλινο Συμβουλιο Ελλαδος;

Προκειται για «Ελληνες» εβρα’ι’κου θρησκευματος, δηλαδη για το επισημο παραμυθι τους προκειμενου να εκμεταλλευονται τα προνομια των νομων περι ανεξιθρησκειας ‘η για μειονωτικους «Εβραιους» ελληνικης υπηκουοτητας;

Η ελληνικη κοινωνια παραμενει μεχρι σημερα ανυποψιαστη και ανεχεται τα παντα. Οι περισσοτεροι «Ελληνες» εβρα’ι’κου θρησκευματος ‘η μειονοτικοι «Εβραιοι» ελληνικης υπηκοοτητας στην Αθηνα είναι αποφοιτοι του ναζιστικου Κολεγιου Αθηνων, δηλαδη συμμαθητες, φιλοι καιθ κολλητοι των επιγονων των δωσιλογων Ναζιστων της γερνανικης κατοχης.

Γνωριζουν συνεπως, ότι ο Λατσης, ο ευεργετης του Κολεγιου Αθηνων, είναι υιος ενός δωσιλογου Ναζιστη και ο Σαμαρας είναι εγγονος του φασιστα βενιζελικου Μπενακη ‘η Μπεναχιμ. Οι υποκριτες γνωριζουν τα παντα και εκβιαζουν τους παντες.

Και οι ηλιθιοι και καλοβολεμενοι Ντελαληδες της εγκληματικης Οργανωσης των Μεγκαλων Καναλιων ΑΜS συνεχιζουν τον προδοτικο τους ρολο.

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΗΣ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ! ΑΛΛΩΣ Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Οι Ελληνες δεν γενιουνται, οι Ελληνες γινονται με την γνησια ελληνικη γλωσσα και παιδεια.

Στην σημερινη ελληνικη κοινωνια δυστυχως η νεα γενια δεν εχει την τυχη να γαλουχηθη από μια γνησια ελληνικη παιδεια σε τροπο που να θελη και να εχη αποκτηση την συνηθεια να ερευ-να, να ελεγχη, να παραβαλη τα εμπειρικα δεδομενα, να εξεταζη τις απωτερες συνεπειες μιας καταστασης όπως της σημερινης και μετα να αποφασιζη με αυτονομη, αντικειμενικη, κριτικη, δημιουργικη και νηφαλια σκεψη.

Σκοπημα την στερησαν τα καθαρματα του δωσιλογισμου την συνηθεια να αναζητα και να επιδιωκη τις νεες ιδεες, να τις συζητα, να τις κρινη, να τις συμπληρωνη, να τις προωθη και να τις αναπτυσση στις περαιτερω συνεπειες τους.

Αντ’αυτων εξεβρα’ί’στηκε ηδη η παρεχωμενη στους Ελληνες από το κρατος των επιγονων των δωσιλογων της γερμανικης κατοχης, παιδεια.

Η σημερινη παλη των ιδεων, δηλαδη ο πολεμος για τον ελεγχο του ανθρωπινου εγκεφαλου, για την διαμορφωση τροπων αντιληψης της ζωης και του κοσμου, που εξυπηρετουν και εξασφαλιζουν την διαιωνηση του εξουσιασμου του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, θα αντιμετωπισθει μονο με μια επικη και γενικη συρραξη του Ελληνικου Πνευματος.

Τα φραγματα του ψευδους αιωνων θα σπασουν και θα ανοιξουν τεραστιοι οριζοντες για την κατανοηση από κάθε Ελληνα των συνβαντων, των συμβαινοντων και των συμβησομενων.

Ότι κα να κανη ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος με τα τσιρακια του, οσα χρονια και αν χρειασθουν το μελλον της Οικουμενης θα είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ!!!

Γ. Θ. Χατζηθεωδωρου

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>