«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επικοινωνιακής υποβάθμισης το ανάγνωσμα*

04/10/2013 18:09

Η καταιγίδα που ξέσπασε, με ευθύνη της κυβέρνησης, χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ και τους χρηματιζόμενους δημοσιογράφους, είναι από τα γεγονότα που θα παρουσιάζονται από τους ιστορικούς του μέλλοντος ως δείγμα άκρατης υποτέλειας και ευτελισμού ενός κράτους.

Επιστρατεύθηκαν δε για την απίστευτη διαδικασία το σύνολο σχεδόν των αστυνομικών δυνάμεων και ένα μέρος της δικαιοσύνης που δείχνει καθαρά ότι ούτε ήταν ούτε θα γίνει ανεξάρτητος πόλος εξουσίας στην χώρα.
Εργάσθηκαν προς τον σκοπό αυτό ικανά στελέχη επί μακρόν όταν η χώρα έχει επιταχυνόμενη πορεία διάλυσης και οριστικής εξαφάνισης της. Φαίνεται πως οι άνθρωποι που ορίζουν τις τύχες του κόσμου αποφάσισαν όπως την έφεραν στο προσκήνιο της ιστορίας έτσι και να την περιθωριοποιήσουν.
Από την άλλη ένα μικρό αλλά θορυβώδες κόμμα απέκτησε ερείσματα στην κοινωνία όχι τόσο λόγω της ιδεολογίας του αλλά λόγω του πρωτόγονου δυναμισμού απέναντι στην συνειδητή υποτέλεια της πολιτικής και οικονομικής τάξης. Οι μεν πρώτοι δηλαδή η πολιτική τάξη είναι προστατευόμενοι των επικυρίαρχων αυτής της χώρας και έχουν συγκεκριμένες εντολές για να μετασχηματίσουν ένα έθνος σε άνευρο πολυπολιτισμικό μόρφωμα, οι δε δεύτεροι προσπαθούν πάντα ως κρατικοδίαιτοι να διασωθούν διατηρώντας τα προνόμια τους. Άλλωστε για την διαφυγή των κεφαλαίων σε τράπεζες του εξωτερικού όπως έχει καταγραφεί στην περιβόητη λίστα Λαγκάρντ , ούτε τιμωρία θα δείτε ούτε επιστροφή των κεφαλαίων. Συγχρόνως δε με την αύξηση της ανεργίας σε πρωτοφανή επίπεδα και τις εξοντωτικές συνθήκες ζωής που δημιουργούν, έδωσαν δυναμική στο κόμμα της Χρυσής Αυγής που διολίσθησε σε απεχθείς για πολλούς πολίτες πρακτικές. Η Χ.Α. είναι τέκνο της οργής του λαού, που στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή έπρεπε να διαχειριστεί διαφορετικά την δυναμική που της έδινε ο κόσμος. Προφανώς είχε το σύνολο των διεφθαρμένων ΜΜΕ απέναντι και καθόλου εύκολα δεν αντιμετωπίζονταν και ο λόγος ήταν η έλλειψη επικοινωνιακής πολιτικής. Διάφορα γεγονότα του ιστορικού παρελθόντος δεν μπορούν να αποτελούν καθημερινό βίωμα του λαού και σημεία αναφοράς για την καθημερινότητα του ασφυκτικά πιεζόμενου από πολλές πλευρές ,πολίτη.
Διέφυγε της προσοχής του κόμματος ότι 340.000 νέοι υψηλού μορφωτικού επιπέδου διέφυγαν στο εξωτερικό αφήνοντας στην τύχη τους τον υπόλοιπο λαό, ο οποίος από το υστέρημά του τους μόρφωσε. Με διάφορες καμπάνιες επικοινωνιακού χαρακτήρα έπρεπε να προσεγγισθούν για να αποτελέσουν τον πυρήνα της νέας Ελλάδας. Όλα αυτά και πολλά άλλα μπορούσαν να γίνουν όταν επιτέλους μάθουμε να σχεδιάζουμε ομαδικά και με σοβαρότητα το μέλλον. Οι Γερμανοί , οι Άγγλοι και οι λαοί εν πάσει περιπτώσει που σχεδιάζουν το μέλλον που τους αξίζει, δημιουργούν καλύτερα επιτελεία και με επιστημονικές μεθόδους, κάτι βέβαια που απουσιάζει από τα ελληνικά κόμματα και δεν εξαιρείτο η Χ.Α.
Ο δε αιφνιδιασμός της σύλληψης είναι εντελώς απαράδεκτος για κόμμα που υποτίθεται στοχεύει στην εξουσία. Αποδεικνύει ότι, δυστυχώς ακόμη η αστυνομία θα προηγείται του γαλατά στην νεοελληνική πραγματικότητα.
*Η σφίγγα
4-10-2013

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>