«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το εχω γράψει πολλές φορές αλλά Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ΔΙΑΒΑΖΕΙ!!!

Η αρσενική ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΠΟΡΝΗ ανησυχεί για την χρυσή αυγή!!! Ουαχα χουχα

Ανησυχία Σβόμποντα για τη νεοναζιστική βία στην Ελλάδα

Την ανάγκη ενότητας όλων των δημοκρατικών δυνάμεων ώστε να καταπολεμηθούν οι νεοναζί και η βία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Χάνες Σβόμποντα σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όποιος σκάβει το ΛΑΚΚΟ του άλλου ΠΕΦΤΕΙ ο ίδιος μέσα!

Δεν μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ πότε  έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη;;; ΑΝΑΛΟΓΑ με τις 4 εποχές και τις καιρικές συνθήκες;;;;

Κατάλαβε στο λάκκο που έπεσε μόνος του και τρέχει για ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στους νταβατζήδες  μας, του το ΦΩΝΑΖΑ έρχεται η σειρά σου, δεν με διάβαζε!!!

Και  να μην ξεχάσω να ενημερώσω τις προδοτικές και δολοφονικές και αντεθνικές   συνιστώσες Ρεμπουσιδες, Δραγωνες, Τασιόπουλοι και λοιπά καλόπαιδα,  καιρός φέρνει τα λάχανα , καιρός και τα ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ λένε στο χωριό μου!!!

Μια και έχετε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη ετοιμαστείτε για την Μαρβιν Και το ΚΚΕ  με τους ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ σας  στον Περισσό και το κομματικό σας άσυλο!!!

Και εσείς δολοφονική ΟΡΓΑΝΩΣΗ είσαστε!!!

Έτσι ξεκινά ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ πατριώτες και εμείς είμαστε υπέροχα γαλήνιοι στο ερχομό του, σφαζόμαστε για το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,  αλλά όχι για την ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!

Αυτό το πλυντήριο Σαμαρά δεν έχει αντίπαλο, δεν ΠΑΙΖΕΤΑΙ!

Τι σας έλεγα καλομελέτα και έρχεται!!!

Ιδού η Ρόδος,  ιδού και το πήδημα!

Αλ. Αλαβάνος:«Εμφυλιοπολεμική και ανόητη η δήλωση Σαμαρά»

«Είναι εμφυλιοπολεμική, επικίνδυνη, εκρηκτική και ανόητη η δήλωση του Πρωθυπουργού Σαμαρά επί αμερικανικού εδάφους, σύμφωνα με τους ανταποκριτές, ότι το ένα άκρο είναι η Χρυσή Αυγή και «το άλλο άκρο (είναι) που μιλάει για έξοδο από την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ».

Ως πρωθυπουργός της Ελλάδας θα έπρεπε να αντιμετωπίζει με πολιτικά επιχειρήματα τις αντίθετες απόψεις, όπως αυτές του Σχεδίου Β, κι όχι με ύβρεις , προσβολές και ανοικτές απειλές.

Πάντως, μια που είναι στην Αμερική ο κ. Σαμαράς, ας ζητήσει από το FBI να συλλάβει τον αμερικανό νομπελίστα Πολ Κρούγκμαν, που έχει παρόμοιες απόψεις».

Η ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΑ ο Αλαβάνος όπου τον βολεύει μιλά για σεβασμό στις αντίθετες απόψεις και πως να μεις το κανε αφού ο προδοτης Τσίπρας είναι δικό του ΠΟΛΙΤΙΚΟ τεκνό!!! Και ποιες δεν είναι απόψεις  όταν έχουν εκλεγεί από τον Ελληνικό λαό, θέλω να τα ακούσω ΡΕΤΑΛΙ!!!

Δικό σας έργο είναι η λαστιχένια δικαιοσύνη και τώρα ετοιμαστείτε να την ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

2 comments to Το εχω γράψει πολλές φορές αλλά Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ΔΙΑΒΑΖΕΙ!!!

  • Περαστικος

    Μαγκες επιασα 5 στα 6 με συστημα 23456!!!

    ΛΑΓΟΣ- ΜΕΣΑ-ΜΕΣΑ 1,90

    ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑ-ΜΕΣΑ 1,35

    ΠΑΤΕΛΗΣ ΜΕΣΑ-ΜΕΣΑ 1,40

    ΜΙΧΑΣ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ 2,80

    ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ 12,50

    ΕΧΑΣΑ ΠΑΠΠΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 48ΩΡΟ.

  • GERMA

    « Η Χρυσή Αυγή ως δολοφονικό ενεργούμενο των μνημονιακών δυνάμεων
    Παραβολή παράνοιας…
    Ας υποθέσουμε ότι κάπου μέσα στη χώρα λειτουργεί μια βιομηχανία-εργασιακό κάτεργο. Δεκάδες άνθρωποι δουλεύουν εκεί, οι περισσότεροι ανασφάλιστοι, με αμοιβές κάτω από το κατώτερο όριο (ενώ εξαναγκάζονται να υπογράφουν ότι παίρνουν τα νόμιμα), με συνεχόμενα 12ωρα χωρίς καν να πληρώνονται την υπερεργασία, σε άθλιες συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής, κλπ, κλπ. Η τοπική Επιθεώρηση Εργασίας είναι “πιασμένη” από τα αφεντικά και κάνει τα στραβά μάτια ή ειδοποιεί από τα πριν κάθε φορά που γίνονται έλεγχοι. Το ίδιο και η τοπική αστυνομία κάθε φορά που γίνονται μηνύσεις ή καταγγελίες από κάποιους ελάχιστους εργαζόμενους ή κλαδικούς συνδικαλιστές. Οι, δε, κυβερνητικοί βουλευτές και τα στελέχη του αρμόδιου υπουργείου παίρνουν κι αυτοί τα “δώρα” τους από την εργοδοσία, μαζί με έναν όχι ευκαταφρόνητο αριθμό δημοσιογράφων. Όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει στο κολαστήριο αλλά όλοι σιωπούν με εξαίρεση κάποιες λίγες, περιθωριοποιημένες φωνές. Ώσπου, μια μέρα, μια εργαζόμενη πεθαίνει στο πόστο της από ανακοπή λόγω εξάντλησης ενώ στην προσπάθειά τους κάποιοι εργαζόμενοι να τη μεταφέρουν γρήγορα σε νοσοκομείο γκρεμίζονται από ένα σαθρό, παράνομο πατάρι και ο ένας από αυτούς μένει παράλυτος για πάντα από χτύπημα στη σπονδυλική στήλη. Οι εργαζόμενοι εξεγείρονται, πλήθος κόσμου τούς συμπαραστέκεται ενώ η κατακραυγή είναι πανελλήνια και διεθνής. Τα στόματα ανοίγουν κι όλες οι παλιές και οι καινούριες παρανομίες και παραβάσεις της εταιρείας αποκαλύπτονται. Η δεξιά συγκυβέρνηση βρίσκεται στριμωγμένη πολιτικά και νιώθει ότι η ανοχή που έδειχνε απέναντι στα συγκεκριμένα αφεντικά μπορεί να της γυρίσει μπούμερανγκ. Αποφασίζει, λοιπόν, να τιμωρήσει παραδειγματικά την εταιρεία. Αναστέλλει τη λειτουργία της, φυλακίζει με συνοπτικές διαδικασίες κάποιους ιδιοκτήτες και στελέχη της και προβάλλει τον εαυτό της ως τον εγγυητή της εργατικής νομοθεσίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων!
    Απέναντι στην τακτική της κυβέρνησης πολλοί υποστηρικτές της ή συντηρητικών αντιλήψεων πολίτες αρχίζουν τη μουρμούρα: “Ποιός θα επενδύσει τώρα στη χώρα αφού τους φερόμαστε έτσι;”, “Όταν οι εργάτες απεργούσαν κάθε λίγο και λιγάκι ή τα συνδικάτα έκλειναν τις εισόδους των εργοστασίων ή έριχναν φάπες στους διευθυντές ήταν καλά; Γιατί δεν τιμωρήθηκαν τότε και αυτοί και μόνο ο βιομήχανος αυτός την πλήρωσε;”, “Ορίστε, η κυβέρνηση ταυτίζεται με τους εξωνημένους συνδικαλιστές και την αριστερά και τιμωρεί όσους την στήριξαν στα δύσκολα!”, και άλλα τέτοια “ωραία” και εν μέρει …φυσιολογικά.
    Η έκπληξη όμως έρχεται από την Αριστερά, η οποία σημειωτέον, παρά τις αγαθές προθέσεις της, δεν είχε κάνει τίποτε ιδιαίτερο και πρακτικό για να σταματήσει το όνειδος αυτού του εργοστασίου εκτός από κάποιες καταγγελιούλες ή άρθρα στα κυριακάτικα φύλλα της. Κάποιοι λίγοι, από τη μία νιώθουν ανακουφισμένοι που το απόστημα έσπασε κι έτσι θα συμμαζευτούν και άλλοι εργοδότες που θα ήθελαν να κάνουν τα ίδια ενώ από την άλλη νιώθουν οργισμένοι και καταγγέλλουν την κυβέρνηση που τόσο καιρό κάλυπτε τον βιομήχανο και ανεχόταν την κατάσταση. Οι περισσότεροι, όμως αντιδρούν στην τακτική της κυβέρνησης με έναν τρόπο που ξεκινάει από απλή μουρμούρα και μεμψιμοιρία και φτάνει στην ανοιχτή καταγγελία! Το σκεπτικό είτε κρυφό είτε φωναχτό κυμαίνεται στην ίδια αιτιολόγηση: “Η κυβέρνηση τα κάνει όλα αυτά για να πάρει την ψήφο των εργατών, τώρα που η αριστερά ήταν έτοιμη να βγει μπροστά στις δημοσκοπήσεις”, “Η κυβέρνηση τα κάνει όλα αυτά για να αποσπάσει την υποστήριξη της αστικής τάξης που θα φοβηθεί από την καταστολή του βιομηχάνου”, “Η κυβέρνηση τα κάνει όλα αυτά για να δημιουργήσει περισπασμό στους κοινωνικούς αγώνες που ήταν έτοιμοι να ξεσπάσουν”, “Η φυλάκιση του βιομήχανου και των διευθυντών του με συνοπτικές διαδικασίες ανοίγει το δρόμο για καταστολή και των εργαζομένων αργότερα με συνοπτικές διαδικασίες”, “Το διεθνές κεφάλαιο υπαγόρευσε το κλείσιμο του εργοστασίου για να εξαγοράσει τις ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις”, “Σκοτεινοί κύκλοι παρέσυραν τον βιομήχανο να λειτουργεί έτσι ώστε να γίνει μετά η επέμβαση του κράτους και να περάσει μέτρα υπέρ των αντίθετων συμφερόντων”, κλπ, κλπ. Φυσικά κανένας δεν έχει όρεξη ή επιθυμία να κατέβει στο δρόμο για να απαιτήσει να σπάσει οριστικά το απόστημα αυτής και άλλων παρανομούντων επιχειρήσεων…

    Έτσι, στην ιστορία μας, η Δεξιά φαινόταν να βάζει τον βιομήχανο φυλακή, η Αριστερά αντί να ζητάει στο δρόμο ή αλλού και έτερους παρανομούντες βιομήχανους στη φυλακή ή έστω να γίνει κάθαρση του κρατικού μηχανισμού που συνεργάστηκε μαζί του, φαινόταν να ανησυχεί για τα ποσοστά της στις δημοσκοπήσεις και στις ερχόμενες εκλογές, και όσοι, τέλος, πολίτες πίστεψαν ότι διαθέτουν κοινή λογική οδηγούνται ο ένας μετά τον άλλον σε ραντεβού με ψυχίατρο γιατί δεν βλέπουν φυσιολογικά αυτά που η πλειοψηφία βλέπει φυσιολογικά και το ανάποδο.
    Βεβαια, η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας πρέπει να υπάρχει πάντα …φαιδρό τέλος. Η αδέκαστη Δικαιοσύνη απελευθερώνει τελικά τον βιομήχανο και τους διευθυντές του ελλείψει στοιχείων, η δεξιά κυβέρνηση πιστεύει ότι έπραξε το καθήκον της και διατήρησε και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη, η αριστερά ανακουφίζεται και νιώθει δικαιωμένη που η κυβέρνηση δεν έβαλε τον βιομήχανο στη φυλακή κι έτσι θα μπορεί να την κατηγορεί τώρα και να ξανα-ανέβουν τα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις (αν και αρχίζει πάλι να σκέφτεται καχύποπτα και να υποφέρει προσπαθώντας να κατανοήσει τι ήταν αυτό που έκανε την κυβέρνηση, συγγνώμη τη Δικαιοσύνη, να τους αφήσει ελεύθερους, μήπως κάποιες κρυφές συμφωνίες ή σκοτεινοί μηχανισμοί ή το διεθνές κεφάλαιο;….), ενώ ο βιομήχανος και οι διευθυντές του θα συνεχίσουν να λειτουργούν το εργοστάσιό τους (ίσως λίγο πιο προσεκτικά αυτή τη φορά) και να αποτελούν πλέον ινδάλματα για όλους τους φιλόδοξους επενδυτές στη χώρα. Μόνο οι πολίτες που πίστεψαν ότι διαθέτουν κοινή λογική εξακολουθούν να επισκέπτονται τον ψυχίατρό τους, απλώς με μεγαλύτερη συχνότητα απ’ ότι πριν…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>