«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

O ΚΥΒΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΤΥΦΛΗΣ ΘΕΑΣ» ΕΡΡΙΦΘΗ!!! Η ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ (ΣΚΕΥΩΡΙΑ!) ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΘΗΚΕ !!!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen

Tel.+Fax: 02102 32513 E-Mail: 02102 32513

30.09.2013

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Στο Εβρα’ι’σταν (Ελλαδα;) της σημερον, πολλα πραγματα δεν λεγονται επειδη δεν συμφερει να λεγονται και πολλα πραγματα λεγονται που δεν είναι αληθεινα και πολλα πραγματα γιορταζονται που ποτε δεν ελαβαν χωρα, την ωρα που η πατριδα μας από την σιωνιστικοκαθοδηγουμενη Τρο’ι’κα υποβαθμιζεται, ο δημοσιος πλουτος της λεηλατειται και ξεπουλιεται, η φυσικη κληρονομια της εκποιειται και η αντιστοιχη πολιτιστικη της ροκανιζεται.

Το αντιδημοκρατικο, αντισυνταγματικο και εγκληματικο κομματικο τοξο του διεθνους πολιτικου σιωνισμο (Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ) με τους υιους, θυγατερες, αδερφια και ανηψια εκ των οικογενειακων κρυπτοδυναστειων που ηδονιζονται για Εξουσια, Περιουσια, Παρουσια και Ανουσια και όχι για την Ουσια, δηλαδη για την αληθεινη φυση των πραγματων του Σωκρατη, στηνουν με την βοηθεια και στυγερη συνεργεια της εκπορνευμενης ελληνικης «Τυφλης Θεας», δηλαδη μιας «μονοφθαλμης πορνης που αλληθωριζει» για αποπροσανατολισμο του ελληνικου λαο για τα νεα Μνημονια που είναι καθ’ οδον, μια πολύ επικινδυνη σκευωρια κατά ενός από τον ελληνικο λαο εκλεγμενου κομματος, δηλαδη της Χρυσης Αυγης, με ένα κατηγορητηριο (εγκλημαματικη Οργανωση) που κατά ορισμενους Ελληνας Ποινικολογους δεν στεκει.

Σχετικα με την εκπορνευση της ελληνικης «Τυφλης Θεας», δηλαδη της «ελληνικης Δικαιοσυνης», ενας πρωην αντιπροεδρος του Αρειου Παγου την χαρακτηρισε με τα εξης μελανα χρωματα:

«Ελλειμμα ανεξαρτησιας, κομματικες και κρατικες παρεμβασεις,

οσφυοκαμτες και θεσιθηρες δικαστες, διαφθορα, αναξιοκρατια και

ανικανοτητα στα δικαστηρια»

Στην σημερινη και «παμσταρδεμενη ελληνικη δημοκρατια», στην χαλκευμενη ψευδοδημοκρατια ‘η καλυτερα στην «αστικη κοινοβουλευτικη δικτατορια» με την διαπλοκη μεταξυ της νομοθετικης, εκτελεστικης και δικαστικης εξουσιας, με μια «Τυφλη Θεα» που εκπορνευθηκε και μεταμορφωθηκε σε μια «μονοφθαλμη πορνη που αλληθωριζει» με την δημιουργια ενός αναλγητου συστηματος κληρονομικης τυραννιας, το οποιο περιφρονει τον Ελληνα πολιτη και καταστρεφει στην πατριδα μας τα παντα, δεν υπαρχει Δικαιο, δεν υπαρχει η παρα τοις θεοις ονομαζομενη «Θεμις», παρα τοις χθονιοις «Δικη» και παρα τοις ανθρωποις «Νομος» και κατεξευτελιζεται. Η «Αδικια» γινεται «Δικαιο».

Οι νομοι είναι σαν να μην υπαρχουν.

Προκειται για «λιθους και πλινθους και κεραμους ατακτως ερριμμενους».

Πως είναι ποτε δυνατο με «τετοια ποιοτικα στοιχεια» στην ετσι ονομασθεια ελληνικη δημοκρατια να ριχθη φως στην μηχανη της αδικιας;

Τα παραδικαστικα κυκλω-ματα κυριαρχουν σε κάθε νομο της επικρατειας μας με διαπραξεις εγκληματων προσπορισμου περιουσιακου οφελους, με κακουργηματα ναρκωτικων, με παραβασεις της εννοιας του φυσικου δικαστη και των αρχων της αμεροληψιας και αντικειμενικοτητας, με συγκροτησεις συμμοριων με στοχο την διαπραξη πλημμεληματων μονο και μονο για το οικονομικο οφελος, με δικαστικες αποφασεις που αγνοουν σκοπημα τα αποδεικτικα στοιχεια χαριν πασης φυσης σκοπιμοτητων. Για τους ως ανω λογους πρεπει να διασπαση ο σημερινος σφικτος εναγκαλισμος μεταξυ των κριτων και των διωκτων του εγκληματος, ο οποιος εκπορνευει την «Τυφλη Θεα».

Οι δικατες πρεπει να διαχωριστουν από τους Εισαγγελεις.

Οι Εισαγγελεις ως αιρετικοι δεν χρειαζεται καν να είναι

νομικοι.

Η νομικη επιστημη είναι ετσι και αλλως μια ψευτοεπιστημη που δεν βασιζεται σε κανεναν φυσικο νομο.

Ο ελληνικος λαος είναι αυτος που πρεπει να αποφασιζη μεσω εκλογικων διαδικασιων ποιος και που θα εκλεγει ως Εισαγγελεας.

Μηπως ο Εισαγγελεας εκ Θεσσαλονικης που χαρακτηρισεν την Χρυση Αυγη ως «εγκληματικη Οργανωση» είναι εβρα’ι’κης προελευσης και πηρε εντολη από το κεντρικο ισραηλιτικο συμβουλιο της Ελλαδος και πασχει απο σπογγειομορφη εγκεφαλοπαθεια;

Δεν τον ενδιαφερει καθ’ολου ότι δεν στεκουν νομικα οι διωξεις κατά των βουλευτων της Χρυσης Αυτγης για «συσταση «εγκληματικης οργανωσης»;

Με τα ιδια επιχειρηματα θα χαρακτηριζονταν αναλογα και το ΚΚΕ, η ΑΝΕΛ και η ΔΗΜΑΡ!

Στην πραγματικοτητα όμως «εγκληματικες Οργανωσεις» είναι η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ.

Αυτές κυβερνησαν καθ’ ολη την μεταπολιτευση, χρεωσαν εγκληματικα την χωρα, τα εφαγαν μαζι και σκοτωσαν πανω από 4.000 Ελληνες δια αυτοκτονιας τα αιτια των οποιων οι ιδιες δημιουργησαν!

Ολη η ποινικη διαδικασια κατά της Χρυσης Αυγης και η συλληψη εκλεγμενων βουλευτων από τον ελληνικο λαο, από αποψη ποινικης δικονομιας και ποινικου δεκαιου κατά την αποψη ποινικολογων, δεν μπορει να σταθη σε ανεξαρτητα και όχι διαβρωμενα δικαστηρια. Αυτοι που πρεπει να καταδικαστουν με ισοβια δεσμα είναι ο Αντινοος Σαμαρας, ο Ευρυμαχος Τσιπρας και ο Αγελαος Μητσοτακης.

Οι ως ανω εβραιοδουλοι μαζι με τον Εισαγγελεα εκ Θεσσαλονικης είναι επικινδυνοι Ανθελληνες!

Ευθυνονται όμως και οι Ρωμηοι-δουλοπαροικοι, η φαρμα αυτή των ζωων.

Όπως οι εξαθλιωμενοι «Διακριοι» στην αρχαια Αθηνα, μη μπορωντας να ικανοποιηθουν με την μεταφυσικη παρηγορια που τους εδινε το διονυσιακο οργιο, ετσι και οι σημερινοι Ρωμηοι ανεβασαν στην εξουσια τον νέο Πεισιστρατο, τον Αντινοο Σαμαρα και οπως φαινεται, πραττοντας το ιδιο σφαλμα, θα ανεβασουν πολύ συντομα στην εξουσια και τον Ευρυμαχο Τσιπρα.

Η σιωνιστικοκατευθυνομενη προπαγανδα των ιδιωτικων ηλεκτρονικων

ΜΜΕ με τους πασιγνωστους «Ντελαληδες» οργειαζει και κανει εντατικη πλυση εγκεφαλου των Ρωμηων, διοτι τρεμει την Χρυση Αυγη, που κάθε άλλο παρα «εγκληματικη Οργανωση» είναι.

Η πλυση αυτή εγκεφαλου στοχο εχει να αποπροσανατολιση για να ξεχασουν οι Ρωμηοι την λεηλασια που υφιστανται και αυτή που ακομη θα τους ερθει.

Ο Ελληνισμος και η Ελληνικοτητα θα μπορεσουν να επιζησουν μονο όταν εφαρμοσουν την οδυσσε’ι’κη σκεψη, το αεναο αυτό μεσο επιβιωσης.

Ο σκοπος της αυτοσυντηρησης μας είναι μια φυσικη επιταγη aPriori που δεν υποκειται σε ρασιοναλιστικη ερμηνεια και είναι αρκετος για να καθαγιαση στις ημερες μας όλα τα δυνατα μεσα που μπορουν να χρησιμοποιηθουν για την εκπληρωση του.

Επιβαλλεται εκ των πραγματων η ισσοπεδωση ολων των εβραιοδουλων κομματων.

 

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>