«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Kerry επιμένει στη συνεδρίαση της ομάδας «Φίλοι της Συρίας” στη Ρώμη, ο Ομπάμα θα αψηφήσει το Σύνταγμα;;;


8 Σεπτέμβριο, θέλει την «Ομάδα των Φίλων του συριακού λαού», η οποία δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Ομπάμα ειδικά για την παράκαμψη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, που συνήλθαν στην ιταλική πρωτεύουσα Ρώμη. Αυτή η διεθνής ομάδα επαφής από κάποια κράτη και διεθνείς οργανισμούς έχει ξεκινήσει μετά από ένα ψήφισμα που καταδικάζει το συριακό, είχαν αποτύχει στη Ασφαλείας του ΟΗΕ βέτο του Συμβουλίου, της Ρωσίας και της Κίνας. Πριν από τη συνάντηση, ο Αμερικανός Υφυπουργός Τζον Κέρι δήλωσε ο Ομπάμα διατηρούσε το “δικαίωμα” πριν, επίσης, σε αντίθεση με το σύνταγμα της Συρίας να επιτεθεί χωρίς την έγκριση του Κογκρέσου. περισσότερα …

Σύριοι από Ghouta ενημερώσαν τους δημοσιογράφους, κατω απο την χριματοδοτισειτης Σαουδικής Αραβιας οι  αντάρτες είχαν πραγματοποιήσει τις επιθέσεις με χημικά!!

F. William Engdahl

Μια συγκλονιστική ομολογία απο πρώτο χέρι σε έκθεση της Ιορδανίας δημοσιογράφων στη συριακή Ghouta περιοχή επιβεβαίωσε οτι οι Σαουδάραβες  χριμαατοδοτουν  τους τρομοκρατικές με χημικά όπλα που οδήγησε στο θάνατο σε Ghouta. Οι αποκαλύψεις έχουν σαρώσει κάτω από το χαλί των πολεμοχαρών γερακιών, ως Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι,  με την  Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ, τον Νετανιάχου ανακατεύουν δυνατά το τύμπανα του πολέμου. Η έκθεση, αλλά  αξίζει να διαβαστεί απο τους ειρηνικούς λαούς.

Εάν τα σχέδια του πολέμου του Κογκρέσου

υποστήριξη του Ομπάμα; Και παίζει ρόλο σε όλα;

Ron Paul

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε ότι είχε αποφασίσει να κάνει χρήση στρατιωτικής βίας κατά της Συρίας και θα ζητήσει από το Κογκρέσο για την άδεια να επιστρέψει πίσω το συντομότερο αυτό από τις διακοπές. Κάθε μέλος του Συνεδρίου αυτού θα πρέπει να απορρίψει αυτή την απερίσκεπτη και ανήθικη χρήση των αμερικανικών δυνάμεων.

Στο αμερικανικό στρατό, η αντίσταση στα σχέδια του Ομπάμα να επιτεθεί στη Συρία μεγαλώνει

Paul Joseph Watson

Στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, η μαζική αντίσταση ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης Ομπάμα να οδηγήσει μια επίθεση κατά της Συρίας, με δυνητικά καταστροφικές συνέπειες που σχηματίζονται. Και οι δύο ανώτεροι αξιωματικοί και τα επίπεδα της ομάδας εξέφρασε την έντονη απέχθεια τους για τη συμμετοχή της χώρας τους σε αυτή τη σύγκρουση.

Αδίστακτοι και ανέντιμο: Οι ΗΠΑ και το δηλητήριο εισάγει φυσικό αέριο

Udo Ulfkotte

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έχει θεωρηθεί ως μια επίθεση στις θέσεις του στρατού της Συρίας, λόγω της χρήσης δηλητηριωδών αερίων στη Συρία. Και, όπως δεν ήταν καν σαφές ποιος είχε χρησιμοποιήσει το δηλητηριώδες αέριο. Οι ΗΠΑ έχουν υποστηριχθεί και να προωθηθεί σε άλλες χώρες, οι επιχειρήσεις φυσικού αερίου δηλητήριο.

Ποιος ωφελείται από έναν πόλεμο μεταξύ των ΗΠΑ και της Συρίας;

Michael Snyder

Κάποιος θέλει οι ΗΠΑ κινούνται αναγκαστικά σε έναν πόλεμο κατά της Συρίας «Cui bono” είναι ένα συχνά χρησιμοποιούμενο λατινική φράση, και αυτό δεν σημαίνει τίποτα άλλο από την παλιά ερώτηση.; “Ποιος ωφελείται” Το κλειδί για την εύρεση ποιος είναι πραγματικά πίσω από αυτή την εμμονή στην εισάγεται μέσω ενός πολέμου, είναι η απάντηση στο ερώτημα ποιος ωφελείται από αυτόν τον πόλεμο.

Patent επιβεβαίωσε: Η ασπαρτάμη είναι τα περιττώματα των γενετικά τροποποιημένων βακτηρίων

Michael Ravensthorpe

“The best-seller γλυκαντική ουσία στον κόσμο, παράγεται από γενετικά τροποποιημένων βακτηρίων” – αυτό ήταν το 1999, The Independent ο τίτλος ενός άρθρου στη βρετανική εφημερίδα Στο άρθρο αποκαλύφθηκε ότι η Monsanto γνώσει ασπαρτάμη zusetzte στα αναψυκτικά των ΗΠΑ, και ότι αυτή η ίδια η ασπαρτάμη από. GM βακτήρια είναι εγκατεστημένος. Η έκθεση, η οποία εξακολουθεί να είναι ένα από τα λίγα αποκαλύψεις της ασπαρτάμης σε μια mainstream εφημερίδα, προσέλκυσε λίγη προσοχή κατά το χρόνο – ίσως επειδή οι ​​επιπτώσεις στη συνέχεια εξακολουθεί να υποτιμάται – και έχει από καιρό ξεχαστεί.

Σκεφτείτε αντί των βομβαρδισμών: Γιατί η αληθινή επανάσταση με επίγνωση δεν επιτυγχάνεται με βόμβες

Mike Adams

Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε, αλλά ζούμε σε μια εποχή κατά την οποία επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη επανάσταση στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>