«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προκλήσεις των Τούρκων στη Θράκη

Τι έχετε συμφωνήσει προδότες;;;

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι οι οποίοι διοργανώνουν το Σάββατο 31 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη μεγάλη εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση της… «Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης»!

Με ερώτησή του προς τον Υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Τομεάρχης Εξωτερικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ στηλιτεύει το νέο διογκούμενο τουρκικό ανθελληνισμό και τις επεκτατικές διαθέσεις της Άγκυρας, που έδωσε για μία ακόμη φορά απτά δείγματα των προθέσεων της και μάλιστα ελλείψει αντιδράσεων από πλευράς της ελληνικής δικομματικής συγκυβέρνησης.

Όπως, μάλιστα αποκαλύπτει και άρθρο της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet, η εκδήλωση που θα έχει μεγαλοπρεπή χαρακτήρα «για να αναπτερώσει και τις ελπίδες όλων όσων επιδιώκουν την ανασύσταση αυτής της «δημοκρατίας» – ανδρείκελο, διοργανώνεται από το γνωστό τουρκικό Ίδρυμα που έχει την ονομασία, «Κέντρο Στρατηγικών Ερευνών Ευρασία», (ASAM) και θα λάβει χώρα στο Yıldız Park της περιοχής της Beşiktaş στην Κωνσταντινούπολη».

Υπενθυμίζεται ότι στη συγκεκριμένη εκδήλωση, έχουν κληθεί να παραβρεθούν πρέσβεις ξένων χωρών, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, ενώ θα μετέχουν και όλα τα γνωστά Ιδρύματα που δρουν στην δυτική Θράκη και προωθούν, με την σκανδαλώδη ανοχή της ελληνικής πλευράς, την τουρκική προπαγάνδα στην περιοχή.

Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι πως θα έχει κληθεί να παραστεί και ο ίδιος ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, για να τιμήσει την «Τουρκική Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης».

«Έχετε ενημέρωση από τη διπλωματική αντιπροσωπεία μας στην Τουρκία για την συγκεκριμένη εκδήλωση; Έχετε ζητήσει διερεύνηση των δημοσιευμάτων; Τί θα απαντήσετε στην Άγκυρα για την «Τουρκική Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης; Αποδέχεστε την ύπαρξη «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη; Αποδέχεστε ελληνικά κόμματα ή βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου να αναφέρονται ή να ομιλούν για «Τουρκική μειονότητα Θράκης» ή για «Τούρκους Δυτικής Θράκης»;» ερωτά τον κ. Βενιζέλο ο Τέρενς Κουίκ και ζητά ενημέρωση. Παράλληλα ερωτά για το ποια μέτρα αναμένεται να ληφθούν στην περίπτωση που Έλληνες Βουλευτές ή Πολιτευτές παραβρεθούν στην αναφερόμενη «εκδήλωση».

Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

ΘΕΜΑ: ΣΕ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Κύριε Υπουργέ,

Χωρίς σχόλια σας παραθέτω άρθρο – ρεπορτάζ που αναρτήθηκε στο olympia.gr και που υπογράφει ο συνεργάτης της ιστοσελίδας, δημοσιογράφος Νίκος Χειλαδάκης.

Το κείμενο, μεταξύ άλλων, έχει ως εξής:

«Σε μια άκρως προκλητική ενέργεια προχωρεί η Τουρκία για την δυτική Θράκη και μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και με την προσωπική συμμετοχή του ίδιου του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταΐπ Ερντογάν. Όπως αποκαλύπτει ο πολύ γνωστός αρθρογράφος της τουρκικής εφημερίδας, Hürriyet, Yalçın BAYER, το ερχόμενο Σάββατο 31 Αυγούστου θα γίνει μεγάλη τελετή στην Κωνσταντινούπολη για να τιμηθεί η… εκατοστή επέτειος από την ίδρυση της λεγόμενης «Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης», ένα οθωμανοτουρκικό μόρφωμα των Νεότουρκων, (δηλαδή των σφαγέων του ελληνισμού), που είχε ανακηρυχτεί στις 31 Αυγούστου του 1913, με κύριο σκοπό φυσικά να ενσωματωθεί στη συνέχεια η περιοχή στην Τουρκιά του Κεμάλ.

Σύμφωνα με το άρθρο της Hürriyet, η εκδήλωση που θα έχει μεγαλοπρεπή χαρακτήρα για να αναπτερώσει και τις ελπίδες όλων όσων επιδιώκουν την ανασύσταση αυτής της «δημοκρατίας» ανδρείκελο, την διοργανώνει το γνωστό τουρκικό Ίδρυμα που έχει την ονομασία, «Κέντρο Στρατηγικών Ερευνών Ευρασία», (ASAM) και θα γίνει στο Yıldız Park της περιοχής της Beşiktaş στην Κωνσταντινούπολη. Για να γίνει δε πιο εντυπωσιακή η εκδήλωση, έχουν κληθεί να παραβρεθούν πρέσβεις ξένων χωρών, (αλήθεια ποιες χώρες θα τιμήσουν την… επέτειο της ίδρυσης της Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης ; ), επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και αρθογράφοι, ενώ φυσικά θα μετέχουν όλα τα γνωστά Ιδρύματα που δρουν στην δυτική Θράκη και προωθούν με την σκανδαλώδη ανοχή της ελληνικής πλευράς την τουρκική προπαγάνδα στην περιοχή.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι γνωστοί Τούρκοι στρατηγοί αναλυτές και καθηγητές τουρκικών πανεπιστημίων, Hasan Könı, Taha Akyol, Mustafa Armağan, Avni Özyiğit, Yasar Onay. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι πως θα κληθεί και θα παραστεί, όπως αναφέρει ο Τούρκος αρθογράφος και ο ίδιος ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταΐπ Ερντογάν, «φίλος και κουμπάρος της Ελλάδας», για να τιμήσει την «Τουρκική Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης»

Με βάση αυτές τις πληροφορίες, ερωτάσθε κ. Υπουργέ:

1.Σας έχει γνωστοποιηθεί από την Πρεσβεία μας στην Άγκυρα ή το Γενικό Προξενείο μας στη Κωνσταντινούπολη, ότι το Σάββατο 31.08.2013 θα πραγματοποιηθεί τέτοια εκδήλωση;

2.Εάν σας έχει γνωστοποιηθεί, τί πράξετε ήδη ως ΥΠΕΞ;

3.Εάν δεν υπήρξε γνώση για αυτή την εκδήλωση, τί θα πράξετε για να διασταυρώσετε την αλήθεια των αναγραφομένων στο ρεπορτάζ του κ. Νίκου Χειλαδάκη;

4.Αποδέχεστε την ύπαρξη «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη;

5.Αποδέχεστε Ελληνικά κόμματα ή Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να αναφέρονται ή να ομιλούν για «Τουρκική μειονότητα Θράκης» ή για «Τούρκους Δυτικής Θράκης»;

6.Εάν και εφ’ όσον Έλληνες Βουλευτές αναφέρονται σε «Τουρκική μειονότητα» ή σε «Τούρκους Δυτικής Θράκης», αυτό είναι αποδεκτό ή καταδικαστέο;

7.Ποια μέτρα θα πρέπει να ληφθούν, εάν Έλληνες Βουλευτές ή Πολιτευτές παραβρεθούν στην αναφερόμενη, στην ανάρτηση, «εκδήλωση»;

Τέρενς – Νικόλαος Κουίκ

Στην Δυτική Θράκη, τα τουρκικά «παιχνίδια» είναι γνωστά όπως και η ελληνική σκανδαλώδη αδιαφορία για την κατάσταση αυτή και την ανεξέλεγκτη δραστηριότητα του τουρκικού προξενείου. Το «παιχνίδι» όμως φαίνεται έχει αρχίσει να «χοντραίνει» πιο πολύ και αν η ελληνική πλευρά δεν αντιδράσει όσο ακόμα είναι νωρίς, τότε θα έχουμε τετελεσμένα που θα μας στοιχήσουν πολύ περισσότερο. Τα σύνορα της ευρύτερης περιοχής ρευστοποιούνται όλο και περισσότερο.

Και η πρώτη και χαριστική πράξη θα είναι να δοθεί τέρμα μια και καλή στο προβοκατόρικο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, που μονό για υπονόμευση της εθνικής κυριαρχίας λειτουργεί και ας κλείσει αντίστοιχα το δικό μας άχρηστο προξενείο Αδριανούπολης.

 Τι έχετε συμφωνήσει προδότες;;;

 

Μοιραστείτε το!

1 comment to Προκλήσεις των Τούρκων στη Θράκη

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>