«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άουσβιτς ή Γκούλαγκ; Ο εφιάλτης να μην ξυπνήσει ποτέ πια!!!

23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (Ημέρα μνήμης για τα εγκλήματα του Ναζισμού και του Σταλινισμού)

Ο πρώην Σοβιετικός πράκτορας Βίκτωρ Σουβόροφ αποκαλύπτει χαρακτηριστικά ότι : «μια αντιπροσωπία της Γκεστάπο και των SS επισκέφτηκε τη Ρωσία του Στάλιν ,πριν τον πόλεμο, για να μάθει τις τεχνικές  χτισίματος των στρατοπέδων συγκέντρωσης» Η Σταλινική μηχανή του τρόμου λειτουργούσε 20 χρόνια νωρίτερα από τη Ναζιστική θηριωδία. Foto:Μολότοφ –Ρίμπεντροπ οι υπουργοί εξωτερικών των δυο χωρών υπογράφουν το σύμφωνο “μη επιθεσης” παρουσια του Σταλιν.

Σαν σήμερα το 1939 ο Στάλιν και Χίτλερ υπέγραψαν ένα σύμφωνο (Μολότοφ –Ρίμπεντροπ υπουργοί εξωτερικών των δυο χωρών) διαχωρίζοντας  την Α. Ευρώπη σε σφαίρες επιρροής.  Η Γερμάνια για την εκπλήρωση των σχεδίων της χρειάζονταν πετρέλαιο και η ΕΣΣΔ τεχνολογία. Λίγο μετά οι Γερμανοί εισβάλουν στην Πολωνία από δυσμάς ,σφάζοντας όλη την επιχειρηματική και επιστημονική κοινότητα της  χώρας, και από ανατολάς οι Σοβιετικοί σκοτώνοντας 22.500 αξιωματικούς του Πολωνικού στρατού. Η χώρα διαμελίστηκε και άρχισε ο  β’Παγκόσμιος Πόλεμος. Μετά το τέλος του, στη συμφωνία της Γιάλτας η Πολωνία παραχωρήθηκε εξ ολοκλήρου στους Σοβιετικούς σε αντάλλαγμα την Ελλάδα που παραχωρήθηκε , ευτυχώς, στην Δύση.

Το μεγάλο δράμα της ανίερης Λυκοφιλίας  παίχτηκε στα πεδία των μαχών και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης με εκατομμύρια νεκρούς,  όταν πια και οι δυο πλευρές διέλυσαν  την συμφωνία στα εξ ων συνετέθη. Foto: Κοινή παρέλαση Γερμανών και Σοβιετικών στην κατεχόμενη Πολωνία  23 .9.1939

Αυτές τις εκατόμβες των αθώων ανθρώπων -και πολύ περισσότερο της εργατικής τάξης στην οποία και οι δυο κατ ‘ευφημισμόν υπερασπίζονται-  που έφυγαν από τα εργοστάσια για να πολεμήσουν για την επικράτηση ή μη της Άριας Φυλής και των αντιφρονούντων της αταξικής ουτοπίας που χαρακτηρίστηκαν σαν «εχθροί του λαού», τίμησε η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ με ψήφισμα καταδίκης του κόκκινου και μαύρου ολοκληρωτισμού.Foto: Γερμανός αξιωματικός και Σοβιετικός ανταλλάσουν χειραψία μετα την επιτυχία της εισβολής στην Πολωνία.

Ενώ όλη η Ευρώπη έχει τοποθετήσει (πολιτικά, δια της ψήφου του λαού)τα άκρα έξω από το πολιτικό προσκήνιο, στην Ελλάδα το ένα άκρο(ΚΚΕ) εκπροσωπείται ήδη 40 χρόνια στο κοινοβούλιο νοσταλγώντας τις εγκληματικές ικανότητες του ανθρώπου που ανοικοδόμησε τον σοσιαλισμό και το άλλο(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) να διεκδικεί τη διακυβέρνηση της χώρας καταμετρώντας ήδη διψήφιο ποσοστό.

Στο ψήφισμα του 2009 στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο το ΠΑΣΟΚ και οι άλλες Δημοκρατικές Δυνάμεις, το ΚΚΕ δηλαδή, καταψήφισαν το ψήφισμα και η «φιλελεύθερη και φιλοευρωπαϊκή» ΝΔ για να μην στενοχωρήσει τους εγχώριους αριστερούς , απλά απείχε.

Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα ενηλικιωθούμε πολιτικά ΠΟΤΕ!!!

Αντώνης Κρούστης

Fileleftheros1966.blogspot.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>