«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ???????? ουαχα χουχα!!! ΒΑΛΑΝΕ το ΛΥΚΟ να δει ποιος τρώει τα ΑΡΝΙΑ!!!

Έμαθα σήμερα ότι έχουν ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ όλες οι άδειες των στρατιωτικών! Τι ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ρε αλήτες εκβιαστικές εκλογές με στημένο πολεμικό ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ;

Δεν θέλουμε να ΡΙΞΟΥΜΕ την κυβέρνηση και να έρθει ο εξουσιοδοτημένος προδότης  Τσίπρας!!! Θέλουμε να πέσει όλο το πολιτικό σύστημα όταν ο λαός βρει πατριώτη ηγέτη!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Επιτέλους, έρευνα του Α.Π για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και τις «παρεμβάσεις»!

19/08/2013 – 18:47 – 0 Σχόλια

Νέα έρευνα ζητά ι ο Άρειος Πάγος για τα στοιχείατης ΕΛΣΤΑΤ  που οδήγησαν στο πρώτο Μνημόνιο και ζητώντας ευθύνες για την καθυστέρηση της έρευνας

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την υπόθεση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, προκάλεσε το κορυφαίο ερώτημα, εάν «μαγειρεύτηκαν» σκοπίμως ή όχι τα στοιχεία προκειμένου να διογκωθεί το αναθεωρημένο έλλειμμα του 2009 σε 15,4% η Ελλάδα να αναγκαστεί να αναγκαστεί να υπογράψει το πρώτο Μνημόνιο! Τον έλεγχο της δικαστικού που χειρίστηκε την υπόθεση ζήτησε ο Άρειος Πάγος, καθώς οι καταγγελίες και τα δημοσιεύματα για προκλητική καθυστέρηση στην απονομή δικαιοσύνης,  άρχισαν να εκθέτουν την ίδια τη Δικαιοσύνη.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος δήλωσε:
«Χαιρετίζουμε την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των πλαστών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ και για την προσπάθεια κουκουλώματος των ποινικών ευθυνών εκείνων που μας έσπρωξαν στα νύχια της τρόικας και οδήγησαν σε εξαθλίωση τον ελληνικό λαό». Επανέλαβε ότι οι ΑΝ.ΕΛ ζήτησαν την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Ανωτάτου Δικαστηρίου  από τις 13 Αυγούστου «όταν η κ. Ζωή Γεωργαντά προέβη σε πρωτοφανείς καταγγελίες για τη στάση της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση και για τις προσπάθειες απόκρυψης της αλήθειας, ώστε να μη λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι. Ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να μάθει όλη την αλήθεια, για την αποκάλυψη της οποίας αγωνιζόμαστε καθημερινά», δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Αναλυτικότερα:

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου στην υπόθεση της ΕΛ.ΣΤΑΤ χαιρετίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Προηγήθηκε η καταγγελία του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, αλλά και η επιστολή του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, όπου γινόταν λόγος για απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου της ΕΛΣΤΑΤ και ζητούσε να διαλευκανθεί ο ρόλος της 5ης Ειδικής Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Αθηνών. Να σημειωθεί ότι σε νέες καταγγελίες προχώρησε το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ   Ζωή Γεωργαντά, υποστηρίζοντας ότι η ανακρίτρια της είχε ζητήσει… να βρεθούν στο σπίτι της!.

Μετά από όλα αυτά, σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του newsbomb.gr   o αντεισαγγελέας κ. Κολιοκώστας, έστειλε τις καταγγελίες για απόπειρα συγκάληψης εκ μέρους της ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Αθηνών, σε  δικαστική επιθεώρηση!

ΔΣΑ: Η κ. Γεωργαντά ή έχει δίκαιο ή άδικο και να διωχθεί…

Η επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, που υπογράφει ο πρόεδρός του Γιάννης Αδαμόπουλος προς Προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, είναι αποκαλυπτική:

«Ως γνωστόν, ήδη από την 29η Σεπτεμβρίου 2011, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σχετικά με τη διάπραξη σοβαρότατων αξιόποινων πράξεων από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), που αφορούν παράνομη διόγκωση του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 σε 15,4%, με τελικό αποτέλεσμα, μετά την υπαγωγή της Ελλάδας στο Μνημόνιο, και τη συνακόλουθη επιβολή στη Χώρα μας σκληρών δημοσιονομικών και άλλων μέτρων σε βάρος του Ελληνικού Λαού.

Η αποτελεσματική αντίδραση των αρμόδιων Εισαγγελικών Αρχών και η διεξοδική προκαταρκτική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, είχε ως συνέπεια την υποβολή πρότασης, από τους τότε Οικονομικούς Εισαγγελείς κ.κ. Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, για την άσκηση ποινικών διώξεων – και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος – κατά των επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ., ως ύποπτων για τη διάπραξη σειράς αδικημάτων, τα οποία είχαν ως αντικείμενο και την τεχνητή διόγκωση του ύψους του δημοσιονομικού ελλείμματος αλλά και τις εντεύθεν βαρύτατες επιπτώσεις σε βάρος του Ελληνικού Λαού.

Δεν πρέπει δε να υποτιμάται και το γεγονός, ότι στο μεσοδιάστημα οι ως άνω Εισαγγελικοί Λειτουργοί είχαν φθάσει στο σημείο να υποβάλουν την παραίτησή τους, καταγγέλλοντας παρεμβάσεις στο έργο τους. Ενώ, μετά από όλες τις γνωστές εξελίξεις στην εν λόγω υπόθεση, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Παρόν» (18-8-2013, φ. 1085, σελ. 6, «Αποκάλυψη-βόμβα: Η Ζωή Γεωργαντά, πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ καταγγέλλει: Μου ζήτησε η ανακρίτρια να συναντηθούμε σπίτι της!»), το πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ και πολιτικώς ενάγουσα, Καθηγήτρια κα. Ζωή Γεωργαντά, καταγγέλλει την 5η Ειδική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών, κα. Έλενα Πεδιαδίτη, η οποία χειρίστηκε την υπόθεση αυτή, μεταξύ άλλων ότι «της ζήτησε και συναντήθηκαν εκτός του γραφείου της, σε άλλον χώρο».

Σε μία δημοκρατική κοινωνία, όπως θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι ακόμη η Ελληνική Δημοκρατία, τέτοια φαινόμενα είναι πέρα ως πέρα αδιανόητα. Αυτές οι καταγγελίες – εάν ανταποκρίνονται στην αλήθεια – δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να παραμείνουν ανέλεγκτες, καθώς προσβάλλουν κάθε έννοια κράτους δικαίου και συνταγματικών θεσμών, απειλώντας να πλήξουν ανεπανόρθωτα και το κύρος της ίδιας της Δικαιοσύνης.

Η κα. Ζωή Γεωργαντά είτε ψεύδεται, για λόγους που δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οπότε πρέπει να αναζητηθούν τα κίνητρά της και να υποστεί τις συνέπειες του νόμου. Είτε λέει την αλήθεια, οπότε όμως υπήρξε πράγματι εγκληματική τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος και οι εμπλεκόμενοι, τόσον εξαρχής όσο και μετέπειτα, στην καθ’ οιονδήποτε τρόπο συγκάλυψή της πρέπει, επιτέλους, να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, ιδίως μάλιστα αν ανήκουν στο Δικαστικό Σώμα.

Ενόψει των ανωτέρω, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών ζητεί την παρέμβασή σας προκειμένου να αποφευχθεί μία – συνήθης για τα ελληνικά δεδομένα – διεκπεραιωτική διαδικασία και να πραγματοποιηθεί επιτέλους μία ουσιαστική και ενδελεχή διερεύνηση όσων καταγγέλλονται, προκειμένου να αναζητηθούν ευθύνες από όπου κι αν αυτές προκύπτουν.

Ο ΔΣΑ κατ’ άρθρο 199 Δικηγορικού Κώδικα, έχει κατά τα ανωτέρω, ιδιαίτερο ενδιαφέρον και παρακολουθεί, την έκβαση των υποθέσεων που συνταράσσουν ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό και η παρούσα αποτελεί κατά νόμο αναγγελία –αίτηση».

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί η κυβέρνηση συνεχίζει να στηρίζει τη διοίκηση της ΕΛΣΤΑΤ;

Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου στην υπόθεση της ΕΛ.ΣΤΑΤ, έχει ως εξής: «Η παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου στην υπόθεση της ΕΛ.ΣΤΑΤ, αλλά και η σχετική επιστολή του ΔΣΑ που προηγήθηκε, αναδεικνύουν σε όλες τις διαστάσεις του το μείζον θέμα της αξιοπιστίας των επίσημων οικονομικών στοιχείων, καθώς και των παρεμβάσεων στη διαδικασία της διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επανειλημμένα αναδείξει στη Βουλή το θέμα της αξιοπιστίας και της ανεξαρτησίας της ΕΛ.ΣΤΑΤ έναντι των κυβερνητικών μεθοδεύσεων και σκοπιμοτήτων. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί σύντομα η έρευνα της δικαιοσύνης, ενώ την ίδια στιγμή δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά το γεγονός ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να στηρίζει τη διοίκηση της ΕΛ.ΣΤΑΤ».

 

Δ

Γιατί καθυστέρησε η έρευνα των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ  που οδήγησαν στο πρώτο Μνημόνιο και εάν υπάρχου ευθύνες δικαστικού, ζητά να μάθει ο Άρειος Πάγος

Κ

ΕΛΣΤΑΤ, Άρειος, Πάγος, ειδική, ανακρίτρια, έρευνα, Μνημόνιο, δικαιοσύνη, επιστολή, ΔΣΑ,  Αδαμόπουλος, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Πεπόνης, Μουζακίτης, Γεωργαντά

http://www.eklogika.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>