«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κόλασης» του Δάντη ο χειμώνας του 2013

Στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή υπάρχουν δυο κατηγορίες Ελλήνων, αυτοί που έκλεβαν ή αλλιώς οι έξυπνοι που έκαναν το κουμάντο τους‼!

Και αυτοί που ήταν τίμιοι και ολιγαρκείς και δεν είχαν κάνει πουγκί και αργοπεθαίνουν‼!

Ότι χαρτιά έχει αυτή τη στιγμή η κυρίαρχη τάξη στη χώρα μας στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, θα τα χρησιμοποιήσει, πρώτα θα εξαφανίσει από τους ζωντανούς τους νομοταγείς, που και σήμερα ακόμα αιμοδοτούν τους απατεώνες, προδότες, ντόπιους και ξένους τοκογλύφους και μετά θα αποτελειώσουν την ενδιάμεση τάξη που παρέδωσε την ψυχή της στο διάολο αδιαφορώντας ότι αυτοί που πεθαίνουν είναι οι χθεσινοί πελάτες τους, οι συγγενείς τους, τα αδέλφια τους, οι γείτονές τους, οι φίλοι τους!

Οι κερδοσκόποι της πτώχευσης και του θανάτου των λαών. Στο ανώτατο στάδιο του …. Έχει αποφασιστεί ότι οι Έλληνες πρέπει να πεθάνουν.

Όχι όλοι, θέλουν και δούλους Έλληνες επιστήμονες! Τις άλλες κατηγορίες  ΔΟΥΛΩΝ δεν τους χρειάζονται και έχουν βγάλει συμβόλαιο θανάτου‼!

Ακόμα, θέτουν πολύ έντονα το ζήτημα των θυσιών και των αγώνων που πρέπει να γίνονται για την ελευθερία και μας ζητούν-αναγκάζουν να αναρωτηθούμε;

Αλήθεια ποιοι πρέπει να πεθάνουν και για ποιους;;;

Το σχετικά πρωτοφανές είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι αφημένοι κυριολεκτικά στο έλεος, απλήρωτοι, χωρίς καμία διασφάλιση του μέλλοντός τους και με αποφάσεις που εκφράζουν πλήρη ευθύνη κυβερνήσεων.

Για αυτό και θα πεθάνει το καλύτερο και Ελληνικότερο κομμάτι της κοινωνίας, γιατί αφήσαμε την δική μας ευθύνη στις κυβερνήσεις, στους πουλημένους και ανώμαλους εκπροσώπους μας‼!

Ο θεματοφύλακας του λαού και του συντάγματος ο στρατός ψάχνει να δει πόσα επιδόματα έχασε και όχι ότι χάνει την πατρίδα του!

Ότι έχει σχέση με την πολεμική βιομηχανία, αμυντική τη λένε είναι επιθετικοπολεμική, εν πάση περιπτώσει – εμείς είμαστε υπέρ της αμυντικής βιομηχανίας – ό,τι έχει σχέση με αυτό υπάρχουν αποφάσεις της ΕΕ προ κρίσης, για διαμόρφωση ενιαίας αμυντικής βιομηχανίας, κυριολεκτικά ενιαίας, όχι ενιαίας γραμμής, ενιαία γραμμή υπάρχει, αλλά ενιαίας βιομηχανίας που συγκεντρώνεται μάλιστα η έδρα της βιομηχανίας αυτής στη βόρεια Ευρώπη. Και όντως έτσι συμβαίνει. Το 2009 έγινε μάλιστα και συνάντηση, και αυτή η συνάντηση έγινε κρυφά στη Θεσσαλονίκη, όπου αποφασίστηκε να κλείσουν οι επιχειρήσεις που έχουν σχέση με την αμυντική βιομηχανία

Η γραμμή Μέρκελ και του σκληρού πυρήνα της Β Ευρώπης υπαγορεύει την κατασκευή ενιαίας βιομηχανίας που θα εδρεύει στη Β. Ευρώπη… Αυτό είναι κάτι που ζημιώνει το Νότο, και ως χώρες, ως εθνικά συμφέροντα!

Όπως ξέρετε υπερέχει το ενιαίο κοινό διακρατικό ευρωπαϊκό συμφέρον και αυτές οι αποφάσεις δεν τις ξέρουμε τις ξέρει π.χ. ο κ. Βενιζέλος όταν ήταν υπουργός Άμυνας, που ποιος ξέρει τι υπόγραψε κάτω από το τραπέζι!

Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ είπαμε στους νταβατζήδες μας δολοφόνους ελάτε να μας σφάξετε και τους δώσαμε την διακυβέρνηση της χώρας με πρωθυπουργό και υπουργούς κομιτατζήδες φοροεισπράκτορες‼!

Εάν πχ στο πρώτο μνημόνιο, κατέβαιναν 10 εκατομμύρια Έλληνες στους δρόμους και έξω από τη Βουλή υπήρχαν 2 εκατομμύρια, 3 εκατομμύρια άνθρωποι, θα βούλιαζε η Αθήνα. Ήταν εύκολο να ψηφιστούν μνημόνια;

Τώρα ένας λαός διχασμένος με καθημερινή πλύση εγκεφάλου κρέμεται σαν δειλό ανθρωπάκι από το τσιγκέλι του σφαγέα του, να του λέει την μια ημέρα βλέπω φως στο τούνελ και την άλλη ημέρα δεν ήταν φως ήταν πυγολαμπίδα‼

Και λίγες ακόμα θυσίες μέχρι του χρόνου, όχι μέχρι το 15, όχι μέχρι το 20, όχι θα κάνουμε εκλογές και θ α έρθει ο άλλος σφαγέας και την ώρα που εσύ θα ξεψυχάς περιμένοντας τον πατριώτη ηγέτη θα σου δώσει την τελευταία μαχαιριά και θα φύγεις στον άλλο κόσμο με το στόμα ανοιχτό από απορία, μα όλοι είναι προδότες‼!

Ένδοξε ΕΛΛΗΝΑ! Γιατί διαλέγεις να πεθάνεις με ντροπή και δούλος και όχι υπερήφανος όπως σου αξίζει;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>