«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίχες!!! Η παρακατω ανάλυση είναι ένα διπλωματικό παραμύθι! Η αλήθεια είναι τεστ Πολέμου!!!

ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ επίθεση στο ΙΡΑΝ. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Επίκειται τρομοκρατική επίθεση της al-Qaeda; Σε κατάσταση ετοιμότητας οι Η.Π.Α

 

 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έχουν ήδη διατάξει προς τα πολεμικά πλοία που βρίσκονται στην Μέση Ανατολή να τεθούν σε κατάσταση ετοιμότητας σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης από την alQaeda. Οι Η.Π.Α προχώρησαν την Κυριακή στο κλείσιμο 21 πρεσβειών και προξενείων στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, προειδοποιώντας ότι η alQaedaενδέχεται να σχεδιάζει την πραγματοποίηση τρομοκρατικών επιθέσεων έως το τέλος Αυγούστου.

 

Η ιστοσελίδα DEBKAfileανέφερε τη Δευτέρα ότι ο Υπουργός Αμύνης των Η.Π.Α ChuckHagel “σχεδιάζει την ανάπτυξη (σ.σ. pentapostagma.grspecialdeployment) των Ενόπλων Δυνάμεων των Η.Π.Α στη Μέση Ανατολή που θα είναι έτοιμες να δράσουν στην περίπτωση πραγματοποίησης τρομοκρατικής επίθεσης”

“Τα Αμερικανικά πολεμικά πλοία έχουν λάβει διαταγή να πλεύσουν σε ύδατα ανοικτά της Υεμένης. Η Υεμένη θεωρείται ως η «πηγή της τρομοκρατικής απειλής» έπειτα και από την απόφαση των Η.Π.Α να κλείσουν πρεσβείες και προξενεία σε 19 πόλεις στη Μέση Ανατολή και την Αφρική και να απομακρύνουν το μη-απαραίτητο προσωπικό,” ανέφερε η DEBKAfile.

Επίσης, οι μονάδες των πεζοναυτών στην Ιταλία και την Ισπανία έχουν λάβει ήδη διαταγές να βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας για πιθανή επέμβαση.

Την Κυριακή, το Υπουργείο Εξωτερικών των Η.Π.Α ανακοίνωσε ότι οι πρεσβείες και τα προξενεία της χώρας θα παραμείνουν κλειστά σε 19 πόλεις έως και το Σάββατο. Το υπουργείο εξέδωσε επίσης παγκόσμια ταξιδιωτική οδηγία για πιθανή τρομοκρατική επίθεση από την alQaeda.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών είχε ως εξής: “Οι πρόσφατες πληροφορίες υποδεικνύουν ότι η alQaedaκαι τα παρακλάδια της συνεχίζουν να σχεδιάζουν την πραγματοποίηση τρομοκρατικών επιθέσεων τόσο στην περιφέρεια όσο και πέραν των ορίων αυτής, και ότι ενδέχεται να εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε να εκτελέσουν τις επιθέσεις στην περίοδο που μεσολαβεί από σήμερα έως το τέλος Αυγούστου”.

Ας  δούμε όμως, και μία διαφορετική οπτική στα πράγματα: Ο πολιτικός αναλυτής Dr. KevinBarrettδήλωσε προς το ιρανικό δίκτυο PressTV ότι ο συγκεκριμένος παγκόσμιος «συναγερμός» για πιθανή τρομοκρατική επίθεση αποδεικνύει περίτρανα ότι η Washingtonεπιθυμεί να διατηρήσει «ζωντανό» τον μύθο περί «πολέμου κατά της τρομοκρατίας».

Είναι μία κρυφή πολιτική ατζέντα, δήλωσε ο πολιτικός αναλυτής, που επιθυμεί να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη και να «αλιεύσει» τις αντιδράσεις της σχετικά με την ύπαρξη της «τρομοκρατικής απειλής».

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>