«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι μελλοθάνατοι κάνουν τα μπάνια τους και ο Τζορτζ Όργουελ βρικολάκιασε και ολοκληρώνει το έργο του μέσα από την Ελληνική βουλή, με την “Φάρμα των Ζώων” !

Τα ζώα κοιτάζουν το γουρούνι σε άνθρωπο και από άνθρωπο σε γουρούνι και ξανά από γουρούνι σε άνθρωπο. Αλλά είναι πια αδύνατο να αποφανθεί κανείς ποιος είναι ποιος μέσα στην βουλή.

Αλήθεια πια αποκατάσταση δημοκρατίας γιόρτασε ο προδότης ο Παπούλιας;;;

Πρώτος Πολίτης και Εγγυητής της Δημοκρατίας είναι ένα υψηλόμισθο παράσιτο, όπως ο Παπούλιας, τότε αυτός ο λαός είναι άξιος της μοίρας του.

Ψηφίστηκε η τροπολογία για καταργήσεις φορέων με Προεδρικά Διατάγματα.

Για αυτό τον έχουμε τον προδότη, για να παραγκωνίζει το λαό και το σύνταγμα!!! Εύγε άξιος!!!

ΔΝΤ: Χτυπήστε τη φοροδιαφυγή, αλλιώς θα μειώσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις σας

Το συμβόλαιο της κυβέρνησης με τον λαό βρίσκεται στο κεφάλαιο «ΠΡΟΣΤΙΜΑ»

Νέο κύμα ύφεσης και ανεργίας φέρνει η πολιτική των μαζικών απολύσεων

Για τον αριθμό των υπαλλήλων που θα ενταχθούν τόσο στο πρώτο (υπόλοιποι 4.800 υπάλληλοι) του Σεπτεμβρίου όσο και στο δεύτερο (12.500 υπάλληλοι) κύμα διαθεσιμότητας του Δεκεμβρίου, δηλαδή, συνολικά 17.300 εργαζόμενοι.

Εργασία μέγιστης διάρκειας επτά μηνών με μισθό 490 ευρώ για όσους είναι άνω των 25 ετών και 427 ευρώ για τους κάτω των 25 ετών.

Συνεδριάζει σήμερα στις 18.00 το απόγευμα το υπουργικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού στην ατζέντα υπάρχουν δύο θέματα: Ο προσδιορισμός προτεραιοτήτων και στόχων ενόψει της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2014.

Η πλήρωση των κενών θέσεων των προέδρων και αντιπροέδρων των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας και του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ@@@ι   χτενίζεται!!!

Ολοκληρώθηκε η φασιστική δικαιοσύνη! Μόνο ο Τζοχατσόπουλος είναι απατεώνας, η δικαιοσύνη αποκαταστάθηκε‼!

Μνημονιακό κράτος και τοκογλύφοι στοχοποιούν την πρώτη κατοικία των Ελλήνων!

Τώρα το πρόγραμμα των σφαγέων μας θα προχωρήσει ποιο γρήγορα, οι αυτοκτονίες θα πολλαπλασιαστούν και θα έχουν ένα κέρδος σοβαρό από τις συντάξεις!

Τα νεκροταφεία μετά από την μείωση του φόρου στην εστίαση, στα νεκροταφεία θα αυξηθούν τα έσοδα‼!

Υποχείριο των Αμερικανοσιωνιστών ο Σαμαράς

Ο προδότης Σαμαράς είπε και λάλησε, η επιτάχυνση της εκπλήρωσης των μνημονιακών υποχρεώσεων ζήτησε από τα κυβερνητικά στελέχη να γίνει μέσα στον τρέχοντα μήνα.

«Πρέπει να γίνουν όλα μέσα στον Αύγουστο, και, ει δυνατόν, να κλείσουν ως το τέλος του μήνα και υποχρεώσεις για τις οποίες υπάρχουν περιθώρια ως τον Σεπτέμβριο», είπε ο κ. Σαμαράς. Και, όπως εξηγούσαν συνεργάτες του, η αναφορά του αυτή σχετίζεται με την επόμενη αξιολόγηση της τρόικας που προγραμματίζεται για τις αρχές του προσεχούς μήνα. Αν δεν έχουν πεθάνει οι μισοί Έλληνες θα μας τιμωρήσουν οι νταβατζήδες μας!

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεσμεύτηκε απέναντι στην τρόικα, με νέα επιστολή προθέσεων (με ημερομηνία 19/07/2013), ότι η κυβέρνηση θα είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να λάβει πρόσθετα μέτρα (χωρίς να εξαιρούνται, όπως έχει διδάξει η εμπειρία, περικοπές σε μισθούς και συντάξεις), εάν η τρόικα το κρίνει απαραίτητο!

Το ΔΝΤ καρφώνει την συγκυβέρνηση της υποταγής

Παράνομη η κυβέρνηση που εκτελεί πιστά τις ανθελληνικές εντολές των τοκογλύφων!

Η έκθεση του ΔΝΤ επισημαίνει ότι με πρωτοφανή ευρωπαϊκή και διεθνή υποστήριξη και σταθερή δημοσιονομική προσαρμογή από τις ελληνικές Αρχές, η χώρα είναι τώρα στο κατώφλι της επίτευξης πρωτογενούς ισοζυγίου, ένα «αξιοσημείωτο επίτευγμα» Και οι νεκροί είναι ευτυχισμένοι!

«Η οικονομία αναπροσαρμόζεται. Ωστόσο αυτό εξακολουθεί να γίνεται εν μέσω ύφεσης και όχι μέσω διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που θα βελτίωναν την παραγωγικότητα». Το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών έχει συρρικνωθεί, το μεγάλο παραγωγικό κενό και η υψηλή ανεργία ασκούν καθοδική πίεση στους μισθούς.

Είναι γεγονός ότι ακόμα μερικοί δουλεύουν, με τον μισθό που παίρνουν και με μια βοήθεια από τον μπαμπά συμπληρώνουν τα απαραίτητα για τα εισιτήρια να πάνε στην δουλειά‼‼‼‼‼ Όμως είναι υπερήφανοι ότι δουλεύουν που τους δουλεύουν!!!

Οι τιμές των προϊόντων χαλαρώνουν επίσης.

Έχουν γίνει Σερβιέτες δυο σε ένα και χουν φτερά‼!

«Διορθωτικές κινήσεις έχουν παρθεί για να βεβαιώσουν ότι οι δημοσιονομικοί στόχοι του 2013-14 θα υλοποιηθούν.

Λαμβάνοντας υπόψη την κλίμακα των ανισορροπιών μόλις πριν τρία χρόνια, η επίτευξη του στόχου του μηδενικού πρωτογενούς πλεονάσματος φέτος θα ήταν ένα εντυπωσιακό επίτευγμα. Παρόλα αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν αξιοσημείωτες καθυστερήσεις στη αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης, στα έσοδα και στις ιδιωτικοποιήσεις. Σε συνέχεια της ανακεφαλαιοποίησης των συστημικών τραπεζών, λαμβάνονται μέτρα για την περαιτέρω εξασφάλιση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας», σημειώνει η έκθεση.

Η Ελλάδα έχει κάνει σημαντική πρόοδο στην διόρθωση των ανισορροπιών προ της κρίσης. Χρειάζονται ωστόσο περισσότερα μέτρα για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της διαχείρισης φορολογικών εσόδων.

Όσον αφορά στη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας, η έκθεση πιέζει ώστε αυτή να εξακολουθεί να γίνεται μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.

«Υπάρχουν σημαντικές αμφιβολίες για την ικανότητα των Αρχών να βάλουν σε τάξη ένα σύστημα φορολόγησης ακινήτων τους επόμενους μήνες, το οποίο θα μπορούσε να αντικαταστήσει ήδη από το 2014 το υπάρχον σύστημα χωρίς σημαντική απώλεια εσόδων.

Η επίτευξη υψηλών ποσοστών συμμόρφωσης θα είναι μια μεγάλη πρόκληση, δεδομένου ότι η συλλογή θα βασίζεται στην αυτο-αξιολόγηση σε μια κουλτούρα όπου η συμμόρφωση με τις φορολογικές υποχρεώσεις μέχρι στιγμής ήταν ιδιαιτέρως φτωχή.

Εκ του μη έχοντος τι να πάρεις;

Η αναφορά λέει ότι τα έσοδα έπεσαν κατακόρυφα αφού ο λαός Έπαψε να πληρώνει φόρους, αφού δεν έχει για ψωμί‼!

Έτσι, αν και η τρέχουσα πρακτική της συλλογής φόρων μέσω των λογαρισμών ηλεκτροδότησης προφανώς δεν είναι μια μόνιμη λύση, οι Αρχές πρέπει να σκεφτούν την παράταση αυτού του τρόπου, με τις αναγκαίες τροποποιήσεις.

Ναι και ο λαός θα κάνει τροποποιήσεις απέναντί σας προδότες, ετοιμάζει το σχοινί‼‼

Και εδώ, η αποτυχία ανάληψης δράσης θα είχε ως συνέπεια την ανάγκη για πολύ μεγαλύτερες περικοπές δαπανών μέσα στο 2014, σε σύγκριση με αυτές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένων και πιθανών στοχευμένων περικοπών σε κοινωνικά ευαίσθητες δαπάνες».

Στην έκθεση καταγράφονται αναλυτικά τα συμφωνηθέντα μέτρα μεταξύ ελληνικών Αρχών και δανειστών.Ανάμεσα στις επισημάνσεις για μέτρα που δεν έχουν υλοποιηθεί, για καθυστερήσεις και κινδύνους που ελλοχεύουν, κατονομάζονται οι καθυστερήσεις στην τιμολόγηση των φόρων ακίνητης περιουσίας, υπερβάσεις στις δαπάνες για την υγεία και σε αδυναμίες στον μηχανισμό είσπραξης φόρων. Επίσης, σημειώνεται ότι κενά που εντοπίστηκαν έχουν κλείσει με πρόσθετα μέτρα, αλλά αυτά θα επαναξιολογηθούν στο πλαίσιο του προϋπολογισμού του 2014, κατά τη διάρκεια της επόμενης αναθεώρησης.

«Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς,μηδέ λεβέντες η Όσσα,

κούφιοι κι οκνοίκαταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα,

ραγιάδες έχεις, μάννα γή,σκυφτούς για το χαράτσι,

των Ευρωπαίων περίγελακαι των αρχαίων παλιάτσοι.»

Η τρόικα στοχεύει στην διάλυση του κοινωνικού ιστού

Έλληνες Μισθοφόροι στη Μέση Ανατολή

“Εμείς είμαστε εκείνοι εκ των οποίων προέρχεται ο τρόμος, όστις έχει το παν

καταλάβει…” ΟΧΙ…ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ!!

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>