«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητή Χρυσή Αυγή. Ναι στον αγώνα κατά των αλλοδαπών, είμαι κάθετος σε αυτό το θέμα, αλλά όχι ισοπεδωτικά!

Κάποτε έγραψα και εγώ κατά του Νοσοκομείου Καλαμάτας, αλλά επήγα ο ίδιος για να έχω προσωπική άποψη.

Διαπίστωσα ότι αν μερικά άτομα δεν κάνουν καλά την δουλειά τους δεν μπορούμε να λέμε Νοσοκομείο Καλαμάτας ισοπεδωτικά, γιατί τότε απογοητεύουμε και τους τίμιους και εργατικούς!

  Τότε γνώρισα και τον Διοικητή Κύριο Μπέζο ο οποίος κάνει φιλότιμα και με ανθρώπινα αισθήματα τα πάντα για το Νοσοκομείο Καλαμάτας και τον Μεσσηνιακό λαό! Σε επαφή που ήρθα μαζί του και του ανέφερα για το δελτίο τύπου της Χρυσής Αυγής στενοχωρήθηκε για τον ισοπεδωτικό τρόπο κριτικής που του ασκείτε. Και μου έκανε έναν γρήγορο και συνοπτικό απολογισμό του έργου του στο Νοσοκομείο Καλαμάτας που τον παραθέτω παρακάτω!

Δεν έχω μάθει να γλείφω το έχω ξανά γράψει είναι συνήθεια των προδοτών, όμως έχω μάθει να μην βάζω στο ίδιο τσουβάλι ξερά και χλωρά!

Δηλώνω και ερωτώ απερίφραστα αγαπητοί Μεσσήνιοι; 

Είχαμε ποτές Διευθυντή να έχει επιτελέσει τέτοιο έργο μέσα σε συνθήκες άνισες οικονομικά;

ΟΧΙ.

Δεν θέλω να επεκταθώ για τους διευθυντές που περάσαν, αν χρειαστεί θα το κάνω, όμως δεν είναι καιρός για διχόνοια, αλλά για αλληλεγγύη σε ότι καλό μας έχει μείνει σε ανθρώπινο δυναμικό και ΟΧΙ σε ισοπέδωση καλών και κακών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΑΠΟ ΓΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΚΥΡΙΕ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΕ, 

ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: 

1.       ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ 6 ΚΡΕΒΑΤΙΑ

2.       ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ 6 ΚΡΕΒΑΤΙΑ

3.       ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

4.       ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

5.       ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΟΚΑΝΑ

6.       ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

7.       ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ

8.       ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ

9.       ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥ

10.   ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΟΙΠΟΥ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ Π/Υ 4.000.000 €

11.   ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Π/Υ 776.000 €

12.   ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 22 ΙΑΤΡΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

13.   ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥ ΠΥΛΟΥ Π/Υ 234.000 €

14.   ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ Π/Υ 121.000 €

15.   ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΣΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ, Π/Υ 230.000 €

16.   ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ, ΜΕΘΩΝΗ, ΠΕΤΑΛΙΔΙ Π/Υ 1.000.000 €

17.   ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Π/Υ 1.000.000 € 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΜΕ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

  ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

Γρ. Διοικητή -ΓΝ Καλαμάτας gram.manager@nosokomeiokalamatas.gr

…………………………………….

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βροχή πέφτουν οι καταγγελίες για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Εργαζόμενοι μας επισκέπτονται για να μας αναφέρουν ότι η παράνομη απασχόληση αλλοδαπών αποκλειστικών νοσοκόμων συνεχίζεται. Όπως μας δήλωσαν οι ίδιοι, ένα μήνα μετά την επίσκεψή μας στο νοσοκομείο τα πάντα λειτούργησαν όπως ορίζει ο νόμος και σύμφωνα με τους κανονισμούς που πρέπει να τηρούνται. Τον τελευταίο καιρό, όμως, αλλοδαπές παράνομες αποκλειστικές, χωρίς να έχουν περάσει από απαραίτητους υγειονομικούς ελέγχους, δουλεύουν υπό την ανοχή του Δ.Σ. του νοσοκομείου Καλαμάτας, το οποίο κάνει τα στραβά μάτια. Αρκετοί εργαζόμενοι έχουν αναφέρει το γεγονός στο Δ.Σ. του νοσοκομείου και η απάντηση που πήρανε ήταν ”Έ άνθρωποι είναι, πεινάνε”. Φαίνεται το Δ.Σ. του νοσοκομείου και τα καλοπληρωμένα κομματόσκυλα του δεν βλέπουν ως ανθρώπους τις Ελληνίδες αποκλειστικές νοσοκόμες, παρά μόνον τις αλλοδαπές. Φυσικά το Δ.Σ. έχει να ασχοληθεί με πιο σημαντικά πράγματα από τα θέματα της υγείας, όπως το να βγάζει κομματικά κατευθυνόμενες ανακοινώσεις για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής που θα γίνει τον Αύγουστο, ανακοινώνοντας ότι δεν θα την. επιτρέψει (!!!), λες και η εκδήλωση μας θα γίνει στο σπίτι τους ή στο αμπέλι του πατέρα τους. Το έχουμε ξανά πει και θα το ξανά πούμε. ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ! Αν θέλουν να πουλήσουν ”ανθρωπιά” και να βοηθήσουν τις αλλοδαπές παράνομες αποκλειστικές, ας δώσουν λεφτά από την τσέπη τους κι όχι στερώντας το μεροκάματο του Έλληνα εργαζόμενου!

Χρυσή Αυγή Τ.Ο. Καλαμάτα xryshayghkalamatas@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>