«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι κι αν κουτσάθηκε το ένα από τα τρία ψοφομούλαρα?

Σύμφωνα με την τρέχουσα ειδησεογραφία, στη συνάντηση που έγινε προχθές στη Βιέννη για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος, ο διαταραγμένος εγγονός της λογοτέχνισσας, για να κατευνάσει την οργή της, διαβεβαίωσε τη Φράου Καγκελάριο πως εκείνο το ίδιο βράδυ, στο ραντεβού του στην Αθήνα με τους δύο άλλους ολετήρες, όλα θα εξελίσσονταν κατ’ ευχήν, χωρίς κανένα πρόσκομμα και της υποσχόταν ότι η Τρόικα Εσωτερικού θα συνέχιζε απερίσπαστη να κυβερνά, εξαθλιώνοντας ακόμα περισσότερο τον προσκυνημένο ελληνικό λαό και αποδιαλύοντας τη ρημαγμένη χώρα.

Δόθηκε όμως, μετά από χρόνο μικρότερο του εικοσιτετραώρου κι από εκεί που δεν το περίμενε κανείς, άλλο ένα δείγμα της αξιοπιστίας του ίδιου του πρωθυπουργεύοντα και της κυβέρνησής του.

Αν αυτοί που μας κυβερνάνε ήταν διοικητικά στελέχη σε κάποια σοβαρή εταιρεία, θα είχαν απολυθεί πάραυτα, για λόγους ανικανότητας ή δόλου ή και για συνδυασμό των δύο, επειδή με τις πράξεις και παραλείψεις τους, ζημίωσαν την εταιρεία. Επιπρόσθετα, το πιθανότερο είναι ότι η γενική συνέλευση της εταιρείας θα αρνιόταν να απαλλάξει αυτή τη διοίκηση από τις ευθύνες της και θα κινούσε τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες, αξιώνοντας αποζημίωση για τα λάθη και τις παραλείψεις των συγκεκριμένων στελεχών.

Αναλογικά, οι κυβερνήτες μας, υπάλληλοι των πολιτών είναι κι αυτοί, διαχειριστές με συμβόλαιο τετραετές. Αλλά αυτοί οι ολετήρες, επανειλημμένα, αδιάλειπτα και κατά γενικότερη ομολογία, ενεργούν εις βάρος των συμφερόντων της χώρας και των πολιτών της. Αναλογικά, λοιπόν, επίσης πρέπει να καταγγελθεί η σύμβασή τους και να απολυθούν πάραυτα.
Δεν έχουμε κανέναν λόγο να συνεχίσουμε να ανεχόμαστε την βλαπτική παραμονή αυτών των ύποπτων και ανάξιων κυβερνώντων στην εξουσία και πρέπει -αφού δεν έχουν οι ίδιοι ίχνος ευθιξίας, να παραιτηθούν από μόνοι τους- να τους απολύσουμε.

Είναι, βέβαια, κατανοητός αυτός ο δισταγμός μας να βγούμε στους δρόμους, να καταλάβουμε τις πλατείες και να μείνουμε εκεί μονοιασμένοι, ακούνητοι, αμίλητοι κι αγέλαστοι, όσες μέρες ή εβδομάδες χρειαστεί, μέχρι να τα μαζέψουν και να πάνε στον αγύριστο. Ο δισταγμός μας δεν είναι αδικαιολόγητος, επειδή δεν υπάρχουν αντάξιοι των περιστάσεων αντικαταστάτες.

Αλλά ας αναλογιστούμε: Είναι δυνατόν να υπάρξει ποτέ χειρότερη κυβέρνηση?

Ακόμα και μια κυβέρνηση του Ροζ Αλέξη, ακόμα κι όλοι αυτοί που αρέσκονται στην ανέξοδη κριτική και απολαμβάνουν την ευκολία της ζωής τους ομφαλοσκοπούμενοι, πιστεύοντας ότι έχουν απεριόριστο δικαίωμα στον ναρκισσισμό τους, στρογγυλοκαθισμένοι στα έδρανα της αντιπολίτευσης μπορούν να είναι χειρότεροι?

Ακόμα κι αυτοί που δεν θέλουν να το κουνήσουν από εκεί που είναι τόσο καλά βολεμένοι, αυτοί που δε διανοούνται καν να προσπαθήσουν να κρατήσουν στα αδούλευτα, μαλακά χέρια τους την καυτή πατάτα, ακόμα κι αυτοί, ακόμα και με όλα τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, συντεταγμένα να βυσσοδομούν εναντίον τους, είναι αδύνατο να αποδειχθούν χειρότεροι!

Δεν μπορεί να υπάρχει χειρότερη κυβέρνηση από την Τρόικα Εσωτερικού.

Ναι, Τρόικα παραμένει, έστω κι αν κουτσάθηκε το ένα από τα τρία ψοφομούλαρα που την τραβούν… 

http://my-pillow-book.blogspot.gr/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>