«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άραγε θα γράψει η ιστορία το ολοκαύτωμα των ΕΛΛΗΝΩΝ και της ΕΛΛΑΔΑΣ;;; Ή θα προλάβουμε να το ματαιώσουμε;;;;

 

Πατριώτες  200 χρόνια πάνω κάτω μας δίνουν οι ξένοι γυαλιστερές χάντρες όπως έκαναν και στους Ινδιάνους  και μας παίρνουν τα πάντα σε συνεργασία πάντα με τους εγκάθετους εφιάλτες !

Έχουμε απορία για το σημερινό χάλι μας; Δεν ήρθε ουρανοκατέβατο  και φυσικά δεν φταίει ο λαός με την έννοια ότι του αφαίρεσαν μέσα από την παιδεία κομμάτι, κομμάτι τα όπλα για να προστατευτεί.

Ένας λαός αμόρφωτος  όχι μόνο  σχολικά αλλά και κοινωνικά δεν μπορεί να αντιδράσει.

Μας αφαίρεσαν τα όπλα με ύπουλο τρόπο που είναι… η ιστορική συνέχεια ενός λαού.

Μας αφαίρεσαν  την αληθινή δημοκρατία, τον πολιτισμό, την δικαιοσύνη, παραβίασαν κατά το δοκούν το σύνταγμα, πόλεμοι, εμφύλιοι, ήρθαν να ολοκληρώσουν την  εθνική καταστροφή.

Βγες σήμερα έξω και σταμάτα ένα παιδί και ρώτησε το αν είναι Έλληνας και τι σημαίνει αυτό και ρώτησε το για τους προγόνους του, αλλά θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να μην πάθεις έμφραγμα!

Βγες έξω σήμερα  σταμάτησε έναν πολίτη και ρώτησε τον αν γνωρίζει τα δικαιώματα του, λόγο άγνοιας και ντροπής αν δεν σε πει τρελό, γραφικό, θα την κάνει με μικρά πηδηματάκια μουρμουρίζοντας!

Πατριώτες θα με ρωτήσετε γιατί σας τα λέω;

Γιατί έχουμε την δύναμη με πολλούς τρόπους να  το αλλάξουμε και δεν το κάνουμε!

Σας τα λέω γιατί οι γενίτσαροι σας αποκοιμίζουν με επενδύσεις από το Κατάρ, από την Κίνα, από το διάστημα,  μέχρι να μας ξεπαστρέψουν  μαζί με την πατρίδα μας.

Κάποιες εγκληματικές και προδοτικές ενέργειες παίρνονται και ξεχνιούνται κάτω από το βάρος της δυστυχίας και ανέχειας.

Αν δεν τους πετάξουμε στον Καιάδα της ιστορίας τώρα,  θα μας πετάξουν αυτοί!

Παράδειγμα σε λίγους μήνες λήγει ο νόμος της Κατσέλη για τα δάνεια, τα οποία τα παραχωρούν σε εταιρίες να τα εισπράξουν, ξένες εταιρίες  που με βάσει τα μνημόνια θα έχουν το δικαίωμα όχι μόνο να σε πετάξουν έξω από το σπίτι σου, αλλά και θα διαθέτουν μισθοφορικό ξένο στρατό!

Εδώ έρχεται να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμα των Ελλήνων.

Νομίζετε ότι η διάλυση  Α- Β και Γ  σώματος στρατού είναι για οικονόμους λόγους; Όχι είναι ένα από τα ψεύτικα τερατουργήματα κατά της Ελλάδος. Στα στρατόπεδα αυτά στρατοπεδεύουν οι μισθοφόροι που σε λίγους μήνες θα βάλουν σε εφαρμογή το τελικό σχέδιο του ελληνικού ολοκαυτώματος!

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΑΞΟΝΙΚΗ ΞΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ!
Διαβάστε με προσοχή τα παρακάτω!
1 )ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΝΑΤΟ’Ι’ΚΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ , ΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ , ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ Γ ‘ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΚΑΙ ΑΦ ‘ ΕΝΟΣ ΑΠΟΚΟΠΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ Α ‘ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ Β ‘ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ Δ ‘ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ , ΚΑΙ ΑΦ’ ΕΤΕΡΟΥ ΑΠΟΚΟΠΤΕΙ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ( ΜΕΡΥΠ ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ( ΤΑΞΥΠ ) ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΠΤΕΙΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΣΤΡΑΤΙΑ ΛΑΡΙΣΗΣ , ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΔΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ” Β.Α.Σ.Τ. / Ρ. ” ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ — ΑΛΒΑΝΙΑΣ — ΣΚΟΠΙΩΝ — ΤΟΥΡΚΙΑΣ — ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΗΔΗ ΕΚΠΟΝΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ” ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ” ΤΩΝ ” ΗΠΑ ” , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ , ΔΥΤΙΚΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ , ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ , ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ” ΒΑΣΤΡ ” , ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ” ΒΑΣΤΡ ” . ———-
( 2 ) ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ ΤΗΣ EUROPOLICE TA ΟΠΟΙΑ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣ / ΚΗ — ΛΑΡΙΣΑ — ΑΘΗΝΑ , ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΗΣ ΒLACKWATERΣE IΔΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ , ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΕΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ — ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ — ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΛΑΜΑΝΑ , ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ , ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΑΛΛΕΝΤΟΣ ΕΚΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. , ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΙΔΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2013 , ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΝΣΤΟΛΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΡΑΚΩΛΙΑ , ΜΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΕΙΡΗΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΑ ΔΙΑΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΩΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΙΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΚΑΙ ΙΔΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ … ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝΤΕΣ 450.000 ΑΛΒΑΝΟΥΣ + 600.000 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΙΔΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ , ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 8.000.000 ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ — ΒΙΖΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΞΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩ’Ν ΤΟΥΣ , ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΚΑΡΑΚΩΛΙΑ , ΕΣΕΡΝΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ , ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ 1821 ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ , ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΡΑΚΩΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ , ΣΤΗΝ ” ΒΑΣΤΡ ” , ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ” ΕΒΡΑΙΟ – ΠΑ’Ι’ΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ” ( ΔΙΑΒΑΖΕ : ΠΡΩΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ ) .
Όλο το κείμενο μπορείτε να το βρείτε σε αυτό λινκ kerberos-hellas
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>