«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Re: Απάντηση στον κ.Πισσούριο

Όταν η δρυς πέσει τότε ξηλευονται οι πάντες και με κάθε τρόπο αποσπούν από αυτήν οτι τους χρειάζεται.
 Όλη αυτή η ιστορία με τα Μεγαβαταρ και τα ομόλογα τους έχει αποδείξει  ότι τον τόπο μας δεν τον επιβουλεύονται μόνο οι ξένοι αλλά και οι ελληνόφωνοι που με το πρόσχημα της προστασίας του από τους ληστές προσπαθούν να κερδίσουν.
 Με τη λογική ότι ολόκληρο το χρηματοπιστωτικό σύστημα στον πλανήτη είναι δομημένο πάνω στην εξαπάτηση και την δημιουργία πλαστών αναγκών και υποχρεώσεων  και τη δημιουργία πλούτου από το μηδέν, εμφανίζονται γύρω μας κάθε είδους όντα που χρησιμοποιούν την αυτή μεθοδολογία απλά την εμβαπτίζουν κάθε φορά σε διαφορετικά αντιδραστήρια με στόχο να της αλλάξουν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά Έτσι όταν βάλω μέσα στο διαλύτη της αρχαιολαγνοιας και της μυθολογίας τα προϊόντα που χρησιμοποιεί ο παγκόσμιος εχθρός παίρνω εξαγνισμενα εργαλεία και οπλα θανάτου
Οι ανθρωποθυσίες είναι κοινός παρανομαστής και στους μεν και στους δε απλά οι δε επικαλούμενοι την αγριότητα του παιχνιδιού των μεν διεκδικούν για τους εαυτούς τους το τεκμήριο της αθωότητας που η ελληνολατρία και η ελληνοφωνια τους προσδίδει Έχουν βλέπετε προνόμιο έναντι των κοινών μας δολοφόνων
 Βέβαια στα μαθηματικα οι κανόνες είναι απλοί και δεν αλλαζουν.
Από το μηδέν δεν παράγεται παρα μονο μηδεν  οπου κι αν το τοποθετησεις και τα προς τρίτον ίσα είναι και μεταξύ τους ίσα αρα ότι ειναι οι εχθροί μας ειναι και οι σωτήρες  που τους αντιγράφουν δουλικά οπως ευκολα διαπιστωνουμε.
 Το ότι ολη αυτή η συντονισμένη προσπάθεια μοιάζει με το σενάριο της παλιάς ελληνικής ταινίας
δεν έχει καμία αμφιβολία Το ότι στρατεύεται κόσμος πισω από αυτήν με στόχο τον αποπροσανατολισμό από τα προβλήματα του τόπου και του πλανήτη ολόκληρου και την συνέχιση της νομιμοποίησης της παγκόσμιας αγυρτείας δια της αποδοχής των μεθόδων της ως των μόνων σωτήριων  με κάνει να ανησυχώ για το νοητικό επίπεδο των συμπολιτών μου.  

  Δεν εχει θεραπεια στο πτωμα.

Orsalia Sinteli
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>