«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ναός των Ελλήνων

Iδρυση της Ομάδος ”Ε” με νομική υπόσταση κατά το Ελληνικό Δίκαιο

Ο Ναός των Ελλήνων χτίστηκε από την ομάδα ‘Εψιλον προς την δόξα όλων των Ελλήνων , ενδόξων ή ανωνύμων, θεών και ηρώων και σκοπό έχει να στεγάζει τις τελετές και τα δρώμενα της Ελληνικής Θρησκείας . Είναι ο πρώτος ‘Ελληνικός Ναός που χτίζεται στην σύγχρονη εποχή κι ανοίγει την πόρτα καλωσορίζοντας όλους τους αναζητητές της Σοφίας του Ελληνικού Πνεύματος.

Επί τέλους, μετά από 2.177 χρόνια αποκτά ο Ελληνισμός μια δική του γωνιά. Μια γωνιά όπου θα μπορεί να συναντά τους δικούς του προγόνους, τους δικούς του προπάτορες, τους δικούς του ήρωες, όπου θα μπορεί να βρει τις δικές του ρίζες για να αντλήσει τους χυμούς της καταγωγής του που θα τον βοηθήσουν να φθάσει στο πνευματικό επίπεδο των δικών του ηρώων και των δικών του θεών.
Hρθε πλέον η ώρα να δημιουργήσουμε έναν τόπο που δεν θα έχει κανένας το δικαίωμα να βεβηλώνει την ιερή μνήμη των μεγάλων προγόνων του Ελληνισμού με τα ξενόφερτα, αντικοινωνικά και παραχαραγμένα ινδάλματα.
Εκατοντάδες χρόνια πέρασαν και ο Έλληνας έμεινε ναρκωμένος από τις φλυαρίες κάποιων ”θεόπνευστων” προφητών, κάποιων άλλων ”αγίων” αλλά και θεών, οι οποίοι με την θεωρία τους και με τις πράξεις τους κατακερμάτισαν τον Ελληνισμό και τον αναθεματίζουν μέχρι σήμερα ως βέβηλο, άθεο, μιαρό και ειδωλολάτρη.
Είχαμε λοιπόν ιερή υποχρέωση να υψώσουμε το ανάστημά μας μπροστά σε αυτή την βέβηλη συμπεριφορά και να επιτάξουμε τον εαυτό μας για τον μεγάλο αγώνα που θα επιφέρει την τιμή και τον σεβασμό προς όλους εκείνους οι οποίοι έσωσαν, ειρήνευσαν, απελευθέρωσαν και αποκατάστησαν την κατατρεγμένη ζωή.
Σ’ αυτούς ανήκουν οι ύμνοι, σε αυτούς ανήκουν τα στεφάνια, σε αυτούς ανήκουν οι δοξολογίες και για ότι μας άφησαν αυτοί αξίζει να αγωνιστούμε μέχρι θανάτου. Κανένας άλλος δεν πέθανε για την Ελλάδα, κανένας άλλος δεν έθεσε τη ζωή του σε κίνδυνο για την Ελλάδα και κανένας άλλος δεν μαρτύρησε για την ελληνική κληρονομιά.
Oμως εμείς τους ξεχάσαμε, τους θάψαμε, τους κατηγορήσαμε, τους ατιμάσαμε και στις δικές τους θέσεις τοποθετήσαμε κάποιους άλλους οι οποίοι μαρτύρησαν όχι για την Ελλάδα, όχι για την ελληνική κληρονομιά, όχι για την σωτηρία της ζωής αλλά για κάποιον θεό ή για κάποια παραδείσια αποκατάσταση.
Oλα αυτά τα υφιστάμενα γεγονότα και πράξεις που έλαβαν χώρα στο διάστημα των δύο χιλιάδων ετών, όπως και ο διωγμός των Ελλήνων αλλά κυρίως η μετάλλαξη της ελληνικής συνείδησης μας ώθησαν να προβούμε σε αυτό το τολμηρό διάβημα στήνοντας ένα απλό οικοδόμημα ως τον ”ΝΑΟ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ” δηλαδή ”ΝΑΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”, ο οποίος κοσμείται από ελληνικά πρότυπα και μηνύει ελληνικά ινδάλματα τιμώντας τις υπέρτατες αξίες του Ελληνισμού.
Την πρωτοβουλία μας αυτή όφειλαν να την στηρίξουν οι εν Ελλάδι κρατικές και πνευματικές υπηρεσίες. Δυστυχώς μέχρι σήμερα κανένας δεν ενδιαφέρθηκε και κανένας δεν χειροκρότησε αυτή την τόσο αγνή ενέργεια και πράξη. Τρία πρόσωπα μόνο από κρατικούς φορείς τίμησαν την εκδήλωση των εγκαινίων. Eνας ήταν ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κύριος Ψωμιάδης Παναγιώτης, ο αντινομάρχης Θεσσαλονίκης κύριος Τουλίκας και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου κύριος Πολιχρονίδης Ανέστης Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδος Έψιλον και η Οργανωτική Επιτροπή, τους συγχαίρει και τους ευχαριστεί για την τιμή που έκαναν στην προσπάθειά μας με την παρουσία τους. Απέδειξαν ότι είναι ηγέτες όλων των Ελλήνων όπου αυτοί και εάν ανήκουν, όπου αυτοί και εάν πιστεύουν. Η παρουσία τους επισφραγίζει το αξιόλογο κόσμημα του ικανού ηγέτη. Η χώρα μας έχει ανάγκη από ηγέτες που αγκαλιάζουν τους ενεργούς πολίτες και προωθούν τις πρωτοβουλίες για κοινωφελή έργα που εξυπηρετούν τα ιστορικά και κοινωνικά μας ιδεώδη. Οι ηγέτες που στερούνται αυτής της ικανότητας ανήκουν στους δειλούς και ανάξιους σύμφωνα με τον Διογένη.
Την τελετή των εγκαινίων πλαισίωσαν θρησκευτικές, αθλητικές και θεατρικές εκδηλώσεις. Η καθιέρωση του Ναού έγινε σύμφωνα με τα αρχαιοελληνικά πρότυπα και πρωτοστάτησαν η ομάδα του Ραδάμανθη Αναγνωστάκη και η ομάδα του Γεωργίου Φωτεινού από τον Σύλλογο ”Προμηθεύς – Πυρφόρος”.
Ο αγώνας ήταν 10 χιλιόμετρα με αφετηρία και τερματισμό τον περίβολο του Ναού αφού προηγουμένως έγινε σπονδή στην θεά Νίκη και ορκίστηκαν όλοι οι συμμετέχοντες μπροστά στο άγαλμά της. Όλοι οι συμμετέχοντες βραβεύτηκαν με ένα χρυσό μετάλλιο με την προτομή του Δία που φιλοτεχνήθηκε στην Ιταλία. Οι πρώτοι από κάθε κατηγορία βραβεύτηκαν με κύπελλο και μετάλλιο. Μετά τις απονομές προσφέρθηκε οργανωμένο γεύμα σε όλους.
Μετά τα θρησκευτικά δρώμενα ο θίασος του κυρίου Ανανγνωστάκη παρουσίασε θεατρικό δρώμενο ”οι βάκχες”.
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης πρόσωπα διαφόρων οργανώσεων και Συλλόγων όπως οι δημοσιογράφοι, κύριος Αβραμίδης Γαβριήλ από το ράδιο Ακρίτες, ο κύριος Μιχαηλίδης Λάζαρος από το ΑΛΦΑ Δράμας, η Μαρία Γερολυμάτου από το τρίτο μάτι, ο Χίτζος Αριστόβουλος από το ΤΗΛΕΦΩΣ Αθηνών, ο κύριος Ικτήνος από την εφημερίδα ”Ελλήνων Λόγος”, ο πρόεδρος του Συλλόγου ”Προμηθεύς – Πυρφόρος” κύριος Αγρόδιος Γεώργιος, ο πρόεδρος από τον ΑΡΕΣ-ΑΝΑΞ κύριος Σωκράτης Σιδηρίπουλος, ο πρόεδρος του ΕΑΡ κύριος Σωκράτης Χριστοδουλάρης, και πολλά άλλα στελέχη της Ομάδας Έψιλον αλλά και άλλων Συλλόγων και Οργανώσεων.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν πολλοί από τους προσκεκλημένους μεταξύ αυτών και ο κύριος Παχτίτης Γεώργιος για την έμπρακτο προσφορά του.
Η οργάνωση έγινε από την Ομάδα ”Ε” Έψιλον με υπεύθυνο τον πρόεδρο κύριο Αριστοτέλη Κακογεωργίου και τους στενούς συνεργάτες, κύριο Τσαμπάζη Αθανάσιο, κύριο Μητρέντση Ίων, κύριο Σασάκαρο Κωνσταντίνο, κυρία Υπατία Γερολυμάτου, κυρία Φιλιππίδου Αναστασία, κύριο Λαζαρίδη Γεώργιο και πολλούς άλλους.
Ευχαριστούμε τον κύριο Παπαδόπουλο Νεόφυτο, ιδιοκτήτη του ”LEONE” ο οποίος προσέφερε εδέσματα σε όλους τους επισκέπτες όπως και τον κύριο Βισιώτη Αναστάσιο για τα ωραία σουβλάκια του. Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Ωραιοκάστρου για την προμήθεια των καθισμάτων και των τραπεζιών.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν, η Ομάδα ”Ε” ΕΨΙΛΟΝ, ο Αριστοτέλης Κακογεωργίου και ο Παχτίτης Γεώργιος .
Τέλος ευχαριστούμε όλους που βοήθησαν και όλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση της καθιέρωσης του ”ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” και ευχόμαστε σε όλους υγεία και ευτυχία.
Αριστοτέλης Κακογεωργίου

http://omada-hepsilon.org/el/?p=236

Iδρυση της Ομάδος ”Ε” με νομική υπόσταση κατά το Ελληνικό Δίκαιο

Η  Ομάδα  ”Ε”   είναι πρόσωπο νομικού δικαίου. Eχει αντιπροσωπείες   σε  πολλές χώρες του   εξωτερικού  σύμφωνα με  το  καταστατικό  της.  Το   Διοικητικό   Συμβούλιο της   Ελληνικής   επικράτειας   εδρεύει  στη  Θεσσαλονίκη   και ανήκει στην αρμοδιότητα του  Πρωτοδικείου   Θεσσαλονίκης και εφοριακά στην Α’ Θεσσαλονίκης.  Περισσότερες  λεπτομέρειες    γύρω   από    την  νομική μορφή της  αναφέρονται στο   καταστατικό το οποίο εγκρίθηκε από την ελληνική δικαιοσύνη αλλά και  από τα διάφορα έγγραφα ή φυλλάδια τα οποία κατά καιρούς εκδίδονται  από την  γραμματεία  της Οργάνωσης. Εκεί  δίνονται και οδηγίες για τον τρόπο εγγραφής νέων  μελών    σχετικά   με   τα καθήκοντα, τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα.
Θέλω να διευκρινίσω για ακόμα μια φορά, ότι η Ομάδα  Eψιλον δεν ανήκει ούτε στα φαντάσματα, ούτε στα  αναρχικά  ή αντιθρησκευτικά    κινήματα. Βρίσκεται και κινείται μέσα στις μάζες των κοινωνιών μας, αγωνίζεται  για ένα ενάρετο αύριο και δεν αποφεύγει  να εκθέτει και να διευκρινίζει πραγματικά γεγονότα, μέσω των οποίων  αποκαλύπτονται   πράξεις και ενέργειες διαφόρων παραγόντων, που θίγουν στο έπακρο την  ατομική ελευθερία και την  ηθική υπόσταση της ζωής.   Η Ομάδα  Eψιλον  δεν  αντιμετωπίζει κανένα ως αντίπαλο η εχθρό, αλλά διεξάγει έναν  αγώνα  προσπαθώντας να  ξεθάψει τις αλήθειες, που σκόπιμα έμειναν θαμμένες για πολλά χρόνια,  μειώνοντας έτσι το  γόητρο του Ελληνισμού, εν γένει  της ελληνικής  ανωτερότητας  βλάπτοντας θανάσιμα  τα συμφέροντα της ζωής του πλανήτη μας.
Τάσσεται  δυναμικά εναντίον  εκείνων οι οποίοι ασέβησαν κατά  των Ελλήνων, κατά των   μνημείων  της αρχαιότητας  και κατά  των Συμπαντικών Νόμων  της Φύσεως. Οι Επιτροπές της αποτελούνται από  ελληνικά σκεπτόμενους ανθρώπους όλων των  εθνικοτήτων, όλων των χρωμάτων και  όλων  των θρησκειών. Oλοι μαζί  επιθυμούν  να πετύχουν όσο το δυνατόν  σωστότερη   ιστορική ενημέρωση, ώστε να επέλθει στις κοινωνίες  των εθνών η  πνευματική αφύπνιση  για να δημιουργηθεί έδαφος, στο οποίο θα μπορέσει να   ξαναζήσει  η Θεά  ΘΕΜΙΔΑ  με τα υπέρλαμπρα   παιδιά της, την Αρετή, την   Ανδρεία και τον  σεβασμό  προς τη ζωή   του πλανήτη Γη.
Αγκαλιάζει τη ζωή καταπολεμώντας  τον  πνευματικό και σωματικό θάνατο. Το πνεύμα της Ομάδος  Έψιλον έρχεται σε αντίθεση με κάθε  υβριστή  των θείων,  κάθε υβριστή του Συμπαντικού Νόμου και κάθε  ασεβή προς την  ζωή. Το μέτρο,  η  σωφροσύνη  και η Δικαιοσύνη  αποτελούν τα όπλα για την καταπολέμηση  των ανήθικων  Ταγών  και παραχαρακτών  της  αλήθειας.
Τάσσεται  εναντίον όλων  που προσπαθούν να καταργήσουν την κοσμική δομή του σύγχρονου κόσμου   και   επιδιώκουν να δημιουργήσουν μία ισχυρή πολιτική δύναμη, που θα αποκοσμικοποιήσει  και θα εξαρθρώσει  την  ανθρωπότητα.  Δεν συμφωνεί με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης  που κυριαρχούν σήμερα και φιμώνουν κάθε πρόσωπο  με   αντίθετες απόψεις παραβλέποντας  και αγνοώντας  την ανθρωπιστική, την επιστημονική, την  έλλογη θέαση των πραγμάτων αρεσκόμενοι να  επικεντρώνονται  στην διασκέδαση και την  αισθησιοκρατία,  αντί να φροντίζουν για την ενημέρωση την διαφώτιση  και την σωστή καθοδήγηση των πολιτών.
Η Ομάδα  Eψιλον διεξάγει την μεγάλη  μάχη υπέρ των ιδεών και των αξιών. Επιδιώκει να απελευθερώσει  τον άνθρωπο από τον φόβο των  μυθευμάτων  όπως  της δευτέρας  Παρουσίας, της επιστροφής του  Ιησού  στη Γη, της επιστροφής κάποιων διαστημικών έψιλον, το τέλος του κόσμου, την μεγάλη αιματοχυσία του Αρμαγεδώνος κατά τον οποίον θα καταδικασθούν  όλοι οι άνθρωποι με τον αιώνιο βασανιστήριο  της  πυράς  στην κόλαση.
Η Ομάδα ”Ε”  γνωρίζει, ότι ο κόσμος μας δεν  κυβερνάται  μόνο  από φανατικούς θρησκόληπτους  αλλά και από οπαδούς του διαφωτισμού, τα ιδανικά των οποίων  έθρεψαν  και θρέφουν  την εδραίωση  των δημοκρατικών   κινήσεων με αποτέλεσμα να είναι αισιόδοξη και να πιστεύει, ότι μπορεί να χαραχθεί ένα λαμπρό μέλλον  για  την παγκόσμια  κοινότητα.
Ο χρόνος δουλεύει υπέρ αυτής της  επιδίωξης  για ένα ανώτερο επίπεδο ζωής και όχι  υπέρ  κάποιων  αυταρχικών και οπισθοδρομικών  θεολόγων  που υποβιβάζουν το επίπεδο της ζωής. Η βελτίωση της ζωής   δεν εξαρτάται  από τα μυθεύματα  των θεολογούντων αλλά  από την  ανάδειξη  του Λόγου, την πρόοδο της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, του Ουμανισμού και  της Δημοκρατίας.
Η Ομάδα  Eψιλον  επιζητεί  να   ενεργοποιήσει τις θετικές δυνάμεις   για την επίτευξη των ιδεωδών  αφού  αυτή η κατεύθυνση  μπορεί να συμβάλει  οριστικά στην ευτυχία που όλοι οι άνθρωποι  αναμένουν και αναζητούν. Μόνο με  μια σωστή πολιτική, με μια σωστή χρήση  της  Επιστήμης και  της  Τεχνολογίας  μπορεί να αυξηθεί  η  παραγωγικότητα και να προχωρήσει  σε   βελτίωση και  νέες ανακαλύψεις.
Η Ομάδα  Έψιλον οραματίζεται  μια μεταμορφωμένη  οικουμένη όπου τα άτομα θα είναι ελεύθερα από τον ζυγό της Θεοκρατίας και τον ζυγό των  εξουσιαστών  με δικαίωμα να ελέγχουν την ορθότητα  του Κορανίου,  του χριστιανικού δόγματος , αλλά  και το αλάθητο  της  ”Αγίας Γραφής” και   των εκκλησιαστικών  Ταγών, ώστε  να επιτευχθεί το χτίσιμο  ενός κόσμου  με κοινή  οικουμενική συνείδηση.
Oλα αυτά  θα εξαρτηθούν από τη μάχη μεταξύ των δύο αντιθέτων παρατάξεων, δηλαδή  της παράταξης η οποία διαμηνύει οπισθοδρόμηση δια των θεολογικών δογμάτων της και του μυθεύματος  περί  σωτηρίας της ψυχής  και  της παράταξης   που διεξάγει  τον αγώνα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και  για ένα λαμπρό μέλλον   στον πλανήτη μας.      Συγχρόνως είναι απαραίτητος ο  διάλογος με τους στενοκέφαλους  εξουσιαστές  και ο  σωστός  διαφωτισμός  της ανθρωπότητας ώστε να δημιουργηθεί ένα νέο φάσμα Λόγου,  ελευθερίας και  σιγουριάς.
Για την προώθηση  του έργου το Διοικητικό Συμβούλιο ίδρυσε  ένα κέντρο  συνεντεύξεων στο χώρο της Θεσσαλονίκης  με σκοπό την  έρευνα, σπουδή και διασάφηση   των βασικών εννοιών  που θα μας οδηγήσουν  στην πραγματική  απελευθέρωση, σωτηρία και αποκατάσταση,  χωρίς  την αναμονή κάποιας παραδείσιας  μεταθανάτιας  αποκατάστασης, η οποία  παρηγορεί  κάθε  ελαφρώς κοιμώμενο   όπως θα έλεγε ο  Μέγας  Ιουλιανός  ή όπως θα γελούσε  σαρκαστικά ο Μέγας Αλέξανδρος η  ο Θεμιστοκλής.
Η Διοίκηση και τα μέλη ελπίζουν να  βρουν το κουράγιο  και την δύναμη για την συνέχιση αυτού του ιερού σκοπού σε συνεργασία με όλους τους άλλους   Οργανισμούς,  εκδοτικούς οίκους και όλους τους ελληνικά σκεπτόμενους  ανθρώπους ανά την υφήλιο.
Μια από τις πολύ βασικές μας  αρχές  είναι  οι  δραστηριότητες  στην πράξη και όχι στην θεωρία  και στα  παχιά λόγια. Οι εν λόγω δραστηριότητες   απαιτούν  πολλές θυσίες, στερήσεις  προσωπικής ζωής και συμβολή  σε οικονομικές δαπάνες. Οι  παραμένοντες   για αόριστα  χρονικά διαστήματα  στις θεωρίες όπως  πολλοί  από τους γνωστούς  δήθεν  ”εμπνευσμένους” ή ”απεσταλμένους” που  οι ίδιοι θέλουν να παρουσιάζονται  επιφέρουν τεράστιες ζημιές  στην ιερή προσπάθεια  η οποία μόνο με ιδρώτα και μόχθο μπορεί να στεφθεί  νικήτρια. Η Ομάδα  ”Ε”  δεν πουλάει  λογοτεχνίες  ούτε  θριαμβευτικές  ουτοπίες  από τις συνηθισμένες  που αρκετά βεβήλωσαν  την  ιερή έννοιά της. Πραγματοποιεί  τον σκληρό μαραθώνιο  της  σωστής ενημέρωσης  των συνανθρώπων μας και τα βήματά της  βρίσκονται σταθερά στο  έδαφος και όχι  στους αέρες,  στα περιβόητα  αστέρια   ή σε κάποια φεγγάρια. Όλοι αυτοί  που  παρουσιάζονται  ως διαστημάνθρωποι κατά  την θεωρία τους κατάντησαν φτωχοί δεκαρολόγοι   που τους έφυγε το χώμα κάτω από τα πόδια τους χωρίς καν να το αντιληφθούν. Εγώ δεν έχω τίποτε εναντίον  όλων αυτών  και δεν θα  μπορούσα  να ανταλλάξω  σκέψεις μαζί τους  γιατί εμείς  πατάμε σταθερά στο έδαφος  ενώ αυτοί     προσπαθούν να πετάξουν χωρίς φτερά. Η Ομάδα  ”Ε”,  την οποία εκπροσωπώ  έστησε πύργους και  καθάρισε πολλούς κόπρους του Αυγεία.  Ο αγώνας  που πραγματοποιεί είναι ενσαρκωμένος με   έργα και πράξεις που δημιουργήθηκαν  μέσα από έμπρακτες  θυσίες  και μέσα  από  ανιδιοτελή  αγάπη  για ότι  θυμίζει  και για ότι  μηνύει  Ελληνισμό και ανθρωπισμό.
Μόνο  έτσι θα μπορέσουμε να  πλησιάσουμε τους  επιθυμητούς  μας στόχους  όπως   μας διδάσκουν οι θρύλοι της ζωής  των πρώτων Ελλήνων θεών, του Ηρακλή, του Θησέα, του Οδυσσέα,  του Αθάμα,   των  Κενταύρων, του Λαέρτη, του Μίνωα και πολλών άλλων.
Οι θρύλοι  τους  καθορίζουν  τα βήματά μας και  αποτελούν τον φάρο του  πνευματικού και αγνού αγώνα μας προς τιμή  και  εις μνήμη   αυτών των αείμνηστων   θρυλικών προπατόρων  μας.
Οι θρύλοι  είναι δικοί τους και δεν ανήκουν σε φαντάσματα και εξωγήινα  μυθεύματα  που παραπλανούν  τον  ήδη  ταλαιπωρημένο  και άμοιρο  άνθρωπο  ο οποίος διψάει  να πλησιάσει  την  προσγειωμένη  αλήθεια  και όχι  την κρυφή, την  αδιανόητη   και το χειρότερο  αυτή που τον ναρκώνει για πάντα.
Το μόνο διαστημόπλιο  που  μπορεί  να  μας σώσει  είναι μόνο ο  σκληρός αγώνας  για την αφύπνισή μας,  και για  τα δημιουργικά μας  έργα.  Ένα τέτοια θετικό αποτέλεσμα  σημαίνει την   άφιξη  των ”Ε”, την άφιξη  του Ελληνικού πνεύματος.  Αυτή είναι  η  επιστροφή  των  ”Ε”, η επιστροφή  των Ελλήνων  και όχι  από κάποιο φεγγάρι αλλά από την ίδια τη δική μας οντότητα όπου  κουρνιάζει ναρκωμένος  από  το όπιο  των διαφόρων δογματικών  παραχαραγμένων θεωριών  που μας  κουβάλησαν  οι περιβόητοι  θεόπνευστοι  ”προφήτες”  αλλά και οι σημερινοί σύγχρονοι   δεκαρολόγοι ”απεσταλμένοι”  όπως ισχυρίζονται από   πολύ μακρινούς πλανήτες  ή ακόμα ότι  είναι ενσαρκωμένοι μεγάλων  θεϊκών οντοτήτων. Το μόνο που κατορθώνουν όλοι αυτοί  οι ασυνείδητοι  είναι να  ρίχνουν   τα πλήθη σε ισχυρότερο  ναρκωτικό  από αυτό που μέχρι σήμερα  έπαιρναν. Προσοχή λοιπόν από τους εμπόρους  των ιδεών και κυρίως τους εμπόρους  του  Ελληνισμού.
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>