«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παπαδάκης

Βρε Μανώλη,

Είσαι πολύ τυχερός γιατί ο Παπαδάκης δεν έχει την δυνατότητα να απαντήσει στη συμμορία σου για ένα πολύ απλό λόγο. Δεν γνωρίζει και δεν έχει στοιχεία να αποδείξει ότι είστε απατεώνες. Αλλά εμείς, δηλαδή οι βοηθοί του «Μασόνου» Ζουπανιώτη, θα απαντήσουμε για τον κύριο Παπαδάκη.
Λες στον Παπαδάκη (δυστυχώς πρέπει να είμαστε συνεπείς και να αντιγράψουμε τα απαίσια ελληνικά που χρησιμοποιείς):
Γνωρίζεις πολύ καλά Γιῶργο ὃτι ἂν μᾶς ἐπιτεθῆς ἒχουμε κάθε δικαίωμα νά ἀμυνθοῦμε ἀνάλογα….
Ο Παπαδάκης δεν αντιλαμβάνεται ότι τον απειλείς.
Καί σέ ἐμᾶς οἱ ζημιές που προκάλεσες μέ τήν ἀπαράδεκτη στάση σου εἶναι σέ πληροφορῶ πολλαπλάσιες καί ἀποδείξιμες….
Ο Παπαδάκης δεν καταλαβαίνει ότι ο εξωγήινος Σώρρας διαθέτει 2,8 τρις. δολάρια και επομένως τι ζημιά να πάθετε από τον Παπαδάκη; Ο Σώρρας θα συνεχίσει να αγοράζει φτηνά τσιγάρα από την Πολιτεία (να την γράψω με μικρό ή κεφαλαίο Π) της Πενσυλβάνιας μια και όταν έρχεται στη Νέα Υόρκη δεν έχει λεφτά για να αγοράσει τα ακριβά τσιγάρα της.
Καί κάτι ἀκόμη ὃταν ἐμεῖς κερδίσουμε τήν δίκη δέν θά ἀπαιτήσουμε οὒτε ἓνα εὐρώ ἢ δραχμή άπο σένα…
Ἡ δικαίωση μᾶς ἀρκεῖ.
Αυτή τη στιγμή είναι γνωστόν ότι πεινάτε και οι δυο σας. Σας κυνηγάνε οι εφορίες, οι τράπεζες, οι δανειστές σας και λέτε του ανθρώπου ότι δεν θα ζητήσετε ένα ευρώ;
Ἐνῶ λοιπόν ὁ Σῶρρας προσπαθοῦσε νά μέ πείση νά σέ μυνήσουμε ἀμέσως μέ τά ἀποδεικτικά στοιχεῖα πού τοῦ προσκομίσθηκαν γιά τήν αἰτία ἀλλαγῆς συμπεριφορᾶς σου ἐγώ ἐπέμεινα νά μήν γίνη καμιά κίνηση ἐναντίον σου
ἀναλαμβάνοντας τήν εὐθύνη στόν ὁργανισμό μας……..
Είσαι ήρωας γιατρέ που κατάφερες να πείσεις τον αλήτη Σώρρα να μη κάνεις μήνυση στον Παπαδάκη. Εσύ βέβαια γνώριζες ότι δεν διαθέτει ο Σώρρας στοιχεία γιατί δεν του προσκομίστηκαν. Εάν τα είχατε, πολύ απλά θα τα είχατε δώσει στη δημοσιότητα. Δεν χρειάζεται να κάνεις μήνυση σε κάποιον, απλώς δημοσιεύεις τα ενοχοποιητικά στοιχεία και τον εξευτελίζεις. Έτσι κάνουμε και εμείς με τα φημισμένα και πλαστά ΙΒΟΕ που έχετε στην κατοχή σας. Τα δείξαμε στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ (με κεφαλαία γράμματα-σίγουρα θα τα έχει χαμένα ο Παπαδάκης γιατί θα λέει «τι στο διάολο λένε αυτοί οι μασόνοι», αλλά εσύ καταλαβαίνεις) και μας είπαν ότι είναι πλαστά. Βγήκε στην τηλεόραση ο δικηγόρος σας κα είπε ότι αυτά τα ΙΒΟΕ που δείξαμε εμείς δεν είναι δικά σας, εσείς διαθέτετε διαφορετικά ΙΒΟΕ. Ήταν η γκάφα του αιώνα! Γιατί Μανώλη δεν τον ενημέρωσες ότι το Υπουργείο είπε ότι όλα τα ΙΒΟΕ που κυκλοφορούν είναι πλαστά; Βέβαια συνήθως είσαι λαλίστατος αλλά όταν σου αναφέρουμε την Λούλα και τον Rodney Hunt κάνεις την πάπια.
Ἂν ἦσουν τόσο σίγουρος γιά τήν ἀθωότητα σου γιατί ἒβαλες τόν δικηγόρο νά μέ άνακρίνη γιά τό τί στοιχεῖα ἒχω στά χέρια μου?
Αυτό Μανώλη δεν έπρεπε να το αναφέρεις. Ζητάς από του υποτιθέμενους εχθρούς σου να αποδείξουν ότι αυτά τα «ομόλογα» που έχεις είναι πλαστά. Δεν είναι καλύτερο για σένα να τα δείξεις στον Παπαδάκη, στον Άρειο Πάγο και στον βουλευτή Νικολόπουλο και αυτοί με τη σειρά τους να τα δώσουνε στην πρεσβεία των ΗΠΑ και να μάθουμε, επιτέλους, όλοι την αλήθεια. Γιατί αρνείσαι για μήνες να το κάνεις;
Ευτυχώς που ο Κρητικός Παπαδάκης δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι ο Κρητικός Λαμπράκης έχει αποσχιστικές τάσεις που τις έμαθε από τον αμερικανό Wozny που του έδωσε τα πλαστά ΙΒΟΕ.
ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ. ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

 

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>